Pohjoismaiden välillä suuria eroja kuluvan vuoden turvapaikanhakijoiden määrissä

Pohjoismaiden välillä on melko suuriakin eroja kuinka paljon maihin on tullut turvapaikanhakijoita kuluvan vuoden aikana. Korona on selvästi vähentänyt tulijoiden määrää. Islantia ei ole otettu mukaan tilastoihin.

Vuoden alusta toukokuun loppuun, eli viiden ensimmäisen kuukauden aikana Ruotsiin on tullut 6 296 hakijaa, Suomeen 1 352, Norjaan 573 ja Tanskaan 269 turvapaikanhakijaa. Kannattaa huomata, että suurin osa ei kuitenkaan ole tullut rajan yli vaan hakemukset tulevat henkilöiltä, jotka ovat esimerkiksi asuneet maassa pimeästi, mutta nyt laittaneet hakemuksen sisään. Ainakin Ruotsissa on olemassa ilmiö, jossa henkilö on oleskellut ja työskennellyt laittomasti maassa, mutta koronan takia työpaikka joutui katkolle. Tässä tilanteessa laitettiin sitten turvapaikkahakemus vetämään elannon takaamiseksi.

Lähteet:

https://www.udi.no/nn/statistikk-og-analyse/

file:///tmp/mozilla_data0/seneste_tal_udlaendingeeomraadet_2.pdf

https://tilastot.migri.fi/index.html#applications/23330?start=600

https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/Asyl.html

 

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Munaton Maa
Munaton Maa
6.7.2020 10:19

Eikä Jimmiestä ei ole mihinkään, täysin hampaaton ja neuvoton nykyään.

Tänään Jimmie pitää kl. 13 lehdistötilaisuuden jossa ilmeisesti ilmoittaa eroavansa migraationeuvotteluryhmästä. Ja mitä se auttaa?!?

paluu 20-luvulle
paluu 20-luvulle
6.7.2020 10:29

Suomi pystyy kotouttamaan korkeintaan muutama sata maahan jäävän turvapaikanhakijaa vuodessa (ei missään nimessä tuhansia). Suurempien määrien harmaa oleskelu murentaa yhteiskunnan taloudellisia ja sosiaalisia rakenteita

Galle Wild
Galle Wild
6.7.2020 12:57
Vastaa...  paluu 20-luvulle

Eihän ne kotoudu !!! Uskonto kieltää alistumasta vieraalle kultturille. Tuo on vain yksinkertaisten vokkitätien kuvitelmaa. Tottakai ne aluksi näyttelee tyytyväistä mutta maleskeluluvan ja 6000 e:n ilmaisauton ja ikuisen täyshoidon saamisen jälkeen ääni muuttuu kellossa. Ne on tuotu miehittämään Suomi. Miksi me roikutaan yhä EU:ssa vaikka se haluaa tuhota valtiot valtaisalla matuvyöryllä. Suomeen tuovat 62 miljoonaa, on jo EU tilastoissa.

paluu 20-luvulle
paluu 20-luvulle
6.7.2020 15:25
Vastaa...  Galle Wild

Jokin pieni joukko tarkkaan valikoituja yksilöitä voisi kyllä kotoutua. Kenties satojen sijasta pitäisikin puhua vain kymmenistä vuodessa. Sitten voi jo kysyä että hyödyttääkö niin pienen ihmismäärän kotouttaminen yhtään mitään.

pöh
pöh
7.7.2020 05:25
Vastaa...  paluu 20-luvulle

Oikeat ihmiset ei tarvitse mitään kotoutumistoimentiteitä miljardeilla euroilla.
Onko suomalaisia kotoutettu kun menivät esim Kanadaan töihin?

kanander
kanander
6.7.2020 10:31

Rasismissa on kyse oman etnisen ryhmän pitämisestä muita parempana, ja ryhmän etujen edistämisestä laillisin ja etenkin laittomin keinoin.

”Meidän lapset ja naapurin kakarat”.Siitä se lähtee.

Tuumailija
Tuumailija
6.7.2020 11:56
Vastaa...  kanander

Rasismia on myös se että asetuksilla ja laeilla asetetaan tietty ryhmä etuoikeutettuun asemaan muihin nähden, eikä puutua samalla tavoin ja samoilla sanktioilla väärinkäytöksiin.

Hopeamokka
Hopeamokka
6.7.2020 10:47

Vittu, miksi Suomes tommonen järkyttävä määrä uutta PASKAA taas????!!! MEILLÄ EI OLE TILAA, VARAA EIKÄ TAHTOA!!!!!!

Juha II
Juha II
6.7.2020 11:00

Suomen kohdalla ”hulluus-palkki” ei anna täyttä kuvaa siitä hulluudesta, jolla on kyllä potenssia, mutta ”rykimä aika” ei ole vielä kunnolla alkanut kovista ”haluista” huolimatta.

Suomi on kusessa EU.n rahasampona olosta ja tulevasta miljoonien matujen tulvasta kunhan vain Angela Merkel tai YK niin pieraisevat.

Ruotsia on jo YK potkaissut perseelle ”tuho-projektin” maksimoisimeksi, sillä sinne mahtuu paljon enemmän ”tuho -maalaisia” tekemään helvettiä maan päälle.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
6.7.2020 11:42

Lisää vaan tänne, varsinkin siivousalalle yrittämään, ha ha haa. Oikeesti ei naurata, suomlaisia syytetään ihmiakaupasta ym siivousalalla, vaikka varsin hyvin tiedetään ketä rikolliset firmat ovat.

Klarsyn
Klarsyn
6.7.2020 12:27

YK:n pakolaisjärjestön johtaja Filippo Grandi on kauhuissaan, kun Ruotsin valtiopäivillä on puhuttu maahanmuuton rajoittamisesta. Hänen mukaansa Ruotsi on vaarallisella tiellä, jos rajoittaa maahanmuuttoa, on kyseenalaista vaatia tulijoilta itsensä elättämistä ja kieli- ja yhteiskuntaosaamista pysyvän oleskeluluvan vastineeksi.

Väliaikaiset oleskeluluvat ovat erittäin huono keino integroida tulijoita, sanoo Grandi. On myös hyvä saada perheet maahan. Yksin saapuneen miehen on niin hankala kotoutua.

Samalla hän ylistää Ruotsin anteliaisuutta. Enemmän pitäisi kuitenkin antaa. (Fria tider 6.7.2020)

YK:n pakolaisjärjestö on hyvinvointivaltioiden tuhoaja, kulttuurin mädättäjä. YK:ssa besserwisserit jakelevat järjettömiä neuvoja joko täysin ymmärtäen kuinka syvällä heidän moraalinsa on, tai ohjelmoituna toteuttamaan globalistista kansojen sekoittamisohjelmaa. Maailmassa ei ole tarpeeksi YK-kritiikkiä, vaikka YK kulkee yhä synkempiin kannanottoihin kun länsimailla on siellä vähemmän valtaa.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
6.7.2020 12:46

Tanskan pienet luvut ymmärtää mutta miksi Norjaan tulee noin paljon vähemmän kuin Suomeen?!

Migraatio = Migreeni
Migraatio = Migreeni
6.7.2020 14:04

Jimmie Åkessonin tämänpäiväinen presskonferenssi migraatiosta:

https://m.youtube.com/watch?v=7zEJRsQTSdE

Klarsyn
Klarsyn
6.7.2020 17:22

YLE uutiset klo 18 kertoi noista Ohisalon lemmikeistä, 175:stä yksin Eurooppaan tulleista lapsipakolaisesta, ja taustakuva oli puhdasta manipulaatiota: pikkupoika ehkä 5-vuotias makuualusta ja potkupallo käsissään vaeltamassa Eurooppaan. Hienovaraista vaikuttamista, säälin kalastelua. https://areena.yle.fi/1-50338173 (02:05)

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
6.7.2020 18:42

Kyllä Suomen luvut pitäisi jo vihdoin ja viimein tajuta pudottaa nolliin ja jo täällä lonnivat koko maasta potentiaaliset pedofiilit vex!
Joka ikinen sandali-kusimuna vaan takas kotio.
Aaamen…

Woah
Woah
7.7.2020 01:44

Ohisalo ja haavisto pitävät huolen siitä että jos eivät vapaaehtoisesti lampsi rajan yli, niitä haetaan valtion kyydillä. Veikkaan että nyt tuotavat ”lapset” ovat karvaperse nuoria aikuisia miehen alkuja. Lisää leikkikaluja VOK:en tädeille.

Klarsyn
Klarsyn
7.7.2020 10:39
Vastaa...  Woah

Niin, sisäministeri oli tuomassa orpoja tyttölapsia. Nyt Migri sanoo, etteihän tyttöjä koskaan lähetetä niin vaaralliselle matkalle, ja näille pojille, joita saapuu, ja jotka ovat niitä fraasin ”kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia” ollaan valmiita avaamaan mahdollisuus saada perheensä Suomeen eli julmat vanhemmat, jotka lähettivät lapsensa vaaraan, palkitaan pahuudestaan.

Eikö sisäministeri tiennyt Kreikan leirien tilannetta, sitä ettei sieltä ole orpoja tyttölapsia saatavissa, vai johtiko hän harhaan veronmaksajia tietäen harhauttavansa. Voiko tällaiseen ministeriin luottaa, puhuu mikä sattuu näyttämään hyvältä.

JOOPAJOO EI OO JÄRKEE PALJOO
JOOPAJOO EI OO JÄRKEE PALJOO
7.7.2020 13:45

Suomi ei kaipaa enää yhtään murha, eiku turvapaikanhakijaa, joka turhaan sitä paikkaa hakee. Jos on tullut monen turvallisen maan läpi Suomeen, olisi jäänyt sinne vaikkapa Ruotsiin, Saksaan, Italiaan tai kotiinsa missä se sitten onkaan. Siellä on turvallisempaa.