Arabimuslimit aloittivat mustien orjuuttamisen 600-luvulla, ja se jatkuu yhä

On aivan käsittämätöntä miksi monet mustat ihmiset tunnustavat islamin uskoa. Joko he eivät tiedä islamista mitään tai sitten ovat vain… välinpitämättömiä omaa rotuaan kohtaan.

Arabimuslimien Afrikan orjuutus alkoi Egyptistä. Maa onkin ehkä pahiten kärsinyt islam-invaasiosta. Kun muslimiarabit valloittivat Egyptin ja Muhammed oli kuollut, niin muslimit alkoivat vaatia egyptiläisiltä nubina-orjia eli suurin piirtein Egyptistä etelään olevia mustia orjikseen. Muslimiarabien orjatoiminta alkoi siis noin vuonna 600 ja sinä aikana hallitsevat afrikkalaiset heimopäälliköt ja johtajat joutuivat lähettämään säännöllisesti orjia arabihallitsijoille, kunnianosoituksena siitä, että muslimivalloittajat ”saivat” olla Kairossa.

600-luvun lopulla muslimiarabit olivat kehittäneet hyvin kattavan orjien kauppa- ja toimitusverkoston, joka kattoi käytännössä koko Pohjois- ja Itä-Afrikan eli Saharan ympäristön. Arvion mukaan vuosien 650–1900 välisenä aikana on kuljetettu 2 000 000 afrikkalaista orjaa Saharan alueelta pitkin Trans-Saharan reittiä, jota voi verrata jonknilaiseksi silkkitien tapaiseksi matkustus- ja tavarareitiksi, Afrikasta islamilaiseen maailmaan. Joidenkin arvioiden mukaan 80 miljoonaa afrikkalaista kuoli matkalla kun orjia kuskattiin ympäri arabimaailmaa.

Orjia toimitettiin islamilaiseen maailmaan ja Intian valtameren alueelle. Afrikkalaiset miehet kastroitiin ja heitä käytettiin monenlaisissa töissä, mm. suolakaivoksilla ympäri islamilaista maailmaa. Afrikkalaisia naisia taas raiskattiin alkupaloina muutaman vuoden ajan, eli he olivat muslimiarabien seksiorjina. Sen jälkeen heidät myytiin kotitalouksiin panokoneiksi.

 

Muslimiarabit ovat olleet mustien orjakaupan pääurakoitsijoita SILLOINKIN kun eurooppalaiset ovat hääränneet orjamarkkinoilla. Arabit aloittivat orjakaupan siis jo 600-luvulla. Eurooppalaiset eli amerikkalaiset tulivat kuvioon mukaan vasta 1600-luvun alkupuolella. Orjuus lakkautettiin Yhdysvalloissa 1865. Muslimiarabit jatkoivat vielä puoli vuosi sataa ennenkuin instituutio alkoi hiipua.

Muslimiarabit ovat siis se tosiasiallinen orjuuttaja, sillä he aloittivat sen 600-luvulla ja orjuutta jatkui noin 1200-vuotta.

Arabien imperialismi eroaa eurooppalaisten imperialismista vain siten, että arabien imperialismi oli monin verroin pahempaa ja sitä kesti pidempään. Eurooppalaisilla on myös jonkinlainen omatunto (näin jälkikäteenkin) toisin kuin arabeilla, jotka eivät häpeä asiaa ollenkaan. Eurooppalaiset eivät tuhonneet myöskään kulttuureja toisin kuin muslimiarabit. Heidän valloittamillaan alueilla alkuasukkaat menettivät kaikki oikeutensa: heidän etniset nimet vaihdettiin, heidän alkuperäiset uskonnot ja elämäntavat alistettiin muslimiarabien mestarien alle. Orjat ja vääräuskoiset kirjaimellisesti puhdistettiin omasta historiastaan, heiltä vietiin menneisyys.

Entäpä nykyaika? Yhdysvalloissa kaikilla orjien jälkeläisillä on samat oikeudet kuin kellä tahansa. Sen sijaan arabien harjoittama orjuus jatkuu ainakin Sudanissa, Nigerissä ja Mauritaniassa. Niin ikään esimerkiksi Pakistanissa, Iranissa, Irakissa ja kaikissa Aasian, Persianlahden ja Pohjois-Afrikan islamilaisissa valtioissa mustia orjien jälkeläisiä kohdellaan kuin saastaa.

Arabimuslimit eivät voi myöntää, että orjuus oli virhe, sillä samalla myönnettäisiin, että koraani, profeetta Muhammed ja Allah eivät olisikaan jumalallista alkuperää. Koko islamin usko joutuisi kyseenalaiseksi. Arabimuslimit siis hakivat Afrikasta orjia jumalan eli Allahin antamalla mandaatilla.

 

Pitääkö eurooppalaisten kokea edelleen huonoa omatuntoa? Jokaisen oma asia. Kannattaa huomata, että joidenkin teorioiden mukaan eurooppalaisten orjuuttajien tulo Afrikkaan pelasti Afrikan täydelliseltä tuholta. Arabimuslimit olisivat tuhonneet Afrikan vielä katastrofaalisempaan tilaan kuin maanosa nyt on.

Miksi arabimuslimien osuus orjakaupassa tulee vain hyvin harvoin esille toisin kuin länsimaiden osuudesta kyllä kerrotaan joka päivä? Johtuu tietenkin siitä, että länsimaalaiset lukevat länsimaalaista historian kirjoitusta. Yhdysvalloissa elävät orjien jälkeläiset ovat tavallaan länsimaalaisia siinä mielessä, että hekin lukevat länsimaiden historiaa. Länsimaiden historia siis muistuttaa vain länsimaalaisia omasta historiastaan. Islamilaisessa maailmassa elävät orjien jälkeläiset taas tuskin tietävät yhtään mitään länsimaalaisten orjakaupasta ja black-lives-matteristä.


 

Kuvat tulevat Moderni Ghana-lehden artikkelista, jossa kerrotaan arabien harjoittaman afrikkalaisten orjuuttamisen jatkuvat mm. Libyassa. Tietyt islamilaiset militanttiryhmät ottavat afrikkalaisia vangeiksi ja heitä myydään orjiksi.

!! Kun länsimaalaiset vasemmistolaiset huutavat naamat punaisina miten länsimaat ovat sortaneet mustia, niin Libyassa mustien orjuuttaminen jatkuu arabimuslimien toimesta, kuten se on jatkunut 1300 vuotta !! Miksi porukka ei huuda black-lives-matteria siihen suuntaan, jonne sitä pitää huutaa?

https://www.modernghana.com/news/819286/libyan-govt-launch-investigation-into-alleged-slavery-busin.html

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pottunokka in spe
Pottunokka in spe
7.7.2020 11:05

Kysyppä Paavo asiaa vaikka Ruotsin Miljööpuolueen suomalaiselta äänitorvelta Annika Hirvoselta jonka supi-suomalainen naama näkyy joka päivä Ruotsin mediassa:

https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/ledamot/annika-hirvonen-falk_a9346ffe-2c1f-4e2b-b686-d8248a3d0db2

Woah
Woah
8.7.2020 01:48

Helvetti että on ruma akka. Ja tehnyt itsestään vielä oletetun näköisen kynimällä vielä tukan pois, ei oikein tiedä onko mies vai nainen.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
7.7.2020 11:37

Tähän mutkan kautta liittyen yksi kysymys:

Oletteko IKINÄ nähneet vaaleampaa musliminaista (esim. turkkilaista tai vaaleampaa arabinaista), jolla olisi mustaihoinen (muslimi) poikaystävä tai aviomies?

Itse olen nähnyt oikeastaan kaikkia muita sekarotuisia pareja paitsi tätä kyseistä yhdistelmää…

Klarsyn
Klarsyn
7.7.2020 11:46

Erittäin oleellinen kysymys. Arabimuslimien ylemmyyteen ei kuulu sääli eikä pahojen tekojen tunnustaminen. Black Lives Matter -aktivistit ovat töhrineet kirkkoja ja kristittyjen muistomerkkejä, pyhimysten patsaista on katkaistu päät ikäänkuin he eivät olisi koskaan kuulletkaan, että nimenomaan kristityt ovat taistelleet orjuutta vastaan ensimmäisinä maailmassa. Moskeijat ovat säilyneet koskemattomina. Monet mustat ovat kääntyneet arabien hallitsemaan uskontoon. Muslimit ovat esiintyneet BLM:n suuntaan valheellisesti ikäänkuin samalla uhripuolella olevina, liity islamiin, niin liityt islamilaiseen ylemmyyteen, ja voit katsoa vääräuskoisia alaspäin. Joitakin BLM-liikkeeseen liittyneitä valkoisia tukijoita on jo alettu solvaamaan liberaaleina valkoisen ylivallan kannattajina (liberal white supremacist). Totuus ei merkitse mitään kun ideologiasta on kysymys.

Aslakki
Aslakki
7.7.2020 11:50

https://m.youtube.com/watch?v=2EZ9j2x1o3U

Slavery Routes. Kommenteissa löytyy linkki ensimmäiseen jaksoon.

Eräs
Eräs
7.7.2020 14:29

Eurooppalaisten valloittaessa Amerikkaa orjakauppa oli tukevasti juutalaisten käsissä. Juutalaiset orjakauppiaat omistamillaan laivoilla rahtasivat mustia Amerikkaan ja rikastuivat. Eipä näy juutalaisia valtamediassa tästä syyllistettävän vaan kaikki juutalaisten pahat teot on käännetty muka valkoisten kristittyjen syyksi ja tekemiksi.

Blacks have been purposely misled by the Jewish people who, in previous centuries, built their fortunes in the transatlantic slave trade, and who continue to manipulate and exploit us even today. Because most black people make no distinction between Jews and whites, it is easy for the Jews to evade justice and escape the blame for the wrongs that they have inflicted on our people for centuries by convincing blacks that it was the white man who did it. In most cases the vast majority of the white race had nothing to do with slavery or other crimes that have been committed against our people. Whites were and continue to be exploited and manipulated by the Jews, the same as blacks, and their race is even more hated by the Jew, where blacks are simply disregarded by the Jews with indifference, as are other races. We are all simply pawns to the Jews who have no other use for us beyond being a source of profit to them and a weapon that can be used to help destroy whites, who they see as their sworn enemies, by encouraging us to breed with them until there are no longer any whites left.” (https://wethoughttheywerewhite.tumblr.com/)

Juha II
Juha II
7.7.2020 15:37
Vastaa...  Eräs

”Totta töriset!”

Orjahuutomarkkinat noudattivat juutalaista kalenteria eli juutalaisten sapattina lauantaina eivät ”bisnekset pyörineet”.

Eräs amerikkalainen valkoinen ent. ”huppupää”, joka on asemoinut hänet ”ali-ihmiseksi” loppuiäkseen on kirjoittanut kirjan juutalaisten keskeisestä roolista orjakaupassa. Kirjan ilmestymisen yrittivät estää lukuiset juutalaiset tuomarit ja juutalais-lobbyt, mutta se ei heiltä onnistunut. Tällä kaverilla oli takavuosina, jopa youtube-tili, mutta ei tietysti enää, koska valkoisten on oltava turpa kiinni ja kannettava valkoisen miehen taakkaa.

Sen sijaan juutalais -Hollywood pieraisi pikavauhtia (Steven Spielberg) elokuvan mustien orjuudesta, jossa alleviivalla alleviivattiin valheellinen kuva kristittyjen yksinomaisesta syyllisyydestä (mm. yhdistettiin kohtaus mustien orjien ruoskiminen ja Krusifiksi -rukousnauhan saman aikainen ”sormeileminen”).

K J
K J
7.7.2020 16:38
Vastaa...  Eräs

Suurin osa ihmisistä ei halua usko juutalaisten teoista mitään totuuksia. Jos asiaa tuodaan esille, ottavat juutalaiset ja heidän symppaajansa esiin natsi-kortin – ja kaikki on näin unohdettu. Valitettavasti.

Artikkelista: Pohjolasta myös hankittiin kaleeriorjia aikoinaan lähi-itäläisille kalifeille. Monia myyntitilaisuuksia järjestivät viikinkien lisäksi myös juutalaiset. Näillä markkinapaikoilla oli oikein hieno karnevaalitunnelma ja hopea sekä kulta vaihtuivat lihaksi ja vereksi.

Juha II
Juha II
7.7.2020 15:24

Näihän ne asiat ovat todellisuusessa. Siis todellisuudessa eikä vain ”todellisuudessa”!

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
7.7.2020 16:26

Ylimmäisessä kuvassa ilmeisesti vuohenkuksijat hakanneet jalat amputointikuntoon.
On ne perkele sairasta sakkia. Toisessa kuvassa näyttää olevan täyteen survottu kehitysmaa vankila sieltä kolmen tähden paremmalta puolelta.
Kolmannessa kuvassa on nähty, tai paraikaa nähdään kun tovereita kernties kidutetaan.

Ihanko tosissasi puppelipekka halusit noihin hirmutekoihin kykenevää ainesta sieltä sotaleiriltä tännä tuoda?
Vai mistä sinua pekka kiristetään, jotta moiseen paskaan kätesi letkautit?

timo
timo
7.7.2020 16:54

Afrikka oli kristitty ennenkuin islamia alettiin levittää sinne väkivalloin.
Tämä islamisaatio levisi Lähi-idästä Afrikkaan ja Aasiaan. Nyt on länsimaiden vuoro.

”When one thinks of mass murder, Hitler comes to mind. If not Hitler, then Tojo, Stalin, or Mao. Credit is given to the 20th-century totalitarians as the worst species of tyranny to have ever arisen. However, the alarming truth is that Islam has killed more than any of these, and may surpass all of them combined in numbers and cruelty.”
https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html
https://thedailycoin.org/2018/11/26/the-4-stages-of-islamic-conquest/
https://ibnmatti.blogspot.fi/p/jihadin-saannot.html

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
7.7.2020 17:49

Myös Ottomaanit orjuuttivat 1500-luvulta 1700-luvun puoliväliin valkoisia, joita muslimimerirosvot Algeriasta, Marokosta ja Tunisiasta kaappasivat ja möivät ottomaaneille. Arviolta 1.25 milj kristittyä myytiin orjiksi tuona aikana.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Barbary_slave_trade

Patsipate
Patsipate
8.7.2020 15:05

Muista ketkä oli johdossa Turkissa tuohon aikaan, eli Al-donmeh, johon myöskin Erdogan kuuluu.

Moonman
Moonman
7.7.2020 17:58

Pikanttina yksityiskohtana voisi mainita että arabit myös uskoivat, että toisin kuin muunväristen orjien kohdalla, pelkkä normikastrointi ei riittänyt halujen poistamiseen mustilta, vaan koko värkki leikattiin irti.

GLGL
GLGL
8.7.2020 03:39
Vastaa...  Moonman

Saattoi myös johtua ns. peniskateudesta.

Särmääjä
Särmääjä
7.7.2020 23:07

Koska kaikki pitää olla aina loppujen lopuksi valkoisten miesten syytä. Sekin että siivousfirma SMC orjuuttaa työperäistä maahanmuuttoa on varmasti suomalaisten syytä vaikka puljun omistaakin muhametit. Muistakaa polvistua sillä me olemme vastuussa kaikesta pahasta ja meidän pitää vihata itseämme aina ja joka käänteessä.

Lakritsi Kebab
Lakritsi Kebab
8.7.2020 04:29

Minäkin jo kovasti ihmettelin kun ei ole valtamediassa kirjoitettu Saudi-Arabian, Turkin, Iranin ja Irakin massiivisista Black Lives Matter mielenosoituksista yhtään mitään. Taitaa muslimit hymähdellä ja naureskella partoihinsa kun valkoiset ja mustat sikinsokin tappavat toisiaan. Sataa Allahin laariin taas tämä..

Patsipate
Patsipate
8.7.2020 12:04

Paavo, kuka keksi islamilaisuuden? Ja miksi se keksittiin?

Patsipate
Patsipate
8.7.2020 14:27
Vastaa...  Admin Pt-media

Niin, se oli antikristus Roomassa, eli katolinen kirkko.

Miksi Islam keksittiin? Ai, niin, vastasin jo.

Soroslaiset, eli Sionistit kuskaa muslimeja Eurooppaan nytte, ja silloinkin, muslimeja kuskattiin Eurooppaan kun he nousivat Espanjaan 711.

You see the pattern, connecting the dots?

Patsipate
Patsipate
8.7.2020 14:31
Vastaa...  Admin Pt-media
Patsipate
Patsipate
8.7.2020 15:14
Vastaa...  Patsipate

Juutalaiset orjakauppiaat omistamillaan laivoilla rahtasivat mustia Amerikkaan ja rikastuivat” jos juutalaisten laivoilla kuskattiin mustia amerikkaan, niin kuskattinko samoilla laivoilla muslimeja Eurooppaan?

Patsipate
Patsipate
9.7.2020 13:07
Vastaa...  Admin Pt-media

Me sanottiin Sulle Paavo aikaisemmin, historia Ei ole sun juttusi. Vaatii liian paljon totuutta.

Propaganda on sun juttusi.

Aivot unohtui narikkaan
Aivot unohtui narikkaan
5.8.2020 02:18

Orjuus on keksitty Afrikassa tuhansia vuosia sitten.