Kannelmäen “Mustaparta” vangittiin useista lapsien ahdisteluista

Helsingin käräjäoikeus vangitsi lauantaina vuonna 1986 syntyneen miehen epäiltynä useista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Teot ovat tapahtuneet talven, kevään ja kesän aikana.

Jotiar Ismail Mirkhan on ollut hyvin aktiivinen seksirintamalla. Epäiltyjä rikoksia ovat lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 29.1, lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys 17.3, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja pakottaminen seksuaaliseen tekoon 18.3 ja lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys 12.6. Kaikki teot ovat tapahtuneet Helsingissä.

Mielenkiintoista on se, että Mirkhan on ollut poliisin tiedossa jo ainakin viime syksystä asti. Hänen tiedetään ahdistelleen nuoria naisia ainakin Kannelmäen alueella. Yhdessä tapaamisessa Mirkhan oli sössöttänyt nuorelle naiselle huonolla englannilla “I want fucking, big problem”.

Mirkhan tunnetaan Kannelmäessä “ehdottelijana” ja kopeloitsijana. Hän kulkee ympäriinsä ja ehdottelee naisille milloin seksiä, milloin intoutuu kopeloimaan. Hänen kerrotaan olleen kiinnostunut myös koirista. Mirkhan tunnetaan lempinimellä “Mustaparta”.