Kannelmäen ”Mustaparta” vangittiin useista lapsien ahdisteluista

Helsingin käräjäoikeus vangitsi lauantaina vuonna 1986 syntyneen miehen epäiltynä useista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Teot ovat tapahtuneet talven, kevään ja kesän aikana.

Jotiar Ismail Mirkhan on ollut hyvin aktiivinen seksirintamalla. Epäiltyjä rikoksia ovat lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 29.1, lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys 17.3, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja pakottaminen seksuaaliseen tekoon 18.3 ja lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys 12.6. Kaikki teot ovat tapahtuneet Helsingissä.

Mielenkiintoista on se, että Mirkhan on ollut poliisin tiedossa jo ainakin viime syksystä asti. Hänen tiedetään ahdistelleen nuoria naisia ainakin Kannelmäen alueella. Yhdessä tapaamisessa Mirkhan oli sössöttänyt nuorelle naiselle huonolla englannilla ”I want fucking, big problem”.

Mirkhan tunnetaan Kannelmäessä ”ehdottelijana” ja kopeloitsijana. Hän kulkee ympäriinsä ja ehdottelee naisille milloin seksiä, milloin intoutuu kopeloimaan. Hänen kerrotaan olleen kiinnostunut myös koirista. Mirkhan tunnetaan lempinimellä ”Mustaparta”.

 

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Koira asento

On se niin rasistista. Kun ei koiraltakaan saa. Tai mistä minä tiedän montako koiraa on raiskattu vaikkapa kannelmäessä.

pöh

Eikähän ole taposen kavereita, hyvää koulu tekee pedofiilillekin jne..

Asko Liukkonen

Ei ole miehellä ainakaan yrityksen puutetta, vaikkakin on muunlaista puutetta.

iDIOOTTI

Aika kevyesti lasket leikkiä, vaikka lapsen elämä on tuhottu.

Itkeä vai Nauraa

Nyt vaan poliisimestari Sisu ja joku toinen yläpään tinanappi TV-ruutuun alakuloisina valittamaan tuonkin ”Enon” kokemaa syrjintää.

Woah

Kyllä helsinkiläiset ovat melkoisia paskahousuja ja velliperseitä pelkureita. Ei onnistusi täällä missä itse asun, äijä olisi paketissa ja matkalla ties mihin, soita piisaa.

kiltteyshölmö

Yllättävän suuri osa ihmisistä saadaan puolustuskannalle melkein millä keinoin vaan. Esimerkiksi syyttämällä heitä ”rasisteiksi” jollakin hatusta vedetyllä väitteellä.

pöh

Siinä on ongelma se että Hellsinki on vähän isompi paikka, ja täällä on näitä ismaileja semmoset 50 000 enemmän kun siellä teilläpäin peräkylässä. Ne ei kaikki mahdu oikeen edes saunan taakse.

Näin se vaan menee

Mistähän lie johtuu. Äänestäjät valitsevat poliitikot, jotka taas toteuttavat äänestäjien ja samanhenkisten toiveita jne.

Juha II

Niin, joillain asioilla on kiire ja toisilla ei. Niin kuin esim. esinahan värillä ja sillä , että lapsille on ehdoteltu ”kaikenlaista”.

No, miksipa ”mätä omena” paheksuisi toista mätää omenaa? (polpo)

Piikki lihassa

Karmea aihe mutta kyllä silti vähän naurattikin taas jutun yksityiskohdat. Kiitos Paavo, näitä ei muissa medioissa kerrota.

PastoriNikulainen

Koiran-hässijä maapallon tuon puolen.Tuolle pitäisi tarjota Amerikan bitpullia (se körmyniskainen isosuinen tappeluversio!) nusaistavaksi niin loppuisi ne ”harrastukset” LOPULLISESTI.
Aaamen…

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Anna-Maria Korhonen

 ”I want fucking, big problem”.

Siihen olisi ratkaisuna pallien poisto. Kerätäänkö kolehti miesparan auttamiseksi?

GLGL

🙂

Tyyppi vaikuttaa oppineensa englannin räp-videoista.

Tuollekin varmaan valtio maksaa asunnon ja elämisen. Kiitokseksi siitä raiskailee pikkulapsia ja koiria. Mitä hyötyä on kenellekään (edes itselleen) siitä että ko. kuli on päästetty maahan? Tämä ei mitenkään voi olla sitä monikulttuurista rikkautta. Olisiko kotokulttuurista tyhmyyttä? Pohjoismaalaisen naisen naiiviutta?

Sami

90% suomalaista äänioikeutetuista naisista on halunnut tätä, ja haluaa edelleen vielä lisää tätä samaa seuraavissakin vaaleissa. Demokratia siis toimii juuri niinkuin pitääkin 🙂

Malminkartanon valkoparta

Mikä mahtaa olla Suomen tila vaikkapa 15 vuoden päästä jos tommosia lentojätkiä hiippailee maahan ? Poliiseja on niin vähän, että taitaa puolustusvoimien virka-apu olla se, mikä ylläpitää järjestystä.

Marinoidut luihusvoimat

Nk. Puolustusvoimamme itsehän 2015 kantoi näiden, lasten- ja eläintenraiskaajien kasseja ja kapsäkkejä Tornion raja-asemalta iso-ongelmaisten vastaanottokeskuksiin. Miliiseiksi ja puna-armeijaksi minä noita viranomaisia nykyään kutsun. Toivottavasti Itärajan takaiset, sen kansan aiemmat puna-armeijalaiset, ne siellä ylpeästi isänmaalliset, eivät tällaisesta kovin loukkaannu… Hyvä on: Haloska-marinilainen punikkiarmeija, niin tehdään selvä ero välillä oikeat kansansasankarit vs marinoidut luihuset. Onko meillä suomalaisilla muuten enää presidenttiäkään? Sen tiedän, että venäläisillä on.

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!

pöh

Ja myy Rikulle myös pilvee

MG34

Huoli pois! Ohisalon politiikalla tämäkin rikastaja ja hänen ihania kokkailuhetkiä tuovat kumppaninsa rikastavat sekä Suomen tyttäret että koirat uuteen uljaaseen tulevaisuuteen. Tai kuten Alexander sanoisi: Monikulttuurisuus on rikkaus, eipä mulla muuta.

Onko näillä pedoilla niin pieni pippeli, että pitää lasten perässä juosta?

Särmääjä

Taas läksi demareilta uus kuntavaaliehdokas. Ei muutakun uutta matoa koukkuun.

Jepp

Paavolta on mopo karannut käsistä näidenmainosten kanssa. Sivuston lukeminen loppui tähän.

Ei jäljitystä kiitos

Mainoksia saa olla kunhan ne pysyvät täällä eivätkä seuraa mukana.

Göran Bakbulle af Mellanben

HÄVETKÄÄ MATUT, HÄVETKÄÄ! https://www.youtube.com/watch?v=zgh9z5RMdfM