Nuori nainen joutui rasimikohuun, koska kertoi, ettei ole kiinnostunut ulkomaalaisista miehistä

Tanskan Paradise Hotel tv-sarja herätti sen verran kovia tunteita, niin ruotsalaisissa rasiminvastustelijoissa kuin uusruotsalaisissakin, että Tanskassa katsottiin parhaaksi poistaa kokonainen jakso julkisesti nähtäviltä. Syy: rasismi.

Paradise Hotel on suosittu reality tv-sarja, suurin piirtein jotain vastaavaa kuin Maajussille morsian, sillä poikkeuksella, että Paradise Hotellissa osallistujat ovat hyvin trendikkäitä. Miehet ovat treenattuja ja naisilla on ihon alla silikonia enemmän kuin vessan laattojen saumoissa. Yksi viime talven jaksoista on nyt kuitenkin joutunut kovaan vastatuuleen yhden nuoren osallistujan rasismisyytösten takia.

Nimittäin, tanskalaiselta 18-vuotiaalta osallistujalta Sarah Dohnsilta kysyttiin ohjelmann yhdessä jaksossa, että olisiko miespuolinen osallistuja, turkkilaistaustainen Türker Alici hänen makuunsa. Juontaja siis kysyi sanoilla ”Olisiko Türker Alici sinun tyyppiä?”.

Sarah vastasi:

– Siis ehkä vähän, mutta en tykkää kauheasti ulkomaalaisista. Mutta olisin ehdottomasti yrittänyt iskeä häntä jos hän ei olisi ulkomaalainen, Sarah vastasi.

Juontajalla menee pasmat sekaisin:

– En tiedä miten tämän nyt tulkitsisi…

Saraha tarkentaa:

– En ole mitenkään rasisti, en vain tapaa olla kiinnostunut ulkomaalaisista miehistä, Sarah kertoo ja ohjelma menee eteenpäin.

Klipin voi katsoa alta, ruotsin teksteillä.

 

Eipä tiennyt nuori nainen, että ei ole poliittisesti korrektia laukoa jotain sellaista, että deittailu kehitysmaista tulleiden miesten kanssa ei kiinnosta.

Asiasta on noussut varsinkin Ruotsissa pienoinen kohu. Vasemmistolaiset rasisminvastustelijat pilkkaavat Sarahia täysillä Instagramissa. Tytön kerrotaan olevan epäkypsä, rasisti ja hän arvottaa ihmisiä heidän taustansa tai ihonvärinsä mukaan. Rasismivastustelijoiden mielestä on yksinkertaisesti rasismia olla kiinnostumatta kehitysmaista tulleista miehistä.

Ruotsissa löylyä kiukaalle heitti ruotsalaisen Paradise Hotellin takavuosien julkkis Smail Alihodzic, jonka mielestä Sarah on rasisti. Hän kommentoi asiaa:

– Tämä on ”fucked up” ja pahinta on se, että muut osallistujat vain nauravat hänelle.

Smail Alihodzic tarkentaa mm. Aftonbladetin julkkisosiossa:

– Pahinta on, että ihmiset näyttelevät, että mitään ei ole tapahtunut. Kaikki tietävät, että tällainen on väärin [siis sanoa ääneen, että ei ole kiinnostunut tietyntyyppisistä miehistä] mutta ihmiset vain nauravat asialle. Totta kai voit olla kiinnostunut tietyn tyyppisistä miehistä, mutta ”ulkomaalainen” ei ole mikään tietty tyyppi. Kun joku sanoo: ”Tykkään sinusta ja olet tyyppiäni, mutta koska olet ulkomaalainen niin siksi en voi olla kanssasi” on ilmiselvää rasismia.

Smail Alihodzic tarkentaa vielä lisää:

– Myös Ruotsissa pitäisi puhua näistä asioista. Minä, joka en ole syntynyt Ruotsissa ja olen ollut tällaisissa tilanteissa, niin tiedän, kuinka vaikeita tällaiset tilanteet voivat olla tytöille ja pojille, joiden ulkonäkö on kuin minulla. Ja jotka sitten katsovat tämän klipin. Herää kysymys mitä vikaa minussa on? Olenko vähempiarvoinen vain siksi, että olen ulkomaalainen? Tulenko aina olemaan ulkopuolinen?

Tähän loppuun iso:

KYYNEL

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ylpeä

Hieno nainen, tälläisiä tarvittaisiin myös Suomeen!

Lisää ongelmia

Näin on.! Jos neito ei tykkää muslimeista, mikä on ongelma? Joka tapauksessa tänään saamme lisää mussukoita Suomeen!! Kaikki partalapsia. Jopa paskamedia myöntää asian. Voi vittu taas!!!

PastoriNikulainen

”Jos neito ei tykkää muslimeista, mikä on ongelma?”
Sana alkaa luultavimmin r kirjaimella, mistä sitä ongelmaa väenvänkää väännetään.
Ja jostain syystä etenkin lähinnä tervemnielinen valkoinen heteromies ja heteronainen tuosta nimityksestä saa tuntea tutaa tähtitieteellisiissä sfääreissä nykysuomen hullunkurisiissa oloissa.
Tai oikeastaan ovat tuon ”tutan” tuntemisen sijaan vmp linjoilla niinkuin tervejärkisten normaali-ihmisten näissa asioissa tulee ollakkin.
Evvk, vmp tälle pelleilylle ja Aaamen sanoo pastorikin tähän koloseen!

K J

Onneksi ainakin omasta kaveripiiristäni heitä löytyy. Eräskin nainen oli saamassa turpaansa koska oli baarissa lyönyt johtajahiekkaa. Suomalaiset vetelivät pataan sitä jotain irakilaista. Olivat kähmineet ja yrittäneet taqiyyaa mikä on heille ominaista.

Ärsyttää varsinkin pikku blondit ketkä tverkkaavat ja hierovat persettään näiden moniosaajien ruumiisiin [sic] kauppakeskuksissa saadakseen tautista peenistä. Siellä voi olla kenen vaan tytär tekemässä samaa. Pyytäkää veljeä tai miespuolista serkkua kertomaan että se on vaarallista! On tiedossa ettei ne ainakaan isäänsä usko…

Last edited 3 vuotta sitten by K J
Terhomatti Hämeenkorpi

Tuolle Alihötsikille sanoisin: Et vissiin saa naista muuten kuin raiskaamalla. Kyllä, tulet aina olemaan täällä ulkopuolinen. Miehisty – jaa mutta kun ei Sinusta oo muuhun kuin mölisemään!

JOOPAJOO EI OO JÄRKEE PALJOO

Vuohelta irtoaisi helpommalla ja kyllä ne niitä naivatkin. On paljon kuvia, jopa vanhemmanpuoleisen auton pakopukikin kelpaa. Ei sen väliä, heh heh!

Irmeli

Tiedän montakin suomalaista tyttöä/naista, jotka eivät huolisi ulkomaalaista miestä kumppanikseen. Ei sinänsä liity ihonväriin, vaan tiettyyn uskontoon. Sitäpaitsi jokaisella on oikeus valita kumppaninsa ihan itse, siihen ei tarvita vihervammaisen mielipiteitä. Eihän muslimitytökään huoli ei muslimia tai eivät saa huolia…onko se hienompaa/sallitumpaa kun suvun miehet määrää kenet nait. Eihän muutenkaan kukaan ole naisen tai miehen kanssa jonka kokee vastemieliseski ja jokaisella on siihen oikeius. Kansojen sekoittaminen on muutenkin sairasta ja väärin.

Anonyymi

Niin, joku kun vielä selittäisi, mikä siinä monikulttuurissa on niin hienoa! Ne törkeen hyvät safkat a la Riku Rantala kun ei riitä.

kuppi nurin

Niin kauan möykkäävät kunnes alkaa jokin ”olen rasisti, mitä sitten” -liike.

Göran Bakbulle af Mellanben

Kehitysmaalaisen geeniperimää ei pidä sekoittaa vuosituhansia vanhaan valkoiseen Tanskalaiseen. Verilinjan katkaisuun pystyy yksi villiintynyt neitokainen tajuamatta minkä teki. Jos on jo saastunutta linjaa, ei asian ole niin väliä. Katsokaa tuota vaaleaa kauneutta. Sellaista ei synny turkkilaisen pussukoista.

V-tuuntunu Stadilainen

Lisäksi on tämä: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/Global_prevalence_of_consanguinity.svg

https://en.wikipedia.org/wiki/Cousin_marriage

Nyt kun RASMUS:kin on jyrkästi tuominnut sisäsiittoisuuden, voimme kieltää rutsaisten sukulinjojen liittymisen omaamme, joka kuulema on jo ennestään liian suppea!

K J

Hieno kommentti. Pidin tosi paljon. Jouduin kopioimaan sen. Asia on juuri näin. On älytöntä sekoittaa kansat väkisin ylinopeudella. Piste.

Wilma ei ollut rasisti

Voisimme kysyä Wilma Anderssonilta minkälaista on olla ulkomaalaisen miehen kanssa mutta valitettavasti Wilmasta on jäljellä vain pää jota säilytetään jossakin Oikeuslääketieteellisen pakastekaapissa sikälimikäli se ei uiskentele formaliinissa.

Perkele

Ei oo helppoo olla nappisilmäinen kamelinkusta dokaava sandaalin läpsyttäjä

Moonman

Olisivatpa kaikki pohjoismaalaiset naiset tuollaisia niin (((media-ja viihdeteollisuus-kompleksi))) menisi ylikierroksille ja paniikki-moodiin.

JOOPAJOO EI OO JÄRKEE PALJOO

No kuinka ne eräät muslimitytöt sanoivat Ruotsissa, kun niiltä kysyttiin alkaisisivatko styylata kantaruotsalaisten kanssa? Arvaatteko mikä oli vastaus:”Ei missään tapauksessa”. Olisko ollut rassismia, entä kun kysyy samaa Suomessa loisivilta somalittarilta mustassa kaavussaan, ettei nilkkoja edes näy, koska siitä saattavat miehet kiihottua, niin samaa sieltäkin tulee ja jos kantasuomalaiseen sattuu ihastumaan, niin silloin suku puuttuu asiaan ja tyttö viedään somaliaan kivitettäväksi. Sellainen rauhan ja rakkauden uskonto Islam on.

Eurofeministi

Mahtoi olla voimaannuttava kokemus, kun kilpasiskot sosialisoi Sarahin pimpulan. Lähellä ollaan feminismin logiikalla sitä kun raiskaus poistetaan rikoslaissa.

näin on näreet

Olipa kauhea oma mielipide nuorelta tanskalaiselta naiselta.Tais loppua TV ja elokuvaura siihen.Tuleeko viellä haaste valtakunnanoikeuteenki ,jos Tanskassa semmonen on.Olen suomalainen mies ja katselen ainoastaan suomalaisia naisia silläsilmällä,afrikaanot ei kiinosta***

Särmääjä

Tanskalainen nainen ei ollut vielä tajunnut että ruotsalaisen yhteiskunnan arvopohja päättää millasista miehistä hän saa olla kiinnostunut. Nyt tietää sitten jatkossa että mustaa munaa täytyy ottaa myös vastaan.

Tero

Minua ei mustat naiset säväytä/kiinnosta YHTÄÄN. En panis edes ilmatteeks. Tämä ei ole muukalaisvihaa, eikä mitään muutakaan vasemmiston keksimää paskaa. Tämä on biologista, olen aina tuntenut näin enkä ole tätä mistään oppinut. Haukkukaa vaan rasistiksi kun ette muutakaan voi. Aivan SAMA! Minä olen tämmöinen valkoinen umpipaska joka pitää valkoisista naisista. Niin, taidan sitten olla myös homofoobikkonatsi kun ei miesten paneminenkaan innosta?

K J

Et ole yksin mielipiteesi kanssa. En itsekkään voisi edes kuvitella tuollaista sairasta käytöstä. Naiset tosin haluavat neekeriä ja heillä on niitä panomatkoja johonkin ghanoihin ja liberioihin, mistä sitten tuovat apinoita tänne elämään ja muuta.

PT-median artikkeli batiikkinoidista. Lukekaa se jos löydätte.

Panomatkat

Joo on luettu. Ja niinhän se menee. Lisäisin vielä, että skandinaisten maine esim etelänmaissa on ansaittu.

Hr. E Voluutio

Tähän parinvalintaa vaikuttaa meillä evoluutio. Ankarat olot vaativat että miehellä on ioltava hyvät taloudelliset taustat jotta hän pystyy turvaamaan naisen ja jälkeläisten elämän. Ja jos oikein ajattelette niin sanonta ”nainen nai aina ylöspäin”, taloudellisissa portaissa, pitää hyvin vahvasti paikkansa.

Vastaavasti mies nai usein alaspäin, ei alistaakseen, vaan koska yleensä alemmalla tasolla olevat naiset kehittyvät runsasmuotoisemmiksi joka herättää miesten huomion. Hyvien ja vahvojen jälkeläisten synnyttäminen vaatii nopeaa rasvan kertymistä ja leveän lantion.

Näistäkin syistä johtuen, maahamme tulevilla ”kultamunilla” joilla ei ole taloudellista statusta, on hyvin minimaaliset mahdolisuudet pariutua ja sitäkautta levittää geenejään. Siksi ne tuoksuvat hyville, kulkevat muodikkaissa vaatteissaan ja leikatuissa hiuksissaan. Valheellisesta ulospäin annetusta signaalista huolimata niillä on minimaalisesti vaihtoehtoja saada perimäänsä levitetyksi. Ja sen seurauksia ovat raiskaukset ja joukkoraiskaukset. Meillä Sumessa on toki kastillinen naisia joille nämä ulkomaalaiset miehet ovat vaihtoehto suvunjatkamiseen, mutta heidän oma sosiaalinen tausta ja paikka taloudellisessa portaikossa pohjaa poikkeuksetta yhteiskunnan maksamaan tulotalouteen.

Tämän kun ymmätää niin ymmärtää kokonaisuuden. Riikinkukkomaiset elkeet, mahtailun, lonnimiset ostoskeskuksissa ja rikokset. Niillä on tarve näyttää olevansa korkeammalla statuksella kuin ovat.

Aappa

”Smail Alihodzic lisää: Olenko vähempiarvoinen vain siksi, että olen ulkomaalainen? Tulenko aina olemaan ulkopuolinen?”

Kyllä, ja koska olet lisäksi idiootti ja valittaja, niin voisit vaikka suksia pois.

Suomi Finland

En pidä liian pienirintaista naista hyvänä kumppanina juuri minulle. En myöskään liian isorintaista enkä kovin lihavaa. Voi voi, jos kerran kysytään tv ohjelmassa, niin kyllä pitää olla oikeus vastata kuten ajattelee.

En minä tätä naiselle päin naamaa kerro, mutta jos kysytään, niin kerron kyllä syyn.

Voin pitää kyllä ulkomaalaisista naisista, mutta en kaikista. En myöskään pidä liian nuorista tai vanhoista.

Voi kyynel tosiaan. Ei ihmisen tarvitse tykätä kaikista. Kyllä matuilla on ihan riittävästi valinnanvaraa. Ei tarvitse uhrista jos yksi sanoo ettei tykkää.

Suomi Finland

Tarkoitin tietysti, että pidän ulkomaalaisista naisista, jos he ovat valkoisia, mutta kun kännyllä tekstasin, niin jätin täsmentämisen myöhemmäksi. Pidän myös naisista, jotka ovat niin rasistisia, että ajattelevat samalla tavalla kuin minä. Rasismi on vaan iso plussa.

Kukavaan

Tanskalaistytön mieltymyksien medioissa paheksumisella tuodaan suurelle yleisölle uusi pöyristymisen aihe eli ”seksuaalinen rasismi”. Etsimällä ja löytämällä ”seksuaalirasisteja” itseään suvaitsevaisina pitävät voivat osoittaa olevansa hyviä ihmisiä. Tämä hyvyys saa huippunsa, kun rasistiksi leimattu saadaan savustettua ulos työpaikastaan tai oppilaitoksestaan.

Sebastian Tynkkynen puhuu aiheesta 3. päivä heinäkuuta 2020 julkaisemallaan videolla ”Mitä on seksuaalinen rasismi ja saako sinulla olla kumppanivalinnassa mieltymyksiä?”https://www.youtube.com/watch?v=-V1tyq8PwXs

Aftonbladet nosti tytön aiheekseen 6. päivä heinäkuuta 2020.
https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/8mekVx/efter-rasistkritiken–paradise-hotel-avsnittet-tas-bort

Sebastian videollaan enteili seksuaalirasismikortin käytön yleistymistä.

Johtopäätös. Ehkä tavoitteena on hävittää valkoinen eurooppalainen perimä. Tätä tukee myös turvapaikanhakijoina esiintyvien miesten maahan päästäminen, heidän tekemiensä raiskausten painaminen villaisella ja heidän viemisensä päiväkoteihin tutustumaan pikkutyttöihin.

Ehkä ihmisillä on taipumus etsiä mikä tahansa tekosyyn varjolla joukostaan yksilöitä, jotka leimataan pahoiksi ja lopuksi tuhotaan ainakin sosiaalisesti. Ennen poltettiin roviolla. Kun uhri on tuhottu, etsitään uusi vainottava.

Päärsaukot

Se on niin että skandinaavilla naisella ei ole oikeutta valita kiinnostavaa miestä itselleen, maahantunkeutujat määräävät siinäkin asiassa.

Päättäjiä pitäisi oikeasti alkaa vetää nilkoista hirteen valopylväisiin ja nuotio pään alle?

Sorrettu suomalainen

Fiksu tyttö

Daavidin poika

Kukapa sivistynyt nainen nyt sitten ottais jonkun sortin helmen pyörittäjän rasitteeksi nurkkiinsa. Hyvin kasvatettu tämä nuori Sarah kun uskaltaa sanoa mielipiteensä miljoonien Tv-katsojien olohuoneisiin.

hemis

Ajjassåå.Välttääkseen rasistin leiman, naisen on oltava valmis ilman omaa suostumusta kahden miljardin ulkomaalaisen miehen panopuuksi.

Clarissa

Täällä meillä päin saisi samanlaisen vastauksen 90% naisilta, niin nuorilta kuin vanhemmilta. Ja ne loputkin olisivat samaa mieltä jos eivät olisi aivopestyjä, että kaikki kulttuurit on samanarvoisia.

Turhaantunut

Tynkynen oli viikonpäivät sitten tehnyt videon missä uutisoi miten briteissä on jo leviämässä lakiehdotus että jos on hetero niin on heti rasisti jos ei suosutuisi suhteeseen saman sukupuolisen kanssa koskee ainostaan valkoisia kuten aina iänkaikkiseen.
Tuokin luultavasti suomen hallitus apinoi suomeen, siitä pitää huolen hiivainen lesbohallitus.

Turhaantunut
Anna-Maria Korhonen

Itse vierastan kaikkea pakkoa. On outoa, että juuri ulkomaalaisista miehistä on pakko pitää. Mikäli pedofilia, insesti, sodomia, kunniaväkivalta ja machoilu suljettaisiin pois ja kuviteltaisiin, että Muhamed on sivistynyt herrasmies ja huolehtiva perheenisä, eikö hänestä pitämisen pitäisi olla vapaaehtoista. Eiväthän tanakat, punakat ja hanakat miehetkään nosta julkista meteliä, jos nainen sanoo pitävänsä tummista, hoikista ja urheilullisista miehistä. Ainoa, millä tämän Coudenhove-Kalergi -suunnitelman ohella ymmärtäisin, on muslimimiesten huono itsetunto. Muutenkin heillä pitäisi olla suvaitsevaisten naisten ja homomiesten keskuudessa ihan riittämiin kysyntää. Ja seksiähän he tuntuvat osaavan hankkia myös tarjoamattakin veronmaksajan piikkiin.

Juha II

Nyt voi täydellä syyllä lakata puhumasta nk. ”Pimeästä keskiajasta”!

Taas nähdään oikein käytännössä se, että ”rulikaanit” ovat täysijärkistä väkeä, jotka ohittavat ferrarin nopeudella muut pohjoismaalaiset imbesillit.

Ruotsi taas osoittaa olevansa yhtä koronan kanssa!

Olipa hienoa nähdä ja kuulla kuinka nuori ja kaunis vaaleaverikkö omaa todella jotain sellaista mikä tekee hänestä timantin ruositat -tuhkan rinnalla!

Jos olisin yhtään nuorempi. Laittaisin oikein ves-ikampauksen ja nenäkarvat trimmattuina!!!

Ärsyttäjä

Tuollaiset olemattomasta rasismista vinkujat ovat henkisesti pikkukakaroita. Niiden kitinät jättää omaan arvoonsa jokainen joka on täysi.

pöh

Mikä kohu syntyikään kun musliminaiset sanoi ettei voisi ikinä deittailla ei muslimi miestä?
Ai niin tosiaan ei siitä mitään kohua syntynyt..

Woah

Eli normaalista on tehty epänormaalia. Hulluja nuo ovat saatanan rasismi kortteineen.

Helena

Ulkomaalainen><ruotsalainen. Onko suomalaisilla syytä loukkaantua rasismista?
No ei ole, eikä meillä ole halua eikä syytä oman egon pullisteluun.

En minäkään ole kiinnostunut ulkomaalaisista, jo suomalaisten kanssa on ongelmia ymmärtää toisen omistushalua ja mustasukkaisuutta.

Anonyymi

Jokaisella ihmisellä on omat mieltymyksensä. Monestihan kysytään esim. millainen on ihannemies tai -nainen? Tuskin tuo tyttö tykkää kaikista valkoihoisistakaan, ei kukaan tykkää. Ruotsi on menetetty maa ja valitettavasti Suomi seuraa samoilla jäljillä. Ampumisetkin ovat lisääntyneet keskellä Helsinkiä; eilen miehellä ravintolassa ase taskussa, tullut riita ja se lauennut vahingossa; taitaa orvaskeden väri taas selittää uutisoinnin tason.

Morty

Mihin unohtui: ”my body, my choice”? Feminisimin piti – kaiken muun ohessa tarkoittaa sitä, että naisella on täydellinen itsemääräämisoikeus siitä kenen kanssa pariutuu. Se unohtui sen takia, ettei tässä ole koskaan ollutkaan siitä kyse.

Ihmisten pitäisi ymmärtää ettei tässä tasa-arvo- ja antirasismivouhotuksessa ole lopulta lainkaan kyse tasa-arvosta tai rasismin vastustamisesta, vaan vihasta valkoisia kansoja ja länsimaita kohtaan.

puuro on nastaa

Vain heikkolahjaiset tai pelkurit lähtee harkitsemattomasti peesaamaan uhriutujia ja uhriuttajia. Rääväsuut ja huijarit eivät maailmasta polvistumalla lopu.