Huijaus ja miten se tehdään niin, että se ei edes kuulosta huijaukselta

Maailmana mahtuu monenlaista huijausyritystä. Viimeiset pari vuotta sähköpostia on pommitettu samanlaisella huijausyrityksellä. Vain tuotteet tai tarjoukset vaihtuvat.

Tällä kertaa tarjous tuli Zalandolta. ”Tilisi voitti juuri kesäkuu-palkinnon. Olet tärkeä asiakas ja arvostamme lojaaliuttasi. Tiedoksi kaikille onnellisille asiakkaille. Sinunkin tilisi on valittu….” (oma sähköposti yliviivattu)

 

Kun klikkaa oransia palkkia palkintosivulla niin se ohjautuu ikäänkuin Zalandon sivulle. Joku saattaa uskoakin. Url ”safehosting.com” kuitenkin paljastaa asian. Kannattaa huomata, että sivu näkyy ikäänkuin Zalandon sivuna.

Erkki, olet tämän päivän voittaja ja voitit parin Adidaksen lenkkareita. Olemme varanneet kenkäparin sinulle, vain muutama klikkaus ja asia on valmis. HUOM! Tilaisuus on voimassa vain rajoitetun ajan, joten kiirehdi ennenkuin tuote on loppu. Vastaa seuraaviin kysymyksiin ja kengät ovat sinun.

Sen jälkeen asiakas vastaa muutamaan kysymykseen ikäänkuin markkinointitutkimuksessa, tyyliin mitä tykkäät Zalandosta ja kuinka usein ostelet Zalandolta. Kun kysymyksiin on vastattu niin DADAA.

Onnea uusien kenkien johdosta. 1) Sinut ohjataan toiselle nettisivulle, josta voit tilata palkintosi. 2) Sinun pitää vahvistaa yhteystietosi ja maksaa pieni muodollinen 19 kruunun (1,90 euroa) maksu toimitus- ja rahtikuluina Postnordille. 3) Saat kenkäsi 5-7 työpäivän sisällä.”

 

Sen jälkeen valitaankin sitten koko Adidas-kengille. Eli 1 150 kruunun lenkkarit postimaksun hinnalla. Sivut ovat hyvin uskottavat ja pöljempi saattaa helposti mennä koukkuun. Sivut on rakennettu hyvin ja siellä on esim. muiden asiakkaiden suosituksia.

Lopuksi pitääkin enää maksaa toimituskulut kortilla. Missä piilee koko jutun juju? Ei tietenkään siinä, että typerykseltä vedetään parin euroa vaan maksuehdoissa. Siellä lulee hyvin monimutkaisesti, että asiakas sitoutuu johonkin lojaaliusohjelmaan ja kerran kuussa kortilta vedetään automaattisesti 75 kruunua. Asiakas voi peruuttaa kuukausittaisen lojaaliusmaksunsa soittamalla tekstissä olevaan numeroon.

Idea on siis aika hyvä. Ensinnäkin kuka lukee ehdot? Tuskin kukaan. Summa, joka vedetään ei ole iso. Se on juuri sen verran pieni, että moni tuskin edes huomaa tuollaista automaattimaksua tililtään. Ja jos huomaakin niin ihmettelee sitä. Menee kuukausi ja taas lähtee uusi 75 kruunua. Nyt asiakkaalle tulee otsaryppy ja taas kuukauden päästä lähtee 75 kruunua. Asiakas alkaa etsimään jotain minne voisi soittaa ja reklamoida. Mutta eipä löydy mistään. Tiliotteessa näkyy vain joku firma XXXXX, jolle olet maksanut 75 kruunua. Asiakas saattaa löytää jonkun meiliosoitteen, jonne lähettää paheksuvaa meiliä. Asiakas tietää oikeutensa ja reklamoi. Mutta mitään ei tapahdu. Taas lähtee 75 kruunua.

Tämä veivaus saattaa jatkua pitkiäkin aikoja ennenkuin asiakas tajuaa, että hommasta pääsee eroon vain kuolettamalla kortti. Sitä ennen huijausfirma on saanut yhdeltä asiakkaalta jo kohtuullisen summan. Kun tämän kertoo x-määrällä pöljiä asiakkaita, niin kuukausipalkka voi olla hyvänpuoleinen.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
9.7.2020 10:09

Kortilla maksaminen alkaa tuntua uhkarohkealta. Kortin tiedoilla voidaan veloittaa mitä vaan kuinka useasti vaan.

Ehkä myös pankkitunnuksilla tunnistautuminen voi olla vaarallista. Siinä tulee antaneeksi riitävästi tietoja, joiden avulla vilpillisen sivuston ylläpitäjä voi kirjautua pankkitilille oikeilla tunnuksilla.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
10.7.2020 02:59
Vastaa...  Kukavaan

Kysypä pankista, ovat aivan ulalla asiasta. Eivät ole edes kuulleet luottokortin kopioinnista. Luota niihin sitten.

Surrrrrrr....
Surrrrrrr....
9.7.2020 10:58

Muistaakseni Ruotsin entinen finanssiministeri, se helikopteriheiluttaja, oli/on kytköksissä Zalandoon, hallituksessa, konsulttina tms.

timo
timo
9.7.2020 14:38

S-pankilla voi tehdä reklamaation verkkopankissa. Sain jopa Kiinalaisen kaupan kusettamat rahat takaisin. Vain 1 kuvakaappaus ja seloste tapahtuneesta vaadittiin.
Maksakaa kaikki riskiostokset S-etukortilla jos sellainen on.

GLGL
GLGL
9.7.2020 22:34

Kannattaa noita konnia häiritä antamalla väärät korttitiedot. Aiheittaa hälytyksen korttifirmassa. Kun niitä tulee tarpeeksi, laittavat ko. puljun estoon.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
10.7.2020 03:04

Mää sain ilmaisen Samsungin jonkun vehkeen. Helevetin pienellä luki, että tarttee maksaa miltei satanen kuussa lopun elämää. Ilmankos oli niin halpa.

Onneksi en saa luottokorttia. Tai tavallaan saan, mutta maksettava ennakkoon tililtä sinne.