Srebrenican verilöyly oli tulosta monikulttuurisuudesta

Näihin aikoihin 25 vuotta sitten vuonna 1995 oli päällänsä Srebrenican joukkomurha entisessä Jugoslaviassa. Serbit tappoivat yli 7 000 bosniakkia eli Bosnian muslimia.

Mistä tässä kansanmurhassa ja ylipäätään koko Jugoslavian sodassa oli kysymys? Monikulttuurisuudesta. Jugoslavia on aivan erinomainen esimerkki monikulttuurisesta valtiosta, joka lopulta räjähti tuhannen päreiksi kun jännitteet kasvoivat tarpeeksi suureksi. Ja samalla sitten lahdattiin ihmisiä vähän sieltä ja täältä.

Nykyjorkeille koko Jugoslavia ja sen sisällissota on tuntematon asia. Jugoslavia perustettiin 1918 1. maailmansodan jälkeen useiden eri etnisyyksien asuessa valtion rajojen sisällä; serbit, kroaatit, muslimit, makedoonit, sloveenit, albaanit. Lisäksi oli useita pienempiä vähemmistöjä.

Jännitteitä tuli koko ajan lisää ja jo 80-luvulla alkoi nousta etnisyyksien välillä kiistaa. 90-luvulle tultaessa kaikki etnisyydet karkoittivat toisiaan alueiltaan ristiin rastiin. Ketään ei voida laittaa myöhemmin alkaneen sodan sytyttäjäksi tai syylliseksi.

Tai jos syyllistä haluaa hakea, niin sen voi nimetä: monikulttuurisuus.

 

Jugoslavia – Wikimatkat

 

Jugoslavian verinen hajoamissota oli siis puhtaasti seurausta siitä, että eri etnisyydet eivät yksinkertaisesti sopineet samoille hoodeille. Ihmiset vihasivat toisiaan ristiin rastiin ja lopulta kun kamelin selkä katkesi, niin vihaa oli kertynyt kannen alle muutaman vuosikymmenen aikana niin paljon, että sitä ei voitu hillitä millään keinoilla. Samassa kylässä asuneet eri etnisyydet saattoivat tappaa toisiaan, vaikka olivat sitä ennen olleet naapureita.

Sisällissotaa on silloin tällöin yritetty sälyttää mm. serbien niskoille, sillä he tosiaankin lahtasivat urakalla muslimeja. Pitää kuitenkin muistaa, että muslimit tekivät yhtä pahoja. Vuoroin vieraissa. Serbit sitten vain laittoivat ison vaihteen päälle kun tappaminen alkoi.

Nykypäivänä on näkynyt siellä täällä erilaisia vetoomuksia, että ei koskaan enää samanlaista.

Jos haluaa, että Srebrenica ei toistu, silloin pitää ampua ensimmäisenä alas monikulttuurisuus. Euroopassa on tällä hetkellä niin isoja rotujen välisiä jännitteitä, että on lähinnä vain ajan kysymys milloin tilanne räjähtää. Jos joku ei tätä asiaa huomaa, niin voi voi minkälaisessa sumussa elää. Näitä jännitteitä voi verrata Jugoslavian tapahtumiin ennen sodan alkua.

Keskiössä on ainakin Saksa ja Ranska sekä Hollanti. Mahdollisesti Ruotsikin, mutta täälläkään tilanne ei ole vielä ihan kliimaksin kynnyksellä kuin Keski-Euroopassa.

Tulevien tapahtumien kulkukin on melko helppo ennustaa. Tapahtumat alkavat siten, että tietyt uskonnolliset ja etniset ryhmät alkavat vaatimaan etuoikeuksia ja määräysvaltaa. Valkoista kantaväestöä kohtaan aloitetaan terrori. Paine nousee ja lopulta valkoisella miehellä naksahtaa.

Koska valkoisella miehellä on tekninen ylivoima ja tulivoima, niin kun lopulta päästään vauhtiin niin jälkikin on sen näköistä. Useissa Euroopan maissa tulee tapahtumaan jättimäisiä puhdistuksia ja veri virtaa kuin toisessa maailmansodassa. Lopulta kun kaikki on ohi, ja Eurooppa raunioina, alkaa uusi alku – ilman monikulttuurisuutta.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tuomari
Tuomari
12.7.2020 02:10

Se uskonto, sen varjolla on tapettu valtavat määrät ihmisiä keskiajalta lähtien aina ja tullaan tappamaan. Nuo siviileihin kohdistuvat terroriteot ovat raukkamaisimpia, mihin ihminen syyllistyy ”sodan”varjolla. Vastuulliset pitäisi aina tuomita myös kuolemaan, sotilaasta komentajaan, ilman armoa. Koskee kaikkia kansoja tai kansanryhmiä, nämä paskahousut eivät ansaitse elää.

Ei jaksa uskoa ihmiskuntaan
Ei jaksa uskoa ihmiskuntaan
21.7.2020 08:26
Vastaa...  Tuomari

Poliitikot jotka toimillaan mahdollistavat tuollaisen tapahtua, pitää myös tuomita.
He ovat kuitenkin keitoksessa ne suurimmat syylliset, eikä persoonallisuushäiriö poista rangaistavuutta, se kun ei ole sairausluokituksessa, vaikka syyntakeettomaksi tekeekin.

Herää kysymys: Miksi päästään vialla olevat ihmiset saavat johtaa yhteiskuntia?

Tuumailija
Tuumailija
12.7.2020 02:18

Ihan vain korjauksena, että 1918 loppui ensimmäinen maailmansota, ei toinen.
Balkan on ollut aina sellainen ruutitynnyri, ei kovin montaa rauhan vuotta, jo Hakkapeliitatkin kävivät siellä rauhoittelemassa porukkaa vaikkakin ruotsin lipun alla.
Suurin ongelma sillä alueella oli, että osmannit pitivät valtaa kohtuullisen pitkään ja näin myös paikallinen veri sai värinää mukaansa, kaipa se sieltä perimän kautta on tullut lyhyt pinna ja tummahko hipiä myös.
Jugoslavian hajoamissodassa kaikki lahtasivat kaikkia ihan samalla runsaudensarvella, ainoa kuka siitäkin hyötyi oli Ahtisaari joka kävi pokkaamassa koukkunokilta Nobelin ”ansioistaan”, kaikki ovat syyllisiä jos he ovat serbejä teemalla.

Mielenkiintoista kyllä, sieltä ei porukat lähteneet kansainvaellukselle ympäri eurooppaa tai pyrkineet Turkkiin, vaikka oli sota. Ne harvat jotka naapurimaihin menivät, palasivat takaisin uudelleenrakentamaan, matkahan ei ollut pitkä.
Kun vertaa lähi-itään, jossa ei juuri ole muuta sotaa kuin usan/israelin/turkin aiheuttamat konfliktit, niin sieltä tullaan satatuhatpäisenä laumana pohjolaan asti, mielummin jätetään ne naiset ja lapset lähtömaahan tai leirille; laitetaan lapsi matkaan ankkuriksi jotta koko suku pääsee myöhemmin lihapatojen ääreen perheenyhdistämisellä.

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
12.7.2020 05:31

”Euroopassa on tällä hetkellä niin isoja rotujen välisiä jännitteitä, että on lähinnä vain ajan kysymys milloin tilanne räjähtää. Jos joku ei tätä asiaa huomaa, niin voi voi minkälaisessa sumussa elää.”

Noin 90% valkoisista naisista kuuluu tähän kategoriaan. 😀

Mikki
Mikki
12.7.2020 12:50

Nyt on kyllä niin täysin scheissea tuo väite, että taitaa kirjoittaja elää aikamoisessa sumussa.

Kulkuset tuleen
Kulkuset tuleen
21.7.2020 08:30
Vastaa...  Mikki

Löytyy niinkin aktivoituneita naisia että tahallaan lenkkeilevät yksin ja niissä kaikkein pimeimmissä paikoissa, toki ampuma-ase aina mukana.

Ei kaikki naiset mitään pahvipäitä ole.

Clarissa
Clarissa
12.7.2020 23:31

Ihan sama, ku väittäis, että 90% miehistä haluaa thai-vaimon. Meinaatko, että naiset on niin tyhmiä, ettei tajua, että nämä matut ovat vaarallisia? Kertoo sinusta ja kaltaisistasi enemmän, kuin itse naisista.

Mustat naisetko sitten tajuavat?

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
13.7.2020 06:32
Vastaa...  Clarissa

Ai, sinä väität siis ihan pokkana että suuri enemmistö varsinkin nuorista suomalaisista naisista äänestääkin Perussuomalaisia? Kummasti vaan kaikki Black Lies Matter ja valkoisen ydinperheen tuhoamista ajavat sateenkaarikulueet ovat lähes kokonaan valkoisten naisten kansoittamia.

Mustat naiset tajuavat ainakin sen verran etteivät ne taistele omia miehiään vastaan vaan seisovat uskollisesti heidän rinnallaan. Valkoiselle naiselle jo pelkkä ajatus oman miehensä tukemisesta aiheuttaa voimakkaan oksennusreaktion.

Arkkimankeli
Arkkimankeli
13.7.2020 08:45

Niin, siinä on ainakin norsun kokoinen ristiriita, minkä suhteen feministit ovat piiloutuneet jonnekin. Kenties (valko)pesutupaan.

Pasi Vello
Pasi Vello
12.7.2020 06:05

Se on CIA/CNN:n luoma valhe koko joukkomurha. Myönnettävä on että itsekin menin halpaan 90-luvulla, mutta 2010 luvulla on ilmestynyt paljon kirjoja ja todistajia, joita tutkimalla asia kääntyy täysin erilaiseksi. Suomeksikin on ”fiktionaalinen” todistaja Jere Laine ”Sarajevon panttivangit” kirja nyt kannattaa ensin lukaista ja sitten tutkia edelleen.

Pasi Vello
Pasi Vello
12.7.2020 06:13

Alla tarkempi tapahtumien kulku 27. kohtana, sekä Norjan Television dokumentti (poistunut Youtubesta) joka kattaa kohdat 1-18.
1.
USA tuki Bosnian muslimeja (aseet, varusteet, poliittinen tuki)
2.
Sodan alettua Serbien muslimikomentaja hääsi Bosnian serbit Srebrenican kaupungista
3.
USA toimitti C-130 koneilla aseita Tuzlan kentälle josta ne tuotiin helikopterilla olleelle Srebrenicassa olleille Bosnian muslimien 28. divisioonalle
4.
Srebrenicasta käsin Oricin joukot hyökkäsivät kaupungin lähellä olleisiin Serbien kyliin. Talot poltettiin, karja ja ihmiset ammuttiin, ihmisten päitä leikattiin irti, ruumiita räjäyteltiin ja teot VIDEOITIIN (kuten ISIS nyt). Pyrittiin mahdollisimman suureen provokaatioon.
5.
82 alueen 93 kylästä tuhottiin, 3,262 ihmistä kuoli, pääosin iäkkäitä jotka eivät päässet pakoon
6.
Iskut tehtiin Bosnian muslimien presidentti Izetbegovicin käskystä, Oric sai palkkioksi Kultaisen liljan mitalin.
7.
Tämä aiheutti ennen rauhalliseen rinnaneloon katkeruutta, mutta toivottua vaikutusta ei saatu, Bosnian Serbit eivät hyökänneet Srebrenican kaupunkiin jotta NATO olisi saatu mukaan sotaan
8.
1993 serbit kokosivat Drina -joukot, tällöin YK:n Commander General Phillipe Morillon neuvotteli sopimuksen Srebrenican demilitarisoinnista, jota Hollantilaisen pataljoonan piti valvoa, mutta todellisuudessa sille ei annettu valtuuksia tehdä sitä
9.
Muslimien 28. Divisioona jäi kaupunkiin ja sai lentokonepudotuksin useita lentokoneellisia Iranista ja muista Lähi-Idän maista US Defence Intelligence Angencyn (DIA) hankkimia aseita. Molemmat olivat täysin YK:n turva-alueen vastaisia toimia. YK salli asian.
10.
Clintonin neuvottelijat Madeleine Albright and Alexander Vershbow ajoivat ratkaisua jossa eristyksissä olevat Srebrenica and Gorazde vaihdettaisiin serbien hallussa olevaan Vogoscan alueeseen, koska Srebrenica oli jäämässä rauhansopimuksen luonnoksessa serbeille
11.
Serbian muslimijohto päätti ottaa Srebrenicasta luopumisesta kaiken hyödyn irti. 5.7.1995 komennettiin 28. Divisioonan ylimmät upseerit poistumaan kaupungista käskynjakoon Zenicaan sekä 28. divisioonan joukot tekemään uusia iskuja serbikyliin.
12.
Zenicassa presidentti Izetbegovic kertoi 28. divisioonan 8 upseerin kuullen: ”Tiedoksi että 1993 toukokuussa presidentti Clinton tarjosi minulle että jos serbit saataisiin hyökkäämään Srebrenican YK:n ”suoja-alueelle” ja surmaamaan 5000 muslimia, USA aloittaisi sodan serbejä vastaan.
13.
Upseerit eivät palaa enää Srebrenicaaan
14.
6.7.1995 Karadzic määräsi pienen osaston jossa oli 200 miestä ja viisi tankkia ottamaan haltuun pienen alueen Srebrenican eteläpuolelta ja estää uudet hyökkäykset kyliin. Joukko ei kohdannut mitään vastusta 28. divisioonalta ja ilmoitti että kaupunki voitaisiin yrittää vallata. Joukkoja alettiin koota.
15.
9.7.1995 kaksi päivää ennen kuin yksikään serbian sotilas oli astunut Srebrenicaaan, Bosnian muslimipresidentti soitti maailman johtajille ja USA:n presidentti Bill Clintonille että Srebrenican siviilit ovat terrorin ja kansanmurhan kohteena.
16.
Samana päivänä annettiin komento 28. prikaatin miehistölle ja asepalvelusikäisille Srebrenican siviilimiehille murtautua ulos kaupungista ja taistella tiensä läpi Serbien hallussa olevan alueen Tuzlaan. 28. divisioonan 5500 sotilasta ja sotilasikäiset miehet, yhteensä 10 000 – 15 000 miestä lähtivät etenemään yhdessä sotilasosastossa taistellen serbien alueen läpi.
17.
9.7.1995 illalla 28. divisioonan jo poistuttua serbien pieni joukko-osasto saapui kaupunkiin. Karadzic määräsi että siviiliväestö ja UNPROFOR -joukot on turvattava. 25 000 musliminaista, lasta ja ikämiestä kuljetettiin kansainvälisten tarkkailijoiden valvonnassa busseilla Tuzlaan.
18.
Yli 2000 läpimurtoa tekevästä joukosta kuoli taisteluissa ja miinoihin. 1000-2000 serbitaistelijaa kaatui. 37 muslimitaistelijan todistuksen mukaan ICTY:lle joitain satoja teloitettiin. Serbit teloittivat luvatta kostoksi satoja taisteluissa vangiksi jääneitä 28. divisioonan sotilaita, jotka olivat 1992-1993 olleet tuhoamassa ja murhaamassa Serbikyien asukkaita.
19.
Alueelle jäi 3000-4000 kaatunutta. 1996 Amnesty International vahvisti että metsien läpi Tuzlaan pääsi 13 000 miestä, 10 000 – 15 000 läpimurtoon lähteneestä.
20.
Väite 5000 muslimisiviilin kansamurhasta laitetaan liikkeelle. NATO aloittaa sodan Bosnian Serbejä vastaan.
21.
Hollannin johtama Srebrenica Historical Project tutkii 13 joukkohautaa 1996-2002 tunnistaen 2000 ruumista, osa niistä on eri mätänemistilassa ja näiden arvioidaan olevan Muslimien 1992-1993 murhaaminen siviilien ruumiita.
22.
International Commission on Missing Persons (ICMP) joka on Bosnian muslimien hallussa oleva hanke, aloittaa tutkimuset, laajentaen DNA tutkimusta kaukaisin joukkohautoihin, perustaen tämän sille että serbit olisivat kaivaneet ruumiita pois Srebrenican ja Tuzlan välisistä joukkohaudoista ja siirtäneet kauemmaksi sodan aikana.
23.
Väitteelle ei ole näyttöä että näin olisi tehty. Tämä olisi vaatinut 500 tuhannen kilon verran ruumiiden siirtelyä. Merkkejä siirrosta ei löydy haudoista. YK:n, ETYJ:in eikä tiedustelujen agentit eivät saaneet yhtään havaintoa siirroista. Päädytään lukuun 6200 kuollutta.
24.
ICMP ei anna DNA -rekisteriään vertaiasarvioitavaksi eikä todisteeksi Karadzicn oikeudenkäyntiin. DNA:ta haetaan omaisille lähetettyjen kyselyiden kautta, toista tuhatta kuolleeksi epäiltyä paljastuu myöhemmin käyneen äänestämässä. On hyvin todennäköistä että kuolleet ovat kuolleet sodassa, mutta eivät Srebrenica -Tuzla välillä.
25.
2008 ICTY:n Ewa Tabeau in 2008 esittää että 7661 muslimimiestä olisi kateissa Srebrenicasta. Tämä on nykyisen kansamurhaväitteen tämän hetkinen luku.
26.
ICTY irrottaa oikeudenkäyntiin syyttäjäksi Alan Tiegerin, jolla oli käynnissä tutkinta Operation Storm:issa Kroaattien surmaamista 200 000 etnisen serbin surmaamisesta YK:n suojavyöhykkeellä, Karadzicn 8000 epäillyn kuolleen oikeuskäsittelyyn. USA antaa erityisapua.
27.
Karadzic tuomitaan kansanmurhasta.

Happy Place
Happy Place
12.7.2020 06:21

Kuvitelkaa, Eurooppa ilman muslimeita. Voi sitä onnen, turvallisuuden, rauhan ja vaurauden määrää!!!! Otan yhden semmoisen, kiitos. Nopeasti.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
12.7.2020 06:30

Hyvä selostus Paavolta:-) Näinhän se oli siellä. Jos kuitenkin pääsyyllinen pitää nimetä, niin se oli S. Milosevic, joka alkoi riehumaan Kosovossa, joka siihen aikaan kuului serbiaan. Milosevic on saman sarjan ”katulaulaja” kuin eräs Lenin… Ilman näitä paskoja olis kai kuitenkin sotia ollut molemmissa maissa, mutta nämä aukaisivat pellit.
Sensijaan voi kysyä, paljonko tuo kommentoija Vello on saanut kirjoituksestaan ruplia/dinaareja.

Patsipate
Patsipate
12.7.2020 08:57

En jaksanut lukea juttuja, otsikostasi huomaa jo, että Juttu on Virheellinen.

”Jugoslavian verinen hajoamissota oli siis puhtaasti seurausta siitä, että eri etnisyydet eivät yksinkertaisesti sopineet samoille hoodeille.”

Usa ja länsi-Saksa hajoitti Jugoslavian, ja sitten Soros ja rostchildin oli siellä taustalla peukaloimassa, oikeastaan samaan tyyliin kuin Libanon hajoitettiin.

Usko jo Paavo, historia Ei ole sua varten. Ja vice versa.

Patsipate
Patsipate
12.7.2020 12:58
Vastaa...  Admin Pt-media

Sodat ja konfliktit luodaan, ja sitten voittajat kirjoittavat historian. Oletko miettinyt miksi sotia on olemassa?

Jugoslavian sota oli sionistien, Kasaarimafian Sodat. Tulisi tutkia asioita, eikä tuottaa propagandaa. Historiassa tulee aina lukea myöskin toisen osapuolen versio, eikä vain ripulissionistien versio.

Patsipate
Patsipate
12.7.2020 13:05
Vastaa...  Patsipate

Tuosta kommentti poimitaan

”Bosnian osalta pitää myös muistaa se tosiasia, (aiheesta löytyy dokkari YLE Areena) saudit aseisti ja yllytti bosniakkeja väkivaltaan niin Kroaatteja kuin Serbejäkin kohtaan. Jossain vaiheessa läikkyi yli ja jälki oli rumaa.
Kosovossa muslimeja aseisti Albania. UCK oli käytännössä Albanian proxy heidän suurvaltatavoitteelleen.”

Niin, Jussi Halla-ahon Sionistit ovat myöskin mukana kaikkialla. Connecting the dots Paavo? Saudeissa Al-donmeh Sionistit ovat vallassa, ja niitä Halla-aho oli mukana aseistamassa eu parlamamentista, koska Halla-aho saa fyrkkaa sionistien tukemisesta. Saudit tukee terroristeja, ja isis on myöskin saudien ja naton luomus.

Kuitenkin, Jugoslavian kriisi luotiin ulkomaailmasta, ja terroristeja tuotiin myöskin ulkomailta sinne.

Patsipate
Patsipate
12.7.2020 13:42
Vastaa...  Patsipate

Halla-aho sanoi jossain vaiheessa taannoin, että poliisiin tulee luottaa. Jopa monet teinit tajuavat jo Suomessa, että poliisi on kansan vihollinen ja ammattivalhtelija.

Mites Paavo, luotto poliisiin on kova, onko se sadassakahessakympis?

Patsipate
Patsipate
12.7.2020 13:46
Vastaa...  Patsipate

Halla-ahon bluffi

https://mobile.twitter.com/halla_aho/status/1161596712491913217

”Poliisi on yksi arvostetuimmista instituutioistamme. Luottamus ei tule itsestään, vaan se on ansaittava joka päivä. Poliisin olisi syytä olla erittäin huolissaan siitä, mitä viher-hätöset ja trolli-taposet tekevät instituution uskottavuudelle.”

-koko instituutio on silkkaa roskaa nykyisin, ja niin on persut ja Jussi Halla-ahon persutkin

Patsipate
Patsipate
12.7.2020 14:19
Vastaa...  Patsipate

Tässä on muuten median rooli, eli sionistien rooli, suomen tuleva ssa sodassa.

”Tässä on aito rasisminvastainen video. Ainoa syyllinen nykyiseen vastakkainasetteluun on vihaa lietsova, täysin keskittynyt media. Se haluaa homot ja heterot vastakkain, valkoiset ja mustat vastakkain, kristityt ja muslimit vastakkain, naiset ja miehet vastakkain, tunkee meille täyttä provokatiivista saastaa Gretasta ja jostain ”intersektionaalisesta feminismistä” ja niin edelleen. Pitää olla rohkeutta nousta ylös ja sanoa, että tämä nykymeno on degeneroitunutta PASKAA.”

Ja sionisti Halla-aho luo eripuraa hommalla, nuoriaojengissa, persuissa (torssonen, vahvelainen, oksanen), husun kanssa, ja jo kauan aikaa gurban kanssa. Niin ne Sionistit toimii, talmudic oppien mukaisesti.

Mitään rakentavaa valeoppositio persut ei tarjoa, vaan poliittista teatteria, leipä ja sirkushuveja combo.


Halla-Aho neljän päivän aikana kirjottanut yli 20 tweeteja jotka jotenkin liittyvät Husun. Siis yli 20.

Samanaan aikana hän on kirjoittanut
-0 tweeteja koronasta
-0 tweeteja taloudesta
-0 tweeteja Suomen Perusta naisvihamielisestä kirjasta

Turhaantunut
Turhaantunut
12.7.2020 19:35
Vastaa...  Patsipate

Smell my finger.

Smel.JPG
Arkkimankeli
Arkkimankeli
12.7.2020 20:56
Vastaa...  Patsipate

Aivan liian vähälukuiseksi näivetetty poliisiressukka ei pysty ottamaan kenttää haltuun vaan joutuu jättäytymään sivustakatsojaksi kun actionin keskellä varttuneet klaani-idiootit mellastaa esimerkiksi Helsingissä. Omankäden oikeus tulee valitettavasti olemaan se toimivin oikeus.

Juha II
Juha II
12.7.2020 09:03

Kun todellinen voima -hahm, ent, partisaani ja presidentti Josip Broz Tito (1892-1980) kuoli heti kohta Jugoslavian hajoaminen alkoi. Titi oli maansa sankari ja lujatatoinen mies, joka ei edes taipunut Neuvostoliiton diktaattorin Josif Stalinin edessä. Stalin lähetti, jopa monta salamurhaajaa tekemään Titosta lopun, siinä kuitenkaan onnistumatta. Lopulta Tito lähetti Stalinille sähkeen, jossa hän sanoi: elleivät murayritykset lopu, niin hänen (Tito) ei tarvitse lähettää kuin yksi vastaanvanlainen ”ammattimies” ja homma loppuu siihen.

Tämän jälkeen Stalin lopetti yrityksensä tappaa Titon. Jugoslavia oli koko kylmän sodan ajan piikki Neuvostoliiton lihassa, joka veti aivan omaa linjaansa ulkopolitiikaassa, vaikka kommunistimaa olikin. Turhaa kait mainita, mutta Jugoslavia ei koskaan kuulunut itäblokin sotilasliittoon eli Naton vastineeseen Varsovan liittoon.

Myös Jugoslaviasta saivat kansalaiset muuttaa ulkomaille suht’koht vapaasti. Tastä esimerkkinä on Ruotsi, jonne jugoslaavialaisia muutti töihin aivan kuten suomalaisetkin tekivät.

Joppos123
Joppos123
12.7.2020 10:08

Bosnian osalta pitää myös muistaa se tosiasia, (aiheesta löytyy dokkari YLE Areena) saudit aseisti ja yllytti bosniakkeja väkivaltaan niin Kroaatteja kuin Serbejäkin kohtaan. Jossain vaiheessa läikkyi yli ja jälki oli rumaa.
Kosovossa muslimeja aseisti Albania. UCK oli käytännössä Albanian proxy heidän suurvaltatavoitteelleen.
Molemmissa keisseissä olennaista oli se, että muslimit aloittivat väkivaltaisuudet ja niin he tekevät jatkossakin. Sitten kun alkaa tulla turpaan niin uhriudutaan.
Jonkin verran työkokemusta noista molemmista maista niiltä ajoilta kun siellä oli tilanne päällä,

Slaavimannet
Slaavimannet
12.7.2020 10:39
Vastaa...  Joppos123

Kosovolaisia ja albaaneja on lapannut ja lappaa Ruotsiin edelleen. Miksi?
Mitä he täällä tekevät? Miksi heitä päästetään anomaan asyylia? Mikä sota Kosovassa ja Albaniassa muka on?

Sama pätee Ukrainan rikollisiin, Georgian samanlaisiin, Uzbekistanin terrorifanittajin jne.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
12.7.2020 11:17
Vastaa...  Slaavimannet

Perinteisestihän sota ei edes ole ollut peruste hakea turvapaikkaa vaan henkilökohtainen vaino. Vetoavat luultavasti siihen.

Kukavaan
Kukavaan
13.7.2020 07:28
Vastaa...  Admin Pt-media

Kotiinpaluurahasta pitäisi vähentää oleskelun aikaisen täysihoidon ja viranomaispalvelujen kustannukset.

Supa-Ukko
Supa-Ukko
12.7.2020 15:53
Vastaa...  Joppos123

Bosnian serbeille ja kroaateille olisi kuulemma kelvannut ns Bosnian liittovaltio, jossa kaikilla kolmella entiteetillä olisi ollut yhtävertaiset oikeudet ja edustus parlamentissa. Mutta Izebegovic halusi kaiketi islamilaisen tasavallan. Sehän ei oikein Bosnian kroaateille ja serbeille maistunut. Eikä suurin osa bosniakeista ollut ko ideasta kovinkaan innostuneita. No, tästä Izebegovicin aivopierusta saivat Milosevic ja Tudjman hyvän keppihevosen omille Suur-Serbia ja Suur-Kroatia hankkeiden toteuttamiseen. Tekivät muistaakseni keskenään sopimuksen Bosnian jaosta. Molemmat liehittelivät lisäksi omia ultranationalisteja. Btw, ultranationalismi ei ole kadonnut minnekään ko kolkasta Euroopassa. Katsokaa vaikka paikallisia jalkapallo-otteluita. 😉 Belgradin Derby on ehkä villein.

Supa-Ukko
Supa-Ukko
12.7.2020 15:58
Vastaa...  Supa-Ukko

Pari vuotta vietin itsekin alueella erinäisissä yhteysupseerin tehtävissä. Kaikenlaista tuli nähtyä…

Joppos123
Joppos123
12.7.2020 16:43
Vastaa...  Supa-Ukko

Sitten tietänet millainen sillisalaatti koko Balkanin alue on omine vuosisatoja vanhoine riitoineen. Aika moni joka siellä ei ole ollut joutuu tietenkin luomaan näkemyksensä pohjautuen kaikkeen muuhun kuin paikanpäältä saatuun kokemukseen.
Joo ja tulihan siellä kaikenlaista nähtyä.

Supa-Ukko
Supa-Ukko
13.7.2020 07:01
Vastaa...  Joppos123

Joo, niinhän se seutukunta on. Balkanilla ei ole yksiselitteisesti asiat vain mustia tai valkoisia. Mukana kaikki harmaan sävyt… Ja kaikki ympärysvaltiot sekä ospauolet sekoittamassa pakkaa ja/tai harrastamassa jos jonkinlaista mindfuckingia. Ns läntinen Eurooppa sitten naivin yksiniittisesti jakaa porukan hyviksiin ja pahiksiin. Samalla kun yksi EU:n isoista valtiosta pitää kulissin takana yhteyksiä yhteen osapuoleen. Saattoi jopa vesittää parikin meidän etsintäoperaatiota koskien eräitä herroja… Molemmat reissut olivat oikein silmiä ja mieltä avartavia kokemuksia.

Vanhoja riitoja muisteltaviksi sieltä riittää jo vaikkapa vuodesta 1389…

Supa-Ukko
Supa-Ukko
13.7.2020 09:55
Vastaa...  Joppos123

Erityisesti on jäänyt mieleen Dobojn liepeillä eräästä bosniakkikylästä löytyneen joukkohaudan tutkimisen todistaminen. Kyläläiset olivat vihdoin päässeet palamaan sisäisestä maanpaosta kotikonnuilleen ja joku iäkkäämmistä kyläläisistä kuoli. Hänet oli sitten saatava oman kylän multiin, kylällähän oli toki oma hautausmaa. Hautausmaan koskemattomaksi luullusta osasta löytyikin sitten ihmisten jäännöksiä, joista tälläinen maallikkokin pystyi päättelemään heidän teloitetun ennen hautaamista. Kuulopuheiden, tai toisen käden tietojen mukaan teloittajina oli olleet Arkanin Tiikerit, mutta todennäköisesti kyseessä oli Valkoiset Kotkat. Näitä ryhmiä siellä riitti joka osapuolella ja osa oli tuontitavaraa, mm mujahediinejakin, jotka sitten jäivät alueelle. Jäänteet kuuluivat ns asekuntoisille miessukupuolen edustajille vaatetuksen jäänteistä ja ruumiinrakenteesta päätellen.

Klarsyn
Klarsyn
12.7.2020 11:53

Pitääkö diversiteettiä oikein tarkoituksella tuottaa maahan luomaan monikulttuurisuutta, mikä väistämättä johtaa ristiriitoihin. Kun mukana alueen uskontojen joukossa on islam, joka periaatteessa suostuu monikulttuurisuuteen vain niin kauan kun saa suojelua ja on vähemmistönä ja silloinkin osaa esittää vaatimuksia oman erillisyytensä säilyttäen, niin luvassa on vaikeuksia.

Muslimit ovat yleensä ensisijaisesti muslimeja, ja vasta toissijaisesti maan kansalaisia. Sodan aikana Jerusalemin mufti Amin al-Husseini Hitlerin hyvänä ystävänä kokosi Bosniassa muslimien SS-joukon, joka oli vastuussa 90%:sta juutalaisten tapoista alueella, ja suuresta määrästä Serbian kirkkojen polttamisista. Balkanilla on Ottomaanien imperiumin aikaisen hallinnan jäljiltä pakkokäännytettyjä muslimeja, jotka sukupolvien ketjussa ovat sisäistäneet islamin maailmanvalloitusopin.

Neuvostoliiton hajoamisessa tapahtui samanlainen taantuminen omiin uskontoihin, tapoihin ja etnisyyteen. Esimerkkinä Azerbaidžan, missä azerit, jotka olivat joutuneet neuvostovallan alla pitämään uskontoaan säästöliekillä, ja olivat asuneet rauhanomaisesti rinnakkain armenialaisten kristittyjen kanssa vuosikymmeniä, löysivät jihad-käskyn ja ryhtyivät ryöstämään, katkomaan kauloja ja kiduttamaan armenialaisia naapureitaan 1990-luvulla. Armenialaisten oli paettava. Media ei kirjoittanut asioista juuri mitään.

Etniset ja uskonnolliset vastakkainasettelut muhivat pinnan alla aikansa, ja kun paine käy sietämättömäksi, alkaa väkivalta. EU ja kansallisvaltiot edistävät yhteenottoa asettamalla eri kulttuureista tulevat erikoisasemaan ja tukemalla ns. siirtolaisten maahanmuuttoa, asuttamista ja sosiaalista selviytymistä ja rajoittamalla lainsäädännöllä kritiikkiä kantaväestön keskuudessa.

timo
timo
12.7.2020 12:31

Kyse on islamista ja siitä että se on väkivaltainen valloituskultti. Islamisaatio toimii siten että ensin tehdään invaasio ja sitten pakotetaan uhrit joko taistelemaan tai alistumaan. Samanlaisia esimerkkejä on maailma täynnä. Kaikki islamilaiset maat on valloitettu tuolla menetelmällä ympäri maailmaa. Viimeisimpiä esimerkkejä ovat esim. Balkanin sodat, Sudan, Libanon, Intia, Tsetseenian sodat jne. Aina sama kaava ja muslimit osallisina.

https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html
https://thedailycoin.org/2018/11/26/the-4-stages-of-islamic-conquest/
https://ibnmatti.blogspot.fi/p/jihadin-saannot.html

timo
timo
12.7.2020 12:34
Vastaa...  timo

Jokainen varmaan ymmärtää että tällä hetkellä invaasion kohteena on ennen kaikkea Eurooppa ja muut länsimaat. Kannattaa miettiä jo valmiiksi aikooko taistella vai alistua ja toimia sen mukaan. Lapset itsepuolustuskursseille ja jne.

Daavidin poika
Daavidin poika
12.7.2020 12:55

Aikamoisia sala teorioita taas kuvioissa. Mitä Pate siellä Ranskassa on oikeasti tapahtunut.? Valtamedian uutisoinnista ei saa oikeaa kuvausta. Käsittääkseni bussi kuljettaja on tapettu kaupungissa Bayonne. Kuljettajan murhan pitäisi kuulemani mukaan liittyä corona virus maskeihin

Patsipate
Patsipate
12.7.2020 13:51
Vastaa...  Daavidin poika

En oo Ranskassa vaan Suomessa Herran suojassa. Ranska on liian myrkyllinen, siellä Rotchilden kommunistinen agentti Macron haluaa tuhota koko maan.

Tuumailija
Tuumailija
13.7.2020 02:56
Vastaa...  Daavidin poika

Löytyy hyvä streami Lokalta tästä asiasta.

Särmääjä
Särmääjä
12.7.2020 15:21

Keski-Euroopan maissakin ne on kyllä rikastajat jotka alkaa toisiansa lahtaamaan ja silloin eurooppalaiset katsoo vain sivusta. Esim Saksassa joku pieni kansallismielinen ryhmittymä voi yrittää jotain mutta toisella puolella on vastassa tuhat antifalaista, jotka normaalisti lätkii toisiansa mustilla muovikyrvillä feminismin suuntauksissa kiistellessään voivat nyt mennä heittelemään natseja tiiliskivillä.

tutkiva lukija
tutkiva lukija
12.7.2020 15:32

Tuohon sotaan syyllisiä ovat ”rotschild” pankkiirit ja illuminati. Jugoslavia oli liian suuri valtakunta, joka piti pilkkoa ”NATO-sopivaksi” aiheuttamalla uskontojen yhteentörmäys. Kristinusko, Ortodoksit ja muslimit eivät saaneet harjoittaa rinnakkaiseloa, vaan nimenomaan NATO,n avulla alue hajoitettiin useaan osaan. Slobodan Milochevitsin lavastaminen sotarikolliseksi oli itsessään sotarikos. Netissä on vielä kattavia raportteja NATO,n rikollisista pommituksista asutuskeskuksia ja sairaaloita, sekä infrastruktuureja vastaan. FOI,n avulla raportit ovat yleisön saatavilla.

Joppos123
Joppos123
12.7.2020 16:40
Vastaa...  tutkiva lukija

No just näinhän se meni,jeesus. Joillekkin tekisi ihan hyvää käydä noilla tonteilla eikä lueskella kaikenmaailman salaliittoteorioita.
Ei siellä eri uskontokunnat ennen sotiakaan ihan seinänaapureina asustellut vaan omissa kylissään ja se ei ole muuttunut siitä miksikään. Se siitä rahaunomaisesta elosta.

Supa-Ukko
Supa-Ukko
13.7.2020 07:09
Vastaa...  Joppos123

Just noin. Seka-aviolittoja ja perheitä kyllä oli, mutta ei se kovin yleistä ollut. Tosin toinen meidän tulkeista oli ja on edelleen puoliksi sloveeni ja puoliksi bosniakki. Nippelitietona ja kaiketi turhana sellaisena, Tito taisi olla puoleksi sloveeni ja puoleksi kroaatti. Siis roomalaiskatolinen taustaltaan.

Kylien etnisyyden pystyi päättelemään aika nopeasti, jopa ohi ajaessaan partiossa.

Supa-Ukko
Supa-Ukko
13.7.2020 09:36
Vastaa...  Joppos123

Btw, kuvassa näkyvä rakennus on hyvinkin tuttu partioreissuilta.Sisällä tuli käytyä kerran. Oli aika aavemainen tunnelma.

mokusetus
mokusetus
12.7.2020 19:26

Satuin tänä aamuna katsomaan dokumentin Suomen alkuperäisen sosiaalidemokratian merkkihenkilöstä Martta Salmela-Järvisestä. Se oli kertomusta viime vuosisadan alun äärimmäisestä köyhyydestä, naisten asemasta ja pyssyjen paukkeesta.
Tuli pian mieleen, että nykydemarit ”arvopohjineen” ja kehitysmaalaisrahtauksineen ovat pahasti pettäneet aatteensa ja ajavat suomalaisen yhteiskunnan takaisin noihin lohduttomiin aikoihin.

Emmie Muista
Emmie Muista
12.7.2020 21:13

Olisko kuitennii 1. maailmansodan jälkeen tuo vuonna 1918 ?