Vasemmisto yritti jyrätä Tynkkysen, kosahti

Suomalainen vihervasemmisto on saanut viime päivien aikana niin kunnolla pataan, että ei paremmasta väliä. Äärivasemmistolaiset yrittivät päästä Junes Lokan avulla Sebastian Tynkkysen kimppuun, mutta ei onnistunut.

Kyse on siis siitä, että joku nevä höör umpitollo rasisminvastustelija teki Sebastian Tynkkysestä rikosilmoituksen. Suvakko siis vaati, että poliisi tutkii onko Tynkkynen syyllistynyt kiihottamiseen tm vastaavaan rikokseen eduskunnassa pitämästään puheestaan.

Ei kuitenkaan ollut. Suvakko toisin sanoen teki kiusallaan tutkintapyynnön. Nykyään yleinen tapa, tehtaillaan rikosilmoituksia jonninjoutavista asioista toisten kiusaksi.

Tynkkynen oli asiasta tietenkin käärmeissään, mutta hän ei kertonut koskaan kuka oli tämä tollo, joka rikosilmoituksia tehtailee. Rikosilmoituksen tehnyt naisen selviää lyhyellä googletuksella umpihulluksi, joten luultavasti Tynkkynenkin enemmän sääli naista kuin oli vihainen.

Seuraavaksi kuvaan astui Monokulttuurin keskiviikkolähetys, jossa Junes Lokka kertoi kuka oli tämä nainen, joka oli tehnyt aiheettoman rikosilmoituksen. Samalla Lokka lokkamaiseen tyyliin käytti naisesta hieman… hmm karkeaa kieltä.

Tämä raivostutti suvakkolauman. Mutta, koska suvakot tiesivät, että he eivät voi Lokalle mitään. Lokka ei pyydä anteeksi eikä peru sanojaan. Niinpä suvakkolauma yritti Tynkkysen kimppuun. Suvakot väittivät, että Tynkkynen oli kertonut Lokalle tuon naisen nimen.

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa oltiin satavarmoja, että Tynkkynen oli kertonut naisen nimen Lokalle ja nyt Tynkkynen oli syyllistynyt uuteen rikokseen. Samoin monet johtavat vasemmistolaiset rasismivastustelijat huusivat naamat punaisina pitkin nettiä, miten Tynkkynen oli alhainen saasta kertoessaan naisen nimen Lokalle.

Suvakoilla jäi huomaamatta vain yksi asia: kuka tahansa voi tilata esitutkintapöytäkirjan, josta selviää kuka tutkintapyynnön on tehnyt.

 

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhaantunut
Turhaantunut
11.7.2020 15:57

Voi, aivan hirveää kun rasmusta harmittaa.
Luulis että virkavalta alkaa olemaan aika finito tutkiessaan täysin perättömiä rikosilmoituksia.

Rasmus.JPG
Tuumailija
Tuumailija
11.7.2020 16:23

En tiedä kuinka idiootiksi ihmiset voi vajota kuten tässä joku venakko Anton ja valetutkija Silvennoinen.
Juuri streamissa Lokka mainitsi että sen kun tilaa poliisilaitokselta paperit ja ne lähettävät ne PDF muotoisena s-postiin, siellä myös näkyy asian vireille laittaneen nimi.
Keskeneräisistä jutuista eivät anna mitään, mutta tämä on päätetty ja laitettu mappi Ö:hön, eli tutkinta on päätetty eikä se anna aihetta jatkoon, eli paperi on julkinen.
Kun katsoo tuota Snellmannea niin kyllä se ulkomuoto kompensoi oikein hyvin älykkyyttä ja onkin parempi ettei lisäänny, sellaista kohtaloa ei soisi yhdellekkään lapselle jos olisi tuollainen äiti.

Särmääjä
Särmääjä
11.7.2020 16:53

Suvakit ja niiden valemediat ei ole ilmeisesti tajunnu tähän päivään mennessä että tavalliset ihmisetkin voi tilata oikeuden asiakirjoja. Kohta ne alkaa sitten varmaan vaatiin jotain lakia sen estämiseksi että jatkossa vain heidän valemedioiden vastuulliset journalistit voi tehdä niin, koska eihän Suomi muuten ole maailman vapain maa.

Arkkimankeli
Arkkimankeli
11.7.2020 17:06

On kyllä taas maailmanlopun meininkiä. Ei niitä maailmanloppuja ole kuitenkaan vielä tullut, mutta isompia sotia on kyllä saatu aikaa ennenkin.

Utelias
Utelias
11.7.2020 18:03

Ei kai se rikosasia ole paljastaa rikosilmoituksen tekijää, eihän? Kuka tämä sitten oli?
En jaksaisi alkaa kuuntelemaan Lokan ohjelmaa

Kukavaan
Kukavaan
11.7.2020 19:40

Luulisi, että rikosilmoituksen teko on suvakkien silmissä sankariteko ja sankarin nimen antaminen julkisuuteen hyvä asia.

Ilmoituksen tekijä päässee suvakkien haastateltavaksi televisioon. Hesari julkaissee kahden aukeaman jutun hänestä. Läpimeno kunnallisvaaleissa on varma. Päätyy lopulta kansanedustajaksi, jos osaa hyödyntää tilaisuutta.

Sillä ei ole mitään väliä, että mitään rikosta ei ole tapahtunut. Pelkkä epäily on riittävä todiste. Ilmoittajan aivoissa rikoksen tunnusmerkit täyttyvät, jos joku sanoo jotain, joka ilmoittajan mielestä on rikos. Ilmoittaja on siis ollut aidosti vilpitön ja nyt hän uskonee, että poliisi on ollut rasistinen ja että lakeja pitää muuttaa niin, että hänen kanssaan eri mieltä olevia voidaan rangaista.

Risto Jääskeläinen
Risto Jääskeläinen
11.7.2020 19:59

Hiukka yllättää, että Oula S. tunnustautuu idioootiksi. Olen pitänyt miestä tähän mennessä suht fiksuna mutta v-mäisenä. Pyydän anteeksi väärää käsitystäni.

GLGL
GLGL
12.7.2020 14:17

Riston kanssa samaa mieltä. Eikös tuo Oula ole jonkin sortin tutkija ja akateemisen loppututkinnon suorittanut? Luulisi sellaisen henkilön omaavan objektiivisuuteen pohjautuvan metodologian tarkastella ajan ilmiöitä. Sen sijaan mies näyttää alentavansa itsensä jopa niiden alapuolelle, joita kuvittelee vihaavansa. Sitä parempaa vasemmistolaista akateemisuutta? Kannattaa tässä yhteydessä myös muistaa, että tuonkin ”akateemikon” palkka maksetaan yhteisistä varoista. Millä tavalla se on perusteltavissa?

Jokohan se gradu alkaa olla valmis?
Jokohan se gradu alkaa olla valmis?
11.7.2020 22:24

Lokka on vuosien varrella tehnyt useita tutkintapyyntöjä, vain yksi on tainnut johtaa toimenpiteisiin. Joskus on ollut kova uho valittaa hylsyistä kaikkein korkeimpaankin oikeusasteeseen joka on olemassa, sitten on vaan lässähtänyt.

GLGL
GLGL
12.7.2020 14:23

Jos Suomi olisi ns. normaali maa, Lokan ei olisi tarvinnut tehdä yhtään tutkintapyyntöä, etkä olisi todennäköisesti koskaan kuullutkaan henkilöstä nimeltä Lokka. Suomi nyt ei vaan ole normaali tällä hetkellä, vaan jonkun sairaan dystopian infektoima kehitysmaa.

Jokohan se gradu alkaa olla valmis?
Jokohan se gradu alkaa olla valmis?
12.7.2020 16:44
Vastaa...  GLGL

Lokka voisi menetellä fiksummin kuin vassarit, suvakit, anarkaistat, varikset ja takkufoorumin vatipäät ja voisi saada jotain aikaankin. Nyt hän vaikuttaa enempi suvakkien salaiselta agentilta jonka tarkoituksena on saada kaikki maahanmuuttokritiikki vaikuttamaan samanlaiselta aivottomalta mölinältä kuin variksien paskamyrskyt sosiaalisessa mediassa.

Poliittinen tuomio,ei kiinnosta
Poliittinen tuomio,ei kiinnosta
14.7.2020 06:55

Jos sinun poliittinen mielipiteesi on väärä,häviät jutut aina ja tiedät tuomiosi etukäteen,olit sitten oikeassa tai väärässä.Maalaiskuntien poliisi tuomari on Keskustapuolue Mafia ja kaupunkien terroristi puolueet Kokoomus-Vasemmisto sekä Vihreä akseli liittoineen,joitten poliittiset aatteet ovatkin yhteneväisiä.Sitten kun valitat väärästä tuomiosta voit olla jo etukäteen kyllä varma siitä kuka maksaa laskun,sinä itse.Mikäli sitten aiot tehdä rikosilmoituksen jotakin puolueen jäsentä vastaan rikosasiassa,tuloksena on varma syyttämättä-jättämis päätös.

Kilttimies
Kilttimies
12.7.2020 00:06

Nämä rasismin ja fasismin kotikutoiset vastustajat ovat ihan oikeesti verenhimoista, vaarallista väkeä. Lukekaapa Varisverkoston selvitys fasismista ja sen vastustamisesta. Lyhyesti: fasismia aiheuttaa kriisiytynyt kapitalistinen järjestelmä, fasismia pitää torjua kaikin keinoin.

Loogisen tarkastelun vuoksi hyväksyttäköön ensimmäinen väite. Eikö tällöin olisi fasismin torjumiseksi torjuttava kapitalismin kriisiytymistä tai peräti kapitalismia sinänsä? Varisten verenhimoisen logiikan mukaan on kuitenkin käytävä sen fyysisen henkilön kimppuun, joka mielletään fasistiksi, eli järjestelmän tuottaman vääjäämättömän seurauksen kimppuun kaikin keinoin. Samaa logiikkaa käyttäen ihotautilääkäri hoitaisi melanoomaa puuteroimalla epäilyttävän ihomuutoksen.

Pahinta tässä on, että soopaa suolletaan yliopistotasolta ja akatemian rahoituksella, puhumattakaan paavoarhinmäistä, liukasanressonista ja satuhässistä.

minellinen
minellinen
12.7.2020 05:31
Vastaa...  Kilttimies

Paavo Arhinmäkihän kusi ja paskoi housuihinsa Sotsh:in olympiareissullaan ja selitys oli ”No sammuin tai väsähdin”
Tyypin piti tavata kolleegansa mutta seuraavana päivänä mutta tuotti vaan häpeän Suomelle, onhan hän vasemmistoliittolainen.

Poliittinen tuomio,ei kiinnosta
Poliittinen tuomio,ei kiinnosta
14.7.2020 07:03
Vastaa...  Kilttimies

E:u on tehnyt nähtävästi päätöksen Valkoisen vallan tuhoamiseksi ja vahvistanut näin ollen mustien terrorin Euroopan alueella Rasismin merkeissä,joka on uusi noitavaino valkoihoisia vastaan.

minellinen
minellinen
12.7.2020 05:22

Vasemmistoliitto=kommunismi=saatanan kateellista porukkaa=ei ikinä opi olemaan suomessa.