Norjassa paljastui iso koirien hyväksikäyttötapaus

Mene ja tiedä, Keski-Norjassa Trøndelagin maakunnassa poliisi otti loppuviikosta kiinni kahdeksan miestä ja naisen epäiltynä seksuaalisista kanssakäymisistä koirien kanssa.

Poliisi kertoo norjalaiselle Adresseavisenille, että seksuaaliset harrastukset koirien kanssa ovat jatkuneet vuosikausia ja poliisi aikoo nyt tehdä perusteellisen tutkimuksen mistä oikein oli kyse.

Kaksi pääepäiltyä tosin on päästetty jo vapaaksi, koska poliisin mukaan ei uskota, että he voisivat enää tuhota todistusaineistoa. Kaikkien epäiltyjen uskotaan harrastaneen seksiä koirien kanssa useaan otteeseen.

Norjan elintarviketurvallisuusviranomainen on ottanut haltuunsa 24 koiraa, joiden epäillään joutuneen hyväksikäytöksen kohteeksi.

Mainittakoot tähän loppuun sen verran, että pääepäillyt ovat ihan umpinorjalaisia.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pankki levälleen vaan

Suomessa ei eläimiinsekaantuminen ole laitonta, sen huomaa kun katsoo suvakkeja.

Nemo

Mmmmmm lammasta viinin kera.

Fatwantarkistaja

1600-luvun antiikin Kreikassa nuorilla miehillä oli tapana menettää neitsyytensä koirille. Sieltä se sivistys sitten lähti.

Tuumailija

”Antiikin”kreikan aikakausi ajoittuu aikavälille 1050 eaa-330 jaa, usein ”antiikin” kreikalla tarkoitetaan hellenististä kautta joka sijoittuu 323-30 eaa.
1600-luku oli taas suurten nälänhätien yms. kriisien vuosisata.

Piikki lihassa

Kuinka alas voi ihminen vajota.

Nemo

Luonnollista, lampailla on samanlainen pillu kuin naisilla. Kunhan ei kärsi kuten norsu kekkkerilässä.

Juha II

Norjassakin sentään tapahtuu jotain. Noh, pian tuokin on ”normaalia”, jos se on yhtään kiinni vihreistä ja varsinkin sisäminister5 Maria Ohisalosta, jonka toimenkuvaan kyseinen asia liittyykin.

Kukavaan

Eläimiin sekaantuminen on ollut Suomessa laillista 15.01.1971 lähtien, jos oheiseen lähteeseen on uskominen. Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa eläimiin sekaantuminen on rangaistavaa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_bestiality_by_country_or_territory

Tässä olisi jollekin oppositiopoliitikolle tilaisuus. Voisi kysellä hallituksen kyselytunnilla, mitä hallitus aikoo tehdä eläimiin sekaantumisen kriminalisoimiseksi. Olisi mielenkiintoista nähdä, vastustaisivatko Marin ja Ohisalo eläimiin sekaantumisen kriminalisointia.

Perustelen eläimiin sekaantumisen kriminalisointia paitsi eläinten hyvinvoinnilla myös sekaantumisen ihmisten mielenterveyteen aiheuttamilla haitoilla.

eikku

Muistan nuorena murkkuikäisenä, ennen vuotta -71. Serkkuni kertoi, että oli ollut töissä Vaalialan lastenkodissa ja siellä oli ollut lapsia, joilla oli koiran pää. Uskoin vanhempaa ihmistä. Kerroin kavereilleni ja he eivät uskoneet. Joten etsin puhelinluettelosta eläinlääkärin numeron ja soitin hälle,.Kysyin, että voiko ihminen ja koira saada keskenään lapsia..Eläinlääkäri sanoi, että ei, vain kissa ja kissajänis voivat saada.. Kysyin sitten, että miksi sitten eläimiin sekaantuminen on kiellettyä. Ja vastaus oli, muuttakaa Ruotsiin, siellä se on sallittua.

Aappa

Keski-Norjan vuoristoseudulla elelee ilmeisesti jonkin verran hillbilly-henkistä väestöä.

Tuumailija

Deliverance meininkiä….

Terhomatti Hämeenkorpi

Voihan vittu saatana !

Nemo

Ällää äläää tuollain et voi kun et ole kokkkeillut. Ruohua ettee ja nahkat taakse ja paina kuin hurrikaani edessä on naisten ottomaani

Esa

Toista se on sentään täällä, kun erä otetaan karjun kanssa.

Mielisairaita rikollisia

Eläimiinsekaantujat ja pedofiilit ovat molemmat täysin mielisairaita ryhmiä.

Suosittelen nopea aavliivninkia.

Nemo

Vittu mielihullut et halua keksiä hoitoa, aattele laita matti jos oisit muna syntyny.

kanander

Näkeehän noita vanhojapiikoja kaupungilla iso hurtta mukanaan. Ei mulla muuta.

Vanhapiika

Jättämäsi vihjaus on typerä ja mauton.
Sakemanni pitää änkeilijät loitolla.