Korona ei ole vaikuttanut juurikaan gangsterisotiin Tukholmassa

Ampujaiset ovat Tukholmassa lisääntyneet koronaepidemian myötä. Kesäkuun loppuun mennessä Tukholmassa oli poliisin tilaston mukaan 61 ampumistapausta, joista 8 kuollutta, 27 haavoittunutta.

Loput ampumistapaukset ovat sitten esimerkiksi ohiammuntoja tai vaikkapa on ladattu lippaallinen vihamiehen talon ikkunasta sisälle kenenkään haavoittumatta.

Ampumiset ovat lisääntyneet edellsivuodesta. Vastaavasti 2019 ammuskeltiin 40 kertaa, tosin osumatarkkuus parempi, sillä kuolleita 10. Toisaalta haavoittuneita vain 14. Vuonna 2018 oli 52 ammuskelutapausta ja 2017 saatiin aikaan 62 ammuskelujuttua, joista 9 kuollutta ja 16 loukkaantunutta.

Tosiasiassa ammuskelujen nousu edellisvuosista ei johdu mistään koronasta vaan kyse on puhtaasti aaltoliikkeestä. Gangsteripiireissä ei ole olemassa mitään sellaista asiaa kuin koronaepidemia. Ammuskelutapaukset ovat suoraan verrannollisia siihen, että paljonko markkinoilla on kokaiinia tai sen puutetta. Lisäksi ammuskeluun vaikuttavat ovatko tietyt rispekti-miehet vapaalla vai linnassa.

Jos vertaa esimerkiksi Malmöön niin siellä ammuskelut ovat hieman hiljentyneet, sillä poliisi on noukkinut syksystä alkaen melko herkällä kädellä gangstereita vangittavaksi pienistäkin rikoksista. Tämä näkyy suoraan siinä, että siviilin puolella useampi gangsteri on saanut jatkoaikaa elämälleen.

 

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mitä niitä paimentaa
Mitä niitä paimentaa
13.7.2020 07:32

Tämä on selvä todiste siitä ettei svenneillä ja svennepoliisilla ole paljon sanottavaa siihen mitä omassa maassa tapahtuu. Kehistysmaahenki rulaa.

Jos ei rikollisia aleta niiltä sijoiltaan napsimaan ei mitään muutosta tapahdu, paitsi että vankiloita saadaan rakentaa hiki hatussa. Nytkin on uusi 300- paikkainen tulossa, en muista missä, jossain Etelä-Ruotsissa.

sähköä, suihkeita ja sheriffejä
sähköä, suihkeita ja sheriffejä
13.7.2020 13:01

Suomessa on kouluja ja parakkikouluja. Kun uusia vankilapaikkoja aletaan tarvita useita satoja joka vuosi, ryhdytään rakentamaan halpoja parakkivankiloita. Tarvitaan vain vesi, sähköt ja viemäröinti. Viisimetrinen piikkilanka-aita on kustannustehokas muuri.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
13.7.2020 23:41

Parakkivokki olisi pelastus myös. Tietty kaikki palvelut, että hengissä säilyy, mutta ostokeskukseen ei mitään asiaa. Pitää olla inhimillinen pakolaisia kohtaan, emme ole rasisteja.

Juha II
Juha II
13.7.2020 08:16

Miten on? Saako tavallinen kunnon kansalainen (svensson) Ruotsin kaltaisessa kommunisti maassa miten helposti laikkisen aseen aseenkantolupineen?

Kuten tunnettua demarit ym. hyvesäteijäthän vaativat naama punaisena aseiden poisottamista valkoisilta kunnon kansalaisilta, joka sitten tekee yhteiskunnista ”turvallisemman” niin että Bambikin voi elää.

Tämähän perustuu täysin siihen olettamaan, että ase tappaa eikä ihminen. Samalla logiikalla voitaisiin kieltää autolla ajo niiltä, joilla on ajokortti ja sitävastoin ajoluvattomat pahikset saavat ajaa – luvatta tietenkin -. Ja kas, maailma on taas parempi paikka elää.

Sehän on tietenkin selviö ettei itseään saa puolustaa syyllistymättä itse vakavaan ja raakalaismaiseen rikokseen kuten Suomessa demla lakia lukee.