Parikymppinen jorkki vangittiin 13-vuotiaan tytön raiskauksesta

Marraskuun puolivälissä raiskattiin 13-vuotias tyttö keskellä Uppsalaa sijaitsevan ostoskeskuksen vessassa. Vasta nyt poliisi pääsi epäillyn jäljille ja Uppsalan käräjäoikeus vangitsi lapsen raiskauksesta epäiltynä 20-vuotiaan afgaanimiehen.

Tyttö oli tapahtuma-aikaan hyppytunnilla ja vietti aikaa ostokeskuksessa. Kun hän meni vessaan niin perässä tunkeutui 20-vuotias afgaanimies ja raiskasi tytön.

Rikosepäilyt afgaania vastaan ovat olleet koko ajan päällä, mutta vasta nyt poliisi sai tarpeeksi näyttöä asialle ja afgaani haettiin koppiin ja vangittiin.

Poliisi ei ole tarkemmin avannut tapahtumien kulkua, mutta kertoo esim. SVT:n uutisille, että on surullista, että rikoksen selvitys kesti näin kauan – sekä asianomistajalle että epäillylle.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Yhteiset vessat

Sanokaa sanoneen, että kun viimeisimmän tiedon mukaan väkivalta yms on kasvanut helsingissä 40%( ! ), joista on kansalaisille tiedotettu noin kolmannes, on selvää oulun grooming ei todellakaan olllut kuin jäävuoren huippu. Väitän näin. Kyllä näissä suurimmissa ostareissa jne on nähty se, että siellä on matut housut pullottaen kytännyt pelkkää tilaisuutta. Ihan omin silmin on nähty miten pikkutyttöjä kytätään ja kuvataan. Nämä rikastajat jotka ovat suomen tuki ja turva. Kuulemma.

keijo

Väitä rauhassa.

Juha II

Ei tarvise väittää kun itse ”pravda” asian näin ilmoitti olevan. 40 prossaa koostuu varmaankin vihapuheesta ja silleen… joohan?

Heippa

Enää ei pelkkä rauhassa väittäminen riitä, yhteiskunnan on oikeasti puututtava tälläiseen toimintaan.

Aappa

”Poliisi kertoo esim. SVT:n uutisille, että on surullista, että rikoksen selvitys kesti näin kauan – sekä asianomistajalle että epäillylle.”

Olipa ruotsalaisen poliittisesti korrekti lausunto. Epäiltyä ei varmasti surettanut muu kuin kiinni jääminen.

K J

Nyt on luotettavan valtamedian mukaan joukkoraiskattu joku nainen Pietarsaaressa punaisessa pakettiautossa.

Poliisi korostaa, että joukkoraiskauksia tekevät yleensä tuttavat baari-illan jälkeen. Itse en ole kuullut valkoisten miesten tekemistä joukkoraiskauksista kuin ehkä sodissa.

Turvakameroiden kuvista ei saa selvää, koska oli pimeää. Tulkitsisin tämän siten, että raiskaamassa ja tuttavallisesti sanottuna groomaamassa ovat olleet moniosaajaraketti-insinöörit, koska pysyvä rusketus hämää turvakameroita.

Odotellaan muutama vuosi tutkinnan päätöstä. Siellä on vihreitä estämässä tällaisten asioiden julkituloa, kuten H-Pekka ja Ohisalo – keillä on valtaa aivan liian paljon.

Vihjeitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi .

(raiskaajat ovat pohjamutaa ja ansaitsevat kuolla)

Last edited 3 vuotta sitten by K J
sähköä, suihkeita ja sheriffejä

Poliisin liiallinen passiiviisuus luo turvallisuustyhjiön. Klaanit ja jengit alkavat kohdata vastavoimia: turvapartiot, SOD, kaartit, suojeluskunnat yms. kunnes lopulta kriisilait saatetaan voimaan ja ihan oikea armeija viheltää pelin poikki.

K J

Oikeassa olet. Se on välttämättömyys. En tiedä minä vuonna alkaa tapahtumaan, mutta veikkaisin 20 vuoden sisällä. Kultamunia saapuu yhä enemmän tänne Pohjolaan. Ruotsi on tehnyt paljon virheitä ja jotkut kutsuvatkin sitä maailman pohjoisimmaksi kalifaatiksi.

Suomi seuraa järkähtymättä Ruotsin tietä ja kieltää matujen rikokset valtion lakeja kohtaan. Matuthan tottelevat klaaniensa johtajia tai ainakin salafisteja.

Last edited 3 vuotta sitten by K J
kanander

Jätetään sitten solvaamatta raiskaajaa, vaikka se vie perustan tältä palstalta.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Kossu

No suomihan otti juurikin näitä ”yli 14v” rikastajia 25 sisään äskettäin kreikasta ja lisäähän sieltä vielä tulossa ettei ruotsi pääse liian kauas tilastoissa….

Vainiota vähän muutellen

”MatkaRIKASTAJA raju tulee silloin menee taju”

Juha II

Aivan kuten Oulussa! Ei muuta kuin TIK TOKKIA ja ”ei saa kokea lootaa” peliin. Ja kas, ”lapsirauha” on taattu!!!

Gorgar will eat you

Ihan normaali muslimi sexual-emergency. Turha näistä mussuttaa. Tämmöiset kuuluvat monikulttuuri-Eurooppaan! Me tienataan tällä! Sitäpaitsi sinä olet RASISTI !!!!!!

KKi

On tuossa perää. Itse me on äänestämällä päättäjät valittu. Päättäjät jotka toitottavat monikulttuurin ihnuutta. No nyt on sitä kyldyyriä, onko nyt hyvä?

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Tämä rikos ei vanhene koskaan

Se Suomessa tapahtunut 2-vuotiaan lapsen raiskaus… Saisiko tänne mediaan tuomitun nimen ja mahd. kuvan, edustaa hän sitten mitä ihonväriä tai kansallisuutta tahansa?