Ölandissa jättimäinen autogrilli

Kunnon autogrilli laitettiin pystyyn tällä kertaa Ölandin pikku kaupungissa Färjestadenissa. Parikymmentä autoa ja autokatos tuhoutui täysin tahallaan sytytetyssä tuhopoltossa.

Kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsevassa autokatoksessa sytytettiin klo 03.00 aikaan useampi auto tuleen. Kun palokunta saapui paikalle niin katoksellinen autoja ja viereisiä autoja oli ilmiliekeissä.

Ainoa tehtävä olikin sitten varmistella, että palo ei leviä viereiseen kerrostaloon. Kukaan ei loukkaantunut palossa, mutta romun määrä oli suurenpuoleista.

Asiaa tutkitaan tuhopolttona eikä ketään ole vielä otettu kiinni epäiltynä teosta.

Tuolta löytyy kuvaa tuhon jäljistä: https://www.barometern.se/

Äkkiseltään saattaa tuntua siltä, että Öland nyt olisi viimeinen saareke, jota monikulttuurisuus ei ole tuhonnut. Ei kuitenkaan ole. Esimerkiksi vuonna 2015 kaikki Mörbylångan kunnan, johon Färjestaden kuuluu, hotellit asutettiin tulijoilla ja turisteille myytiin ei-oota.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Öölannin Ananakset

Tämä on Öölannin sotaa!

Muuan öölantilainen kertoi pari vuotta sitten miten paikalliset naiset aikaisemmin monet olivat mukana sorvaamassa turisteille souveniirejä eli matkamuistoja mutta nyt ei kerkiä enää koska on saatu pakolaispoikia ja niille pitää kerätä kaikkea kivaa tavaraa.

”Antakaa niille niitä souveniirejä”, sanoin.
”No ei ne nyt sellaisia halua. Ne haluaa merkkikalsareita, deodoranttia ja ”Lukta Gott”- vatten (partavesiä ja hajuvesiä), sanoi tuttu.

K J

Tuosta tuli mieleeni se, mistä olen aiemminkin kirjoittanut tänne, että kun olimme veljeni kanssa eräässä tutussa suomalaisessa firmassa ostamassa vanteita autoon, oli kassalla muutaman henkilön päässä ananaksiaostamassa” autostereosarjaa. Kun myyjä skannasi ostoksen, niin älämölö ojensi myyjälle maksusitoumuksen.

Broidi sanoi, ettei ole kovin halpa heidän ostoksensa.

Se laittoi miettimään, että mihin helvettiin ne tarvii parin tonnin autostereo vehkeitä, ellei niille ole ostettu autoa veronmaksajien laskuun

PS. Ostajalla oli joku Canada Goose takki päällä, mikä on kuulemma myös arvokas. Tasan ei mene nallekarkit.

Last edited 3 vuotta sitten by K J
Kukavaan

Todistamme ilmiötä, jossa maahan tunkeutuvia ylihoitavataan, hellitellään ja paijataan. Heidän kertomuksiaan uskotaan. Heillä uskotaan olevan huomattavan hyviä ominaisuuksia. Jopa silminnähtäviä asioita heistä ei huomata. Ei huomata, että lapseksi itseään väittävä on aikuinen partainen mies.

Mikä aiheuttaa ilmiön? Jos tietäisimme syyn, ehkä syy ja sen seuraukset voitaisiin poistaa.

Onko pohjoismaalaisen kantaväestön aivoissa perustavanlaatuinen korjaamaton vika, joka aiheuttaa osassa väestöä maahantunkeutujien halaamistarpeen ja heille alistusmistarpeen.

voi meitä

Siinä missä miesten tyhmin 20% vahingoittaa kavereita ja itseään koheltamisen kautta niin naisten tyhmin 20% vahingoittaa yhteiskuntaa matuhyysäysten kautta.

Jygge

Syy tiedetään, ei kukaan vihervassari ole niin typerä etteikö osaa lukea tilastoja. Matut maksetaan verorahoilla äänestämään vihervasssreita.

Suomi Finland

Monikulttuurisuus monipuolistaa autojenkin käyttötarkoitusta. Siinä, missä toiset niitä ajavat, toiset tuikkaavat tuleen. Ei olisi tullut perus-Göranille mieleen ilman ulkopuolista apua, että näinkin voi tehdä.

Auto ei muuten ole tehty polttamista varten. Auto ei yhtään tykkää, jos se poltetaan.

VPK

Kalleimpiin autoihin luulisi saavan korirakenteen sisällä olevia sammutuspanoksia, jotka lykkää reippaasti vaahtoa lokasuojien alle ja moottoritilaan.

ei noin

Auton liiketunnistimet, joista langaton hälytys yöpöydälle ja valmiudessa oleva kiikarikivääri voisi olla tehokas yhdistelmä.
Omankäden oikeuden lisääntyminen pakottaisi lopulta vaihtamaan mokupäättäjät todellisiksi järkeviksi päättäjiksi.