Ruotsin naisten jääkiekkoliigassa niin paljon lesbosuhteita, että se haittaa jo pelaamista

Ruotsin naisjääkiekkoliigasta kuuluu kummia. Väitteiden mukaan liigassa pelaavilla naisilla on niin paljon keskinäisiä lesbosuhteita, että jääkiekon pelaamisesta ei tule mitään kun aika menee rakkausdraamaa selvitellessä.

Asia on tullut julkisuuteen jääkiekkojoukkue SDE:n maalivahdin Sofia Reiderbornin kautta. Hän kertoi hiljattain, että mm. hänen omassa joukkueessaan SDE:ssä on useita keskinäisiä rakkaussuhteita. Reiderborn kertoi SVT:n urheilu-uutisille:

– Minulla ei ole mitään homoseksuaalisia suhteita vastaan enkä puhukaan siitä. Vaan siitä, että nämä suhteet vaikuttavat urheilulliseen keskittymiseen. SDE teki melko hyvän tuloksen tänä kautena, mutta tarkoitan sitä, että emme saavuttaneet sitä täyttä potentiaalia, johon olisi ollut mahdollisuus, koska joukkueessa on niin paljon rakkaussuhteita ja sitä myöten todella paljon draamaa, Reiderborn kertoi.

Reiderborn on saanut lausunnoista paljon kritiikkiä ja hänen on väitetty olevan lesbo- eli homofoobikko. Nyt Reiderborn onkin päättänyt lopettaa jääkiekkoilun ainakin toistaiseksi. Hän kertoo urheilu-uutisille:

– On kyllä hienoa päästä eroon kaikesta mikä on tekemisissä naisjääkiekon kanssa. On vaikea keskittyä pelaamaan kiekkoa jos ei ole samaa mieltä massan kanssa, Reiderborn sanoo.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
härre Gud

Sitä mukaa kun vanhoista tabuista päästään eroon niin joku luo, tekee ja yrittää määrätä uusia tabuja. Poliittinen korrektivismi on lähes jonkin opiaattivalmistajan veroinen ”tabutehdas”

Klarsyn

Hyvä kommentti. Kun on murtunut seksuaalisen suuntautumisen tabu, on syntynyt tabu käsitellä sitä muuten kuin sanattomasti hyväksyen. Kun joku rikkoo tabun puuttumalla vähemmistön käytökseen, tuomitaan hänet heti yhteisesti ankarasti homofoobikoksi (tai rasistiksi tai äärioikeistolaiseksi jne. riippuen mistä vähemmistöstä on kritiikkiä esitetty). Elämme erittäin ahdasmielisiä aikoja, vaikka vihervasemmistolaiset kuvittelevat laajentavansa liberaalia piiriä ja puolustavansa demokratiaa, he ovat viemässä henkistä ilmapiiriä pois moniarvoisuudesta ja vapaan keskustelun sallivuudesta muilta kuin itseltään.

härre Gud

Vihervasemmistolaisissa on ilmeisesti paljon koulutettuja ihmisiä joiden on kyllä pakko ymmärtää nuo motiivinsa ja mihin se johtaa. Millaisen yhteiskunnan he haluavat ja millainen siitä lopulta tulee ? Miten on mahdollista että älykkäät ihmiset elävät ikäänkuin vain tässä ja nyt ? Miten esimerkisi suomalaiset feministit kuvittelevat kykenevänsä toimimaan sitten kun muslimeilla on valtaa ja työttömiä joku 800 000 ?

Vitjaantunut Stadilainen

Nyt tästä puuttuu enää se, että urheilussakin aletaan noudattamaan positiivista diskriminaatiota ja esim. lätkäjoukkueille aletaan numeroimaan händikäppejä sen mukaan, millä joukkueella on eniten vaikkapa keskinäisiä rakkaushuolia. Tai kumpi joukkue omaa enemmän rullatuolipotilaita jäällä 🙂

Mm. satasen juoksusta tai kamppailulajeista saattaa tulla tätä myöden aika mielenkiintoisia tapahtumia kun tuomaristossa istuu erikseen poliittisia ja intersektionaalisia asiantuntijoita tuomitsemassa jotakin, joka ei ole maalimäärin, metrein tai kiloin mitattavissa…

Puhumattakaan urheiluvedonlyönnistä… Sanokaa minun sanoneen! 🙂

toni lajos

Kiimassa piehtaroivat ja irtosuhteilla elvistelevät ovat yhteiskunnassa usein alku koko järjestelmän murenemiselle. Mies voi synnyttää, kolmas -sukupuoli jne, nuori voi ilmoittaa Kelaan soittamalla vaihtaneensa sukupuolta, joten uudet henkilötunnukset…ja äkkiä. Sukupuolen vaihdoksen ihanuudesta ja uskomattoman huikeasta ratkaisusta intoillaan, vähemmälle on jäänyt se tuska ja kipu joka mukana seuraan hautaan asti, elinikäinen kallis lääkitys, kaljuuntuminen, itsemurhan hautominen yleistyy, eipä näistä varjopuolista keskustella, vaiennetaan nekin jotka haluavat nämä asiat esiin tuoda, miljardöörien pyörittämää bisnestä ei haluta mustamaalata.

Nost R. Adamus

Mokutus, Matutus ja Vitutus johtavat lopulta siihen, että Eurooppa pääsee etsimään ruokaa raunioista kuten vuonna 1945.

Joppos123

Ei siis ole mikään sattuma, että svedustanian naismaajoukkue on umpipaska jos kaikki aika menee piirakanvahtaamiseen.

Aappa

Olisi voinut Suomeltakin jäädä 1995 maailmanmestaruus voittamatta, jos Jutille ja Raipelle olisi tullut perheriita kesken turnauksen.

Yuri Komissarov

Tai jompikumpi olisi pettänyt toistaan Summasen kanssa. Mistä sitä tietää mikä juna olksi ollut ”Tupu, Hupu ja Lupu”?

Yuri Komissarov

Olisihan se vaihtelua peliin jos pakkipari heittää vermeet kenttään ja alkaa kiskomaan toisiaan letistä kun selvitetää keskinäistä draamaa ja jos molari on kolmantena triangelidraamassa niin koko trio käy kissatappelua. Muuten laitetaanko jäähylle jos omat tappelee keskenään?

Minuhe Kerettiläinen

Sekolepsoilu valtaa alaa rationaalisilta toimilta. ”Kun naiset johtavat maailmaa ei ole sotia jne.”

Juha II

Ööööhhh… Miksi tämä uutinen on Ruotsista?

Ruotsissa nais-oletettu -jääkiekossa saa ilmeisesti ”taklata”? Naista ainakin pidetään niin hyvin ettei pelikuvioista ei tule oikein tolkkua.

Voi Jumalan pyssyt!!!

Turhaantunut

Minulle on yksi hailea mikä seksuaalinen suuntaus on ihmisellä,se on hänen oma asiansa.
Mutta kun sitä tuodaan esiin vaikkapa urheilussa, niin se on hiukka eriasia.

Keke

Ruotsalainen Lepakkoliiga! 🙂

beldar

Tykkäsin aikoinaan käydä brittien suvakkilehden The Guardianin sivuilla lukemassa futiksesta.
En enää.
Siellä nykyään ilmeisesti ei enää saa kertoa onko kyseessä miesten tai naisten ottelu. Esim. otsikko ”ManU voitti Arsenalin” ja alatekstistä ei selviä onko kyseessä naisten tai miesten matsi.
Ruotsin parhaimman kiekkosarjan nimi lienee SHL? Voisin just kuvitella, että naisten liiga kantaa samaa nimeä. Tai jos ei, niin piakkoin varmaan kyllä.
Sveriges Hockey Läderlappar.

Lepakko on tietysti fladdermus mutta on näistä myös käytetty sana ”läderlapp”.

Jäin pohtimaan

Miltä lätkämimmien pukkarissa tuoksuu?

beldar

”Pukkari” kelpaisi kyllä uudeksi sanaksi lesbonaisen pillulle. Jostain syystä tuntuu todella oivalliselta nimeltä.
”Se on sellainen pukkari. Haisee vitulle, mutta silti siltä ei maistu.”

Kun kysyit tuosta tuoksusta… ”Haisee” lienee sana joka paremmin kuvastaa tilannetta?

pöh

Mailojen tilalle dildot ja kiekon tilalle öljyä niin loukkaantujatkin on tyytyväisiä.

Voihan lesbon vittu

Ja tiedossa valtavia mustasukkaisuus draamoja. No pian islamilainen tasavalta ja islamilainen laki kieltää tällaiset hönötykset ja nämä lesboudet ovat vain muisto jostain.

mokuhoax

Naiset hyysäävät matuja, kunnes länsimaisen arvopohjan pettäminen pakottaa kunkin heistä hyysäämään vain yhtä miestä, halusipa sitä tai ei.

Tuumailija

Jokainenhan saa tehdä yksityiselämässään mitä haluaa ja olla suuntautunut mielensä mukaan, mutta silloin kun se alkaa vaikuttamaan muiden elämään, sen vuoksi joku kärsii tai sitä käytetään keppihevosena tiettyjen etuoikeuksien saavuttamiseksi on ylitetty raja jota ei missään nimessä pidä hyväksyä.
Olettaisin että hyvin monen maan laissa on sama pykälä ettei ketään saa vainota, sortaa etc. mieltymyksien tai suuntautumisien vuoksi, mutta jos tällainen henkilö käyttää tilannetta käänteisesti ei sekään ole laillista ja saa tuta sen mitä ansaitseekin.
Suivakot eivät ole tätä käsittäneet ja näin ollen korostavat tarpeettomasti tällaisia asioita sekä pitävät niitä poliitisina keppihevosina, käsittämättä tyhmyydessään että tekevät korjaamatonta hallaa ns.”vähemmistöille” nostamalla ne etuoikeutettuun asemaan.
Nämä henkilöt ja liikkeet eivät osaa lukea sitä mikä on lakiin kirjoitettu, vaikka laki on laadittu sananmuodoltaan juuri niin että se kattaa juridisen suojan kaikille.
Siksi juuri tällaiset blm, pride yms. hörhölyt vain pahentavat asioita ja asettavat maalitauluksi ne joiden ei siinä tilassa pitäisi olla.
Jossain pride kulkueessa loppujen lopuksi on homppeleita ja lepakoita yhden käden verran, muut ovat vain tietämättömän suvaitsevaisuuden huumassa siellä riekkumassa sekä huonontamassa kohteensa asemaa.
Tämä pitäisi myös hallituksien ottaa huomioon eikä lähteä ulostuloihin jossa hyväksyvät ”vähemmistöjen” maaliutumisen, he hoitavat siellä koko kansan asioita eivätkä marginaaliryhmien.
Jos tätä lepakkoasiaa ei olisi nostettu normaalia tasoa enempää esille ja selkärangalliset joukkueen huoltajat, valmentajat ja omistajat olisivat viheltäneet pelin poikki, että henkilökohtaiset asiat eivät saa vaikuttaa peliin tai muuten odottaa vilttiketju/lähtöpassit, ei asia olisi noussut tabloideihin ja suvakkien herkuteltavaksi.
Mutta tässä tullaan juuri siihen keppiin ja hevoseen, kun on leppakkoluola päästetty syntymään, niin he toki vaativat että heitä pitää kohdella eriarvoisesti muihin ns. normaaleihin nähden,saavuttaa enemmän etuja; sillä näiden evääminen olisi taas heidän mielestään syrjimistä seksuaalisen suuntaumisen vuoksi.

Pikku-Lauri

naisten joukkuelajeissa on tavallista enemmän naisia joilla on ns. munaa. Siitä ei liene kiistaa, esim. jääkiekkomaajoukkue on järkiään lepsoja. Asiahan ei minulle kuulu (olen suvaitsevainen) mutta on kuultu väitteitä joiden mukaan vanhempien naisten klikit painostavat nuorempia tyttöjä lepsoiluihin. Muuten ”ei mahdu joukkueeseen”. Tämä voi mennä pahaksikin, mutta siitä on melko vaikea joutua vastuuseen koska kukapa rohkenisi pilata maineensa ja aina voidaan vedota sekin halusi ja tyttöjen seksi kaikkiaan, myös masturbointi eri välineillä ja on jotenkin parempaa kuin miesoletettujen alhainen seksi. Sama olisi miehillä pervoa ja rikollista.

Morty

Hyvin paljon mahdollista.En näe mitään syytä miksei näin olisi.

Samaa olen kuullut miesten osalta tanssijoiden kohdalla. Jossain kiertuekokoonpanossa voi olla niin, että vain yksi miehistä on hetero ja kaikki muut homoja. Voi vain kuvitella millaista se pahimmillaan on. Tietysti riippuu täysin millaisia ihmisiä sattuu valikoituneen. Siis minkä luontoisia ne homot ovat, ja kuinka hyvä se hetero on pitämään puoliaan.

Sherlokki suvakko

Missä naiset keskenään, siellä ongelma. Koskee myös hallitusta, paitsi mitä nyt Matti vähä hämmentää. Saas nähä kuin kauan sillä hermot kestää, tosin…

Turhaantunut

Lautakasalla on päässä vain sahajauhoa joten eipä sillä seiso kun silmät päässä vaikka ympärillä syttyisi sisällissota.

Sherlokki suvakko

Hyvin jatkettu lause:D

Liberaalikonservatiivi

Matti on ainoa järjen, tosin vähäisen, ääni nykyhallituksessa.Valitettavasti.

Daavidin poika

Kyllähän pillun nuoleminen on kivaa puuhaa. Kiva katsoa kun naisen huulet väpättää, ihan kuin Yasser Arafatilla YK:n kokouksessa.