Nuorukaisten välinen surma Kiirunassa

Kiirunassa tapahtui keskiviikkoiltana hieman merkillinen murha/ tappo. Nuorukainen pisti toisen hengiltä julkisen liikenteen linja-autossa.

Sekä tekijä että uhri ovat alaikäisiä, joten poliisi on ollut tapahtumien kulusta hyvin vaitelias. Se tiedetään, että nuorukaisten välillä tuli klo 21.00 jälkeen riitaa linja-autossa. Autossa oli joitakin muitakin matkustajia.

Yhtäkkiä toinen kaivoi puukon esille ja löi useita kertoja toista puukolla. Kuollut on vuonna 2003 syntynyt lähi-itätaustainen henkilö. Myös tekijä on Lähi-idästä, ns. hybridikiinalainen, joiden ikä on aina alle 18.

Surmaajan kerrotaan olleen Kiirunassa jonkinlainen pikkugangsteri. Hänen väitetään surmanneen isänsä kanssa jo aiemmin miehen. Nyt uhriksi joutunut nuorukainen olisi väitteen mukaan ollut vainon kohteena jo pidemmän aikaa, joka nyt sitten huipentui bussiin.

Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kyllä Hitsi-Hitsari tietää
Kyllä Hitsi-Hitsari tietää
16.7.2020 14:32

Stefan Löveeni sanoi juuri ettei maahanmuutolle voi laittaa mitään volyymirajaa/kattoa. Se olisi sekä laitonta että moraalitonta hänen mukaansa:

https://www.expressen.se/nyheter/lofven-inte-lagligt-att-infora-volymmal/

nimetön
nimetön
16.7.2020 19:23

Vain määrällisen katon voi asettaa tiukoin kriteerein. Jos joku ehdottaisi, että ei oteta somaleja eikä afgaaneja, syntyi ällöttävä älämölö. Eli Ruotsi jatkaa Lööfkelmin johdolla tuhon tietä.

Lisää mahiksia
Lisää mahiksia
17.7.2020 01:53

Lötsäri Hivén ilmoitti myös että Ruotsin EU- maksu nousee 23%. Eli niin myös Suomen, oletan. Ja mitä me näilla rahoilla saamme? No lisämahiksia tietenkin.

Sam Colt
Sam Colt
16.7.2020 15:09

Pitikö tuon takia bussi pysäyttää?

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
16.7.2020 17:14

”Seurataan tilannetta.”

En mahtanut mitään itselleni, mutta tuohon lauseeseen sisältyvä sinänsä tahaton huumori sai minut tirskumaan.

Ruotsissa ja Suomessa tilanne kun tuppaa kehittymään hiljaisuudella. Asia palaa julkisuuteen vasta parin kolmen vuoden kuluttua oikeudenkäynnin merkeissä. Tällöin itse rikos on päässyt unohtumaan, minkä ansiosta jaetut naurettavan lievät tuomiot tai veronmaksajalle mätkähtävät tähtitieteelliset oikeudenkäyntikulut eivät juuri ketään hetkauta. Ehkäpä kansallismielinen uuninpankolla ettoneilla kylkeä kääntäessä urahtaa jotain somessa. Näiden 2 – 3 vuoden aikana Ruotsiin on siirretty jokunen tuhat yksin tullut lapsonen Kreikan leireiltä, joten näitä harvinaislaatuisia rikoksia riittää jatkossakin.

Juha II
Juha II
16.7.2020 17:48

Ruosin lapidssa ei ainakaan ”joikhata”,,,,, Enää.

Pate
Pate
16.7.2020 19:20

Tino Sanandajin mukaan puukottajia oli kolme: isä ja 17 ja 15 vuotiaat pojat.