Afrikaanot raiskauskäräjillä – uhri huumattiin

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi uussuomalaisen miehen pieneen vankeusrangaistukseen raiskauksesta ja vähäpätöisestä huumausainerikoksesta.

Uhriksi joutunut nainen oli miehensä kanssa liikkeellä Espoon Leppävaarassa 5.9.2018. Tavattuaan kaksi henkilöä lähdettiin jatkoille jonnekin asunnolle. Asunnossa oli useita afrikaanoja, myös 1972 syntynyt Abdi Nasir Sheek Mohamud.

Kaikki asunnolla olleet henkilöt olivat humalassa ja kannabista oli polteltu reilun puoleisesti, joten tapahtuman kulut ovat hieman sekavat, mutta suurin piirtein seuraava.

Pariskunta ei ollut asunnolle tultaessa varsinaisesti humalassa. Naiselle tarjottiin “omatekoista” siideriä, eli afrikaanot olivat terästäneet siideriä jollain tyrmäystipoilla. Molemmat olivat lisäksi polttaneet reippaasti ruohoa. Kun nainen oli ottanut muutaman ryypyn niin häntä oli alkanut väsyttämään ja taju häviämään. Nainen ohjattiin toiseen huoneeseen, jossa tämä kävi sängylle makaamaan.

Nyt alkoivat afrikkaiset seksiorgiat. Nainen ei tarkalleen osannut kertoa keitä hänen kanssaan harrasti seksiä, mutta oikeuden mukaan ainakin mainittu miekkonen. Nainen oli yrittänyt tapella jossain vaiheessa vastaan, mutta häntä lyötiin takaraivoon sen verran kovaa, että iskun voimasta muutenkin ennestään heikko taju heikkeni entisestään.

Aviopuoliso istui toisessa huoneessa. Hän kertoo, että ei ymmärtänyt mitä tapahtuu. Vaimo oli siis toisessa huoneessa ja siellä lappaa miehiä. Mies oli juonut vaimolle tarjotun siiderin loppuun ja hän tajusi, että juomaa oli terästetty. Mies sai kerättyä itsensä ja meni huoneeseen, jossa vaimo oli. Silloin mies tajusi mitä oli tapahtunut. Vaimo makasi sängyllä alasti jalat levällään.

Mies puki vaimonsa ja sai raahattua tämän ulos huoneistosta. Sitä piti tehostaa uhkauksilla, sillä afrikaanot olisivat halunneet pitää naisen huoneistossa.

Oikeudessa näyttö ei riittänyt kuin Mohamudia vastaan, sillä naisesta löytyi hänen DNA:ta. Yhdyntää oli joka tapauksessa harjoitettu useamman miehen voimin. Yhden miehen syyte hylättiin.

Näine hyvine oikeus katsoi, että Mohamud oli ansainnut 1 vuoden ja 9 kk vankeusrangaistuksen. Lisäksi tuomittiin maksamaan pienet korvaukset.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mokuhoax

“Uloste saastutti Espoon suosikkirannat – uimista vältettävä”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b3bb6d07-7579-40e4-97d7-ff2edb360153

Jutun kommenteista saattoi heti päätellä mistä oli kysymys. Sitten kommenttiosio vaan katosi kuin punavihreä pieru Saharaan

Turhaantunut

Jotenkaan en voi tuntea mitään empatiaa tuota naista enkä sen ukkoa kohtaan, mistäköhän voisi johtua…

Lähtisitkö kämpille.JPG
Suomalaiset iltamat

Siiderivalas valahti sängylle ja oma ukko istui ja imi viimeisetkin tipat ryyppylaseista.

Voi luojan pyssyt minkälaisia suomalaisia tolvanoita.

”Mahtavaa porukkaa noi Sarviheikit!”

Klarsyn

En ole koskaan käynyt Espoon Leppävaarassa, mutta tapasin kerran naisen, joka oli asunut siellä, ja muuttanut sieltä kauas pois, koska alue on täynnä maahanmuuttajia, hän teki vuorotyötä, eikä nukkumisrauhaa hänen talossaan ollut yöllä eikä päivällä, jatkuva huuto ja mekastus vuokratalossa. Kertoi, että siellä sosiaalitoimistossa käydessä virkailijat suurelta osalta olivat myös maahanmuuttajia, jakoivat suomalaisten rahoja maanmiehilleen. Jotain oli oppinut, alkoi äänestämään perussuomalaisia.

Usko kaikkien ihmisten hyvyyteen tai edes kohtuullisuuteen ajaa sinisilmäisiä suomalaisia kehitysmaalaisten kaltoin kohtelemiksi. Ahtisaarikin kehotti pyytämään maahanmuuttajaa kahville, pitää tutustua uussuomalaisiin, abdit ja muhamudit eivät vain tahdo tyytyä pelkkään kahviin ja seurusteluun. Toiminnan miehiä. Harhautus, huumaus ja joukkoraiskaus – näin luodaan uutta sivistymätöntä Suomea.

Miksi vain kansallismieliset välittävät siitä, että kehitysmaista tulevat miehet raiskaavat suomalaisnaisia? Miksi vain kansallismieliset ovat huolissaan kun alaikäiset suomalaistytöt joutuvat lähi-itäläisten miesten groomaamiksi ja kiertopalkinnoiksi? Miten on mahdollista, että vihervasemmisto elää kuin tällaista rikollisuutta ei tapahtuisi? Toiseudenpalvonnassaan ovat kuin henkisesti huumattuja.

Suomi Finland

Filatov vain naurahtaa ‘rasistille’.

mokuhoax

Eräs henkilö asui aikansa Leppävaarassa ja lähti sitten vuoden komennukselle monikansalliseen työyhteisöön ulkomaille. Suomeen palatessaan hän ei tahtonut enää Leppävaaraan, koska siellä asui “vitun neekereitä”.

SaamJahva

Näitä tapauksia missä todellinen kokemus maailmalta, elämästä ja eri kulttuureista n.s. avaa silmät ja korvat on paljon.

Joskus sanottiin että siperia opettaa, mutta niin tekee myös lähi-itä ja afrikka.

Suomi Finland

Petra N varmaan kauhistelee, kuinka tällaisia pseudouutisia kirjoitellaan pt-mediassa. Ei varmaan vaivaudu koskaan selvittelemään sitä, olisivatko tapahtumat mahdollisesti jopa täyttä totta.

Päätoimittajan henkilöllisyys ei ole pienmedian tapauksessa sellainen asia, joka muodostaa ylitsepääsemättömän esteen median luotettavuudelle. Löytyy nimittäin varmasti tahoja, jotka mieluusti hyökkäisivät toimituksen kimppuun, jos toiminta olisi täysin avointa. Ja siinä vaiheessa pitäisi sitten olla massia palkata henkivartijoita suojaksi.

Mutta tuollaista mahdollisuutta Petra N ei ota edes ajatteluunsa mukaan, koska hänelle on tärkeää osoittaa media epäluotettavaksi.

Mutta koska mediassa raportoidaan valtavia epäkohtia, löytyy näiden epäkohtien aiheuttajissa ja heidän fanaattisilla kannattajillaan varmasti motivaatiota käydä hengen ja terveyden päälle, jos tilaisuus aukeaa.

Siideri valehtelee

Vaimo valehtelee raiskauksen jotta saa pitää miehensä, himosta se halusi hässiä.
Tämä on väärin tehty reiluja kundeja kohtaan, mahtaa kolleja ottaa kaaliin.

Juha II

Tyhmyys on käsinn kosketeltavaa, mutta on muistettava ennen kuin tyhmyyden tuomitsee se aivopesu jonka alaisena läntisissä yhteiskunnissa ollaan.

Turhaantunut

Luulisi nyt sentään että aikuisissa olisi sen verran järkeä että vastaavaa osaisivat vältellä.
Ite alan jo pikkuhijaa tulemaan siihen tulokseen että tuskin oli edes nainen ja tuon ukkokaan suomalaisia.

Moo-hammed

Kivoja pelihetkiä.

K J

Luulisi jo että piinkovakin suvakki joutuu pikku hiljaa myöntämään, että mitä tummempi pigmentti on, sitä varmemmin he raiskaavat porukalla avuttoman naisen — (tässä tapauksessa on aika varmasti ollut kyseessä siiderisuvakki).

Hiekkoja ja rullia ei kiinnosta vaikka spermat lentelesivät session aikana toistensa naamoille. Sairaita elukoita siis, jumalauta!

Toivottavasti suvakit siis alkavat näkemään pigmenttiverhon läpi siitä huolimatta että poliisi korostaa valkoisten joukkoraiskaavan enemmän baari-illan jälkeen. Mikä on täysin paskapuhetta. Noloa psyykkaamista ja ihmisten typeränä pitämistä. Vitun Ohisalo ja kumppanit!

Tilastot kertovat muuta. Nehän on julistettu yleensä salaisiksi, kuten nimetkin, mutta mitä enemmän salaiseksi luokiteltuja oikeuden asiakirjoja joukkoseksuaalirikoksista on, voi siitä laskea että mustat johtavat joukkoraiskaustilastoja.

Valkoiset eivät joukkoraiskaa ja jos joukkoraiskaavatkin, niin ovat todellakin vailla älyä. Nekruilla etc. tämä kulkee verenperintönä isältä pojalle.

PS. Sinä suvakki, piffiläinen, rasmuslainen tai anarkisti! Eikö hävetä puolustaa joukkoraiskaajia julkisesti?

Vallankumouksen alkaessa päänne koristavat heinäseipäitä. Ette osaa minkäänlaisia taktiikoita, paitsi ehkä barrikadien tekemisen ja kivillä heittelyn.
– R.H. –

Last edited 3 vuotta sitten by K J
Rudolf

Kun suomalaisten Veri kiehahtaa niin sen tyynnyttämiseen tarvitaan pikkasen enemmän kulho mannaa, tietää sen myös CIA

Joopa joo

Cuckold meininkä, äijä tiesi miten homma menee kun lyöttätyivät näiden apinoiden matkaan.

SaamJahva

On hyvin lähellä ettei tälle pariskunnalle pitäisi myöntää Darwin palkintoa. Osanottoni kuitenkin tapahtumien johdosta. Huumeiden käyttö ei johda mihinkään hyvään. MOT.