Isäpuolelle 13 vuotta vankeutta tytärpuolen raiskaamisesta

Vielä yksi seksuaalirikostapaus tälle päivälle, sillä niitä on tulvinut postilaatikkoon nyt vähän sieltä sun täältä. Seuraava tapaus lienee törkein pitkään aikaan.

1974 syntyneelle Bekim Dzelilille lätkäistiin hiljattain Eksjön käräjäoikeudessa kohtuullinen 13 vuoden vankeusrangaistus seuraavista rikoksista:

  • Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 31.12.2018.
  • Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 1.4.2018 – 30.4.2019.
  • Pahoinpitely 1.2. – 28.2.2019.
  • Laiton uhkaus 1.2. – 21.12.2019.
  • Törkeä lapsen  raiskaus 1.1. – 31.12.2018 ja 1.1.2017 – 20.10.2019.
  • Törkeä lapsen  raiskaus 1.1. – 20.10.2019.

 

Tekojen kuvaukset ovat kauhistuttavaa luettavaa. Uhri oli ensimmäisten raiskausten alkaessa 10-vuotias ja viimeisin tapahtui tytön ollessa 13-vuotias. Seksuaaliset teot jatkuivat siis kaikkiaan ainakin kolme vuotta. Tarkkaa raiskausten määrää ei saatu oikeudessa selville, mutta arviolta raiskauksia oli yli 100 ja muita lievempiä mm. kosketteluja, alastonkuvien ottamisia ja sen sellaisia ainakin saman verran.

Tapahtumat alkoivat kun tytön äiti otti kotiinsa asumaan uuden poikaystävänsä. Tytölle selvisi nopeasti, että hänelle äidin uusi poikaystävä eli isäpuoli ei välttämättä ollutkaan mikään kovin rakas hahmo.

Mies osasi olla ovela. Homma alkoi niinkin viattomasti kuin olkapäiden ja selän hieronnalla. Bekim osasi ujuttautua tytön vaatteiden alle ja lopulta tyttö makasi sohvalla alasti Bekimin hieroessa.

Tyttö ei muista tarkasti milloin suihinottohommat alkoivat. Mutta arviolta 11-vuotiaana. Tuolloin Bekim katsoi, että yhdynnän lisäksi tytön oli opittava suuseksi. Bekim kertoi tytölle, että hän opettaa tätä ottamaan suihin.

Yhdellä kertaa tyttö oli valittanut kivusta. Aktin jälkeen Bekim oli pahoinpidellyt tytön ja sanonut, että tämän pitää olla kunnolla kun harrastetaan seksiä. Bekim oli tarpeen vaatiessa nopeakin. Kerran oltiin perheen kanssa telttaretkellä ja tytöllä oli bikinit päällä. Äiti lähti käymään jossain ja Bekim käytti tilaisuutta hyväkseen pikapanolle.

Oikeuden tapahtumankuvauksissa on kymmeniä kertomuksia yksittäisistä tapahtumista, joita tyttö muistaa.

Bekim kiisti osan syytteistä, osan tunnusti.

Oikeus katsoi, että näyttö riitti mainittuihin rikoksiin. Lukumääriä raiskauskerroille ei kuitenkaan voitu saada, sillä niitä oli niin useita eikä tyttö muistanut kaikkia.

Ei tule selville miten asia lähti purkautumaan poliisin tietoon.

Oikeus katsoi, että Bekim Dzelilin teko oli 13-vuoden vankeuden arvoinen. Koska hän ei ole Ruotsin kansalainen vaan Serbian, niin päälle lätkäistiin elinikäinen karkoitus. Lisäksi maksettavaksi vahingonkorvauksia.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha II
Juha II
17.7.2020 14:32

Olisiko kuolemantuomio liikaa? Mielestäni ei kuvottavimpien rikosten kohdalla. Jokainen tietäisi jo ennalta sen mitä seuraa kun rikoslaissa seisoisi näin. Mutta kuten Isossa Kirjassakin on jo nähty. Maailma haluaa aina Barabbaan ja kunnon kansalaisen osa on kärsiä kantaen harteillaan syyllisyyden taakka.

Tiedätkö aavo jo, että kaksi miestä on haastettu oikeuteen syystä, että on jakanut mediasi juttuja feissarissa. Mielipidevaino kiihtyy. Valtamediat haluavat kriminalisoida vaihtoehto mediat niin, että valtamedian paskaa saa vain jakaa eteenpäin!!!

SaamJahva
SaamJahva
18.7.2020 03:30
Vastaa...  Admin Pt-media

Kaikenkarvaisten Huumosten ja totalitaaristä uussosialismia ajavien postnatsien eli nykyisten punavihreiden tavoitteena on tiukasti autoritäärinen, kylmä, julma ja yhden totuuden dystopia, jossa toisinajattelijoita ei todellakaan suvaita.

Tämänhän sai kovimman kautta kokea sananvapaustaistelija Ilja Janitskin, rauha hänen sielulleen. Mikä osuus sosialistien henkilövainoilla lopulta oli hänen kuolemaansa ja voimiensa loppumiseen saurauden edessä jäänee ikuisesti mysteeriksi.

Turhaantunut
Turhaantunut
18.7.2020 11:37
Vastaa...  Admin Pt-media

Ei välttämättä murhattu suoraan, mutta edesautettiin aika rajusti kuolemaan.
Kun ei saa lääkkeitä jotka on välttämättömiä, silloin alkaa tauti kiihdyttämään etenemistään.

tiina
tiina
19.7.2020 21:04
Vastaa...  Admin Pt-media

Anteeksi en löydä jaksoa mutta Reformi Studio kertoi Iljan viimeisimmästä uutisesta MV:ssä, joka liittyi Hillary Clintoniin ja lupasi lisää paljastuksia. Sen jälkeen tapahtui pidätys Barcelonassa. Yhteyshenkilö uutisten saamiseen (amerikkalainen mies) jonka Tiina Keskimäki kerkesi kerran tapaamaan, ei ole enää tavoitettavissa.

Daavidin poika
Daavidin poika
18.7.2020 06:29
Vastaa...  Admin Pt-media

Mielenkiintoista. Luen juttujasi hartaasti, niin kuin tuhannet muutkin. Mistähän jutusta on kyse Kemissä.? Onkohan minulla mennyt jotain ohi.?

Turhaantunut
Turhaantunut
18.7.2020 08:59
Vastaa...  Daavidin poika

Tässä pieni kuvakaappaus tapauksesta, ei kyllä voi ymmärrys riittää miten kansallismieliset halutaan tässä maassa vaientaa.

Näin vain suomessa.JPG
Daavidin poika
Daavidin poika
18.7.2020 14:23
Vastaa...  Admin Pt-media

Kiitos tiedosta Pt-media. Saaneeko lukijat myös näitten rikosilmoituksen tehneet nimet julkisuuteen.?

”Kuljemme vaarallisilla vesillä” Hyvä ulosanti Rannalta.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
17.7.2020 16:00

Pitäisi olla joku eristetty saari tai muu alue mihin nämä elukat eristettäisiin loppuiäkseen tolkun ihmisistä. Ruokaa pudotettaisiin helikopterilla. Siellä vallitsisi viidakon lait ja saisivat tehdä toisilleen mitä lystäävät kenenkään puuttumatta.

Papillon
Papillon
17.7.2020 17:38
Vastaa...  Piikki lihassa

Vähän niinkuin Pirunsaari vai?

Turhaantunut
Turhaantunut
17.7.2020 16:26

Tuossa vain pieni osoitus suvaitsevista, ne uhraa vaikka sukulaisensa ja vielä pahempaa, lapsensa islamin alttareille.

Moonman
Moonman
17.7.2020 16:29

Mitäköhän tytön äiti tästä tästä keissistä ajatteli? Aika usein näissä asettuvat puolustamaan raiskaajaa ja syyttämään omaa lastaan. Joku sosiologi-tiedemies voisi tukia millainen virus tai viher.vas-propagandalle altistuminen saa aivot toimimaan siten

Papillon
Papillon
17.7.2020 17:44
Vastaa...  Moonman

Kognitiivinen dissonanssi?

Joppos123
Joppos123
17.7.2020 17:19

Minulle riittäisi 30 sekkaa tuollaisen paskan kanssa. Voin vakuuttaa ettei koskaan raiskaisi enää ketään.
Kuolemantuomio olisi enemmän kuin paikallaan tuollaisille oli sitten kantis tai matu. Ei menisi yöunet jos tuollaiselle laittaisi kuulan kalloon.

Sanna ja Maria & Löffykkä täällä Hej!
Sanna ja Maria & Löffykkä täällä Hej!
17.7.2020 17:21

Bekimillä on kaikki ihmisoikeudet ja oikeus jäädä maahan, kansalaisuuteen, fattaan ja rakkauteemme.

SaamJahva
SaamJahva
18.7.2020 03:38

Mutta ilmeisesti Bekimin haitaksi oikeudessa katsottiin varsinaisen suojavärin tai ylemmän kultturellin uhriaseman puute, koska kuitenkin kohtuu todellisen tuomion sai. Aika monia kulttuurinrikastajia on vastaavan tasoisissa tapauksissa päästetty toruilla ja ehtoollisella.

Mene ja tiedä, tutkimattomat ovat kiihkosuvakkien aivoitukset.

Ilmari
Ilmari
18.7.2020 06:14
Vastaa...  SaamJahva

En tiedä Ruotsista mutta ainakin Suomesa 13 vuotta on maksimituomio jos elinkautista ei otetaan huomioon.

Joppos123
Joppos123
17.7.2020 17:39

Kusipää jos tulisi Suomeen niin siitähän tulisi samantien SDP:n kansanedustaja. Ne tykkää noista persaukoista.

K J
K J
17.7.2020 17:56

En pysty kyllin hellästi kertomaan mitä mieltä olen raiskaajista.
Suutun pelkästään lukemisesta niin paljon, että pystyisin käsittämättömiin tekoihin. Raiskaajat eivät ansaitse elää.

Tähän pyhään vihaani liittyy sekin, että eräs Sirpa yritettiin raiskata yöntimojen toimesta jo yli kymmenen vuotta sitten, mutta hän pystyi soittamaan mulle ja yöntimot sai baariporukalta pahasti turpiinsa. Syytteitäkin tuli (meille). Silloin ei ollut näitä kiihotuksia ja muita pelleilyjä. Muuten olisimme jotkut joutuneet vankilaan.

Valkoinen korkeamman luokan rikollinen kuristi Sirpan myöhemmin hengiltä. On häntä vieläkin ikävä. Me alettiin olemaan jo enemmän kuin kavereita. Eli haista **** vittu! Toivottavasti kuolet pian sellissäsi tai *** torpedoi toisenkin poikasi teholle jos saan rahaa.

Ongelmajätettä
Ongelmajätettä
17.7.2020 18:13

Kertakaikkiaan vastenmielistä.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
17.7.2020 18:28

Teollisuudessa tuotanto keskeytetään, jos virheellisiä tuotteita on tuotantoerästä yli 10%. Ilmeisesti lastenraiskaajia ei vielä ole ollut maahan tulleessa matuerässä yli 10%, joten niiden maahantuonti voi jatkua.

Sosiaaliavustusten varaan elämäänhän heitä jää yli 80%/tuontierä, mutta se ilmeisesti ei ole kestävyysvajeen paikkaamisen kannalta valuvika.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
18.7.2020 08:47

Serbialainen ihmispökäle tällä haavaa. Eikö ns. ”vaimoke” antanut pillua, vai oliko testotasot niin korkeat(17vee??), notta pillua piti saada aina kun tilaisuus sitä antoi?
Noh, yhtä kaikki. Sähkötuoliin ja hivuttavan pientä virtaa ahteriin hamaa loppuansa kohti niin oppii olemaan.
Aaamen…

Namia mutsille
Namia mutsille
18.7.2020 09:19

Joissakin kulttuureissa on tapana että äiti opettaa pojalleen miten nainen tyydytetään jotta pojan avioliitosta tulee onnellinen, opetus siis tapahtuu makuuhuoneessa ihan käytännön fyysisenä toimintana.

Jones
Jones
18.7.2020 11:09

Olisikohan jonkilaista kulttuuria ja kuuluisi joidenkin maiden tavalliseen käyttäytymiseen?