Lundissa tällä kertaa koulupalojen aalto, 12. koulu paloi viime yönä

Lundissa tuhopoltot jatkuvat kiivaana. Viime yönä poltettiin kivijalkaa myöten taas yksi koulu. Palo on 12. koulupalo keväästä alkaen.

Palettikoulu sytytettiin tuleen klo 04.00 aikaan. Kun palokunta pääsi paikalle oli koulu ilmiliekeissä ja palolaitoksen tehtäväksi jäikin lähinnä estää palon leviäminen. Koulu paloi kivijalkaa myöten poroksi.

Poliisi tutkii asiaa tuhopolttona, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Palo on siis 12. koulun tuhopoltto keväästä alkaen. Varsinkin kesäkuu oli kiivasta aikaa, viikoittain paloi parhaillaan muutamakin koulu. Poliisilla on näistä paloista yksi kiinniotto. 17-vuotiasta poikaa epäillään ainakin yhdestä palosta.

Vaikuttaa, että palot eivät ole yhden ja saman henkilön tekosia vaan kyse on nuorukaisten keskuudessa leviävästä jekku-trendistä.

Autopalot olivat samanlainen ongelma Lundissa viime keväänä. Ne ovat hiljentyneet hieman, mutta kuluvan vuoden aikana on joka tapauksessa poltettu kolmatta sataa autoakin kylällä.

 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
MENIjöitä kaivattaisiin
MENIjöitä kaivattaisiin
17.7.2020 09:41

TULIjat siellä polttelevat kouluja turhautuneisuudessaan koska Ruotsin koulu on liian helppo ja tylsä heidänkaltaisilleen neroille.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.7.2020 10:51

metut = menevät tulijat/tunkeutujat

Suomi Finland
Suomi Finland
17.7.2020 10:50

Enpä tiedä olisiko koulujen polttaminen Suomessa lainkaan huono idea (no totta kai se on). Päästäisiin homerakennuksista eroon, joita kunnat eivät hoida/huomioi. Mutta hinta, joka tästä pitäisi maksaa, on liian korkea. Homekouluista eroon pääseminen vaatii suuren määrän matuja lähistölle ja se taas aiheuttaisi pahempia haittoja monien hengelle ja terveydelle kuin homekoulu koskaan.

Valkoisten naisten unelmat
Valkoisten naisten unelmat
17.7.2020 11:09

Naurattaa aina ne tyhmät valkoiset naiset jotka vannovat monikulttuurisuuden nimiin ja selittävät kuinka maahanmuuttajanuorista saadaan länsimaalaisia nimenomaan KOULUTUKSEN avulla. Kova luotto on siis koulutuksessa ja sitten tulevaisuudessa tyhmät epäilijä-rasistit saavat nenilleen kun esiin astuu uusi sukupolvi KOULUTETTUJA uusruotsalaisia moniosaajia.

Kaikesta koulutuspropagandasta lähtee kuitenkin heti pohja kun näkee näitä uutisia jossa ghettoalueiden koulut on poltettu maantasalle ja poltetaan taas uudestaan kun edellinen on saatu korjattua. Sitten tyhmä valkoinen nainen uutisissa nyyhkyttää kuinka se ei voi ymmärtää miksi näin tehdään, nyyh yhyy.

Juha II
Juha II
17.7.2020 14:45

Tekijät tietenkin ”ruotsalaisia” viikinki esi-isineen.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
17.7.2020 20:04

Eräitä argumentteja ja vasta-argumentteja:

Rikkaus ja voimavara puukotti – kyllä kantaväestökin puukottaa

Rikkaus ja voimavara raiskasi – kyllä kantaväestökin raiskaa

Rikkaus ja voimavara käytti lasta hyväksi – kyllä kantaväestökin käyttää lapsia hyväkseen

Rikkaus ja voimavara poltti koulun – kyllä kantaväestökin polttaa kouluja

Rikkaus ja voimavara muutti ennen kristityn maan islamilaiseksi – kyllä kantaväestökin muuttelee ennen kristittyjä maita islamilaisiksi.

Viimeisin argumentti kyllä vain. Historian hävittämisella ja vääristämisellä sekä maahanmuuttokritiikin vaientamisella pyritään juuri siihen, ettei tulijoiden ja kantaväestön välillä nähdä enää mitään eroa. Kantaväestö muutti ehkä ainoan kerran maansa islamilaiseksi nykyisen Saudi-Arabian alueella 600-luvun puolivälissä, muualla islam on miekkalähetyksen seurausta.

Ugalpugala keihäs jee
Ugalpugala keihäs jee
18.7.2020 11:37

Mitäs villi-ihmiset kouluilla, joutaa polttaa pois. Tämä on Ruotsin suunta.