Lundin kunta poikkeustilaan koulupalojen takia

Lundin kunta näyttää olevan tällä hetkellä kaikkien Ruotsin tuhopolttojen kotikaupunki. Kunnassa on tehty massiivisten autopalojen lisäksi tammikuusta 2018 alkaen yli 70 tuhopolttoa tai sen yritystä koulukiinteistöihin.

Asia tulee selville TV4:n uutisista. Maaliskuusta alkaen tähän päivään mennessä on tehty tuhotöitä 12 kouluun, joista osa on palanut kivijalkaa myöten poroksi.

Vuoden 2018 tammikuusta tähän päivään mennessä kaupungissa on tehty tuhopolttoja tai niiden yrityksiä yhteensä 71 tapausta. Näissä osasta paloista koko koulu on palanut, pienimmillään palo vahingoittanut vain joitakin koulukiinteistön osia. Kaikki palot on kuitenkin kirjattu tuhopolttoina tai niiden yrityksinä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Lundin kunnan jokainen koulu on joutunut viimeisen reilun parin vuoden aikana jonkinlaisen tuhotyön kohteeksi.

Kun tähän ottaa vielä sen, että kunnassa on kuluvan viimeisen parin vuoden aikana ollut kunnon autopalobuumi, jonka aikana useita satoja autoja on poltettu, niin nyt kunnanisät ovat ottaneet käyttöön hätätilan. Kunta on julistettu poliisin erikoisalueeksi, jossa jatkossa toimitaan “Operaatio Rimfrostin” (Rimfrost = kuura) alaisena.

Rimfrost tarkoittaa käytännössä jotain sellaista, että poliisi saa erikoisresursseja päivittäiseen toimintaan. Rikostuktijoita, partioita ja muita tarvittavia lisävahvistuksia.

Lisäksi kunta panostaa lämpökameroihin, joiden avulla vartioidaan pahimpia riskipaikkoja sekä vartijoita, jotka toimivat erityisinä palovartijoina.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fatwantarkistaja

Rimjob ei taida tuottaa toivottua tulosta, ellei sitten toivota kaiken tuhoutuvan, paitsi pakolaisten asuntojen? Yhtä kaikki, tuo johtuu rasismista, ei mistään muusta. Miksi meillä vuonna 2020 on totalitaristinen natsivaltio naapurinamme? Eikö Suomi voisi tehdä invaasiota, jossa jokainen natsi laitettaisiin leirille? Loppuisi kerrasta tuo fasistinen pakolaisten härnääminen.

Turhaantunut

Kohta siellä pitää koulut tehdä pelkästä raudasta.

Pirtsakka

Ei, vaan koulujen polttelijat lähetetään kotimaidensa kouluihin. Tai niihin rakennuksiin, joissa on kalterit ikkunoissa ja sähköistetyt piikkilanka-aidat ympärillä, olipa se sitten vankila tai mielisairaala.
Aina vaan sitä jaksaa ihmetellä, kauanko tällainen saa jatkua ennen kuin aletaan pakottaa ihmiset tajuamaan, miten olla ja eleä, karjalaisittain sanottuna. Prkl nutipäät saavat tehdä tuhojaan, ja aina vain suvaitaan.

Sirpa-Tuula

No mikäs ihme Gunnar-Mikaelia ja Johan-Ludwigia noin ahdistaa että pitää pilata maahantulijoiden opiskelumahdollisuudet!!!?? Taitaa epäseksikkäät ja rumat Sverigepojkarna olla huolissaan kun muualta tulleet ovat niin paljon älykkäämpiä ja ihanampia, vievät kaikki korkeakoulu ja yliopistopaikat tosta vaan. Kauniit naiset ja korkeapalkkatyöt ovat kantaruotsalaisille pelkkää utopiaa kun maa on täynnä seksikkäitä supermegaosaajilla muslimimaista! Ymmärtäähän tuon että nyt vähän kyrpii, mutta eihän sitä noin pidä! Muuttakoot pois Ruotsista johonkin maahan jossa älykkyysosamäärä on yhtä matala kuin ruotsalaisilla niin pärjää kyllä!

Prozac

Kuinkahan tuolla ruotsissa päättäjät reagoivat näihin paloihin? Luulisi nyt että kuningasta myöten tultaisiin julkisuuteen. Vai onko “kuolemanhiljaisuus”? Ja onko kunkku ollut koskaan huolissaan ruotsin “kehityksestä”? Vai kulkeeko vain vilkuttelemassa väkijoukoille?

Kaikki kuohittu

Kunkulta kiellettiin poliittiset kannanotot jo 70- luvulla perustuslaissa.

kanander

Poliisi otti sokerin pois matuvempuloille tarjoamastaan kahvista ja vaihtoi sen makeutuspillereihin. Poikkeustilan jälkeen palataan entiseen korkojen kanssa.

Aappa

Pullakahvitarjoilua pitää nyt selkeästi kehittää laadukkaampaan suuntaan ja mobilisoida tehokkaammin, jotta kahvihampaan kolottamat asiakkaat saavat helpotusta mahdollisimman joustavasti.

Eikä kukaan tee mitään?

Ruotsi on täyttänyt maansa matuilla ja nyt on sitten maa täynnä sekä matuja, rikollisia, huumeita, koronaa, työttömiä, sairaslomilla olevia sekä masentuneita. Leikkausjonot ovat pompanneet 200.000 potilaaseen.

EU vaatii Ruotsilta Koronapaketin rahoitukseen miljardeja ja vaatii myös jatkamaan matutusta vähintään entiseen tahtiin. Löpykkä esittää tuffia mutta myötäilee ja joustaa ettei joudu MerkeleMakaroonin epäsuosioon.

Mikä ei voisi mennä pieleen?

- Soomepois Eestist -

Ilmeisesti oppiminen EI kiinnosta pätkääkään tahi itsensä sivistäminen….

Juha II

En ole vielä kuullut paratiiseista, jonne on julistettu poikkeustila vain siksi, että se on monikulttuurisuusen kehto.

No, jaa. Tätä mieltä ollaan vain YLE:ssä ja demari eläkeläisten keskuudessa, jotka uskovat ,kaiken mitä töllössä sanotaan,,, orjallisesti!

Jakko Kakkonen

Tätä voitte itse kokeilla kotona. Ottakaa iso kattila, täyttäkää se paskalla. Uskotelkaa itsellenne että se ei ole paskaa, vaan maailman herkullisinta monimuotoista, vivahdeikasta kesäsoppaa. Keittäkää paskaa tarpeeksi kauan, lopuksi maustakaa paska lisäämällä lisää reilusti samaa paskaa. Tarjoilkaa paskaanne väkisin kaikille ja nauttikaa äkkiä ennenkuin tajuatte että se on paskaa. Ero on päivänselvä, riippuen siitä missä paskaa tarjoillaan. Ruotsissa kukaan ei sano mitään, syö vain hiljaa paskansa mukisematta, kun taas Puolalaiset ovat erilaisia eivätkä syö paskaa. Suomi on jossain välimaastossa, ei meilläkään paskansyöjät lopu.

Heikki Mäkinen

Aseet paukkuvat, pommit räjähtelevät, autot palavat, koulut ja kirkot palavat, lapset raiskataan, nuoret pahoinpidellään isommalla joukolla jne. Mutta ei se mitään kunhan ALLSÅNG PÅ SKANSSEN jatkuu!

Kilttimies

“Rimfrost tarkoittaa käytännössä jotain sellaista, että poliisi saa erikoisresursseja päivittäiseen toimintaan. Rikostuktijoita, partioita ja muita tarvittavia lisävahvistuksia.”

Eikä puhettakaan Taposista, eli VIHAPUHEPOLIISEISTA; paha moka!

Anna-Maria Korhonen

Miten minulle tuli yhtäkkiä sellainen outo olo, että nämä tuhopoltot loppuvat kuin taikaiskusta sen jälkeen, kun Lundissa on vain koraanikouluja ja yliopistonkin nimenä on joku Muhamed I:n yliopisto, jossa koraanin kertauskurssin ohella opiskellaan vähän sharialakia.

Piikki lihassa

Ei kai siinä auta kuin siirtyä opiskelemaan metallisissa konteissa.