Perussuomalaisten poliitikon päälle hyökättiin Keski-Suomessa

Päähän kohdistuneita vammoja.

Monien eri lähteiden mukaan Perussuomalaisten Keski-Suomen piirin vaalipäällikkö Pekka Kataja on joutunut Jämsänkoskella vakavan pahoinpitelyn kohteeksi perjantaiaamuna.

Tapahtumien kulku on suurin piirtein se, että Katajan asunnon ovikelloa soitettiin. Ovella oli ensin yksi ulkomaalaistaustainen mies, joka tekaistulla syyllä pyrki pääsemään puheisiin Katajan kanssa. Kun ovi oli auki niin sivusta hyökkäsi toinen mies Katajan kimppuun.

Asiasta kertoo Suomen uutiset.

Katajaa lyötiin tässä yhteydessä useaan kertaan päähän ja kaaduttuaan maahan häntä potkittiin päähän ja ylävartaloon. Hän kertoo kaatuneensa eteisen lattialle, jossa potkiminen jatkui.

Tapahtumat etenivät edelleen, että päällekarkaajat pääsivät Katajan asuntoon sisälle ja sieltä vietiin ainakin rahaa. Kataja onnistui soittamaan puhelimellaan apua. Kun tekijät poistuivat paikalta. Kataja vietiin Tampereelle sairaalaan, jossa mm. päähän kohdistuneista iskuista saatuja haavoja paikattiin useilla ompeleilla.

Kataja kertoo Suomen uutisissa, että teko oli ilmiselvästi harkittu teko eikä mikään random_ryöstö:

– Ovi läväytettiin auki, ja minua iskettiin sieltä heti päähän. En tiedä millä, mutta koska isku tuntui voimakkaalta, ajattelin, että se saattoi olla nyrkkirauta.

Tekijöitä oli Katajan mukaan kaksi ja molemmat olivat ulkomaalaistaustaisia.

Vammoina Kataja kertoo mm. kolme katkennutta kylkiluuta ja murtunut vasemman käden peukalo. Oikean käden sormissa on niin ikään murtumia. Myös korvasta irtosi palanen. Sairaalassa Katajalle on ommeltu yli sata tikkiä.

Kataja kertoo Suomen uutisissa, että tekijät olivat ulkomaalaisia ja arabialaisen näköisiä miehiä. Ensimmäinen ovelle tullut mies puhui murtaen suomea.

Pekka Kataja on on pitkän linjan jämsänkoskelainen perussuomalainen poliitikko, ollut mukana politiikassa jo 80-luvulta alkaen. 2000-luvulla hän on toiminut lukuisissa perussuomalaisten luottamustehtävissä, muun muassa piirisihteerinä, Jämsän valtuustoryhmän puheenjohtajana sekä perussuomalaisten järjestösihteerinä.

Jos Keski-Suomen alamaailmassa, tai jollakulla on tietoa asiasta, pieniäkin vihjeitä tai kuulopuheita, niin niitä voi heittää sähköpostilla: ptmedia@pt-media.org tai puhelimella: +46 73 571 0629 (hinta normaali peruspuhelun hinta).

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kanander

Paikallisesti tunnetun poliittisen henkilön tappoyritys kääntyy minulla poliittisen murhan yritykseksi. Kuvasta näkyy että tappamisen meininki on ollut. Mikä taho on taustalla?

Lähti-Saloranta

Vaikuttaisi olevan Asyylidesanttien tekemä murhayritys.
1940-luvulla puna-armeijan desanttien touhut lopetettiin heti tavattaessa.
Miksi ihmeessä näitä profeetan sotureita nyt hyysätään ja samalla paskannetaan omalle komentopaikalle ?

Sauli hoi, kuuluiko kysymys ?

kanander

Sauli selvittelee vielä bussista jääneen pikku Valtterin tapausta. Priorisoi.

Fatwantarkistaja

Eno näki nuorena poikana desantteja. Tulipa paikalle suomalaisia sotilaita ja kysyivät, oliko nähnyt outoja kulkijoita. Näytti heidät. Mies lähti karkuun, hänet ammuttiin siihen paikkaan. Nainen jäi aloilleen, eiköhän hänet ammuttu reilun oikeudenkäynnin jälkeen.

SaamJahva

En yllättyisi jos hiekkamiesten taustalta löytyisi toimeksiantajana rasmus aktiiveja. Rasmushan on osoittanut olevansa puhdas viha ja terrori-organisaatio. Rasmuspalstalla on myös avoimesti ilakoitu pahoinpitelystä mutta pahoiteltu sitä ettei henki lähtenyt.

Hämmästyttävintä on että kyseiseen avoimen terroristiseen viharyhmään kuuluu myös esim keskusrikospoliisin korkea-arvoisia virkamiehiä ja punavihreiden puolueiden johtavia poliitikkoja.

Polle Konikaulus

Poliisimestari Sisu muistaakseni tuomitsi äärioikeiston jossakin haastattelussa, mutta onkos tuo koskaan sanonut pahaa sanaa äärivasemmistolaisista uhriutumisterroristeista ?

Pasi Fist

Varmasti on äärivasemmiston masinoima ja yllyttämä teko eli myös Marinin anarkistihallitus hyväksyy teon. Poliittinen murhayritys kyseessä kun on osoite selvitetty ja varmistettu ovella henkilöpapereista että oikea henkilö kyseessä. 1918 uusinta on väistämättä tulossa.

Turhaantunut

Poliisi esitti taas oman poliittisen vakaumuksensa tutkimalla tuota ainoastaan tapon yrityksenä, vaikka jokainen joka tuntee edes hitusen oikeutta, näkee mitkä vammat on, ja tuosta näkee että kyseessä on murhayritys, ei tapon.
Täysin suunnitelmallinen teko joka osoittaa täysin teon vakavuuden.

Last edited 3 vuotta sitten by Turhaantunut
Kukavaan

Kysyttiin jopa henkilöllisyystodistusta. Teko oli etukäteen selvästi vakaasti harkittu, jolloin se on murhayritys. http://www.heikniemi.fi/kirj/jur/rikos/tappomurha.html

Punavihreään agendaan sopii sinänsä viranomaisen esittämä käsitys tappoyrityksestä, koska se heikentää kansalaisten luottamusta poliisiin ja oikeuslaitoksen.

“Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä.”
https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-kaikki-viittaa-siihen-etta-kyseessa-ei-ole-satunnainen-rikos-vaan-nimenomaan-pekka-katajaan-ja-hanen-puoluepoliittiseen-toimintaansa-kohdistunut-isku-ja-henkirikoksen-yritys/

Moonman

Kelatkaa, kelatkaa, kelatkaa millainen maailmanlaajuinen huuto ja ulina olisi käynnissä tällä hetkellä jos kohde ei olisi ollut väärinajattelija vaan viher.vas-kommunistien riveistä.
Demokratia olisi pahemmassa vaarassa kuin Unkarissa ja polpo ylikierroksilla.

sepi

Tulee mieleen sellainen kuin rikoksensuosiminen? selvää on ketkä siihen syyllistyvät?

reporadiosta mokuvisio

Siinä missä jokin suora vallanvaatija tulee oletusarvoisesti torjutuksi tai joutuu perustelemaan vaatimuksensa, uhriutuva vallanvaatija yrittää kierosti heittää syyllistämispallon vaatimuksen kohteelle.
Jossakin TV:n ajankohtaisohjelmassa voitaisiin ihan hyvin käsitellä tuollaista uhriutuvaa vallanvaatimista ja muita nykyisiä psykososiaalisia huijjaustapoja. (TV:ssäkö, let me laugh)

Pasi Fist

Jos vaikka Husu tai al-taee olisi yritetty murhata kotiovelle vasaran kanssa niin Yle ja anarkistihallitus olisi vinkunut seuravat puoli vuotta rasismia.

pöh

Poliisi sanoo ettei voi kertoa tekijöiden tuntomerkkejä, media ja poliitikot on hissuksiin asiasta.
Miettikää mikä haloo olisi päällä jos valkoiset suomalaiset olisi tehnyt saman ns. rodullistetulle vasemmiston edustajalle..

Pelle Hemppainen

Ounastelen, että suomalainen talkooväki alkaa vähitellen heräilemään, kun kukotkin on noin laulaneet ja hommia olisi vaikka kuinka. Hienoa. Pistetään pihapiiri kuntoon.

Martialainen

Itse en hetkeäkään epäröisi lähteä “töihin” vaikka varsinainen työura on jo takana.

jännä havainto

Kommenttien miinuspeukutukset on näköjään punaisia, Onkos peukuttajilla verta kädessä ?

MattiS

Kyllähän tiedostava, asioita järjellä ajatteleva ihminen tietää että “äärioikeiston” väkivalta on marginaalista verrattuna mitä se on vasemmiston ja vastaavien puolelta. Mediaa ja poliisia myöten aivopesu on mennyt perille että se on sitä parempaa väkivaltaa, josta ei tarvitse turhaa meuhkata.
Hyvä esimerkki tuo Helsingin BLM-miekkari, joka olisi pitänyt estää alkuaankin kokoontumisrajoituksien vuoksi, ja johon poliisi itsekin osallistui. Mutta odotas vaan jos joku netissä kirjoittaa ettei pidä somaleista, siitä tapahtuu pikaräjähdys ja kirjoittajaa metsästetään kuin eläintä. Se siitä puolueettomasta poliisista.

MattiS

Sen verran vielä etten ole mikään fanaattinen poliisien vihaaja, ennen ollut 100% luotto. Se on ihan oikein että tulevaisuudessa pääsevät väistelemään kiviä, ja hitusen myöhemmin tulevaisuudessa luoteja ja pommeja tulijoiden toimesta. Ikävä kyllä, en osaa olla kovin pahoillaan asiasta, sitähän normikansa jo suunnilleen tekeekin jo nyt. Harmi tietysti kunnon poliiseja.

Espoon Järveenpaskantajat ry

Jo vuosia sitten eräs K. Isokallio pohti Suomen talouden alamäkeä, ja kiteytti asian jotenkin seuraavasti: “äänestämällä ei pysty tilannetta korjaamaan, sillä totta puhuva puolue häviää vaalit”. Toimittajan pyydettyä ratkaisuehdotusta, hän murjaisi vitsillä: “sotilasvallankaappaus”.
Eihän Suomessa voi oikeasti tapahtua semmoisia kehitysmaiden juttuja. Hei, mutta meistähän ollaan parhaillaan tekemässä kehitysmaata…

Särmääjä

Ihan tyypillistä toimintatapaa paskamaissa jotain vihollista kohtaan ja nykynen BLM väkivaltakiihotuskin valkosia kohtaan ruokkii tämmöstä entisestään.

Juha II

Teko osoitti suunnitelmallisuutta siinä määrin, että kyseessä oli päivän selvä murhayritys ja vielä poliittinen laatuaan.
Siksi toisekseen hakkaaminen oli niin perusteellista ja raskasta laatuaan, ettei kyseesä ollut mikään tirvaisu, jolla uhri saadaan hetkeksi pois pelistä ryöstön mahdollistamiseksi. Ryöstö on vain todennäköisesti “sumuverho” poliittiselle murhanyritykselle.
Paljon vähempäänkin on kuoltu kuin persu-uhri sai kokea.

Poiisi taas teki ns. “matu -vähennyksen” ja kiekaisi taivaalle “tapon”! Ja jos kohde olisi ollut matu, joka matkustaa metrossa ilman asiaan kuuluvaa lippua ja niskoitellessaan lipputarkastajille niin, että rikastajalta katkeaa kynsinauha. Valtamedia huutaa hoosiannaa!!!

Niin, missäs se “hyvien ihmisten” sananvastuu nyt on???

Yuri Komissarov

Isossa maailmassa ja meillä kutsutaan suunniteltua väkivaltaista vastustajan pysyvää neutralisointia attentaatiksi.

Joppos123

Seuraan mielenkiinnolla kuinka tosissaan poliisi edes yrittää saada tekijöitä kiinni. Voi olla, että sisäministerimme tekee kaikkensa vaikeuttaakseen tutkintaa, onhan kysymyksessä hänen suojattinsa.
Se on ainakin varmaa, että rasimista ei ole missään tapuksessa kysymys.
Tässähän pitää alkaa pitämään ladattua asetta käsillä kun menee ovea avaamaan.
Kyllä se savunahka putoaa alta aikayksikön kun vetää 9mm reikäpään keskelle pärstää.
Käy vähin äänin viemässä raadot kalanruoaksi.
Ei noita paskoja kukaa jää kaipaamaan tai etsimään.

Anna-Maria Korhonen

Valtamedian mukaan poliisi tutkii tätä tapon yrityksenä, eikä teon motiivi vaikuta poliittiselta. Ilmeisesti ainakin osittain tämän varjolla muiden puolueiden silmää tekevien hiljaisuud on suorastaan huumaava. Veikkaanpa, että Perussuomalaiset sekä muutkin merkittävät kansallismieliset saavat jatkossakin varautua väkivaltaisiin ryöstöihin. Ja kas kummaa kuoro jatkaa moniäänistä laulua vastedes haittamaahanmuuton ylistävin sävelin, kun kaikki kriittiset äänet on vaiennettu.

Särmääjä

Polpohan voisi valehdella mielummin että ei ole edes syytä epäillä rikosta vaan Kataja on itsekseen kompuroinut kotonaan ja keksinyt kaiken niin poliisijohto kavereineen saisi jatkaa stasi ja suvakkiharhoissaan.

Last edited 3 vuotta sitten by Särmääjä
Juha

Aivan. Hiljaisuus mediassa jq politiikkojen twittereissä on korvia huumaava.
Käsittämätöntä kuinka sairas maa Suomi on.

Vittuilu loppuu väkivallalla

Neuvoisin julkisuudessa olevia perussuomalaisia poliitikkoja aseistautumaan ja kantamaan asetta mukana vastaisen varalle.Tilanne on nykyään sellainen että väkivalta loppuu vain vastavoimalla.

töitä kyllä riittää

Varmaankin myös lukuisa talkooväki ottaa työkalut matkaansa.

sälli

Oman näkemykseni mukaan tässä täyttyy täysin TERRORISTISEN ISKUN TUNNUSMERKISTÖ. Ja nyt tarkkana: jihadisti-taustaisten joukkojen maahantuonnin tarkoitus on nimenomaan se, että niitä käytetään suorittamaan iskuja isänmaallisia suomalaisia vastaan, kyseessä on GLOBALISTIEN VARJOARMEIJA, joku voi pitää ajatusta ns. “hulluna”, mutta tapahtumat puhuu puolestaan.

Särmääjä

Jep! Sauli Niinistö niitä koijasi Suomeen LAITTOMINA MAAHANTUNKEUTUJINA MAANPETOKSEEN SYYLLISTYEN Puolustusvoimien avustuksella 2015 ja siitä lähtien omaksi “käsikassarakseen”, “nyrkiksi” ja kasakka- ja taistolaiskommunistien henkilökohtaiseksi armeijaksi. Puolustusvoimien on huhuttu aseistaneen nuo Sauli Niinistön henkilökohtaiset armeijat varsin voimakkaalla aseistuksella VERONMAKSAJIEN VAROILLA.

hys ny

sauli, saul mistä nimi tulee? juutalaisten kuningas,,,ei juutalaisen tulee palvella juutalaisia 24h.

aina on sankareita

Jos tuommoinen olisi oikeasti totta, niin sen olisivat jo monet suomalaisupseerit vuotaneet julkisuuteen vaikka henkensä uhalla.

sale
Särmääjä

Ei ole sitten mun kirjottamaa tommonen kommentti joka siis käytän tätä nimimerkkiä täällä oikeesti

Helena

Troijan hevonen on ollut esimerkkinä.

Juha

Mitä tästä taas opimme.. Munaton mies kuten kommunisti ja matu lyö aina takaa päin.. Älä koskaan käännä niille selkääsi..

Daavidin poika

Järkyttävä tapaus mihin Perussuomalaisten Katja on tahtomattaan joutunut. Kaikkien pitää myös muistaa, että tämän luokan rikollisuus on arkipäivää tavallisille rivi kansalaisille. Lapsia pysty ryöstetään varsinkin Ruotsissa. Jne>>>

Nyt sitten jääpi nähtäväksi minkälaiseen turva toimeen politikot asetetaan vapaa-ajallaan. Uskomatonta, että Suomessa tapahtuu tämmösiä rikoksia.

Tupauuno

Poliisi kommentoi, että on ristiriitaisia lausuntoja tekijöistä. Siis ainoa silminnäkijä ja uhri ei ole poliisin mielestä vakuuttava todistaja? No ei tietenkään, koska hän on persu! Arabin tai neekerin näköistä ei saa mainita. Ainoastaan, että tekijät olivat todennäköisesti jotain muuta kansallisuutta. Uhrille tulee ilman muuta syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja valtavan isot sakot. Päiväsakot kerrottuna vasaraniskujen määrällä (olikohan se 21 päiväsakkoa). Ja tottakai valtakunnansyyttäjä ei tyydy tähän vaan järjestää erityistutkimuksen viharikoksesta, koska uhri osasi kuvailla tekijät oikeilla termeillä.

sepi

iltajaskan toimittelija väänsi asian uhrin kertoman mukaan, ettei hyväksy äärioikeistoa, mitä senyt suomessa sitten tarkoittaakaan? kokoomusta, heheh eikä ole sanonut tekijöiden olevan arabin näköisiä, eli sotketaan pakkaa oikein kunnolla, kyllä tuo ihan murhalle/yrityksellä näyttää, uhri kiittää hyvää tuuriaan, vähän tulee mieleen soinin kaltainen persu? syy ja seuraus?

Tätä seuraavat 50 v.

Tyhmä Suomi seurasi/seuraa Ruotsin mallia kuin aivoton idiootti.

Sälli

Vaikka aiemmin paasasin TERRORISTISEN ISKUN PUOLESTA, en hämmästyisi, vaikka tekijöinä olisi viina-/ huumehörhöt, jolloin kataja osoittautuisi palturin puhujaksi, mikä ei olisi eduksi hänelle, eikä ps-plutuunalle. Kimurantti kuvio.

Turhaantunut

Mietippä ite tilanne että sinua hakataan 21 kertaa vasaralla päähän ja potkitaan kylkiluut paskaksi, että onko kukaan silloin tarkka mitä sanoo.
Nyttemmin Kataja tarkensi sanomaansa kun on pahin järkytys ohitte, että luultavasti molemmat pahoinpitelijät oli suomalaisia.
Minulla ei paennut luotto yhtään Katajata kohtaan.

Pasi Fist

“Hän oli sillä tavalla suomalaisittain tummatukkainen ja tumman näköinen”
Juutalainen Gurbanov asialla?

sale
Jeppe Juomari

Kommentoinnista.

Tuossa näköjään sattui nimimerkkien välinen konflikti. No sattuuhan sitä. Mutta jos aletaan systemaattisesti suoltamaan paskaa toisten nimimerkin suojista niin kannattaisi harkita jonkinlaista mahdollisuutta varata nimimerkki itselle.

Paras menetelmä nimimerkin varaamiseen minkä olen nähnyt on Unz.Com’illa. Siinä kommentoija voi

  • ilman rekisteröitymistä
  • (ensimmäisen) kommentoinnin yhteydessä
  • antaa itselleen sähköpostiosoitteen – saa olla keksitty
  • antaa itselleen nimimerkin – saa olla keksitty
  • antaa itselleen (kommenttikohtaisen) kotisivulinkin – vapaaehtoinen
  • antaa itselleen salasanan

Järjestelmä rekisteröi automaattisesti sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmän kyseisen käyttäjätunnuksen alle. Näin nimimerkillä kirjoittava saa tuon nimimerkin omakseen (kunhan tietää sähköpostiosoitteen ja salasanan).

  • Salasanan palautus ei tällöin tietenkään voi perustua sähköpostiosoitteeseen.
  • Voisiko palautus olla maksullinen toimenpide, 30 egee? Tuskin kukaan on valmis maksamaan selvää rahaa, jotta voisi sabotoida yksittäistä käyttäjää.

Sivustolla voi kommentoida myös ilman nimimerkkiä, jossa tapauksessa “vahvasti suositellaan” nimimerkin Anonyymi käyttämistä. Anonyymi on oletusnimimerkki.

Tällainen anonyymi rekisteröityminen mahdollistaa omien ja toisten kommenttien systemaattisen selaamisen.

  • Henkilö, joka on kirjoittanut erityisen hyvän kommentin todennäköisesti on kirjoittanut toisenkin erityisen hyvän kommentin: kannattaapa vilkaista!

https://www.unz.com/comments/all/

P.S.
Ķµn £aittaa jokin (UTF-8) erikoismerkin kirjaimeksi nimimerkkiin niin on erittăin epätodennäkðistä, että joku toinen olisi keksin¥t juuri saman nimimerkin.

Jeppe Juomari

Turhaantunut

Suomen uutisissa, kommenttiosiossa kirjoittaa yksi “suvaitsevainen” sellaista asiaa että jos tuo ei ole vihapuhetta suomessa niin ei sitten mikään.

Tuota noin......JPG
Last edited 3 vuotta sitten by Turhaantunut