Uustanskalaiselle syyte maanpetoksesta

Tanskassa on käytetty sitten moneen vuosikymmeneen lakipykälää maanpetos. Nyt kyseinen rikosnimike on otettu esille erään uustanskalaisen toimien johdosta.

Tanskalaisen Berlinsken mukaan 29-vuotias Tanskan kansalainen Ahmed el-Haj matkusti Syyriaan isikseen jo 2013. El-haj on ollut siis mukana isiksessä jo sen alkuajoista. Hän on saanut huomiota Tanskassa mm. videon takia, jossa hän ampuu muutaman muun islamilaisen terroristin kanssa tarkkuusammuntaa tauluihin, joissa on tunnetut tanskalaiset islamkriitikot Kurt Westergaard ja Lars Hedegaard. Westergaard tuli tunnetuksi muhammed-pilakuvapiirroksista.

El-Haj osallistui sotatoimiin ja haavoittui eräässä pommituksessa vakavasti, mutta pääsi Turkkiin pakoon. Hänet pidätettiin Turkissa 2019. Turkista hänet palautettiin rullatuolissa Tanskaan joulukuussa 2019, jonka jälkeen hän on ollut vangittuna epäiltynä terroririkoksista ja maanpetoksesta.

Tanskassa astui voimaan 2015 uusi laki, jota voidaan käyttää Syyriaan matkustaneita muslimiterroristeja kohtaan. El-Hajin tapauksessa terroririkoksen lisäksi asiasta nostetaan syytteet maanpetoksesta.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha II

”Maanpetos” on Suomessa aivan tuntematonta kauraa. Päinvastoin nykyisessä ajan hengessä palkintona on vähintäinkin kaupungin avaimet

kanander

Suomessa on 75 vuotta pidetty maanpetosta reaalipolitiikkana.

Lähi-idän rokka

Kunniamerkki ja kutsu linnanjuhliin. Mahdollisesti jonon ensimmäisenä. Kun ovathan ne sotaveteraaneja. Eikös joku poliitikko ihan tosissaan jotain sellaista vaatinut? Että ibrahimille on myönnettävä rintamaeläke tms?

Suomi Finland

Vielä tästä Sebastian Tynkkysen uusimmasta ’rikos’tuomiosta: Tynkkynen sai tuomion siitä, että oikeuden mielestä hänen kirjoituksensa leimasi kaikki muslimit. Ja että jos Tynkkysen päivitys kerran leimaa kaikki muslimit, niin tokihan päivitystä lukeva satunnainen nettisurffailija alkaa pitää kaikkia muslimeja terroristeina.

No nythän tilanne on oikeasti se, että kaikki muslimit eivät todellakaan ole terroristeja. Mitä ilmeisimmin vain pieni osa radikalisoituu niin suuressa määrin, että alkaa väkivaltaisen toiminnan länsimaita vastaan. Mutta muka onkaan altis radikalisoitumiselle? Niinpä niin: muslimi. Ottaakohan kukaan muu kuin muslimi osaa islamilaiseen terrorismiin?

Pitäisi tietää tarkemmin se, moniko länsimaalainen käännynnäinen radikalisoituu ja kääntyy entistä viiteryhmäänsä vastaan väkivaltaisessa mielessä. Ja samoin se, lisääntyykö käännynnäisten määrä samassa suhteessa kuin muslimien osuus väestöstä kasvaa.

1980- luvulla en koskaan nähnyt missään, että suomalaiset olisivat kääntyneet islamiin. Todennäköisesti sitä tapahtuu nyt enemmän kuin ennen.

On erittäin huolestuttavaa, että on olemassa jokin ryhmä, joka pillastuu niin pahasti pilakuvasta, että kokee tarpeelliseksi tappaa sen piirtäjän.

Tynkkysen tapauksessa oikeus paheksui, kun Tynkkynen ei ottanut huomioon sitä, että terroristit saattaisivat olla esimerkiksi köyhiä ja ilmeisesti siksi vihaisia. Oikeuden ei syystä tai toisesta tarvinnut itse esittää esimerkkiä siitä, että joku eurooppalainen köyhä on niin vittuuntunut, että alkaa ampua rockkonsertissa konserttivieraita hengiltä ja vieläpä yhdessä köyhien kavereidensa kanssa. Siinähän sitten jäi oikeudelta osoittamatta, että sen mainitsemat sosioekonomiset vaikuttimet aiheuttaisivat terroritekoja ihan tavallisten eurooppalaisten toimesta. Se on kivaa kun saa itse sanalle, ketkä ovat terroristeja ja samalla sanoa toisille, keitä ei missään tapauksessa saa sanoa terroristeiksi ilman pelkoa rikostuomiosta.

Moonman

”1980- luvulla en koskaan nähnyt missään, että suomalaiset olisivat kääntyneet islamiin. Todennäköisesti sitä tapahtuu nyt enemmän kuin ennen.”

Nämä suomalaiset ”käännynnäiset” taitavat kyllä olla pelkästään epäonnekkaita naisia jotka ovat johonkin muslimiin langenneet. Ei tällöinkään ole kysymys mistään oikeasta kääntymisestä, vaan larppaus-performanssista huiveineen jota mies vaatii. Suomalaiset miehet toivottavasti tuntevat luonnostaan vastenmielisyyttä islamia kohtaan, koska kaikki tietävät ja näkevät sen negatiiviset vaikutukset yhteiskuntaan.

Suomi Finland

Tuli kyllä mieleen Rantalaisen Simo ja tarkistin asian nyt vielä Wikistä. Rantalainen kääntyi islamiin 1993. Sehän ei toki tarkoita sitä, että hän on yhä muslimi. Kyllähän sitä ajoittain tapahtuu, että usko yliluonnolliseen hiipuu. En kyllä käsitä, miten kukaan suomalaisen peruskoulun käynyt ihminen voi kääntyä ennemmin muslimiksi kuin vaikkapa kristityksi.

Jos kristinuskossa on omat epäilyksiä aiheuttavat asiansa, niin islamissa niitä vasta onkin.

Klarsyn

Oikeus katsoi, ettei terroristiksi saa kutsua, jos ei ensin ota selville vuosituloja. Länsimaissa oikeuslaitos suojelee islamilaisia terroristeja kaikin mahdollisin keinoin. Terroristit on alettu näkemään mielenterveydestä kärsivinä.

Asialla on historiallinen tausta jo Napoleonin Egyptin valloituksen ajalta. Ottomaani-sulttaani Selim III julisti jihadin ranskalaisia vastaan. Napoleon jätti Egyptin joukot kenraali Jean-Babtiste Klebérille ja Kairon islamilaisen yliopiston opiskelija puukotti Klebérin kuoliaaksi v. 1800, ja tämän tapahtuman varjosta nousi myös 2000-luvulla esiintyvä tapa nähdä jihad mielenterveydellisten ongelmien ilmentymänä. Puhuttiin fanatismin ja rikollisuuden yhteentörmäyksestä.

Klebérin seuraaja de Menou otti islamilaisen vaimon ja käytännössä kääntyi islamiin käyttäen nimeä Abdallah. Eivät egyptiläiset silti ranskalaisia hyväksyneet.

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on pykälä, jonka ympärillä voi esittää kaikki mahdolliset mielikuvitukselliset tekosyyt ja mielivaltaiset tulkinnat jotta islam-kritiikki vaimenisi.

Fatwantarkistaja

Onhan suomalaisille masentuneillekin raiskauspiirit, joissa revitään päät irti terveiltä ja keitetään vauvoja elävältä? Ai ei ole vai. No, ehkä muslimit ovat edistyneitä ja hoitavat mielenterveyttään paremmin.

Viha puhuttaa

Läheskään kaikki muhamettilaiset eivät ole terroristeja, mutta lähes kaikki terroristit ovat muhamettilaisia. Kiihotinko?

Yhteenkasvaneetkulmakarvat- karvaistaminen

Kyllä nyt on taas ymmärretty asiat aivan väärin. Kyseessähän on MAANPELASTUS:

Tylsän kantiselämän RIKASTAMINEN
Hoitovajeen PAIKKAAMINEN
Eläkkeitten PELASTAMINEN
Vanhapiikojen VIIHDYTTÄMINEN
Poliisin ja oikeuslaitoksen TYÖLLISTÄMINEN
Sossutanttojen PIRISTÄMINEN jne jne jne

Piikki lihassa

Ei pidä unohtaa tätä suomitanttojen suosikkia: sisäsiittoisen geenipoolin monipuolistaminen.