Afrikaanolle 11 vuotta vankeutta lapsen raiskauksesta

Somaliasta Ruotsiin tullut Ahmed Dahir Mahamoud  on oikea Afrikan lahja ruotsalaisille pikkutytöille. Sen verran on tullut tehtyä kulttuurinvälistä tuttavuutta. Ahmed on myös median maskotti, se tulee esille artikkelin loppupuolella.

Norrköpingin käräjäoikeus latasi 1980-syntyneelle AHMED Dahir Mahamoudille, nykyinen asuinpaikka Norrköping, kohtuullisen 11 vuoden vankeustuomion törkeästä lapsen raiskauksesta, sieppauksesta ja törkeästä pahoinpitelystä.

Tapahtumat alkoivat selvitä viime keväänä 15.4.2020 kun sivulliset löysivät klo 10.30 aikaan aamulla tien poskesta pikkutytön, joka oli vähissä vaatteissa ja verissään. Tyttö kertoi joutuneensa päällekarkauksen uhriksi.

9-vuotias tyttö oli aikaisemmin aamulla kertonut koulussa opettajalleen pienestä vammastaan, jonka oli saanut edellispäivänä. Sovittiin, että tyttö lähtee kotiin ja tytön äiti tulee puoliväliin vastaan tyttöä.

Matkalla lapsi tapasi itselleen tuntemattoman miehen, joka kyseli mm. missä tytön koulu sijaitsi. Kun tyttö vastasi niin mies kävikin tytön päälle. Ahmed otti tyttöä kädestä kiinni ja laittoi toisen käden tytön suulle estääkseen tätä huutamasta. Ahmed raahasi tytön tien varrella olevaan pensaikkoon.

Pensaikossa alkoikin sitten tytön painajainen. Afrikaano veteli tyttöä avokämmenellä kasvoille ja laittoi puukon tytön kurkulle. Tyttö oli siis 9-vuotias. Tyttö pelkäsi niin paljon, että pissasi alleen.

Afrikaano odotti pensaikossa sen aikaa, koko ajan pitäen kättään tytön suulla, että autoliikenne maantiellä vähenee ja veti sitten edelleen tytön syvemmälle metsään. Nyt Ahmed riisui tytöltä kaikki vaatteet.

Seuraavaksi afrikaano keksi mutaleikin. Tyttö oli alasti ja mies voiteli tytön ympäriinsä varpaista päälakeen mudalla ja savella. Ahmed pakotti tytön jopa nielemään mutaa ja savea. Sitten alkoi kauhistuttava operaatio. Ahmed työnsi kikkelinsä tytön sukuelimille ja kusi tytön päälle. Tämän jälkeen afrikaano kuivasi tytön kusestaan tytön paidalla.

Teko oli nyt ohi. Tyttö kertoi, että oli aivan jähmettynyt pelosta ja paniikista. Se ei riittänyt Ahmedille. Afrikaano alkoi uhkailemaan tyttöä. Hän kertoi tytölle, että jos asia tulee poliisin tietoon niin afrikaano tulee tappamaan tytön vanhemmat ja koko perheen.  Tätä tehostaakseen afrikaano piti puukkoa tytön kurkulla. Lisäksi Ahmed kertoi, että hänellä oli kavereita, joilla oli pistooli.

Uhkailua säestettiin vielä siten, että Ahmed otti tytön topin ja puhelimen, mutta tyttö saisi ne takaisin joko postissa tai jos he tapaavat uudestaan. Homma loppui siihen, että Ahmed vannotti tyttöä istumaan maassa ja laskemaan tuhanteen ennen kuin tekee mitään. Tyttö kuitenkin lopetti laskemisen sadassa ja sen jälkeen hän meni takaisin tielle ja sai hälytettyä sivullisten toimesta apua.

 

Ahmed saatiin kiinni kohta teon jälkeen, sillä tyttö kertoi poliiseille heti tavattuaan ensimmäiset poliisit, että mies oli värillinen. Toinen partio kiinnitti hetken päästä huomionsa omituisesti käyttäytyvään mustaan mieheen, joka otettiin kiinni epäiltynä teosta.

Ahmed itse kiistää kaiken. Hän ihmetteli kuulustelussa ja oikeudessa miksi tekisi tuollaisen kammottavan rikoksen. Kaikki oli vain juonittelua ja valehtelua. Tekopaikalta saatiin teknisessä tutkinnassa Ahmedin spermaa, Ahmedin mielestä joku oli pakastanut hänen spermaansa ja vienyt tekopaikalle. Kaiken kaikkiaan lavastettu teko.

Oikeudessa todisteeksi nousivat muutamat todistajat, sekä tekopaikalta ja tytöstä eritetyt DNA-jäljet sekä tekopaikalta Ahmedin spermaa. Lisäksi tekopaikalta ja aivan välittömästä läheisyydestä löydettiin muutakin pikku roinaa, joiden pystyttiin teknisin todistein kuuluvan Ahmedille.

Näine hyvine oikeus siis katsoi, että tuomioksi sopii 11 vuotta vankeutta. Päälle tuli maksettavaksi myös kohtuulliset korvaukset. Ahmedia ei voida karkottaa, koska hän on ollut Ruotsin kansalainen jo vuodesta 2014 alkaen.

Tapahtumapaikka oli Norrköpingin kunta.

Ahmed Mahamoud ei ollut ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Hän sai pikku vankeuden liki vastaavankaltaisesta tapauksesta vuodelta 2017. Tuolloin hän oli ahdistellut 12-vuotiasta tyttöä puukolla uhaten. Tuomioksi tuli tuolloin 1 vuosi ja 9 kk vankeutta, sillä teko katsottiin ahdisteluksi. Ahmed uhkasi asianomistajaa tuolloinkin tappamisella. Merkillistä kuitenkin on, että Ahmed on päästetty etuajassa vapaaksi. Hän istui tuomiostaan vain 7 kk vaikka olisi pitänyt istua 1 v 2 kk.

Ahmed Dahir Mahamoud on eittämättä valtamedian maskotti ja favourit. Mies sai siis suhteellisen pitkän vankeustuomion erittäin törkeästä rikoksesta, mutta mediat ovat päättäneet pixlata hänen kasvokuvat ja olla kertomatta miehen taustaa. Tekijästä kerrotaan olevan vain “norrköpinkiläinen 39-vuotias mies”.