Afrikaanolle 11 vuotta vankeutta lapsen raiskauksesta

Somaliasta Ruotsiin tullut Ahmed Dahir Mahamoud  on oikea Afrikan lahja ruotsalaisille pikkutytöille. Sen verran on tullut tehtyä kulttuurinvälistä tuttavuutta. Ahmed on myös median maskotti, se tulee esille artikkelin loppupuolella.

Norrköpingin käräjäoikeus latasi 1980-syntyneelle AHMED Dahir Mahamoudille, nykyinen asuinpaikka Norrköping, kohtuullisen 11 vuoden vankeustuomion törkeästä lapsen raiskauksesta, sieppauksesta ja törkeästä pahoinpitelystä.

Tapahtumat alkoivat selvitä viime keväänä 15.4.2020 kun sivulliset löysivät klo 10.30 aikaan aamulla tien poskesta pikkutytön, joka oli vähissä vaatteissa ja verissään. Tyttö kertoi joutuneensa päällekarkauksen uhriksi.

9-vuotias tyttö oli aikaisemmin aamulla kertonut koulussa opettajalleen pienestä vammastaan, jonka oli saanut edellispäivänä. Sovittiin, että tyttö lähtee kotiin ja tytön äiti tulee puoliväliin vastaan tyttöä.

Matkalla lapsi tapasi itselleen tuntemattoman miehen, joka kyseli mm. missä tytön koulu sijaitsi. Kun tyttö vastasi niin mies kävikin tytön päälle. Ahmed otti tyttöä kädestä kiinni ja laittoi toisen käden tytön suulle estääkseen tätä huutamasta. Ahmed raahasi tytön tien varrella olevaan pensaikkoon.

Pensaikossa alkoikin sitten tytön painajainen. Afrikaano veteli tyttöä avokämmenellä kasvoille ja laittoi puukon tytön kurkulle. Tyttö oli siis 9-vuotias. Tyttö pelkäsi niin paljon, että pissasi alleen.

Afrikaano odotti pensaikossa sen aikaa, koko ajan pitäen kättään tytön suulla, että autoliikenne maantiellä vähenee ja veti sitten edelleen tytön syvemmälle metsään. Nyt Ahmed riisui tytöltä kaikki vaatteet.

Seuraavaksi afrikaano keksi mutaleikin. Tyttö oli alasti ja mies voiteli tytön ympäriinsä varpaista päälakeen mudalla ja savella. Ahmed pakotti tytön jopa nielemään mutaa ja savea. Sitten alkoi kauhistuttava operaatio. Ahmed työnsi kikkelinsä tytön sukuelimille ja kusi tytön päälle. Tämän jälkeen afrikaano kuivasi tytön kusestaan tytön paidalla.

Teko oli nyt ohi. Tyttö kertoi, että oli aivan jähmettynyt pelosta ja paniikista. Se ei riittänyt Ahmedille. Afrikaano alkoi uhkailemaan tyttöä. Hän kertoi tytölle, että jos asia tulee poliisin tietoon niin afrikaano tulee tappamaan tytön vanhemmat ja koko perheen.  Tätä tehostaakseen afrikaano piti puukkoa tytön kurkulla. Lisäksi Ahmed kertoi, että hänellä oli kavereita, joilla oli pistooli.

Uhkailua säestettiin vielä siten, että Ahmed otti tytön topin ja puhelimen, mutta tyttö saisi ne takaisin joko postissa tai jos he tapaavat uudestaan. Homma loppui siihen, että Ahmed vannotti tyttöä istumaan maassa ja laskemaan tuhanteen ennen kuin tekee mitään. Tyttö kuitenkin lopetti laskemisen sadassa ja sen jälkeen hän meni takaisin tielle ja sai hälytettyä sivullisten toimesta apua.

 

Ahmed saatiin kiinni kohta teon jälkeen, sillä tyttö kertoi poliiseille heti tavattuaan ensimmäiset poliisit, että mies oli värillinen. Toinen partio kiinnitti hetken päästä huomionsa omituisesti käyttäytyvään mustaan mieheen, joka otettiin kiinni epäiltynä teosta.

Ahmed itse kiistää kaiken. Hän ihmetteli kuulustelussa ja oikeudessa miksi tekisi tuollaisen kammottavan rikoksen. Kaikki oli vain juonittelua ja valehtelua. Tekopaikalta saatiin teknisessä tutkinnassa Ahmedin spermaa, Ahmedin mielestä joku oli pakastanut hänen spermaansa ja vienyt tekopaikalle. Kaiken kaikkiaan lavastettu teko.

Oikeudessa todisteeksi nousivat muutamat todistajat, sekä tekopaikalta ja tytöstä eritetyt DNA-jäljet sekä tekopaikalta Ahmedin spermaa. Lisäksi tekopaikalta ja aivan välittömästä läheisyydestä löydettiin muutakin pikku roinaa, joiden pystyttiin teknisin todistein kuuluvan Ahmedille.

Näine hyvine oikeus siis katsoi, että tuomioksi sopii 11 vuotta vankeutta. Päälle tuli maksettavaksi myös kohtuulliset korvaukset. Ahmedia ei voida karkottaa, koska hän on ollut Ruotsin kansalainen jo vuodesta 2014 alkaen.

Tapahtumapaikka oli Norrköpingin kunta.

Ahmed Mahamoud ei ollut ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Hän sai pikku vankeuden liki vastaavankaltaisesta tapauksesta vuodelta 2017. Tuolloin hän oli ahdistellut 12-vuotiasta tyttöä puukolla uhaten. Tuomioksi tuli tuolloin 1 vuosi ja 9 kk vankeutta, sillä teko katsottiin ahdisteluksi. Ahmed uhkasi asianomistajaa tuolloinkin tappamisella. Merkillistä kuitenkin on, että Ahmed on päästetty etuajassa vapaaksi. Hän istui tuomiostaan vain 7 kk vaikka olisi pitänyt istua 1 v 2 kk.

Ahmed Dahir Mahamoud on eittämättä valtamedian maskotti ja favourit. Mies sai siis suhteellisen pitkän vankeustuomion erittäin törkeästä rikoksesta, mutta mediat ovat päättäneet pixlata hänen kasvokuvat ja olla kertomatta miehen taustaa. Tekijästä kerrotaan olevan vain ”norrköpinkiläinen 39-vuotias mies”.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh
pöh
21.7.2020 08:41

Suomessa ei taida naisen kaappauksesta ja joukkoraiskauksesta olla kuulunut mitään sen jälkeen kun poliisi etsi punaista pakettiautoa?
Ihan varmasti oli auton syytä koko tapaus, ihan niin kuin vahingonlaukauskin sattui mustien henkseleiden takia..

Turhautunut Kansalainen
Turhautunut Kansalainen
21.7.2020 09:06

Kaasukammioon tollaiset pitäisi laittaa samointein…

kanander
kanander
21.7.2020 09:20

Järkyttävä kertomus ja totta. Salvamaan en pysty mutta hamppukravatin voisin ottaa käyttöön. Ei taida Ruotsin vankiloissa olla enää vankeja, jotka tuollaista petoa rankaisisivat.

Poliitikot kanssarikollisia
Poliitikot kanssarikollisia
21.7.2020 09:43

Kuolemantuomio on ennemmin tai myöhemmin pakko ottaa käytäntöön koska mielipuolikusipäiden lukumäärä senkun kasvaa, kiitos hallituksen.

Tällaiset tyypit ovat sitä ihmiskunnan alinta pohjasakkaa jota meille on nimenomaan hankittu jotta saataisiin pilattua normaali ja turvallinen elämämme (niinkuin se oli ennen rikastamista).

Moonman
Moonman
21.7.2020 09:59

Kuolemantuomion sijaan tulevaisuudessa lienee odotettavissa ennemmin se, että tällaisia ei uutisoida, eikä tutkita vrt. rotherhamin groomausjengit. Koska valkoisen väestön kärsimyksillä ei ole väliä ja poliisin resurssit ohjataan ”vihapuheen” ja ”rasismin” metsästämiseen. Pohjoismainen löperö rangaistus-asteikko on luotu sellaiseen maailmaan jota ei enää ole. Mitä sillä on väliä istuuko tämä rikastaja 11 vai 20 vuotta, koska uhreja tulee joka tapauksessa myöhemmin lisää. samoin kuin suomessa se nuoren tytön murhannut somali joka saatiin karkoitettua vasta hirveän byrokraattisen väännön jälkeen, heti alaikäisten raiskuuhommissa kun pääsi vankilasta lomalle.

3000kr/ vuorokausi/nuppi?
3000kr/ vuorokausi/nuppi?
21.7.2020 12:02
Vastaa...  Moonman

Tuomittamatta jättäminen on kai tulevaisuuden ainoa keino kuolemantuomion lisäksi ellei tykätä että on OK kun 200.000 raiskaajamurhaajapaloittelijaa istuu vankiloissa ympäri maata veronmaksajien hyysättävänä vuosikymmeniä.

paluu 20-luvulle
paluu 20-luvulle
21.7.2020 18:09

Iltasellaisen jutussa kerrottiin Kaivopuiston tappajien ihonväri vasta nyt kahden viikon kuluttua. Poliisi on kuulemma ”edistynyt” tapauksen selvittämisessä. Eihän tuo selviä muutoin kuin helsinkiläisten talkoilla, vai onko puhtia sellaiseen ?

ABC
ABC
21.7.2020 09:58

Tällainen uutinen jos olisi tullut 80-luvulla, oltaisiin siitä keskusteltu järkyttyneinä joka työpaikalla ja asia ollut jokaisen uutislähetyksen ykkösaihe. Nyt asia tuskin kiinnostaa enää juuri ketään, ja asiaan reagoindaankin lähinnä totaalihiljaisuudella (suvakit) tai toisaalta mustan huumorin keinoin – kuten osa tämänkin keskustelupalstan kommenteista varmaan tulee jälleen osoittamaan. Tätä se turtuminen ja asian normalisoituminen teettää. Ja toisaalta, tällainen musta huumorikin toisaalta entisestään edesauttaa normalisoitumista. Pedofiilit huokaisevat helpotuksesta tietäessään etteivät heidän iljettävät tekosensa enää herätä sen kummempia reaktioita kansassa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.7.2020 01:06
Vastaa...  ABC

Eipä saa sanoa, mitä tekisin tavattaessa tekijälle. Mitä jää jäljelle? Minulle se on huumori.

Klarsyn
Klarsyn
21.7.2020 11:52

Tällä pikkutytöllä on äiti, joka oli tulossa vastaan, tämän lapsen tilanne on hyvä, häntä ollaan valmiita suojelemaan, silti nykyinen haittamaahanmuuton maailma asetti hänetkin vakavaan vaaraan. Heikoista perheoloista tulleiden valkoisten tyttöjen kohtalo näiden kehitysmaista tulleiden saalistajien käsissä voi olla astetta kovempi, saattavat joutua groomatuksi isolle miesjoukolle. Ongelman vakavuutta lisää myös islam, lapseen kajoamista ei niin pahana pidetä, eikä varsinkaan vääräuskoiseen lapseen. Nämähän näyttävät aina kiinni jäädessään vakuuttavan syyttömyyttään, saattavat myös todella tuntea itsensä syyttömiksi, eivät he uskontonsa nojalla ole mitään väärää tehneetkään. Siinä uskonnossa pienet tytötkin joutuvat käyttämään huivia, omat erottuu näin paremmin. Poliitikkojen halu suojella maahan tulleita hyväksikäyttäjiä on niin sokeaa, ettei pienten lasten suojelulle liikene kiinnostusta.

Aappa
Aappa
21.7.2020 12:07

Allah on totisesti siunannut Ruotsia sallimalla heidän ottaa tämä erityisen palvottavan ihana rikastuttaja maahansa.

irmeli
irmeli
21.7.2020 14:01

Kyllä pitäisi laatia laki että jokainen ulkomaalainen voidaan karkoitaa siihen maahan mistä on tullut, elinikäinen karkotus, vakavan rikoksen tehdessään. Vaikka olisi Ruotsin tai Suomen kansalainen. Hän on Somali ei ruotsalainen. Kellään ulkomaalaisella ei ole mitään oikeutta tulla raiskaan, hakkaan, tappaan ryöstelemään ei Ruotsiin eikä Suomeen eikä koko Eurooppaan, ulos vaan vierasmaalaiset rikolliset.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.7.2020 01:10
Vastaa...  irmeli

Sellaista lakia ei tule, sori siitä.

K J
K J
21.7.2020 14:03

Näitä kun lukee, niin hyvin usein ajattelee, että nyt on gonzojournalismi heittänyt häräpyllyä – mutta vitut! Tämäkin on totta! Faktoja tarkistelen jos on siihen tarve.

Muistaako kukaan Suomen omaa median maskottia Fahad Virasia? Ai että oli söpö ja kultamuna. Poliitikot kilvoin imi irakilaisen mulkkua, senkin jälkeen kun huomattiin tämän nostavan sekä Ruotsista että Suomesta rahaa.

Tiedän tyypin ja nyt asuu Ranskassa. Vitun homo!

K J
K J
21.7.2020 14:09
Vastaa...  K J
Onko Sipilä shokissa
Onko Sipilä shokissa
21.7.2020 14:50
Vastaa...  K J

Alkoi vituttamaan kun tuon pätkän taas katsoi. Ja noita 17 v ( 30 – 50 v ) roudataan lisää vain tänne aiheuttamaan ongelmia. Eli tuovat sen paskan tänne mukanaan mistä tulivat.

K J
K J
21.7.2020 14:57

Virus on 37 vee. Siitä hyvä laskea. Ai vittu. Sano mulle kerran yhdessä rappukäytävässä että pystyy hakkaamaan sen kurdin Makvan mikävitun ihan koska vaan ja ihan paskaksi. Tää ei oo muslimi eikä kristitty, vaan ihan kaman- ja doupingin diilaaja.

Kukavaan
Kukavaan
21.7.2020 17:10
Vastaa...  K J

Päämisterinä asuntonsa pakolaisina esiintyville luvannut Sipilä voisi antaa nykyisen asuntonsa heidän käyttöönsä. Ei mikään estä nytkään.

K J
K J
21.7.2020 17:28
Vastaa...  Kukavaan

Herr Sipilä saa osuuden per pigmentti.

Juha II
Juha II
21.7.2020 16:32

En edes yritä sanoa mitään. Nylkisin kyllä elävältä ossava hirvi miehen kanssa. Ehkä ”patakakkonen” -ohjelma formaatti pitäisi herättää taas henkiin hieµan sovellettuna tähän päivään!

Riku Rantala
Riku Rantala
21.7.2020 16:53

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!

Piikki lihassa
Piikki lihassa
21.7.2020 17:35
Vastaa...  Riku Rantala

Eipä nuo somput tee sitäkään. Ensimmäistä somalialaista ravintolaa odotellessa.

SatuMatu
SatuMatu
21.7.2020 17:28

Nyamko Sabuni sanoi SVT Rapport kello 18.00 tänään että kirjastotätien pitää ruveta tekemään matuperheisiin kotikäyntejä lukeakseen matulapsille satuja.

Löytyy SVT Playstä kun Googlaa ja kuuntelee.

Kilttimies
Kilttimies
21.7.2020 21:48
Vastaa...  SatuMatu

Sinne vaan tantat tavailemaan. PT:n lukupaketista voisi aaloitella.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
21.7.2020 21:40

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
22.7.2020 01:45

Pakastespermaa ja vaikka mitä. Kaikkea se polpo keksii survoakseen täysin viatonta somalia. BLM