Liisa Jaakonsaaresta rikosilmoitus

Perussuomalaisten Olli Kotro kertoo tehneensä sosiaalidemokraattien Liisa Jaakonsaaresta rikosilmoituksen kunnianloukauksesta.

Jaakonsaari twiittasi muutama päivä sitten:

 

Jaakonsaari kertoo kiittäneensä Kotroa viestistä:

 

Kotro kuitenkin kiistää lähettäneensä tuollaista viestiä:

 

Olli Kotro kertoo nyt, että asiasta on tehty rikosilmoitus.

 

Seurataan tapahtumia. Loppuuko Liisa Jaakonsaaren ura oikeuden päätökseen? Tuleeko maksettavaksi kovat korvaukset? Joutuuko Liisa vankilaan?

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
nimellinen
nimellinen
21.7.2020 11:13

Jaakonsaari kieltää kirjoittaneensa tuollaista ja asia on sillä taputeltu, paitsi että Toiviainen päättää syyttää Ollia vihapuheesta vaikkei viestejä mistään löytyisikään.

Kdkdk
Kdkdk
24.7.2020 02:39
Vastaa...  nimellinen

Voisiko tämä kanteluiden ja rikosilmoitusten tehtailu loppua?

Typerää. Antaa niiden toisten olla typeriä.

Pasi Fist
Pasi Fist
24.7.2020 06:50
Vastaa...  nimellinen

Jakonsaari on yksi vastenmielisimmistä Suomea vihaavista globalisti syöttöporsaista jotka vuodesta toiseen elää veronmaksajien tulonsiirroilla väärennettyjen äänestystulosten avulla.

Timo Jokinen
Timo Jokinen
21.7.2020 11:22

Poliisin toimia odotetaan ja samalla arvaillaan, minkälaista poliittista ohjausta poliisit saavat.

Terttu
Terttu
21.7.2020 11:46

”Lähettäjä taisi olla tuo Olli Kotro.” Taisi on vahva sana.Taisi Liisa maalittaa Kotron arvelujensa pohjalta. Taitais Liisa olla nyt paree myöntää virhe ja pyytää julkisesti anteeksi arvailujasi. Muutenhan jatkossa vois itse kukin arvailla kaikkea kivaa kaikista muista, taisit avata pandoran lippaan. 🤨

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.7.2020 21:41
Vastaa...  Terttu

Muistinvaraisuuteen vetoaa hän. Ei kai siitä tuomiota tule, jos väistää muurin.

Muori
Muori
22.7.2020 10:18
Vastaa...  Terttu

Liisan puheisiin ei voi luottaa, hänhän sanoi esimerkiksi, että ei tunne Veijo Balzaria, vaikka tanssii ja ilakoi tämän Suomen Epsteinin kanssa ja kehuu häntä vuolain sanakääntein YouTubessa.

Muppet Show
Muppet Show
21.7.2020 12:09

”Meppiaikoina”? Tarkoitti kai ”Muppiaikoina”? Tai kukaties ”Heppi-”?

Aappa
Aappa
21.7.2020 12:15

Makuasioitahan nämä ovat. Jos minun pitäisi valita Jaakonsaaren ja Merkelin väliltä, niin…niin…no, en nyt tiedä, aika tasoihin vetää.

pöh
pöh
21.7.2020 14:03
Vastaa...  Aappa

No Merkelille kun piirtää viikset niin se näyttää sentään Hitleriltä

Tuumailija
Tuumailija
21.7.2020 20:20
Vastaa...  pöh

Muhkeammat viikset ja näyttää prikulleen esikuvaltaan Stalinilta.
Merkelin historiikki ei ole kauhean mairitteleva, entinen itäsaksan asukki, kiihkostallari ja Stasin asiamies. Toki ne ovat meriittejä tänä päivänä valtavirrassa.
Jaakonsaari ei ole juuri menneisyydeltään kummoisempi, ei ihme että kykenee luontevasti asettumaan Merkelin saappaisiin.

Turhaantunut
Turhaantunut
21.7.2020 12:20

Tuota noin..vuosia sitten kirjoittelin uudessa suomessa blokeja, koko tilini tuhottiin sieltä vaikka en sortunut mihinkään ”vihakirjoitteluun” ihan täysin ilman mitään selityksiä eikä yhtäkään vastausta vaikka soitin monta kertaa. Nyt ko paikassa suolletaan tämmöistä, ja nuo saa tehdä ihan mitä vain. Kertokaapa minulle kun näköjään en tajua, onko tämä teidän mielestä ok?
Ite nuo kertoo että asia on vitsi, ei helevetin kuustoista!

Rikolliset linnaan.JPG
Kukavaan
Kukavaan
21.7.2020 14:08
Vastaa...  Turhaantunut

Taitaa täyttyä kansanryhmän vastaisen kiihotuksen tunnusmerkit noissa kolmessa puheenvuorossa.

comment image

Turhaantunut
Turhaantunut
21.7.2020 15:06
Vastaa...  Kukavaan

Varsinkin kun seuraa mitä nuo on kirjoittanut koko ajan uudessa suomessa niin oikeassa maailmassa nuo istuisi kirjoituksistaan vuosia kiven sisässä, mutta eihän suomessa kun rikolliset kuuluu siihen sallittuun ryhmään jotka voi vaikka tappaa toisinajattelijoita.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.7.2020 21:53
Vastaa...  Kukavaan

Perussuomalaiset eivät ole kansanryhmä, kuten ovat vaikkapa pakolaiset. Jos minut haastetaan oikeuteen kiihottamisesta pakolaisia kohtaan, haen istuntopäivänä turvapaikkaa vaikka homouden perusteella. Pakko niiden on se kirjata ja varmaan saan paperilla sen. En voi kiihottaa omaa kansanryhmääni kohtaan, olenhan itsekin turvapaikanhakija. Kiva seikka, että voi vaihtaa tuolleen kansanryhmää ihan omalla ilmoituksella. Ja sekin on, että tyypit eivät Ruåttissa olleet kansanryhmää, mutta Suomessa poliisilaitoksella sellaiseen ilmoittautuivat. Senkin voi tehdä valenimellä, ei haittaa.

Kukavaan
Kukavaan
22.7.2020 20:25
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Perussuomalaiset ovat kansanryhmä, joka kannattaa perussuomalaisia. Siis pelkkä vakaumus riittää kansanryhmäkäsitteen käyttämiselle.


10 §
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan
Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.”
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2011/20110511

Aikki
Aikki
22.7.2020 09:52
Vastaa...  Turhaantunut

Onko nuo perussuomalaisia vihaavat vammaisia, sillä perussuomalaiset on ainoa isänmaallinen puolue, joka haluaa pelastaa maamme. En voi käsittää, miksi kommunistit ovat aina halunneet tuhota Suomen.

Turhaantunut
Turhaantunut
22.7.2020 20:26
Vastaa...  Aikki

Ei ainakaan paljoa mene huti. Jos menee hyvin ja kaipaa ärsytystä, silloin kannattaa mennä vähäksi aikaa lukemaan uusi suomi, kirjoituksia, voin taata että alkaa kyllä hermosuonet sykkiä äkkiä.

pöh
pöh
21.7.2020 14:01

En oikeasti ymmärrä miksi joku äänestää demareita?
Demarit on vuosikymmenen ollut täysin Suomen vastainen puolue Tuomiojasta ja Halosesta lähtien. Tietysti löytyy myös Suomi vastaisia ihmisiä, mutta heille on avoimesti Suomen vastaiset vasemmisto ja vihreät.

...
...
21.7.2020 15:03

Rehellisesti sanottuna tuohan oli huorasika Jaakonsaarelle ihan puhdas kehu.

Göran Bakbulle af Mellanben
Göran Bakbulle af Mellanben
21.7.2020 15:14

Suuri paviani runkfest satans bjässe. Vanha mummo sinä hätyyttä polisen. Dementti gamla käring vem vet ingenting ännumera. Tarvita jo paskalla invandraren att svipa rumpan. Oi jävla vad den rasisti Olli Kontra gör.

kanander
kanander
21.7.2020 16:00

Ulkomuistista: ei kai ole rikos, jos sanoo jotakin tyhmäksi tai valkoihoista rumaksi?

Kukavaan
Kukavaan
21.7.2020 17:36
Vastaa...  kanander

/////
Rikoslaki
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2000/20000531
24 lukuYksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamisesta9 §KunnianloukkausJoka
1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.
////

Kohta 2 avaa mahdollisuudet tulkinnalle, että kertomalla julkisuuteen jotain, vaikka totuuden, joka on omiaan aiheuttamaan kärsimystä loukatulle, voi syyllistyä rikokseen. Siis jos joku katsoo asiakseen loukkaantua ihan mistä tahansa, niin oikeusistuin voi lain perusteella antaa rangaistuksen.

Jos esimerkiksi kehuu jotain poliitikkoa tavalla, joka tekee tai voisi tehdä hänet naurunalaiseksi ja siten aiheuttaa ”kärsimyksiä” eli pahan mielen kehutulle, voi tulla rangaistus. Kannattaa olla varovainen.

kanander
kanander
21.7.2020 18:12
Vastaa...  kanander

Muistelin siitä kiihotuspykälää, joka on valtiosyyttäjän lempilapsi.

Juha II
Juha II
21.7.2020 16:23

No, itse kuvailisin Jaakomsaarta käkikellon käeksi a5van kuten myös nykyistä eurooppa ministeri Tytti Tuppuraistakin.

Jaakonsaari itse on tullut poliitikko uransa aika osoittaneeksi lukuisat kerrat kuinka pihalla hän on asioita, joita hän on hoitanut aina ministerinä asti. Aivan kuten kaikki demari-ämmät; puhui niitä näitä loputtomiin. Siitä tiesi, ettei asioille oltu yhtään mitään ja jos oli, sitten sekin päin persettä. Mitä tuli suoranaiseen vahingon tekoon. Se kyllö’ä kävi laatuun!

Kilttimies
Kilttimies
21.7.2020 21:35

Minne on hävinnyt se kuva merkelinnäköisestä siasta, jota turkin erdokan painaa saparon suunnasta? Voiko vielä 2020-luvulla jotakin hävitä netistä? Vai oliko siinä sittenkin tuo liisa jaakonsaari; tyytyväiseltä näytti joka tapauksessa.

Syönyt itsensä tuon näköiseksi ihrakasaksi
Syönyt itsensä tuon näköiseksi ihrakasaksi
22.7.2020 01:49

Jaakonsaari on rehellisten ihmisten taskuilla oleva tyypillinen demari. Kaikki on yhteistä sillä erotuksella että demari on aina ensimmäisenä ja muille ei jää mitään.

Demarit umpikieroja nyt ja aina
Demarit umpikieroja nyt ja aina
22.7.2020 06:18

Demarit Suomessa ja Ruotsissa ovat samaa kieroa takinkääntäjäsontaa ja tyhmät ihmiset äänestävät heitä silti. Uskomatonta.

Löfkelmikin on kääntänyt takkinsa täysin EU- neuvotteluissa viikon kuluessa, uskomatonta. Ja Jöötteporissa saa muslimistikoulutus alkaa/jatkaa vaikka lupa on itseasiassa mennyt vanhaksi:

https://www.expressen.se/gt/gt-granskar/kritiserad-skola-far-starta-trots-att-tillstandet-gatt-ut/

Aikki
Aikki
22.7.2020 09:48

Oikeassahan mailin tehnyt oli. Ei Angela saati Liisa enää kauniita ole.

MSK
MSK
23.7.2020 08:21

Jaakonsaarelle seuraa tästä, islamsosialismin vallan alla, tietystikin vain kiitosta ja sääliä.

Loukkaus Kotroa kohtaan oli vain, että ”taisi olla Kotro”. Se ei varmaan Suomen oikeuslaitoksessa merkitse mitään, silloin kun loukkauksen kohteena ei ole ulkomaalaiset tai muut erityissuojelun alla olevat.

Kyllähän tuo näköjään leimaa ihan yhtä paljon kuin että olisi suoraan sanottu haukkujan olevan Kotro.

Olli Kotrolle keksitään jokin syyte, että saa vähintään sakkoa….sellaista on intersektionaalinen feminismi….

Tuulikki R
Tuulikki R
24.7.2020 05:00

On hallituksen jäsenten etu, että näistä pikkupoliitikoista tehtaillaan rikosilmoituksia. Sillä tavalla huomio saadaan pois niistä rikoksista, joita ministerit tehtailevat:

  • Sanna Marin ja prustuslaki
  • Pekka Haavisto ja lukuisat rikokset

Niin kauan kuin hallitus vannoon NATOn nimeen hybridikeskus suojelee ministereitä. Tarvittaessa vaikka poliittisia murhia tekemällä. Onhan se saanut murhiin poliittisen valtuutuksen eduskunnalta:

  • Hybridikeskuksen henkilökuntaa ei Suomen laki koske

Ennen meillä oli Valvontakomissio,
nyt Hybridikeskus.
Mitä eroa niillä on?