Videopätkä: Värilliset BLM-aktivistit mättävät toisiaan keskellä Helsinkiä

Valkoisten lisäksi värilliset osaavat mätkiä toisiaan. Oheinen videopätkä on kuvattu Ravintola Apollon edustalla Mannerheimintiellä Helsingissä, Forumin kupeessa.

Afrikaanoilla näyttää olevan Black lives matter-henki päällä. Tätä sinäkin haluat Suomeen.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
hutisalo

Black lives mätkiss:)

Perkele

Näitten vittujen takia en oo kestustassa käynykkään viiteen vuoteen, eikä varmasn tarvi enää ikinä mennäkkään.näitten vittunaamojen takia ei voi käydä ku pakollisessa ruokakaupassa ja seki käynti vituttaa

ABC

Muuta hyvä immeinen pois sieltä Helsingistä verorahoinesi. Mitä nopeammin kyseinen paska muuttuu Suomen Malmöksi, sitä parempi. Siis kun pitkällä perspektiivillä asiaa ajattelee Suomen kannalta. Ei muuta kuin työhakemusta menemään kehä-kolmosen ulkopuolelle.

Perkele

Juuri näin.

Juha II

En halua, mutta käsittämättömätb idiootit sitäkin enemmän. Jos vaikeuksia ja hankaluuksia ei ole. Niitä pitää hankkia. japirusti sittenkin!!!

Kansallismielinen

Yksikin kehitysmaalainen maahantunkeutuja on jo liikaa.

Jaaha

Voi voi, kolme poliisia päällä, pystyiköhän Black Lives hengittämään hyvin.

ABC

Miksiköhän kenttäpoliisien joukossa perussuomalaisten kannatus on niin suurta… hmm. .. olen miettinyt sitä pitkään enkä millään tahdo keksiä syytä.

Turhaantunut

Pääkaupunkiseudulla ainakin voi huoletta sanoa edes ilman yleistämistä että joka tinanappi on kyllä syvällä islamin lumoissa.

Moonman

Helsingin keskusta on juuri tuota viikonloppu-iltaisin. P*skaa jumputusmusiikkia ja rikastajia aivan jokapuolella jotka huutelevat törkeyksiä naisille (nähty monta kertaa). Jos haluaa käydä baarissa, kannattaa käydä olutravintoloissa, sillä rikastajat ja yms. roskaväki eivät käy niissä, koska siellä ei ole kaoottista tunnelmaa jossa ahdistella ihmisiä. Olutravintoloissa vain istutaan ja maistellaan oluita, se ei houkuta rikastajia koska ne eivät osta alkoholia.

Eikka

Ai että ku osu se yks kloppi valkohupparista leukaan. Valot sammu ja hanskat tippu siihen paikkaan. No oikeasti, ei tuollaista hälinää tänne tarvita. Tapellaan ku 60-/70-luvun vaihteessa.

Kilttimies

Syräntä lämmitti, kun päätään pitempi korsto oikes laakista, jonka pätkälaku pääsi lataamaan. Tämä vain siksi, että tuokin pätkälaku olisi ylipainoinen kiltinmiehen sarjaan, joten tuollaista se on aina ollut noiden mittasuhteiden kanssa. Ja toisekseen, nauttiihan tuosta jokainen tolkun ihminen, kun lakupellet toisiaan solidariseeraavat. Tosieelämän blm.

Sherlokki suvakko

Hyvin osu lärviin veto, tuli ihan mieleen 70 luku :). Silloin oli tappelut reiluja, ken hävisi, niin se tunnustettiin, eikä räksytetty joutavia jälkeenpäin.

pöh

Ihanan värikästä Helsingin yöelämä nykyään, ennen siellä oli mustaa vain salmiakkikossu

Fatwantarkistaja

Tuota minä haluan. Sillä erotuksella, että saisivat tapella kotikylissään viidakon kuninkuudesta. Voihan sinne laittaa kamerat, jos netti vaan toimii.

Oikeasti en toivo väkivaltaa, ellei sillä ole todellinen tarkoitus, nyt ei ollut.

Jeah

Mut kun he , sanoisi suvakki. Toivon että Helsinki muuttuu Ruotsin pahimpien matu terrorioiden kaltaisiksi paikoiksi, jossa valkoihoinen saa kulkea henkensä kaupalla.

Big l

Kyllä batiikkinoidat tuonkin etnisen värinän saa valkoihoisista johtuvan rasismin piikkiin

Ananazikäämä

Tohon ne SINUN maksamat sossurahat menee. Noille. Oliko hyvä kauppa? Saatko rahoillesi vastinetta? Noille pitäisi olla 100 päivän palautusoikeus, testataan ensin ja katsotaan ostettiinko paskaa vai käyttökelpoista tavaraa. Nyt puhutaan siitä kun Marin pisti taas Suomalaiset maksumiehiksi EU:ssa, miksei puhuta siitä että maassamme räyhäävät ulkomaalaiset LOISET maksavat meille kymmenentuhatkertaisesti enemmän kuin kaikki meidän EU-maksut yhteenlaskettuna?

Daavidin poika
kanander

Tosi hyvä video. Pikkuisen tuhruinen kuva mutta juoni selkeä. Lisää tällaista.

K J

Kansainvälistä meininkiä. Älkää suotta ikinä sulkeko rajoja.
Nimimerkillä: Lintukoto menetetty

Sam Colt

Sikamaista, että poliisi tulee henkitorven päälle istumaan, kun kunniavieraat harrastavat perinneleikkejään. Jakaisivat mieluummin pesäpallomailoja.

Särmääjä

Oisko siinä taksikuskeilla neuvottelut käynnissä

TUHONTIE

Tätä ne runkkarit tänne hamuavat.