Video: Paavon eräruokailuohjelma: linssisoppaa

Käytiin Arlandan perämetsissä pyöräilylenkillä ja tehtiin Trangialla soppaa. Tunnelmia sieltä. Paavon linssisoppa Trangialla:

– Sipulia
– Valkosipulia
– Aurinkokuivattuja tomaatteja
– Punaisia linssejä
– Tomaattimurskaa, -pyreetä tms. soseutettua tomaattihärpäkettä
– Pippuria, kasvisliemikuutio, korianteria, aromisuolaa…

Sipulit ja valkkari paistetaan aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä. Heitetään perään vähän vettä ja linssit sekaan. Kiehautetaan muutama minuutti ja lisätään tomaattimurska ja kuivatut tomaatit. Kypsytellään 10-20 minuuttia ja muistetaan ottaa pari aperitiivia. Sopan kanssa sopii hyvin ranskankerma, kermaviili, smetana tms.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vegetaarista minäkin
Vegetaarista minäkin
22.7.2020 10:04

Karvakämmen kuvassa :-DDD

nimellinen
nimellinen
22.7.2020 12:02

Trangia kyllä tuli tutuksi armeijassa aikoinaan kun oli metsäreissuja missä oltiin vähän niinkuin omillaan, ei ollu ns. vakio ruokapalvelua eli spadet keittelemässä nötköttisoppaa =)
Oli kumminkin just nuo trangiat ja sissimuonapakkaus.

Enemmän ääneen
Enemmän ääneen
22.7.2020 18:21

Paavo, toivoisin enemmän näitä ”puhevideoita”. Sinun puhetta on mukava kuunnella, eikä tule väärinymmärryksiä kun lukee tekstiä. Tekstin kun voi lukea niin monella eri tapaa. Mutta äänenpaine puhessa kertoo todella paljon.

Admin Pt-media
Admin Pt-media
22.7.2020 18:50

Pitää joskus tehdä lisää..

Turhaantunut
Turhaantunut
22.7.2020 18:35

Ei riitä sormet eikä varpaat yhteelaskettuna siihen montako kertaa on tullut trangia;lla keiteltyä nötköttikeitot, kesäkeitot, sienikeitot, kahvit, kananmunat, kalat, jne.
Paras keksintö ikinä.
Ai juu.. pari kakkuakin on tullut onnistuneesti tuolla tehtyä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
23.7.2020 00:43

Ensi kerralla ryhmä juuritulleita mukaan, että saavat kokea luonnon moninaisuutta. Pikkukänni päälle ja sitten häippäiset yöllä tavaroiden kanssa. Oppivat samalla reissulla ultimaattista selviytymistä. Ei sitä koskaaan tiedä, milloin eteen tulee tilanne, jossa olet pimeässä metsässä, etkä osaa takaisin kotimaahasi.

Johnny
Johnny
23.7.2020 03:55

Meinasi kahvi purskahtaa näppikselle puoliuskovaisuudesta ja raittiudesta. Linssikeiton palanpainikkeeksi sopii hyvin lukupaketti tai kaksi.

Lisää KASVISRUOKAA! 🍏🍐🍊🍌🍒🥝🍅🍆🥑🥦🥬🥒🌶🌽🥕
Lisää KASVISRUOKAA! 🍏🍐🍊🍌🍒🥝🍅🍆🥑🥦🥬🥒🌶🌽🥕
23.7.2020 08:01

Koska finn-svenn- mulkerot ykspäisesti ja tyhmyyttään, tapojensa orjana, jäystävät kiusattujen ja tapettujen eläinparkojen lihaa ovat sinun vegetaariset, yksinkertaiset reseptisi enemmän kuin tervetulleita.
Ne ovat kansanterveyttä!

Lehmäkin on ihan eri eläin jos ei siitä tehdä ”maidon- tai lihantuotantoyksikköä” joka vain vaivalloisesti pystyy liikkumaan ja elää muutenkin apaattista ja luonnotonta elämää.

Näin videon jossa kaksi Lantbruksuniversitetin tyttöä olivat huipputrimmanneet lehmän oikealla ravinnolla ja liikunnalla. Toinen tytöistä ratsasti lehmän selässä ja se meni kovaa! Se oli iloinen olento, täynnä elinvoimaa.

Turhaantunut
Turhaantunut
26.7.2020 17:50

Ihminen on sekaravintoa käyttävä eläin, tiedätkö mitä se tarkoittaa, sitä että ihminen käyttää eläimiä ja kasviksia ruuakseen.
Ihminen ei elä pelkillä kasviksella, eikä pelkällä lihalla, jos syö vain lihaa silloin jos ei syö kasviksia, täytyy ottaa hivenainepillereitä joita ihminen saa vain kasvisravinnosta, sama koskee myös kasvissyöjää, ilman eläiperäisiä hivenaineita ihminen ei selviä.
Ihan turha alkaa syyttelmään ihmistä siitä mitä syö, se on hänen oma päätöksensä sekasyöjänä.