Nuorisogangsta karkasi vankilomallaan vartijoilta

Jos tämän näköinen jorkki pyrkii puheille, kannattaa tapailla isämeitin sanoja.

Ruotsiin saatiin taas jännitystä, kun Rinkebyn kuuluisa pizzamurhaaja Abdirizak Osman päästettiin saatetun vankiloman yhteydessä karkuun.

Tapahtumat alkoivat tiistaina kun afrikkalainen multikriminaali ja monimurhjaaja Abdirizak Osman päätettiin päästää vankilasta karkuun. Osman oli saanut vankilasta saatetun loman Kungsbackan kaupungille muotitalolle ostoksille.

Tällainen saatettu vankiloma toimii siten, että vanki saa tunnin parin aikana liikkua tietyllä alueella siviilin puolella, esimerkiksi ostoskeskuksessa tms. Paikalle mennään Kriminaalihuoltoviraston autolla ja vartijat seuraavat vankia. Mukana on yleensä 1-3 vartijaa.

Osman oli tässä yhteydessä päättänyt ottaa ritolat ja siinä onnistuttiinkin. Kun Osman oli ostoskeskuksen ulkopuolella polttelemassa tupakkaa, niin paikalle ajoi taksi. Kaksi aseistautunutta miestä ”vapautti” Osmanin. Vanki kaartoi taksilla vartijoiden ja kaikkien ihmisten silmien alla pois paikalta.

Asia otettiin tietenkin siinä määrin vakavasti, että koko Länsi-Ruotsi on hälytystilassa.

Mutta, tuskinpa asian takia kannattaa kovin huolestua. Nimittäin Osman Abdirizak istui nuorena henkilönä tehdystä murhasta kolmen vuoden pientä kakkua. Osman on nyt 19-vuotias, joten hän istuu tuomiosta yhden vuoden. Osman olisi ilman tätä karkumatkaa päässyt muutenkin vapaaksi kuukauden parin päästä. Murhan lisäksi hänellä oli muutama kuukausi pienemmistä rikoksista.

Voi kysyä, että mitä liikkuu afrikaanon päässä, joka karkaa vankilomaltaan aseistautuneiden miesten avustuksella, kun olisi päässyt muutenkin vapaaksi parin kuukauden päästä? Voi olla tietenkin mahdollista, että Osman oli ajautunut pahoihin huumevelkoihin vankilassa. Tällaiset järjettömät karkaamiset johtuvat yleensä tämän tapaisista syistä. Ja yksinkertaisesta tyhmyydestä.

 

Rinkeby 2018

Osman tuli siis tunnetuksi Rinkebyn pizzeriamurhaajana kun tammikuussa 2018 ammuttiin afrikaano useilla päähän kohdistuneilla laukauksilla hengiltä. Osman käveli pistoolin kanssa pizzeriaan, kaveri piti ovea auki ja bang, bang, bang. Aivot löpshtivät pizzan päälle. Uhrin kerrottiin vitsikkäästi ottaneen juoksupizzan.

Alla kuvasarjaa tapahtumasta. Kolme ensimmäistä kuvaa ovat poliisin esitutkinnata, mutta lainattu tällä kertaa Samnyttistä. Ensimmäisessä kuvassa uhri istuu. Punaisella neliöity mies. Toisessa kuvassa Osman tulittaa. Kolmannessa kuvassa tekijät ovat jo poistuneet. Huomatkaa miten asiakkaat ovat asiantuntevasti maastoutuneet.

 

Seuraava kuva on otettu jonku asiakkaan toimesta. Luultavasti maastoutumiskuvassa vasemmalla näkyvä henkilö otti seuraavan kuvan. Siinä uhri tekee neuvotteluja paratiisiin pääsystä.

”Jäbältä ammuttiin aivot kenttään jao”

 

Murha oli pitkään auki, mutta lopulta Osman saatii siitä roviolle. Näihin aikoihin 2018 alkuvuodesta Rinkebyssä oli todella todella rauhatonta. Kyseinen murha on vain yksi monista. Osman kuuluu Rinkebyn alamaailman nuorisogangsterien kovaan siipeen, sillä siellä ei kaihdeta mitään. Luotia tulee pienimmästäkin asiasta.

Voi siis vain odottaa, että mitä lähipäivinä tulee tapahtumaan. Osman vapaana = veri virtaa viikonloppuna.

Seurataan tilannetta.

____

[rps-paypal]

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tahallaan päästivät

No eipä olla nyt rasistisia. Ehkä se vain ns valaistui. Jotta taksilla suoraan paikalliseen työkkäriin ja koulutushakemuksia niin ettei suvakkivirkalija mukaan ehdi. Vaikka osaa kymmensormi näppäilyn. Minkä ne muuten osaa jossain esim kelassa. Paitsi jos on kantis. Hidasta on. Mutta joka tapauksessa luultavasti on jo töissä. Taksia ajamassa. Ja kyttäämässä idiootteja, jotka voisi hoidella.

Kukavaan

Todellakin. Ehkä karkuun pääsy ei ollut aito vahinko. Nyt karkuri pääsee listimään kaltaisiaan.

Aappa

”Jäbältä ammuttiin aivot kenttään jao”

Kyseessä on symbolinen ilmaisu, joka ei oikeasti tarkoita, että uhrillakaan oli aivoja. Viimeiseksi jääneestä monikulttuurisesta ateriasta voisi kuitenkin tulla hyvä vetonaula pizzerialle.

Fatwantarkistaja

Viimeinen ehtoollinen nimeksi, vai loukkaako se liiaksi pakolaisia.

Taannoin baarista sai tilata ”Ibrahimin”. Siinä tuli neljä paukkua henkilökunnalle ja yksi omaan päähän. https://fi.wikipedia.org/wiki/Sellon_ampumav%C3%A4likohtaus Että on ne pakolaiset ennenkin kujeilleet ja innovoineet.

Tuumailija

Pizza beföre Paradis olisi aika osuva myyntilause, varmasti asiakasvuo kasvaisi.

Moonman

Tämähän saattaa olla sinänsä hyvä juttu, koska täysihoitolassa istuessaan osman kuluttaa vain veronmaksajien rahoja ja on siellä jonkinmoisessa turvassa luotien lentelyltä ja pommeilta. Nythän voi hyvällä tuurilla käydä niin, että murhatun nuorukaisen jengitoverit lähettävätkin vastavuoroisesti osmanin paratiisiin.

Fatwantarkistaja

Insha Allah.

Sherlokki suvakko

Kyllä on ollu löperöä vartijoiden toiminta? Entä jalkapanta, ai niin se olisi rasismia. Mitä siellä vaateostoksilla teki, vaputumisvaatteet??. Tolle äijälle vaan raitapuku on ainut oikea vaate, tuntuu tuo rikoksen teko olevan niiin muotia että.

Bertta Kuusisto

Murhaaja pakeni. Miten? Taksilla. Mukanaan kassillinen vaatteita jotka osti kauppareissullaan veronmaksajien rahoilla. Miksiköhän pakeni? Varmaankin vankilan pleikkaripelivalikoima ei sisältänyt uusimpia pelejä. Eli rasismin takia.
Minä ymmärrän hyvin miksi Ruotsi on joillekin paratiisi maan päällä.
Istupa murhasta esim Thaimaassa tai Etelä-Amerikassa..

Sweden is an A hole country

Swedes are crazy and retaird to let this kind of guy to have vacation.

pöh

Miksei murhaaja sompansseja lähetetä takaisin somppulaan?
Tollasesta ruikusta ei ole mihinkään, ja siksipä niillä on aina aseet.

T

Tapahtuiko pitseriassa se paljon puhuttu kehitysmaalaisten aivovuoto?

Jao!

Tämähän oli pelkästään positiivinen juttu!

Hommanmaksaja

Onnittelut taas kerran Ruotsille ☹️

Maha54

Miten ihmeessä tuo sai murhasta vain kolmen vuoden tuomion. Härmässä tuollaiset 16-17 vuotiaat ovat saaneet tuollaisia 8-12 vuoden kakkuja, jos eivät ole olleet alentuneesti syyntakeisia. Se mitä sitten istuvat, on asia erikseen.

Kukavaan

Ehkä ruotsalaiset kannustavat alhaisilla tuomioilla rikastajia ampumaan toisiaan.

Kukavaan

Jospa svedut ovat ajatelleet, että ammutun kaverit hoitavat karkurin. Sitä ennen karkuri ehtii tietysti listiä ammutun kavereita ja sukulaisia. Ruotsi hyötyy.

PastoriNikulainen

Pastorin tekisi niin mieli suorittaa tuolle perkeleelle synninpäästö 2.0.
Semmoinen pastorin ihka oma versio.
Oppisi mokomakin somalinpoikanen olemaan lopullisesti.
Aaamen….

Orvaskädellinen

Synninpäästö 2.0? Lähettää allahin luo alakertaan, paikkaan, jossa ei varmasti tule kylmä, ja joka ei takuulla jäädy? Hyvä ajatus, joka tällekin syntiselle joskus nousee ajatuksiin ratkaisuksi.

Juha II

Onpa jännää… On aivan totta, että maahanmuutto ”rikastuttaa”, nutta millä tavalla se sen tekee. On taas eri juttu, mutta suvakeille se on aivan sama mitä mainossloganeissa sanotaan.