Nuorisogangsta karkasi vankilomallaan vartijoilta

Jos tämän näköinen jorkki pyrkii puheille, kannattaa tapailla isämeitin sanoja.

Ruotsiin saatiin taas jännitystä, kun Rinkebyn kuuluisa pizzamurhaaja Abdirizak Osman päästettiin saatetun vankiloman yhteydessä karkuun.

Tapahtumat alkoivat tiistaina kun afrikkalainen multikriminaali ja monimurhjaaja Abdirizak Osman päätettiin päästää vankilasta karkuun. Osman oli saanut vankilasta saatetun loman Kungsbackan kaupungille muotitalolle ostoksille.

Tällainen saatettu vankiloma toimii siten, että vanki saa tunnin parin aikana liikkua tietyllä alueella siviilin puolella, esimerkiksi ostoskeskuksessa tms. Paikalle mennään Kriminaalihuoltoviraston autolla ja vartijat seuraavat vankia. Mukana on yleensä 1-3 vartijaa.

Osman oli tässä yhteydessä päättänyt ottaa ritolat ja siinä onnistuttiinkin. Kun Osman oli ostoskeskuksen ulkopuolella polttelemassa tupakkaa, niin paikalle ajoi taksi. Kaksi aseistautunutta miestä “vapautti” Osmanin. Vanki kaartoi taksilla vartijoiden ja kaikkien ihmisten silmien alla pois paikalta.

Asia otettiin tietenkin siinä määrin vakavasti, että koko Länsi-Ruotsi on hälytystilassa.

Mutta, tuskinpa asian takia kannattaa kovin huolestua. Nimittäin Osman Abdirizak istui nuorena henkilönä tehdystä murhasta kolmen vuoden pientä kakkua. Osman on nyt 19-vuotias, joten hän istuu tuomiosta yhden vuoden. Osman olisi ilman tätä karkumatkaa päässyt muutenkin vapaaksi kuukauden parin päästä. Murhan lisäksi hänellä oli muutama kuukausi pienemmistä rikoksista.

Voi kysyä, että mitä liikkuu afrikaanon päässä, joka karkaa vankilomaltaan aseistautuneiden miesten avustuksella, kun olisi päässyt muutenkin vapaaksi parin kuukauden päästä? Voi olla tietenkin mahdollista, että Osman oli ajautunut pahoihin huumevelkoihin vankilassa. Tällaiset järjettömät karkaamiset johtuvat yleensä tämän tapaisista syistä. Ja yksinkertaisesta tyhmyydestä.

 

Rinkeby 2018

Osman tuli siis tunnetuksi Rinkebyn pizzeriamurhaajana kun tammikuussa 2018 ammuttiin afrikaano useilla päähän kohdistuneilla laukauksilla hengiltä. Osman käveli pistoolin kanssa pizzeriaan, kaveri piti ovea auki ja bang, bang, bang. Aivot löpshtivät pizzan päälle. Uhrin kerrottiin vitsikkäästi ottaneen juoksupizzan.

Alla kuvasarjaa tapahtumasta. Kolme ensimmäistä kuvaa ovat poliisin esitutkinnata, mutta lainattu tällä kertaa Samnyttistä. Ensimmäisessä kuvassa uhri istuu. Punaisella neliöity mies. Toisessa kuvassa Osman tulittaa. Kolmannessa kuvassa tekijät ovat jo poistuneet. Huomatkaa miten asiakkaat ovat asiantuntevasti maastoutuneet.

 

Seuraava kuva on otettu jonku asiakkaan toimesta. Luultavasti maastoutumiskuvassa vasemmalla näkyvä henkilö otti seuraavan kuvan. Siinä uhri tekee neuvotteluja paratiisiin pääsystä.

“Jäbältä ammuttiin aivot kenttään jao”

 

Murha oli pitkään auki, mutta lopulta Osman saatii siitä roviolle. Näihin aikoihin 2018 alkuvuodesta Rinkebyssä oli todella todella rauhatonta. Kyseinen murha on vain yksi monista. Osman kuuluu Rinkebyn alamaailman nuorisogangsterien kovaan siipeen, sillä siellä ei kaihdeta mitään. Luotia tulee pienimmästäkin asiasta.

Voi siis vain odottaa, että mitä lähipäivinä tulee tapahtumaan. Osman vapaana = veri virtaa viikonloppuna.

Seurataan tilannetta.

____

[rps-paypal]