Tutkimus: Nigeriaanot pelastavat Euroopan

Ruotsalainen päivälehti Dagens Nyheter, jota voisi verrata vaikkapa Helsingin Sanomiin, kirjoittaa tänään julkaisemassaan artikkelissa, että Nigeria voi pelastaa Euroopan tulevaisuuden vanhenemisloukulta.

Eric Esbjörnsson kirjoittaa, että kuuluisan englantilaisen lääketieteen aikakauslehden The Lancetin mukaan maailman väestö vähenee vaikka aikaisemmin on toisin luultu. Lapsisyntyvyys laskee koko länsimaailmassa kuten myös Aasiassa ja latinalaisessa Amerikassa. Tätä silmällä pitäen koko maailma tulee tulevaisuudessa olemaan riippuvainen voimakkaasti lisääntyvästä maahanmuutosta Afrikasta. Erityisesti olemme tulevaisuudessa riippuvaisia Nigeriasta tapahtuvasta maahanmuutosta, joka tulee menemään väkimäärässä Kiinan ohi.

Artikkeli perustuu kokonaan siihen ajatukseen, että koska Länsimaissa väkimäärä ja syntyvyys vähenee, niin säilyttääksemme jatkossa elinvoimaisuuden ja väestönkasvun, länsi on riippuvainen afrikaanoista ja erityisesti siis nigeriaanoista. Vain tämä ajatus on kantava idea.

Maailman väkimäärä tulee kasvamaan voimakkaimiten Afrikassa. Kansanterveystutkija Hans Rosling on kehittänyt käsitteen; maailman pin-koodi: 1114. Joka tarkoittaa, että miljardi ihmistä Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, miljardi Euroopassa, miljardi Afrikassa ja neljä miljardia Aasiassa. Tämän vuosisadan lopussa pin-koodiksi vaihtuu kuitenkin 1145. Afrikan väkimäärä nelinkertaistuu kun Aasia kasvaa vain miljardilla ihmisellä.

Nigerialaisella juna-asemalla on tekemisen meininkiä.

 

Jossain vaiheessa maailman yhteenlaskettu väkimäärä lähtee laskuun, vuoden 2060 paikkeilla. Esimerkiksi Kiinan väkimäärä tulee vähenemään dramaattisesti. Mutta Nigeria, jossa on ihmisiä nyt 200 miljoonaa, tulee nelinkertaistamaan väkimääränsä ja tulee maailman suurimmaksi Intian jälkeen.

Näin ollen Länsimaat ja Aasia tulevat tippumaan vanhenemisansaan, jollainen on jo esimerkiksi Italiassa. Yksinkertaisesti on liian vähän nuoria veronmaksajia, jotka rahoittavat vanhustenhoidon.

– Vanhenemisen vaikutukset näkyvät työtätetekevien ihmisten vähenemisenä. Tämä koskee suurinta osaa maailmaa, paitsi Saharan eteläpuolista Afrikkaa ja erityisesti Nigeriaa.

___

[rps-paypal]

 

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Piikki lihassa

Mihinkäs se nyt unohtui, että tulevaisuudessa työn tekee robotit?

pöh

Mutta jokaista robottia tarvitaan käyttämään ja huoltamaan vähintään kaksi niggerialaista robotti-insinööriä.

Hieman silti ihmetyttää, miksi ne samat ilmastovouhottajat on niin huolissaan jos väki pallolla vähenee?
Heidänhän pitäisi olla siitä suuresti iloisia.

Kilttimies

“Hieman silti ihmetyttää, miksi ne samat ilmastovouhottajat on niin huolissaan jos väki pallolla vähenee?
Heidänhän pitäisi olla siitä suuresti iloisia.”

Ensinnäkin ne vouhottajat ovat huolissaan, jos rodullistettu (= ei valkoinen) väki vähenee. Toiseksi ne suuresti iloitsevat sortavan, rodullistavan(=valkoinen) väen vähenemisestä. Blmblmblm…

Sossukraanan vääntämistä ei voi vastustaa

Ja Irakin puolustusministerikin ”muutti” taas takaisin Ruotsiin pelastaakseen ruotsalaisten eläkkeitä ja kaikki vanhat vippaskonstit on annettu anteeksi (Expressen).

Nigeriassa asuu nigereita?

Eikö tuo Nigeria- nimi ole aika rasistinen? Nimen voisi vaihtaa vaikka nimeksi ”KUTULA”.

Turhaantunut

Millähän nuo sitten euroopan pelastaa, tappamalla, raiskaamalla ja euroopan muuttamisella kehitysmaaksi. Onhan tuo varmaan pelastus, torakoiden mielestä tosin.

Orvaskädellinen

Artikkelin “tutkimuksen” taustalla oleva “ajatus” on selkeästi sama vanha, joka on nähty ja kuultu monta kertaa: afrikaanot muuttuvat simsalapim älykkäiksi länsimaalaisiksi tänne tunkeuduttuaan.

Jostain syystä (varmaan rakenteellinen rasismi), tulokset ovat kuitenkin olleet tasoa “voit ottaa afrikaanon pois afrikasta, muttet afrikkaa pois afrikaanosta.

Kuvituskuvan perusteella voi miettiä, miltä Helsingin rautatieasema näyttää tulevaisuudessa, Euroopan kuukerilaistamisen seurauksena. Ei näytä Wakandalta…

nimellinen

Kyllä. Näkihän sen Seattlesta, minkä blm-porukka valtasi. Hetkessä oli kaupat ryöstetty ja kaikki paikat tuhottu. Trumppia ei voi syyttää, koska amerikassa nyt menee käsittääkseni niin että eri osavaltioilla on omat pormestarinsa jotka päättävät mitä kaupungeissansa touhutaan. Vasta kun seattlen pormestaria oli uhattu niin jo vain kelpasi valtion apu “puhdistaa” kaupunki.
Korjatkaa toki jos seattlen homma meni jotenkin toisin.

Hessu Jopo

Nuo voisi olla vaikkapa Suomen minipoliisin parhaan ystävän, Kivikiva-heimon älymystön edustajia

Kalervo M

> Nigeria voi pelastaa Euroopan tulevaisuuden
> vanhenemisloukulta

Väite on totta. Se on totta sellaisessa maailmassa jossa ihminen on vain tuote. Tuote, jota globaalissa maailmassa kannattaa valmistaa siellä, missä sen tuottaminen on halvinta ja kuluttaa siellä missä ihmisestä saa parhaan tuoton. Veron.

Globaalissa kulutus-hysteria-yhteiskunnassa ihmisten tuotanto keskittyy Afrikkaan, koska siellä tuotanto on halvinta. Voiton maksimoimiseksi jotkut yrittäjät rakentavat suuria tuotantolaitoksia, pakolaisleirejä. Tällaiset tuotantolaitokset vielä entisestään alentavat uusien ihmisten tuotantokustannuksia.

Mutta mikä parasta näissä pakolaisleireissä: leireillä tuotetuista ihmisistä myös maksetaan parempi hinta. Se johtuu monesta seikasta:

 1. ostajat ovat valmiit maksamaan säälilisää leirituotetuista ihmisistä.
 2. Kauniisiin ajatuksiin pakatusta ihmisestä kannattaakin maksaa enemmän kuin käsittelemättömästä todellisuudesta.
 3. YK suosittaa leirituotannon käyttämistä äkilliseen ihmistarpeeseen.
 4. Leirejä pitävät yllä tunnetut ja luotettavat monikansalliset yhtiöt kuten BlackWater.
 5. Tuotannon omistusrakenne on myös tärkeä. Kun omistus on tiukasti kansainvälisten järjestöjen ja yhtiöiden hallussa, pystytään välttymään paikallisten hallitusten kiristystoiminnalta ja mikä pahinta: paikalliselta lainsäädännöltä.
 6. Hinnan maksimoimiseksi tuotantoyhtiöt ovat alkaneet markkinoimaan intersektionaalisesti hinnoiteltuja ihmisiä. Tällä hinnoittelumallilla hinta saadaan sitä korkeammaksi mitä huonompi ihminen on myytävänä.

Ihmistuotannon logistiikkaketjussa leirit ovat eräänlaisia lajittelukeskuksia. Niillä tavara luokitellaan sen mukaan, kuinka paljon ihmisistä saa myydessä.

Kaikkein kallein tavara lähtee lentorahtina niin kutsutuilla “Epstein-lennoilla”. Toki äiditkin saavat maksun valioyksilöistä sillä pitäähän isälle jostain se huumeraha löytää. Lasten hinta onkin pysytellyt niin korkealla tasolla, että köyhemmät maat niin kuin Suomi ei pysty pyydettyjä summia maksamaan ja ne joutuvat tyytymään aivan ikäloppuihin lapsiin.

Last edited 3 vuotta sitten by Kalervo M
nimellinen

Tukee ajatusta, kun katselin muutamia vuosia sitten Junes Lokan videota jostain pohjoisemmasta kaupungista (Kemi?) jossa oli suunnitteilla vok. Siellä oli Urpilainen ja joku saatanan vanhempi lehmä joka sanoi Junekselle jotenkin näin että; “Suomen geeniperimä on muutettava kun ollaan niin sisäsiittoisia”
Urpilainen muistaakseni soitti poliisit paikalle että suvakit saivat rauhassa runkata keskenään sisäsiittoista paskaa..

Mikä Liä

Kokkola.
Se oli joku kirjailija, se sisäsiittoisista lehmistä puhunut.

Piikki lihassa

Vau. Olipa hieno kirjoitus ja näinhän se on, money makes the world go round ja peruuttamaton ihmisarvo sun muut arvopohjat on pelkkää sanahelinää.

h44

Mistähän muuttajat tulevat afrikkalaisten jälkeen? Mongolian aroilta?

RIKKARUOHORIKASTAJAT

Nyt vasta on keksitty Ruotsissa että joutilaat, avustuksilla elävät afrikaanot voivat auttaa luomuviljelijöitä poimimalla rikkaruohoja 100kr/ tunti.

Veikkaisin että kohta facket eli amattiyhdistys pilaa tämänkin idean ja vaatii heille minimipalkaksi 30.000kr/kk sossuavun lisäksi.

Kohta joku myös keksii että rikkaruohojen poiminta on rasistista ja muistuttaa puuvillapeltoja. Ja vaatii valkoiset poimimaan ja mustat pomoiksi…

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/de-2

RIKKARUOHORIKASTAJAT

Korjaus: ”ahmattiyhdistys”

Marjastus Hyi Olkoon

On myöskin erittäin kummallista että Ruotsissa on 557.000 (!!!) työtöntä

mutta kukaan heistä ei voi lähteä mustikoita poimimaan nyt kun thaimaalaiset eivät pääse tulemaan coronan takia.

ABC

Miettikää nyt saatana millainen suupala Eurooppa tulee olemaan Venäjälle ja/tai Kiinalle jahka täällä on sellaiset 20-40% asukkaista afrikaanoja ja arabeja ja sitämyöten 24/7 konfliktitilanne päällä. Naurattaisi jos ei itkettäisi. Mikä raivostuttavinta, myös Euroopan afrikanisoitumista (tuttavallisemmin “monikulttuuristamista”) kiihkeimmin ajavat suvaitsevaiset tiedostavat tämän sisimmässään. Ainakin erittäin suuri osa. Miettikääpäs sitä kanssaihmiset.

Turhaantunut

Siksipä useimmat kustssu esimerkiksi suomen nykyistä hallitusta punikkivihervasemmistoksi.
Monesti ole keskustellut ihmisten kanssa suvereenisti vain tuntematta heitä ennestään, että mitä tuumivat suomen nykyisestä tyttöhallituksesta ja on ollut kyllä aika järisyttäviä juttutuokioita, ei ole montaa hyvää sanaa kuulunut nykyhallituksesta.

Suositan muille samaa, siinä syntyy samalla mukavia kaveripiirejä samanmielisistä ja siitä se lähtee.

timo

comment image Tuosta näkee miten Afrikka nousee ja Eurooppa laskee.

Entä kuinka paljon kehitysavulla ja SPRn kaltaisten toimijoiden rahankeräyksillä on ollut vaikutusta Afrikan väestöräjähdykseen?
Miksi kehitysavun vastineeksi ei ole esim vaadittu yhden/kahden lapsen tai muuta järkevää politiikkaa vaan rahaa on syydetty ilman mitään velvoitteita tai vastikkeita järjettömät määrät. Asiantuntijat ja päättäjät ovat aivan varmasti nähneet jo kauan sitten mihin tämä tulee johtamaan. 

https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/
https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/05/16/rautatientorin-mielenosoitus-tehonnut/

“Suomi on elänyt velaksi viimeiset 27 vuotta. Melkein viidennes valtion velasta on annettu kehitysapuna.”

Eli Afrikkaan on lähetetty noin 5 kertaa suurempi summa kuin sotakorvaukset.

Velan määrä yli 100 miljardia ja lisää tulee koko ajan. http://velkakello.fi/

Seuraava liike on se että miljoonat afrikkalaiset rynnivät Europpaan “ilmastopakolaisina” koska ilmasto.
Todennäköisesti Ohisalo lennättää heidät lentokoneella. Ilmastosta viis.

timo

Jep jep…comment image

timo

Katsokaa pallokuvaajaa. Vuonna 2100 melkein joka toinen planeetan kulkija on kunniakuukeri. Jokaista valkoista kohden on yli 10 kunniakuukeria koska länsimaissa läheskään kaikki eivät ole valkoisia.

K J

On aika kitkerän näköinen diagrammi. Kuka tällaista paskaa tänne haluaa. Ilman foliohattuakin voisi veikata jonkun haluavan saada kolmannen maailmansodan aikaiseksi. Eikä siinä mitään. Ihmisiä todellakin on liikaa ja lamaa pukkaa kaikkialla. Vähintään puolen maailman populaatiosta pitääkin vaihtaa hiippakuntaa.

Puhutaan Soroksen vihreästä palauttamisesta (resetistä) ja Euroopan väestön sekoittamisesta. Enpä tiedä sitten. Voihan olla että hän säätiöillään, millä vihreitä ja humaaneita liikkeitä tuetaan, onkin joku päämäärä. Olisiko sota. En usko. Se veisi koko maailman taantumaan, mutta toisaalta sotien jälkeen tulee nousukausi, mikä on todistettu. Sionisteista voi olla mitä mieltä tahansa, mutta heitä on. Se on fakta, eikä luulosairaiden höpinää.

https://en.wikipedia.org/wiki/Zionism

Suomi ei ole sisäsiittoinen ja vielä suht’ koht’ hyvällä mallilla.

Tärkein kysymys ja ihmettelyn aihe globalistuvassa maailmassa on se että miksi puhtaat Pohjoismaat piti sotkea johonkin outoon suunnitelmaan koska väkiluku täällä on hyvällä mallilla. SARS2 tuli ‘heille’ ikävään vaiheeseen ja antaa ehkä meille hengähdystauon järjestäytyä sotaan huolella. Kiinalaiset ovat harpanneet Afrikkaan, mistä tietty ‘he’ eivät pidä.

Pankkisodat alkoivat jo vuosia sitten ja koroilla pelataan kuin shakkia.

Miliisit tulevat vartioimaan Euroopan kaupunkien katuja vielä. Sanokaa minun sanoneen.

sata sotealuetta

Korona tosiaankin tarjoaa hengähdystauon, ennenkuin patoluukut taas avataan.
Tarvittaisiin äkkiä joku uusi Ryti tai Paasikivi. Näistä nykyisistä kääpiöistä ei ole siihen.

setä Taikaseinä

Tuo kehitys johtuu siitä, että on olemassa eritasoisia toimijoita, joilla kuitenkin on samansuuntaiset intressit. Asteikon “kesyä” päätä voisi edustaa joku suomalaispoliitikko, joka jankuttaa mokuttamista EU-viran toivossa. Asteikon toista ääripäätä edustanevat raskaimman sarjan A-tarviketeollisuus sekä alistusinvaasion kolleegiot. Siihen väliin voisi mahtua esimerkiksi :

 • Välimeren ihmissalakuljettajat
 • eteläisen Euroopan rikollisjärjestöt
 • vokkien vuokraisännät
 • kotouttajakonsultit
 • valitusjuristit
 • avustusjärjestöt
 • kotoiset (vasemmistolaiset) kaaosliikkeet
 • käsiaseiden valmistajat
 • uhriutumisrahastajat
 • kotoiset rikollisjärjestöt
 • jne. (joku muu saa keksiä lisää)

Yhtäkaikki, miliisit voivat hyvinkin ilmestyä katukuvaan. Suomessa se homma taitaa kuitenkin langeta reserviläisille.

timo

Kaikki jotka myyvät jotain tai harjoittavat jotain bisnestä ( esim. monikansalliset suuryhtiöt) hyötyvät siitä mitä enemmän kuluttajia Euroopan markkina-alueella on sitä enemmän myyntiä. Näille roistoille on aivan sama kenelle myyvät ja montako kansanmurhaa myynnin maksimointi vaatii. Poliitikoille talouden noususuhdanne on tärkeää jotta suosio pysyisi. Nousu vaatii jatkuvaa väestönkasvua. Ongelma on siinä ettei ajatella omaa nenää ja etua pidemmälle. Itsekästä ja moraalitonta toimintaa.

PastoriNikulainen

Sana pelastavat on kirjoitusvirhe. Sitä kun liian sutjakasti kymmensormijärjestelmällä läiskii menemään, niin menee sanatkin sekaisin monasti.
Sanan “pelastavat” on täytynyt olla kirjoittajasta sontivat, sotkevat tahi paskovat Euroopan.
Noh…virheitä ja “vahinkoja” sattuu kun oikein hutkii kiireellä tekstiä ruutuun.
Aaamen…

Stockholmssyndromet

Mitähän yrttiä DN:n toimittaja on pureskellut pystyäkseen kirjoittamaan kyseisen jutun ? Metrin pullo Taalainmaan Akvaviittia on varmaan huvennut tuon oksettavan urakan päätteeksi.

Apocalypse Soon

Koska väestöräjähdystä ei haluttu estää, niin sen annetaan purkautua ympäri maailmaa.
Tulijoita on niin paljon, että kehittyneet maat muuttuvat kehitysmaiksi. Traktorit ruostuvat pellolle ja sähköt katkeilevat. Ainoastaan aseteollisuus kukoistaa, joten saastuminen vähenee. Pieniä paikallisia sotia syttyy ympäri maailmaa ja rutiköyhät tappavat toisiaan. Väkivaltainen kuolleisuus alkaa hillitä väestönkasvua. Se “pelastaa” maailman.

Fatwantarkistaja

Jospa noiden vaan annettaisin tulla toimeen omillaan. Afrikan rikas luonto kyllä elättää. Kerrasta poikki kaikki ilmainen ruokatarjoilu. Lääkkeetkin nuo pelastajat osaavat valmistaa itse. Noitatohtori auttaa siinä.

Meinasin esittää, että rahaa vastaan saavat ostaa mitä tahansa, mutta kuinka he sitä tekisivät. Tarvitsevat siihen valkoista miestä ja se taas on kolonialisaatiota, josta maksamme velkaa. Kyllä velka on maksettu, eikä lisää haluta. Kiinni vaan koko manner ja kohta siellä asuu 100 000 000 ihmistä, kuten kuuluukin.

Tämä ei ole vertaus, mutta jos ruokakaapissasi velloo 100 rottaa, haluatko niitä sinne lisää ja kuinka paljon, riittääkö 1 000?

Jaaha

Ihan huuhaata, että italiassa minkään nuorukaisen pitäisi vanhustenhoitoa rahoittaa. Italian vanha väestö on säätöiltään rikasta ja tulee toimiin omillaan enemmän kuin hyvin.

Kiva kun vassarit hoitaa hommia

Kuinka hemmetin vähällä järjellä nuo vasemmistojournalistit käy?

Alan kohta uskomaan kymmeniin sukupuoliin, joka selittäisi vasemmistojournalistin syntymän peräreiän kautta 🤔