Systembolagetiin varkausaalto

Varasliiga on löytänyt Systembolagetin systeemeistä jonkun heikon kohdan ja viime viikkojen aikana useisiisn Systembolagetin eli alkoholilikkeen tiloihin on murtauduttu.

Varkaat ovat vieneet kaikista liikkeistä kassakaapin ja mukaan on saatu yleensä muutaman päivän päiväkassa käteisenä. Summia ei kerrota, mutta luultavasti nykypäivänä vielä liikkuu sen verran käteistä, että saalis voidaan olettaa kohtuulliseksi.

Kassakaappi on viety ainakin eteläisen Ruotsin Markarydistä, Örkeljungasta, Löttorpista, Båstadista, Sölvesborgista ja Lessebosta.

Systembolagetin tiedottaja kertoo mm. SVT:n uutisissa, että varkailla on selvä toimintatapa ja suunnitelma miten rahoihin on päästy käsiksi. Jatkossa käteisen käsittelyä aiotaan entisestäänkin vähentää.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Viina Virkistää

Henkilökunta mukana juonessa.

Mitenkäs siellä Ruotsin Systemissä? Onko paljon uusruotsalaisia työssä vai vaatiko keikka järjestelmän tuntemista ja erityisosaamista. No. Tarvitaanhan tuollaiseen keikkaan myös tekijämiehet, jotka oletusarvoisesti ovat “puhtaan valkeita” kaikilta syytöksiltä.

Keikat piti tehdä yhtenä ryppäänä, koska tekotapa selvisi samalla.

Apukolu

Ei keikan tekemiseen tarvita fiksua ammattilaista kun katselee vartijoiden tolloiluja.
Pysähdyin hämäräaikaan lähelle kierrosta ollutta vartijaa ja pistin tupakaksi, pysähdyin siis tauolle ja aivan avoimesti näkyviin, laitoin vielä autoon sisävalon päälle.

Tämä ruudinkeksijä alkoi kiehnaamaan autollaan ympärilläni ja kutsui paikalle vielä toisen tomppelin samaan kyttäys- sekä piirileikkiin.

Ei poitsuilla aivan kaikki palikat himassa ole, kuka nyt saapuisi niin avoimesti keikalle 😀

Juha II

Ruotsissahan hilluivat varasliigat, jotka veivät etelä ruotsalaisten maajussien traktoririt ja muut työkoneet niin tarkoin, ettei maankääntäjille jääneet muuta kuin paljaat kädet. Poliisit vain levittelivät käsiään kun resursseja heillä ei ollut tai ei sitten muuten vain kiinnostanut. Toisaalta tämä on varmasti tottakin, sillä ”dialogin luominen” vie leijonan osan ajasta monikulttuurisuuden kanssa mm. potkimalla palloa somali jolppien kanssa poroksi palaneen koulun raunioiden savutessa hiljalleen. Ja se onkin se ainut ”rauha”!

Fatwantarkistaja

Vakuutukset toki pakkokin olla ajopeleissä. Hintaa saattaa kertyä satkun verran uudelle traktorille.

Tuumailija

Olettaisin että on aika tehokkaasti kortitettu ruotsissa nuo ostokset, joten oletuksena voidaan ottaa että ei muutamia tuhansia enempää käteistä (€) ole lähtenyt mukaan. Eri asia sitten on asiakirjat joita on säilytetty kaapeissa, niillähän vorot eivät mitään tee, mutta ovat liikkeenharjoittajalle arvokkaita.
Mahdollisesti ollut Apuja liikkeessä töissä, jotta homma sujuu helpommin.

Anna-Maria Korhonen

Tuli mieleeni, että jos vain rahat on viety, mutta viinaksiin ei ole koskettu, niin asialla ovat olleet uusruotsalaiset ja islamilaisista maista. Muussa tapauksessa kyseessä lienee joko ruotsalainen rikollisjengi tai sitten EU:hun Suomen jälkeen liittyneiden maiden kansalaiset.

Fatwantarkistaja

Puolituttu kertoi turkkilaisten juovan aivan ***tanasti (99,8% muslimeja, lähde: Wikipedia). Ei tietenkään ole mikään vahvistettu tieto, samassa taloyhtiössä asuva oli näin väittänyt. Eikä koske kaikkia turkkilaisia luonnollisesti.

Qroquius Kad

Ruotsalaiset ovat toki itsekin osanneet ja halunneet suorittaa järjestäytyneitä omaisuusrikosiskuja varsin kotoperäisesti:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Handenmorden

Ruotsin nykymenoa seuratessa toivoisi heidän yhdistävän Handen-tapauksen John Ausoniusiin ja Peter Mangsiin.

Heh

Muslimit juovat viinaa piilossa ettei Allah näe.Se kun ei näe seinien läpi, toisin kuin länsimainen kehittyneempi vastien.

Somppula johtaa 10-0?

Kädelliset vei käteisen, aivan luonnollista ja habitukseen sopivaa.

Kerrankin syyttömiä

No ei tietenkään ole kehareita. Nämä ryöstöt vaativat sellaisia aivokopan ominaisuuksia joita kehareilla ei ole.

Varkaat äänestävät sossuja

Kun varastaa Systeemistä, varastaa valtiolta oli veronmaksajilta.

Ovat vissiin sosdemit itse käyneet varkaissa voidakseen motivoida taas miten vanhustenhoidon tasoa pitää entisestään laskea ja vanhainkoteja muuttaa ananasnuorisoasuntoloiksi.