Wilma Anderssonin murhaajalle Ahmed Tishkolle elinkautinen

Uddevallan käräjäoikeus julkaisi hetki sitten päätöksensä, jonka mukaan Wilma Anderssonin murhaaja Ahmed Shabaz Tishko tuomittiin elinkautiseen vankeuteen murhasta ja hautarauhan rikkomisesta.

Oikeus katsoi, että vuonna 1997 syntynyt Tishko on syyllinen murhaan ja hautarauhan rikkomiseen syyttäjän vaatimusten mukaisesti. Tuomion mukaan ei jäänyt mitään epäilyksiä, etteikö Tishko olisi käyttänyt viime vuoden marraskuussa sellaista väkivaltaa, että tyttöystävä pääsi hengestään ja sen jälkeen mm. irroittanut tämän pään muusta kehosta asunnollaan. Muu keho on jäänyt etsinnöistä huolimatta löytämättä.

Oikeuden mukaan teossa on käytetty äärimmäisen raakaa väkivaltaa ja tapahtumien kulusta ei voi löytää minkäänlaisia lieventäviä asianhaaroja. Niin ikään kerrotaan, että ruumin käsittely uhrin kuoleman jälkeen on ollut julmaa ja raakaa, ja sitä myöten Tishko on tuomittava murhan lisäksi hautarauhan rikkomisesta.

Elinkautisen lisäksi Tishko määrättiin maksamaan 60 000 kruunua korvauksia Anderssonin vanhemmille ja siskolle sekä kuolinpesän hautauskulut. Oikeuden päätös oli yksimielinen.

Tishko on kiistänyt koko ajan syyllisyytensä tekoon.

—-

Elinkautinen Ahmed Tishkon tapauksessa tulee käsittämään jotakuinkin 20-25 vuotta, jonka jälkeen Örebron hovioikeus voi muuttaa tuomion vuosituomioksi. Tehdään asiasta tarkempi kooste viikon aikana.

 

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oikeus on voittanut taas
Oikeus on voittanut taas
27.7.2020 12:40

Pään katkojalle palkintona yllin kyllin sapuskaa, pleikkarin peluuta, salilla käyntiä, lohdutusta ja pään silitystä Ruotsin veronmaksajien piikkiin.

SaamJahva
SaamJahva
27.7.2020 18:36

Suloinen joukkopsykoosi – tarina historiallisen lännen rappiosta ja siitä miten liika pehmeys koitui kehittyneimpien kulttuurien ja rotujen tuhoksi julmien ja villien barbaariheimojen brutaalissa ja salakavalassa valloitussodassa.

Julkaistu vuonna 2035. Julkaissut Unkarin suomalaispakolaisten yhdistys.

Kirjassa viimeiset selviytyneet etniset suomalaiset kertovat surullisia ja hirvittäviä tarnoita siitä miten jälki-Andersonilaisessa kommumistisen utopian ja monikultturismin kurjistamassa Suomessa ajauduttiin anarkiaan, nälänhätään ja lopulta uussuomalaisten villien toimesta jopa kannibalismiin.

Ustäväkansa Unkari onnistui auttamaan rohkean pelastusretken avulla Suomen kommunistisesta kalufaatista vain 10 000 viimeistä etnistä suomalaista turvaan.

Kun myös kommunistit lopulta joutuivat lemmiekkiensä, *******ien käyrän sapelin alle, joskus 2020 luvun lopulla lex Ohisalon mahdollistettua seitsemän vuotta aiemmin absoluuttisen ja totaalisen maahanmuuton alikehittyneistä kulttuureista, oli kaikki taistelukuntoiset etniset suomalaiset jo käytännössä joukkotuhottu.

Tämä järjestelmällinen ja tehokas toiminta tapahtui vihreän puolueen hallinoimilla uudelleenkoulutusleireillä, joita myös intersektionaalisiksi suvaitsevaisuus keskuksiksi kutsuttiin. Avuksi kansanmurhaan vihreät saivat jo 2020 alkupuolella Uuden Eurostoliiton vihreät pantterit, EU:n sisäiseen kansan hallintaan luodut eliittijoukot jotka kantoivat rahoittajansa tunnusta G.S. kauluksessa. Lyhenne nimikirjaimista sopi myös joukkojen saksalaiseen nimeen Gryne Sturm.

Lopulta valloittajat kuolivat massoittain nälkään ja kylmään rappiotuneessa maassa vain muutamien onnistuessa pakenemaan entisiin kotimaihinsa.

Nyt Unkarin Suomalaiset suunnittelevat palaavansa kotimaahansa rakentamaan sen uudelleen.

Hommamään
Hommamään
27.7.2020 13:20

Noooh kohta pääsee lomille shoppailemaan ja varmaankin joku taksi tulee sopivasti viemään vapauteen. Klaani auttaa, muutto naapuripitäjään, uudeksi nimeksi Ahmud Shabuz Tishku ja eikun uutta turvapaikkaa hakemaan ja sossuilemaan!

Daavidin poika
Daavidin poika
27.7.2020 13:28

Voitko Pate tarkentaa kirjoittamaasi sanaa vuosituomio.? Eli mitä vuosituomio sisältää.?

Määräaikaistili
Määräaikaistili
27.7.2020 13:37
Vastaa...  Daavidin poika

Tuomio voidaan muuttaa myöhemmin määräaikaiseksi mutta siihen menee monta vuotta ennenkuin sellaista voi edes anoa. Ja sitten tulee hylkäämisiä ja pitää anoa uudelleen. Vertauskohteina voi pitää esim. Malexanderin poliisisurmat ja Stureplan- murhat sekä Mattias Flink joka ampui lottatyttöjä kuoliaaksi.

Mutta: tämä juippihan on rikastaja joten ehkä häntä käsitellään suopeammin. Tai sitten ei koska hän on Trumpin ihailija.

Arvoitusarvoitus- tsoukki
Arvoitusarvoitus- tsoukki
27.7.2020 14:27
Vastaa...  Admin Pt-media

DiscoAhmed tulee tietenkin valittamaan tuomiosta hoviin koska on syytön eikä hänellä ole aavistustakaan siitä miten Wilman pää joutui hänen matkalaukkuunsa hänen asuntonsa vaatekaapin hyllylle eikä hänellä ole aavistustakaan siitä mitä kropalle tapahtui vaikka sanookin tietävänsä ettei sitä koskaan tulla löytämään.

SaamJahva
SaamJahva
27.7.2020 18:47

Eikä pidä unohtaa intersektionaalista feminismiä! Johan sen nyt tietää Ohisalokin ettei mehmutti ole missään olosuhteissa koskaan itse vastuullinen teoistaan. Jos syytä jostain tarvii johonkin hakea niin se on valkoinen keski-ikäinen heteromies. Miksikö? Koska ilmastonmuutos, orjalaivat, natsit, valaanrasvalamput ja yleinen teollistuminen ja perssut, halla-aho sekä toxinen kansallismielisyys!!!

Daavidin poika
Daavidin poika
27.7.2020 15:21
Vastaa...  Admin Pt-media

Kiitos tiedosta. Harvinaisen selvästi tulkittu. Ilmeisesti Tishko olisi saanut lievemmän tuomion, jos hän olisi vaivautunut kertomaan koko totuuden. Eli kertomaan esitutkinnassa ketkä olivat hänen rikoskumppaneita. Jopa maalaisjärki kertoo, että ei tämän luokan henkirikosta pysty kukaan tekemään yksin. Tässähän ei ole muuta kyseessä kuin islamistien kunniamurha.! On myös suuri ?-merkki, että kuinka moni syyllinen Wilma Anderssonin murhaan tallaa Uddevallan katuja satoja vuosia eteen päin..

Juuda Mäkelä
Juuda Mäkelä
27.7.2020 13:59

Ei riitä loppuelämän lepokoti rangaistukseksi, muuttuu kuitenkin ehdonalaiseksi ja uhrin omaiset vielä joutuvat maksamaan tuonkin paskan elättämisen.

Metallinainen.
Metallinainen.
27.7.2020 18:50
Vastaa...  Juuda Mäkelä

Happokylvyssä yleensä pudistuu jopa ryvettynein metalliosa.

Sköbiz
Sköbiz
27.7.2020 14:18

Nyt mahtaa Ahmedia kyllä ihmetyttää/vituttaa kun vääräuskoisen huoran pään irroittamisesta joutuu kärsimään rangaistusta. Sehän oli Allahin tahto ja puhdasta islamia!!!!!!! Ajoitus oli Ahmedilla vain päin persettä, Ruotsissa on sharia-laki vasta 10-15 vuoden päästä, joten nyt joutui Ahmed-parka RASISMIN uhriksi.

Metallinainen.
Metallinainen.
27.7.2020 18:52
Vastaa...  Sköbiz

Tämähän on kuin Ohisalon suusta? Onko virallinen lainaus vai sattumalta mätsäävä?

Jep
Jep
27.7.2020 14:52

Jaa-a. 20 vuotta. Jos spekuloidaan olisiko 10 -15 päästä tuomareina muita kuin kanta ruotsalaisia? Eli tuomari/imaami peruu tuomion ja muut vastaavat tuomiot, ja linnaan lähtevät vääräuskoiset Tuomon langettaneet. Koko sukunsa kera. Paitsi naiset orjiksi. Mutta tämä on vain lapsellista spekulointia.

Metallinainen.
Metallinainen.
27.7.2020 18:56
Vastaa...  Jep

Ohisalo & Anderson & kumpp. mahdollisesti tirskuvat viisikon sauna-orgioissa tuota lukiessaan ja supisevat toisilleen, unelma, unelma, tulihan se unelma.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
27.7.2020 15:49

Mietin sitä, että suvaitsevaisto ilmeisen tosissaan uskoo, että kehitysmaista tulevat arvostavat heille tarjottuja vapautta ja luottamusta ja toimivat vastavuoroisen hyväntahtoisesti meitä kantaväestöä kohtaan. Arvot juontavat kuitenkin kulttuurista, joka meillä pohjoismaisilla ihmisillä poikkeaa kehitysmaakulttuureista. Esim. islamilaisista maista tulevat kohottavat uskonnon ja siitä juontavan sharialain sekä varhaisempiin heimokulttuureihin kuuluvan kunniakäsityksen korkeammalle kuin vapauden ja luottamuksen. Lisäksi monet tulevat pelkästään rahan ja korkeamman elintason houkuttelemina, mikä näkyy kalliissa puhelimissa, autoissa ja merkkivaatteissa.

Wilma Anderssonin kohtalo on todennäköisesti seurausta tästä kulttuurien välisestä kuilusta. Mustasukkaisesta poikaystävästä ei päässytkään yhtä helposti eroon kuin pottunokasta olisi päässyt. Sanon, vaikka vaikuttaa siltä, ettei nykyään kukaan oikein uskalla sanoa, että päättäjillä, jotka nämä parhaassa sota- ja naimaiässä olevat kunniakulttuurin edustajat on tänne laskenut, on verta käsissään. Kun nuori ihminen, jolla olisi koko elämä edessään mahdollisuuksineen ja tulevaisuuden suunnitelmineen, on kahtena tai mahdollisesti useampana kappaleena, on enää myöhäistä hehkuttaa oikeusvaltiolla ja ammattitaitoisella ja luotettavalla poliisilla. Ei poliisi kykene ketään palauttamaan henkiin

Moonman
Moonman
27.7.2020 17:05

Kokoajan entistä helpompi ymmärtää näiden rikastajien halveksunta länsimaista nykykulttuuria, demokratiaa ja ”oikeusvaltiota” kohtaan. Mitä he näkevät?: Homo-paraateja, irtosuhteita, naisia maiden johtajina, nuoria tyttöjä kännissä kylillä joista kukaan ei välitä mitään. Kukaan ei myöskään tule puolustamaan tai kostamaan, tekee niille mitä tahansa. Näitä ilmiöitä vain ei meillä nykyään sanota rappioksi, vaan trendikkäästi vapaudeksi ja ihmisoikeuksiksi

Klarsyn
Klarsyn
27.7.2020 19:13
Vastaa...  Moonman

”Kukaan ei myöskään tule puolustamaan tai kostamaan, tekee niille mitä tahansa.” Kun lähdet puolustamaan, olet rasisti, koska islamisti on aina uhri tekipä hän itse miten kauheita tekoja tahansa, saat kovennettua kun olet hipaissut vähemmistöön kuuluvaa, ja valtamedia huutaa äärioikeiston väkivallasta.

On uskallettava sanoa, että päättäjillä on verta käsissään, koska poliitikot ovat niitä, joiden tulisi suojella kansalaisia, olla erityisen huolissaan lapsista ja nuorista. Sen sijaan he sisäministeri Ohisalon tapaan tuottavat maahan nuoria miehiä kulttuureista, missä heidän epätasa-arvoinen ja uskon ylemmyyttä korostava kulttuurinsa ei siedä nuorten naisten vapautta. Kuffari on alempiarvoinen, eikä uskonto kiellä hänen huonoa kohteluaan. 

Koululaitos harhauttaa opettamalla monikulttuurisuutta, relativistista kaikkia kulttuureita samanarvoisena pitävää harhaoppia, eikä varoita nuoria islamin vaarasta. Poliittinen korrektius on yhteiskunnan syöpä.

Moonman
Moonman
27.7.2020 21:05
Vastaa...  Klarsyn

Niin no tämä on nyt varmaan sitä ohisalon intersektionalismia: On niitä joilta ei saa taittaa hiustakaan ja niitä joille saa tehdä mitä tahansa.

Neiti Ohisalo
Neiti Ohisalo
27.7.2020 19:03

Tuo on pieni hinta joka nyt vain on pakko maksaa koska mutta kun jos vaikka kuin kunnes ja pelihetket, etniset ravintolat ja värinä!

Ihmisyydellä ei katsos ole hintalappua.

Ja meillä on unelma.

Meillä on myös etuoikeutetun taakka.

Vastuunkanto!

Evakot! Sotalapset! Orjalaivan terva ja Jaarrriii Tervo känni!!

Juha II
Juha II
27.7.2020 17:28

Sopiva ”lapsi” Ohisalolle!

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
27.7.2020 19:21

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
27.7.2020 21:20

Se on järkyttävää kuinka alas oikeistolaiset islamofobia-natsit voivat vajota. Jumalauta tappaa saman rodun tyttö, irrottaa tytön pää ja sitten piilottaa se viattoman ja seksikkään muslimin kotiin!!!!!! HÄVETKÄÄ!!!!

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
28.7.2020 04:13
Vastaa...  Sirpa-Tuula

No, jos ihannemiehesi on hullunkatseinen kuolema, niin…

Woah
Woah
28.7.2020 02:20

Ruotsissa on nykyään todella päätöntä menoa. Sen pitäsi noiden matujen kanssa hengailijoiden myös tietää.

Ali Kessu
Ali Kessu
28.7.2020 11:37

Onkohan tästä ollut jotain suomen mediassa? Ehkä selitetään, että kyllähän suomessakin on hnkirikoksia, joita tekevät kantasuomalaiset. Näitä mieluusti IL nykyisin esittelee. Tässä tapauksessa tietenkin hyvä, että saivat oikan tuomion aikaan. Murhasta elinkautinen. Toivottvasti saa ”mukavan” vastaanoton vangilassa.

Svarte Kickeln
Svarte Kickeln
28.7.2020 12:15

Discon puolustusasianajaja nr. 1 on tähän mennessä laskuttanut veronmaksajia noin miljoona kruunua, puolustusasianajaja nr. 2 vajaat 400.000 kr. (E) Leif GWkin sanoo että Discolla on tietenkin ollut avustajia ruumiinkuljetuksessa.

Ja mikähän xxxxx-Pekka se tämäkin taas on: 20- vuotias jäbä yritti raiskata naisen Kalixin keskustassa bussitorilla juuri hetki sitten, keskellä kirkasta päivää. (AB)