Poliisi pyytää havaintoja ja henkilöiden tunnistusta Kaivohuoneen tapahtumista 4.–5.7.2020

Helsingin poliisi tutkii lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 4.–5.7.2020 Kaivopuistossa ravintola Kaivohuoneen edustalla tapahtunutta pahoinpitelyä ja kuolemantuottamusta. Poliisi ei ole tavoittanut rikoksesta epäiltyjä, eikä heidän henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa. Poliisi pyytää sekä havaintoja tapahtumista että kuvissa olevien henkilöiden tunnistusta.

– Tässä vaiheessa saatujen tietojen perusteella rikoksesta on syytä epäillä useaa henkilöä. Esitutkinnassa selvitetään kunkin henkilön osuus tapahtumiin, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitokselta.

Tapahtumat saivat alkunsa Kaivohuoneella kello 01.00 annetun valomerkin jälkeen. Ravintolassa iltaa viettämässä ollut nuorten miesten seurue oli poistumassa muiden asiakkaiden mukana ravintolasta, kun narinkkatilassa entuudestaan tuntematon mies löi yhtä heistä ilman syytä. Lyöjä oli osa ulkomaalaistaustaista seuruetta.

Nahistelu seurueiden välillä jatkui ravintolan ulkopuolella. Valvontakameratallenteiden ja asianomistajien kertomusten mukaan ulkomaalaistaustainen seurue haastoi edelleen riitaa. Toinen seurue oli passiivinen ja hajaantui, mutta hetkeä myöhemmin seurueen jäsenet huomasivat, että ulkomaalaistaustaiset miehet löivät ja potkivat yhtä heidän seurassaan ollutta miestä noin 50 metrin päässä ravintolan ulko-ovesta, vasemmalla puolella. He yrittivät mennä väliin, mutta miehet estivät heidän väliinmenon ja pahoinpitelivät väliin yrittäneitä. Lisäksi ainakin yhtä miestä oli pahoinpidelty ennen kuin hän yritti mennä väliin edellä mainittuun pahoinpitelyyn.

– Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena, koska yksi pahoinpitelyn uhreista menehtyi saamiinsa vammoihin tapahtumia seuraavana yönä eli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 6.–7. heinäkuuta. Uhrit ja tekijät eivät tunteneet toisiaan entuudestaan, Larkio jatkaa.

Lisätietoa valokuvista:

  • Kuvissa esiintyy yhteensä neljä nuorta miestä, jotka olivat ulkomaalaistaustaisessa seurueessa, jota epäillään rikoksista.
  • Kuvissa numero 1 ja 2 esiintyy sama mustapaitainen henkilö. Henkilön mustassa paidassa on valkoiset silmät.
  • Kuvassa 2 esiintyy myös toinen, valkopaitainen henkilö, jonka tunnistusta poliisi myös kaipaa.
  • Kuvassa 3 ja 4 on sama henkilö, jolla on ns. durak-huivi eli huivi, joka voidaan sitoa kireäksi pään ympärille.
Subscribe
Notify of
guest
67 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kanander
28.7.2020 11:04

Kestipä poliisilta pitkään julkaista ”helsinkiläisnuorten” kuvat.Olisipa kiinnostavaa tietää, millä perusteilla nuo ovat Suomeen luikerrelleet. Sisäkumiministeri on kauhuissaan kun paljastui salassa pidettävää tietoa riehujen etnisestä taustasta.

Riittää jo!
Riittää jo!
28.7.2020 12:28
Vastaa...  kanander

Sisäministeri on tuomassa mahdollisia suomalaistentappajia lisää. Hulluja aikoja elämme.
Suomi maksaa nyt kallista laskua sinisilmäisyydestään – turvapaikanhakijat ovat kansallinen turvallisuusuhka…
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7473eca8-1c00-4d2c-9770-56c68a3f620c

Turun terroristinen puukotus (kaksi kuolonuhria) kaksi naisen tappoa Porissa (toinen poltettiin elävältätoiselta katkaistiin kaula), Oulun kirvessurmat (kaksi uhria), Otanmäen tappo (yksi uhri), tai Kotkan paloittelusurmaaja (väkivaltarikoksista tuomittu irakilaismies surmasi toisen maahanmuuttajan). Tässä vain osa!
Kaikissa tapauksissa tekoon on syyllistynyt ulkomaalaistaustainen mies, joka on tullut Suomeen turvapaikanhakijana.
Kun päälle lisätään ulkomaalaisten tekemien raiskausten valtava määrä, loppusaldo on selkeä ja karmea.

ihan vallan sylikoira
ihan vallan sylikoira
30.7.2020 17:40
Vastaa...  kanander

Nyt jopa korrektismin suurmestarit joutuivat avaamaan silmänsä ja korvansa:
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006586533.html

Jos
Jos
28.7.2020 11:20

Kuoliko ihmisiä tässä Kaivohuoneen jupakassa?

Kukavaan
Kukavaan
28.7.2020 11:34
Vastaa...  Jos

Kuoli suomalainen.

”– Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena…”

Pig Brother
Pig Brother
28.7.2020 11:21

Saakeli sentään, nyt kyllä tummia sossurahalla discoilijoita KISMITTÄÄ!!!! Varmaankin olettivat että valvontakamerakuvaa ei löydy ja pääsisivät luikertelemaan tästäkin pikku kepposesta. Voi voi SENTÄÄN kun on RASISTINEN poliisilaitos joka HÄPÄISEE ja LOUKKAA arvokansalaisten KUNNIAA julkaisemmalla aikalailla hyviä kuvia jonka seurauksena koko tuo maallemme pelkkää miinusta tuottava roskasakki on viimeistään ylihuomenna putkassa. Nyt jää tämän kesän sossudiscoilut joraamatta. Onkohan Sipilä shokissa ja Ohisalo pikkarit kosteena?

Polpo ei yllätä
Polpo ei yllätä
28.7.2020 13:02
Vastaa...  Pig Brother

Kuvat julkaistiin reilu kolme viikkoa henkirikoksen jälkeen. Eipä Helsingin poliisia voi rasisteerauksesta syyttää. Eivätköhän nuo tekijät ole jo vähintäinkin Ruotsissa, todennäköisesti kauempana.

dystopian vastustaja
dystopian vastustaja
28.7.2020 11:32

On traagista farssia, että kuva julkaistiin vasta nyt. Ilmeisesti Suomen harvapoliisi ohjeistettiin puun ja kuoren väliin: selvittäkää juttu ”korrektisti” jotenkin piilossa. Sellainen vie tietenkin poliisien työmotivaation eikä syyllisiä löydy. Koska musta ei muutu valkoiseksi vaikka kuinka käskettäisiin olla läsnä, niin lopulta joku uskalsi tunnustaa tosiasiat ja julkaisi kuvan.

Naurettava tuomio tiedossa
Naurettava tuomio tiedossa
28.7.2020 11:56

Juuri näin. Kun ajatellaan asiaa päinvastaiseksi, olisi kuvat jne tulleet julki HETI! Ja tuo teko on muuten tappo. Joukko sellainen. Joka tapauksessa matut ovat ns valtaamassa hgin yöelämän jne.

A.S.Reinikainen
A.S.Reinikainen
29.7.2020 06:59
Vastaa...  Admin Pt-media

Tällaisessa primitiivisessä väkivaltarikoksessa kuvat olisi pitänyt julkaista heti jotta niitä yleisövihjeitä olisi tullut heti. Tällöin tuo matujengi olisi jo häkissä.
Tietojen panttaukset haiskahtaa poliittiselta ohjaukselta.

Riittää jo!
Riittää jo!
28.7.2020 13:16

Pitikö odottaa niin kauan ,että koronan tuomia matkustusrajoituksia puretaan. Niin tai näin saivat liikaa etumatkaa. Nyt on kerennyt ulkonäköäkin muuttaa.
Ja mitä tuo uutisointi nuorisojoukosta oli? Kaivohuoneelle pääsee nuorisoa?
Ravintolassa iltaa viettämässä ollut nuorten miesten seurue oli poistumassa muiden asiakkaiden mukana ravintolasta, kun narikkatilassa entuudestaan tuntematon mies löi yhtä heistä ilman syytä. Lyöjä oli osa ulkomaalaistaustaista seuruetta.
Toinen seurue oli passiivinen ja hajaantui, mutta hetkeä myöhemmin seurueen jäsenet huomasivat, että ulkomaalaistaustaiset miehet löivät ja potkivat yhtä heidän seurassaan ollutta miestä. Tämä ei voi mennä pelkästään pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena!

Riittää jo!
Riittää jo!
28.7.2020 13:18
Vastaa...  Riittää jo!

He yrittivät mennä väliin, mutta miehet estivät heidän väliinmenon ja pahoinpitelivät väliin yrittäneitä. Lisäksi ainakin yhtä miestä oli pahoinpidelty ennen kuin hän yritti mennä väliin edellä mainittuun pahoinpitelyyn.
Pahoinpitelyn seurauksena kuollut uhri joutui pahoinpidellyksi kahteen otteeseen ennen kuolemaansa. Vähintään tappotuomio !

dystopian vastustaja
dystopian vastustaja
28.7.2020 11:40

”He yrittivät mennä väliin, mutta miehet estivät heidän väliinmenon ja pahoinpitelivät väliin yrittäneitä.” Helppo ratkaisu ongelmaan: helsinkiläisten miesten pitää mennä ”väliin” niin isolla porukalla, että tommoiset estelijät jää jalkoihin.

noname
noname
28.7.2020 11:43

kuva 1 näyttää hieman mustalta barbaarilta, mutta tuskin sentään hän?

Jones
Jones
28.7.2020 11:51
Vastaa...  noname

Minusta nuo kaikki näyttää mustilta barbababoilta

Evplasse
Evplasse
28.7.2020 11:46

Sitä saa mitä tilaa, all inclusive lomailioita.

Klarsyn
Klarsyn
28.7.2020 11:50

Nämä miehet voivat olla maassa laittomasti, joten on vaikeaa saada selville heidän henkilöllisyytensä. Laittomasti maassa olijoita auttavat kuitenkin monet suomalaiset naiset, Diakonissalaitos, kirkko ja näiden miesten maanmiehet, kunpa jotkut heistä rohkaistuisivat rehellisyyteen ja kertomaan poliisille havaintonsa. Suomalaismiehen kuolema on nykyisen turvapaikkapolitiikan syytä.

Wlm
Wlm
28.7.2020 12:11
Vastaa...  Klarsyn

Kyseessä on ihan selvä jengi. Olivat haastamassa riitaa jne. Selvää on että näitä suojellaan tietyiltä tahoilta.

kultarantainen soutaja
kultarantainen soutaja
28.7.2020 15:17
Vastaa...  Wlm

Kyseisten tanssitaiteilijoiden todennännäköisimpiä mesenaatteja ovat yhteiskuntarauhaa syvästi vihaavat ameebat kuten punavarikset ja vihergröönat.

Fartness Descends
Fartness Descends
28.7.2020 11:55

Nyt sitten katsotaan onko tämä rasistinen viharikos kun lauma mustia tappoi valkoisen. Eikös siinä viharikoksen kriteerit täyty? Kyllä! Ja sitten tulevien tuomiodenkin pitää olla viisi kertaa kovemmat, sillä ei tuo ollut mikään nakkikioskipainimatsi. Tuo oli rasistinen teloitus. Ja HUOM, jos iso lauma valkoisia suomalaisia potkii yhden erivärisen hengiltä niin mikä hälinä siitä syntyisi! NYT sitten sitten kuuluisaa kaksinaismoraalia kehiin ANTIFA, antakaa palaa! ..kai tämäkin oli täysin oikeutettua koska 500 vuotta sitten afrikassa joku valkoinen käyttäytyi kurjasti?

Suomi on sairastunut
Suomi on sairastunut
28.7.2020 12:20

Mätämedia kirjoitti tapahtuma ajankohtana, että pahoinpitelyn teki nuorisojoukko.

Ja v….t! Aikuisia äijiä kuvat täynnä p…..e!

Huomaako kukaan että valkopesu käynnistyi samantien?

1. Aikuset äijät muuttuivat uutisoinnissa nuoriksi
2. Tappoa vähätellään kuolemantuottamuksena jossa joukolla hakkasivat ja potkivat toisen hengiltä + (estivät uhrin kavereiden pelastamisyritykset väkivalloin)
3 . Totaalihiljaisuus tappajien taustoista useita viikkoja (annettu aikaa poistua maasta kuten Haagan puukottajan tapauksessa?)

Rikolliset eivät tarvitse suojelua olivat vihreitä, sinisiä tai minkävärisiä vain.

Media tarjoaa vaihtoehtoista totuutta typeryksille tilaushintaa vastaan.

sanaheppu
sanaheppu
28.7.2020 15:26

Noille medioille voi pistää sanan säilän säihkettä niiden palautekohtiin tai uutisten kommenttiosioihin vaikkeivät ne niitä tietenkään julkaise. Ihmisiä ne moderaattorit ja toimittajatkin kuitenkin vaan (toivottavasti) ovat.

A.S.Reinikainen
A.S.Reinikainen
29.7.2020 07:16
Vastaa...  Admin Pt-media

Nuo tekijöiden kuvat ovat niin hyviä, että ne ovat varmaan olleet käytettävissä jo parin päivän sisällä tapahtumasta. Sitten kaaospuolueiden agentit ovat kenties istahtaneet niiden päälle.

Moukka Perusjätkiä
Moukka Perusjätkiä
28.7.2020 12:21

Meillä on Ruotsissa ihan samanlaisia noin 1 miljoona kpl. Ettei vaan ole Moder Svean pojat tapporetkellä Hesassa?

käännekohta
käännekohta
28.7.2020 12:42

Koska kuvia ei julkaistu heti, niin kyseessä oli selvä yritys lakaista tapahtuman selvitys maton alle. Asiat eivät vaan näytä korjaantuvan, joten kohta varmaan tarvitaan perinteiset suomalaiset siivoustalkoot lakaisemaan lattiat ja hakkaamaan matot.

jopa on juttu
jopa on juttu
29.7.2020 07:20
Vastaa...  Admin Pt-media

No tässä tapauksessa ne tavat ovat sitten olleet huonoja. Tuo ”uteliaisuuteen” vetoaminen kuulostaa myötähäpeällisen keinotekoiselta.

siviili
siviili
29.7.2020 08:23
Vastaa...  Admin Pt-media

Poliisin tietojen panttaamisen ymmärtää kyllä monimutkaisissa tai vaikeissa rikoksissa (huumeliigat, varasliigat, palkkamurhat, sarjamurhat).
Kuvat julkaisemalla nuo tyypit olisi jo saatu kiinni. Jos asiat pitkittyy niin ne yleensä myös kummasti mutkistuu.

Sisu
Sisu
29.7.2020 09:22
Vastaa...  Admin Pt-media

Enpä tiedä. Poliisijohdon viralliset kannanotot kuulostavat välillä melko suvakoituneilta.

Sisu
Sisu
29.7.2020 13:16
Vastaa...  Admin Pt-media

Kentällä olevat poliisit ja rikostutkijat varmaankin tietävät karun totuuden paremmin kuin useimmat suomalaiset. Mutta mitä ylemmäs organisaatiossa mennään, sitä enemmän ne siellä varmaankin joutuvat painimaan totuudenjälkeisten poliittisten vaatimusten kanssa. Ajatellaan nyt vaikka tuota sisäministeriä.

viilipytty
viilipytty
29.7.2020 13:38
Vastaa...  Admin Pt-media

Suomen poliisien määrä väkilukuun suhteutettuna taitaa olla merkittävästi pienempi kuin verrokkimaissa. Samanaikaisesti reaalimonikulttuurinen katuelämä näyttää kasvavan kohti kansainvälistä tasoa myös täällä.
Tällöin on ilmeinen vaara, että järjestyspoliisi joutuu resurssien puutteessa ottamaan passiivisen roolin ja rikospoliisi joutuu samasta syystä jättämään rikoksia tutkimatta.

Tupauuno
Tupauuno
28.7.2020 12:56

Eikö nykymaailmassa olisi aika hyviä kuvanparannustekniikoita, vai eikö niitä haluta käyttää.

Riittää jo!
Riittää jo!
28.7.2020 13:10

Estivät tappotyöhön väliinmenemisenkin ja pahoinpitelivät tilanteeseen puuttuneita. Kyllä tätä pitäisi tutkia tappona eikä ”tutkitaan pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena”.
Yhdestä potkusta saa kovemmat syytteet. Tämän olisi myös syytä olla rasistinen rikos.

Mummeli 62
Mummeli 62
28.7.2020 13:17

Kylläpäs tummaa värinää, mahtavatko edes olla enää Suomessa…

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
28.7.2020 13:31

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Moonman
Moonman
28.7.2020 14:26

”Toinen seurue oli passiivinen ja hajaantui” Niinpäniin taas, individualistiset suomalaiset lähivät yksin eri suuntiin kun olisi pitänyt poistua rivissä paikalta. Tunkeutujat taas toimivat tapansa mukaan saumattomasti yhdessä, niin että joku rikastajista pääsee lyömään/potkaisemaan aina takaapäin ku edessä on vastassa yksi. Humalatila tietysti vaikuttaa, mutta melko varmaa taas että kun suomalaiset olivat kännissä, niin rikastajat selvinpäin. Suomalaiset tulivat kaivohuoneelle pitämään hauskaa, eivät halunneet tapella. Rikastajat tulivat saalistamaan, Joko naisia tai sitten tuollaista tilannetta, jossa pääsee pahoinpitelemään jonkun hengiltä. Jos baarissa pitää käydä, älkää ikinä menkö ”biletysmestoihin”. Siellä näitä on aina. Käykää vain laadukkaissa olutravintoloissa, niissä ei ikinä ole rikastajia, koska paikalla on seesteinen tunnelma ja ihmiset vain istuvat pöydissä. Jos on joku tietty porukka minkä kanssa tulee käytyä, niin kannattaa sopia etukäteen miten toimitaan yhdessä monikulttuurisessa kohtaamisessa.

Tilulilu
Tilulilu
28.7.2020 14:32

Osaajat, joita nämäkin ilmiselvästi ovat, löytyvät yleensä Linkedinin kautta.

Ilmari
Ilmari
28.7.2020 15:13

Nyt he ovat saaneet riittävän etumatkan joten tuntomerkit voitiin julkistaa.

Hesari Prkl
Hesari Prkl
28.7.2020 15:43

”Poliisi julkaisi kuvat Kaivo­puiston väki­valtaisuuksiin liittyen – tappelussa kuoli nuori mies”. Vai tappelu! Melko yksipuolinen sellainen.”Tappelun seurauksena kuoli vuonna 2001 syntynyt mies ja loukkaantui neljä muuta”.
Hesari syyllistyy törkeään asian vähättelyyn ja syyllistää tapettua uhria kirjoittamalla tappelusta.

Hesari Prkl!
Hesari Prkl!
28.7.2020 16:35
Vastaa...  Hesari Prkl

”Tue fakta­pohjaista ja riippumatonta journalismia tilaamalla Helsingin Sanomat”.
No en tilaa. Tämän ”tappelun” otsikointi ei kyllä anna millään muotoa kuvaa faktapohjasta tai riippumattomasta journalismista.
Siis jos joukko matuja pahoinpitelee minut hengiltä kadulla ilman syytä tai täysin yksipuolisesti niin jouduinkin tappeluun?

klaani vs. kaarti
klaani vs. kaarti
28.7.2020 16:17

Sisäministeriön utopisteista päätellen poliisille annettaneen lupa ryhdistäytyä vasta sitten kun jotkut muut tahot ovat jo ”ryhdistäytyneet”. Huono juttu, sillä silloin mukana menossa onkin useita osapuolia.

Ainakin törkeä!
Ainakin törkeä!
28.7.2020 16:39

Rikoslain 21 luvun 6 §:n (13.7.2001/654) mukaan rikoksentekijä on tuomittava törkeästä pahoinpitelystä, jos pahoinpitelyssä
1) aiheutetaan toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila,
2) rikos tehdään erityisen raa’alla tai julmalla tavalla tai
3) käytetään ampuma- tai teräasetta taikka muuta niihin rinnastettavaa hengenvaarallista välinettä
ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä.
Eiköhän olisi syytä käyttää törkeää pahoinpitelyä syytteenä. Vähintään.

Ainakin törkeä!
Ainakin törkeä!
28.7.2020 16:40

Pahoinpitelyä ja törkeää pahoinpitelyä koskevat säännökset ovat rikoslain 21
luvussa.
Pahoinpitelyä koskevan 5 §:n (21.4.1995/578) mukaan rikoksentekijä, joka
tekee toiselle ruumiillista väkivaltaa taikka tällaista väkivaltaa tekemättä vahingoittaa toisen terveyttä, aiheuttaa toiselle kipua tai saattaa toisen tiedottomaan tai muuhun vastaavaan tilaan, on tuomittava pahoinpitelystä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
Törkeästä pahoinpitelystäkin saa vain pari vuotta lusittavaa.

Ainakin törkeä!
Ainakin törkeä!
28.7.2020 16:41

Kuolema on mielestäni melkoisen hengenvaarallinen tila.

pöh
pöh
28.7.2020 17:19

Tilastollisesti vähintään 2 heistä on nimeltään mohammed..

pöh
pöh
28.7.2020 17:23

Toisinpäin asiaa tutkittaisiin myös rasistisena rikoksena, ja valkonaamojen kuvat olisi ollut lööpeissä ympäri kauppoja ja kioskeja jo pari viikkoa.
Ministerit paheksuisi ja pelottelisi äärioikeistolla, ja halla-ahoa vaadittaisiin irtisanoutumaan rasistisesta väkivallasta.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
28.7.2020 17:41

Olin havaitsevinani täällä Lähi-Lännessä, että tuon näköisiä henkilöitä kokousti ykköset yllä useammassakin porukassa. Kovin tuntuivat olevan kiihottuneessa mielentilassa ja vähän juhlatuulella. Olisivatko juhlineet valloitusarmeijan 4 – 1 voittoa vääräuskoisista.

Dickie
Dickie
28.7.2020 18:04

Siinäpähän tunnistelet..tuntomerkit: luisu otsa, leveä nenä, pitkät raajat, apinamainen käytös ja ulkonäkö, imbesillin hullu katse

Kilttimies
Kilttimies
28.7.2020 22:53

Tekijät nauttivat valtiovallan ja etenkin paskaläpi helsingin poliisin erityissuojelusta, koska BLM. Poliisihan OSALLISTUI BLM-melkeinmellakkaan ja olisi polvistunut, mutta tekonivel ilmeisesti jumitti.

Ystävällisesti pyydän valkoihoisia nuoria harkitsemaan vakavasti niitä keinoja, joilla he turvaavat ensisijaisen ihmisoikeutensa, eli oikeuden elämään tässä yhä kaoottisemmaksi muutetussa monikulttuurihelvetissä. Laillisen aseen kantaminen on tehty lähes mahdottomaksi, mutta vaakakupissa onkin luovuttamaton oikeus. Onko kysyttävää?

Eurocalypse now
Eurocalypse now
29.7.2020 10:41
Vastaa...  Kilttimies

Hätävarjelun lievähköstä liioittelusta rapsahtavat sakot ovat lähes aina parempi vaihtoehto kuin omaisten maksettaviksi jäävät hautajaiskulut.
Päättäjien ja viranomaisten pitää hoitaa hommansa niin, ettei tämmöisestä aiheesta edes synny tarvetta keskustella.

joe bidee
joe bidee
29.7.2020 05:04

Toisaalla….
Poliisi etsii Vihdissä paennutta mopoilijaa- tarkat tuntomerkit julkaistiin… onneksi on poliisilla prioriteetit kohdallaan

Ali Kessu
Ali Kessu
29.7.2020 11:49

Eikös poliisi ollut paikalla. Näin olen ymmärtänyt, järjestystä valvomassa. Ei tehnyt mitään, Puusilmäpoliiseja.

Juuso
Juuso
29.7.2020 13:27

Tähän liittyvän uutisen kuulin radiosta juontaja Aki Linnanahteelta tiistai-iltapäivässä. Olen aina pitänyt kaveria sellaisena väkivaltaa suosivana mouhoajalta, aiemmatkin lausunnot ovat olleet sitä luokkaa.

Valitettavaa lisätukea tuli tästä uutisoinnista. Ensinnäkin kaverilla oli selvästi vaikea puhua etnisistä rikoksentekijöistä ja toiseksi selitteli syyllisten tekoja tyyliin: ”voi voi, eihän kellään ole näissä tapauksissa tarkoitus tappaa”. Väkivalta on tämän juontajan standardeissa ihan selvästi ok. Mikä lie antifan kannattaja.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
29.7.2020 15:11

Tappoa tutkitaan kuolemantuottamuksena, eli ehdollista tulossa ja korvauksia, joita ei kuulukaan maksaa. Miksi edes tutkia koko asiaa, antaisi olla jo.

Portsarit on neitejä
Portsarit on neitejä
29.7.2020 18:10

Tuossa nyt i se tärkein. Siellä oli varmasti kaksi kolme kaapin kokoista äijää näköetäisyydella eli portsarit. Eihän ne kuitenkaan voi itseään vaarantaa ex-asiakkaiden vuoksi, tuossakin tappaminen aloitettu varmaan jo 30 sekunttia ravintolasta poistumisen jäkeen. Voi tulla vaikka trimmattuun kehoon naarmu tai vielä pahempaa, mustelma. Jos nyt jonkin trendipaikan pari kolme kaappia ois vaivautunu auttaan miestä niin se ois hengissä, vaan se ei kuulu heille. Pääasia, että näyttää hyvältä.

Ovat näitä suomalaisia lakupekkoja, samat arvot. Sanoisin, että boikottiin tuollanen paikka, jossa oven edessä hiekkamiehet saa tappaa suomalaisen kun 2-3 kaappia kyylää ja pussailee muskeleitaan sisällä. EI ne ole miehiä vaan neitejä. Turha selittää, ettei tiedä asiasta, jos 5 on joutunut sairaalaan oven takana niin varmaan se on nähty ja huuto sen mukainen. Neidit vaan on ihastelleet ja suudelleet omia pulleita hormonilihaksiaan. Eihän niitä tai voi käyttää oven ulkopuolella, sehän olis varmaan TES sopimuksen rikkominen. Hyi vittu mitä touhua.

Jos paikassa tuollaset portsarit niin en koskaan kävis ikinä. Eivät edes soittaneet poliisia. Ei ei ei, olivatkohan itekki matuja, siltä vaikuttaa. Tuo sontajoukko oli pätkiä, joita pari äijää ois todellaki voinu pätkiä, varsinkin kun 4 muuta suomalaista apuna, vaan ei. Joten koko paikalle ISO EI. Olkoon hiekkamiesten trendipaikka kun niiden anuksia tykkäävät nuolla.

Aappa
Aappa
29.7.2020 18:32

Jos katsoo mitä tahansa alaa, varsinkin julkista, niin aivopesu ja mentaliteetti on ns. rasisminvastaista. Sen takia ”joudutaan” katsomaan kehitysmaalaisten (jotka on lähes kaikki muslimeja) sekoilua läpi sormien – vaihtoehtona on alanvaihto.

Portsarit on neitejä
Portsarit on neitejä
29.7.2020 18:49
Vastaa...  Aappa

Suomalaisten veri valuu viemäriin, toisinaan henki siinä mukana. Muutama askel portsareilta ja tämä olis vältetty tuossakin ”pinta”paikassa, vai voiko sitä sellaiseksi sanoa jos nuolevat matuperseitä ja antavat suomalaisten kuolla silmien edessä. 50metrin päässä kuollut, joten 30 metrin päässä hakattu 4 suomalaista. Ihan turha väittää että eivät ole kuulleet tai nähneet mitään. Toisaalta kauheaa jos ei voi päivän instagram kuvaa laittaa kun on pohkeessa naarmu tai jossain tosiaan jopa mustelma, joutuu pitään ehkä jopa kaksi tai kolme päivää lomaa itsensä kuvaamisesta.

Suomi takaisin
Suomi takaisin
29.7.2020 18:33

Jos tuohon touhuun haluaa tehdä stopin se vaatii joukon, jotain 10 miestä. Pari jotain lyhyttä kovaa kaveria ja yhden tai kaksi hammeria(isku ja itku). Loput voi olla ihan normeja, paitsi kaksi juoksijaa. Nämä pari lyhyttä kaveria etsii matuporukan ja kertoo niille ihan vaan totuuksia koraanista ja Muhiksesta vaikka koko illan. Riittävästi kuitenkin, että ne 4-6 matujengiläistä päättää opettaa näitä.

Näiden kahden miehen edellä menee 3 miestä, joista yksi tai kaksi hammeria ja jäävät ovelle tupakille. Ja perässä tulee sama määrä. Matut tietysti innoissaan toivovat pääsevänsä tappamaan nämä kaksi, jotka lähtee vaikka vasemmalle. Ja hyökkäävät päälle, jolloin hammerit nakuttaa pari matua kenttään. Loput yrittää tietysti pakoon ja osa pääseki.

Varmuuden vuoksi siihen lähistöllä on asetettu kaksi hyväkuontoista isohkoa miestä. Eka on jotain 150m päässä ja lataa vastapalloon pakenevan matun korkkarit kattoon ja jos toinen jää tuijottaan niin pystyy matsaileen sen kanssa hetken. Ekasta paikasta joutilaat lönkköttelee avuksi jos on tarvetta.

Jos matu luonteensa mukaan kuitenkin juoksee kuin gaselli eteenpäin niin siellä 250m päässä on se kovakuntoisin kaveri lataamassa tauluun ja tarvittaessa juokseen sen kiinni. Loppujengi vääntäytyy paikalle sitä mukaa kun homma on hoidettu.

Näin Helsinki tai mikä tahansa paikka on vapaa muutamassa viikossa. Siinä helposti toteuttettavissa oleva strategia. Matut tykkää hakata yhtä jengillä, mutta jos alakynteen jäädään oma perse on kallein. Sen vuoksihan 100 erikoiskoulutettua voi vallata suurinpiirtein minkä tahansa afrikan maan kun on kunnon vehkeet ja strategia sekä taktiikka kohdillaan. Nämä alkuasukkaat on kiinnostuneita vain omasta hyvinvoinnista. Ei niillä ole me henkeä, jos ei ole varma voitto.

Pelko pitää istuttaa muihin kuin suomalaisiin.

Särmääjä
Särmääjä
29.7.2020 18:38

Helsingin BLM-poliisit on Suomen poliittisimmat niin en yhtään ihmettelisi vaikka tässäkin olisi ohjeistettu ja ohjattu että yhteiskunnallisten syiden vuoksi olisi hyvä viimeseen asti pitää tekijöiden kuvat piilossa. Eipä tohon juttuun puuttuneet edes siellä paikan päällä koska pitäähän matujengien kanssa välttää konfliktia ja pitää hyvä pössis. Se on sitä taposlaista agendaa että suomalaisia aina lähtökohtasesti aina ensin syytetään, pahoinpidellään ja pidätetään varsinkin tuolla etelässä. Pt-median on turha täällä toistella polpon virallisia mantroja kun jotain Suomen hallituksen välikysymysvastauksia.

Karl Maybe
Karl Maybe
29.7.2020 20:29
Vastaa...  Särmääjä

Mitä enemmän poliisi välttelee konflikteja, sitä enemmän niitä on tulossa. Nafrit eivät nuhteluista piittaa, vaan tarvitaan ylivoimaa mikä ottaa niiltä luulot pois. Silloin ne konfliktit alkavat vähetä.

Jo suvakkien housut kastuvat
Jo suvakkien housut kastuvat
30.7.2020 02:18

Mahtavaa etnistä ja monikultturista värinää. ”Mukavia hetkiä ruonalaiton ja kaiken kivan merkeissä”- sannikka-