Pommeja siellä, pommeja täällä

Arbogan parin viikon takaisin pommin jälkiä.

Viime päivien aikana on viritelty räjähdyspanoksia taas normaaliin tahtiin. Eilen illalla räjähti Tukholman eteläpuolella Haningen kunnan ongelma-alueella Jordbrossa.

Klo 22.45 aikaan tapahtunut räjähdys vaurioitta kerrostalon rakenteita ja yksi parveke, johon pommi oli kohdistettu, on romahduskunnossa. Yleensä tällaisia asioita tutkitaan yleisenä vaaran aiheuttamisena tai murhan yrityksenä.

Heinäkuussa on räjähdellyt muutenkin. Sölvesborgissa räjäytettiin 25. päivän yönä autopommi. 24. päivän yönä tujautettiin räjähdyspanos Bjuvissa. Teollisuuskiinteistön portaat särjettiin pommilla.

Arbogassa tapahtui 16. heinäkuuta isommanpuoleinen pommi. Kerrostalon katutason liikehuoneiston edustalle viritettiin pommi, joka tuhosi koko alakerran. Kerrostalo evakuoitiin.

Yleensä näissä pommeissa on motiivina gangsterien väliset saamasuhteet tai rispekti. Joko sitä ollaan velkaa, velkaa ei pystytä maksamaan ja pommi on ikään kuin viimeinen muistutuslasku. Lisäksi pommeja voidaan viritellä jollekin henkilölle muistutukseksi mitä tarkoittaa rispekti. Silmille ei hypitä ja seuraava pommi vie hengen. Mitään uskonnollisia motiiveja ei ole niin kauan kuin pommi ei ole kohdistettu johonkin toiseen uskonnolliseen yhteisöön.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
usan *mielenosoitusten totuus
Patsipate

Deep state asialla. Kuka on deep staten johtaja Paavo, onko sulla monopoli siihen kommentoimiseen?

Vihje. Eivät ole muslimeja

DEEP STATE MÄÄRÄÄ, poliitikko on vain aivoton pää

Deep State Ruotsissa on VIRKAMIESKONEISTO joka määrää mitä poliitikot sanovat ja tekevät. Politikot ovat vain puhuvia päitä, tyhmiä ja epäpäteviä, varsinkin sossut.

Juha II

Monikulttuurisuus on synonyymi helvetille. Maanpäälliselle sellaiselle! Helsingissäkin matut tuhopolttavat autoja. Kaikki tietävät nyt kun ählämit aivan itse kuvasivat. Poliisi ei den sijaan vieläkään tiedä mitään. Kun asiaa ei katso kohti, sitä ei ole silloin olemassa! Poliisi ennalta ehkäisee rikoksia olemalla niistä hipihiljaa. Siis matujen.

Kätilö mokasi

Paikallisen ”Akin” pulveritoimiston ikkunat pantu paskaksi

K J

Ihmeen paljon nuo saavat räjähdysaineita käsiinsä. Menepä Suomessa yrittämään murtautumaan jollekin räjäytystyömaalle pommivarastoon. Aniittia tms. ei tosiaan ole missään hökkelissä kanaverkon takana. Ainakin kun kaveri räjäytteli kallioita niin auto toi (vaarallisten aineiden kuljetusauto) vilkut päällä tietyn annoksen mitä nyt tarvitsi.

Ihme juttu. Kaikki osaa räjäyttää kaasupullon tuhoa tehdäkseen, mutta räjähdysainetta harvoin olen kenelläkään rikollisella nähnyt. Dynamiittia oli kerran eräällä ja se halusi räjäyttää yhden siirtolohkareen huvikseen, mutta poliisit sai kiinni sen jostain syystä.

Paskasakki ei lopu

Plärätkääpä esille kuva tästä tunisialaisesta tuplamurhaajasta (tappoi kaksi pienten lasten isää) joka vuodesta 2007 istuu veronmaksajien elättämänä elinkautista ja on liian vaarallinen jotta tuomio muutettaisiin määräaikaiseksi. Asui jo ennen murhaa Ruotsissa väärällä identiteetillä, mukamas libyalaisena. Kuvassa murha-AK kädessä:

https://www.expressen.se/gt/krim/dubbelmordaren-for-farlig-nekas-tidsbestamt-straff/