Lundissa taas koulu poroksi kivijalkaa myöten

Lundin koulupyromaani jatkaa vapaalla jalalla. Viime yönä tuikattiin tuleen taas uusi koulu, joka paloi kivijalkaa myöten poroksi.

Palolaitos sai hälytyksen ennen klo 23.00 Hjärupin koululle, jossa rakennus oli ilmiliekeissä. Uutisten mukaan liekit olivat levinneet jo kiinteistön sisällä ja välikatolla. Palokunta pystyi lähinnä pitämään huolen, ettei paloa leviä ympäriinsä.

Hjärup kuuluu Staffanstorpin kuntaa, mutta ovat käytännössä samaa kaupunkia Lundin kanssa. Poliisi on tuhopolttojen takia laittanut alueelle erikoistoimet pystyyn, sillä kuluvan vuoden aikana alueella on ollut yli 50 erilaista tuhopolttoa. Lundissa on keväästä alkaen poltettu 12 koulua.

Lundissa paloi koulurakennus tätä ennen viimeksi viime viikon maanantaina. Poliisi uskookin, että Staffanstorpin ja Lundin palojen takana on samoja henkilöitä. Ei välttämättä yksi, vaan tekijöitä voi olla useitakin.

12 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Lundissa taas koulu poroksi kivijalkaa myöten […]

PunikkipersepaviaanotHoi
PunikkipersepaviaanotHoi
2.8.2020 08:04

” MONIKULTTUURISUUS ON RIKKAUS!!! ” -a.s.
Muistaako kukaan tätä mielenvikaista slogania enää vai veikö sana ”KORONA”:n jankutus aivokapasiteetin tuuliajolle?

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
1.8.2020 05:59

Hölmöillä on halvat huvit.
Aaamen…

Big l
Big l
31.7.2020 06:40

Niin sitä rauhanuskonnon urhot teker ruotsistakin kehitysmaan. Samanlaisen paskaläävän millaiset ovat kotimaistaan saaneet aikaan. Mihinköhän meinaavat sit mennä kun eurooppa on tuhottu ja taas on paha olla. Mitä jos me valkoihoiset sivistyneet jätetään eurooppa musujen haltuun ja lähdetään rakentaan afrikasta mieleisemme hyvinvointiyhteiskunta…luonnonrikkauksia piisaa…ja antaa kaikkien karvaranteiden ja mutakuonojen asuttaa eurooppa…sillä ehdolla ettei ne ikinä saa näyttää naamaansa enään lähtömaissaan. Eurooppa olos hetkessä tuhottu ja afrikassa hyvin toimiva hynvointiyhteiskunta. Vihervassarit ja anarkistit luonnollisesti jäis eurooppaan monikulttuurin ihanuudesta nauttiin

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
1.8.2020 06:05
Vastaa...  Big l

Se oli erittäin hyvin sanottu!
Aaamen…

Ali Kessu
Ali Kessu
30.7.2020 22:36

Ennen muinoin oli vitsi suomessa, että jos koulu palaa, niin sitä mennään sammuttamaan bensalla, mutta nuo nyky”nuoret” toteuttavat näitä ajatuksiaan oikeasti.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
30.7.2020 22:12

No hui. Keravan puukoulukin paloi 1981 ja 1987 asialla siis tod.näk. suomalaiset nuoret. Pakolaisia turha kenenkään syyttää, tekijänä siirtolainen.

Edellinen on huumoria, en väitä tietäväni asiasta mitään.

Juha II
Juha II
30.7.2020 19:27

”Boko hara!!!”

Jos ei laiteta stoppia koko yhteiskunta tuhoutuu
Jos ei laiteta stoppia koko yhteiskunta tuhoutuu
30.7.2020 07:45

Massamaahanmuutto tuhoaa väestön ja kiinteistöt, on kuin jonkinlainen totaalinen sekopäisyys velloisi maassa.

Silti mitään ei tehdä, paitsi puhutaan. Matuja tulee edelleenkin tasaisesti masinoituna noin 200/viikko ja se tekee lähemmäs 1000 per kuukausi plus sitten viiveellä sukulaiset.

Tämä ei toimi eikä tule koskaan toimimaan. Tämä on tuhon tie, tästä seuraa vain tuhoa. Pizzapaakareita EI tarvita yhtään ainoaa lisää. Täti Merkelekin on nyt kusessa kun Saksassa on 26,1 miljoonaa matua.

kinotimo
kinotimo
30.7.2020 13:29

Tulee mieleen sellaiset tulevaisuuselokuvat kuin Mad Max ja Soylent Green.

Joppos123
Joppos123
30.7.2020 07:41

Islamistit tunnustavat oikeiksi kouluiksi vain koraanikoulut, kaikki muut pitää polttaa nousevan paskastanian valtion nimissä.

hördu
hördu
30.7.2020 06:39

Alistusaate yrittää tuhota valistusaatteen. Tuon hyökkäävän voiman pystyy pysäyttämään vain ylivoimalla. Diskuteeraukset ja vetoomukset ovat suoraan kuin valmiiksi nauretusta komediasta.