Esittelyssä monikulttuurinen Botkyrka

Botkyrkan kunta on ollut nyt paljon otsikoissa ja ympäriinsä ollaan kyselty, että mitä ihmettä maassa oikein tapahtuu. Millainen kunta Botkyrka oikein sitten on? Vastaus on yksiselitteinen: Pohjolan monikulttuurisin kunta.

Botkyrka jää kaikissa uutisissa Tukholman varjoon. Vieressä oleva suurkaupunki vetää magneetin lailla kaiken niin hyvän kuin pahankin uutisen puoleensa. Käytännössä Botkyrka on yhtä samaa kaupunkijatkumoa Tukholmasta etelään. Etelässä Botkyrka taas ikään kuin jatkuu Södertäljenä.

Mutta otetaanpa muutama fakta: Botkyrkassa asuu 93 106 asukasta, eli se on Porin ja Kuopion välimaastossa.

Botkyrkassa ulkomaalaisten osuus on 60 % (2019). Luku tarkoittaa ulkomaila syntyneitä henkilöitä ja Ruotsissa syntyneitä henkilöitä, joiden molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla.

Ulkomailla syntyneiden henkilöiden osuus on 42,1 %. Ulkomaisten kansalaisten osuus on 18,1 %.

Ulkomaalaisten osuus Botkyrkassa on 60 %”

Vertailun vuoksi, niin Södertäljessä ulkomaalaisten osuus on 55 %, Haaparannassa 56,1 % (Toim. huom. Suomalaisia), Malmössä 45,7 %, Sigtunassa 45,5 % (!) ja Tukholmassa vain 33,3 %.

Jos halutaan nostaa palkintopallille Ruotsin kaikista monikulttuurisimmat, samalla kaikista pahimmat alueet, niin se on aivan yksiselitteisesti alue, joka alkaa Botkyrkan länsiosista Hallundasta ja jatkuu Södertäljeen.

Mistä Botkyrka tunnetaan?

Viimeisimpänä lienee Fittjan jättimäinen joukkoraiskaus, josta komppania miehiä päästettiin lopulta vapaalle jalalle. Botkyrka kuitenkin tunnetaan syyrialaismafiasta. Muutama vuosi sitten Södertörnin käräjillä jaettiin pitkiä vankeustuomioita suurin piirtein kaikista rikoslaissa mainituista rikoksista. Murhista petoksiin.

Huomattavaa on se, että syyrialaismafialla on lonkeronsa yhteiskunnan kaikilla saroilla näennäisesti rehellisissä bisneksistä puhtaaseen ammattimurhaamiseen. Samojen käräjien valkokaulussiipi istutettiin vankilaan mm. petoksista. Perustettiin kymmeniä yksityisiä kotipalveluyrityksiä, joiden avulla sitten kupattiin kaupungilta miljoonia kruunuja apurahoja.

Syyrialaiset lääkärit kirjoittelivat terveille, mutta eläkkeellä jo oleville ihmisille papereita kotiavun tarpeesta. Laskennallisesti sitten laskutettiin kaupunkia kuvitteellisista käynneistä. Mukana oli ihan tavallisia syyrialaisia hoitajia.

Mafian toisessa siivessä salakuljetettiin huumeita, myytiin aseita ja vaikkapa murhattiin ihmisiä.

Kun tälle syyrialaismafian gangsterisiivelle lasketeltiin pari vuotta sitten Svean hovioikeudessa lopulliset päätökset pitkistä vankeustuomioista niin Botkyrkassa ja Södertäljessä oli täysi sotatila.

Ei siis kannata missään nimessä aliarvioida tällaisen hyvin organisoidun etnisen mafian toimintakykyä. Olisi aivan naurettavaa kuvitella, että ruotsalainen yhteiskunta voisi jotakin näin vakiintuneelle mafialle, jonka jäseniä istuu yhteiskunnan korkeillakin paikoilla kunnanhallituksissa, pankkien valtuustoissa jne.

Syyrialaismafialla on siis sellainen ote ruotsalaisesta yhteiskunnasta, että sitä ei voi enää hävittää millään parlamentaarisilla keinoilla tai poliisisetien pullaa ja kahvia-tilaisuuksilla. Edes poliisin kovimmat karhuryhmät eivät pärjää tulivoimassa tälle ryhmittymälle.

Siinäpä alkuun maistiaisia millaista on monikulttuurisessa kaupungissa. Voi kun Espoosta saataisiin Helsingin kupeeseen vastaavankaltainen yhteisö.

Botkyrkan jakautuminen

Kunta jakautuu hyvin jyrkästi kahtia. Näihin ulkomaalaisalueisiin kuuluvat Hallunda, Slagsta, Fittja, Norsborg ja Alby. Itäosissa on harvempaan asuttuja omakotitaloalueita, jossa asuu suurin osa ruotsalaisista. Kun Hallundan alueelta ajaa itään niin populaatio muuttuu muutaman sadan metrin matkalla. Näillä ruotsalaisalueilla ja ongelma-alueilla ei kuitenkaan ole yhtään mitään yhteistä, ne nyt vain sattuvat sijaitsemaan yhden ja saman kunnan alueella.

 


[rps-paypal]

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
K J

On tosi hieno homma Paavo kun kerrot näistä asioista tavallisille hämäläisille. Ei ollut mitään tietoa tästä multikulttuurisuuden mekasta ainakaan itselleni. Kyllä ajan tasalla oleva suomalainen tietää mikä on Suomen monikulttuurisin ja rikollisin paikkakunta sekä minkälaista rikollisuutta siellä harjoitetaan. Nämä tulevat tarpeeseen ihan yleissivistyksessä. Olet todellakin ansainnut tukea näihin tietopläjäyksiin. Minä en edes kyseenalaista näitä. Paavo olet kuin Ruotsin kirjeenvaihtaja. Tsemppiä vainen!

Bjorn Börg

Onhan se härskiä että pienen laivamatkan päässä on tuollainen maa, helvetin iso perseenreikä ainaisessa räjähdysvalmiudessa järkyttävän paskamäärän takia. Ja tuo maa oli vain 40 vuotta sitten arvostettu hyvin hyvin korkealle kaikilla parhausasteikoilla. Näin äkkiä ja tehokkaasti monikulttuuri tuhoaa kaiken. Yhteiskuntasyöpää.

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Minä

80-luvun mittaan nuo alueet ja Rinkebyn seutu muuttuivat sellaisiksi, että moni ruotsalainen pelkäsi mennä noille alueille. Oli olemassa jännitystä tarjolla jo silloin. Enimmäkseen se pelko oli vielä silloin turha, mutta oli sille vähän aihettakin.

90-luvun mittaan monikulttuurisuus sen kuin parani ja esim. yöbussit eivät enää ajaneet Rinkebyhyn. Rinkebykin muuttui lähes täysin monikulttuurisuuskeitaaksi. Rinkebyn ostoskeskuksen puodeista katosivat ruotsalaiset omistajat ja työntekijätkin.

Noilla alueilla tavallisin tili on “sossun tili”. Eipä siellä paljon muita virallisia tilejä olekaan. Epävirallisia tilejä on kyllä runsaasti, siis niin sanottua pimeää rahaa.

Alkoi olla niin, että työpaikan saaminen saattoi vaikeutua, jos oli osoite Rinkebyssä. Saattoi mennä hakemus samaan koriin niiden kanssa, joilla oli kovin erikoisia ulkomaalaiselta kuulostavia nimiä. Moni työnantaja ei enää halunnut ottaa muita kuin ruotsalaisia ja suomalaisia – no kyllä norjalaiset ja muut eurooppalaiset kävivät yhtälailla, mutta lähi-itäläiseltä tai afrikkalaiselta kuulostavilla olevat nimet menivät roskakoriin oitis.

Tämä kehitys ei ollut ilman aihetta. Se ei perustunut suosittuun syyhyn, jota tarjotaan ensimmäiseksi, siis rasismiin. Perustui ihan käytännössä ilmenneisiin ongelmiin. Kun mitä todennäköisimmin jonkin ryhmän edustaja ei osaa riittävästi, on hankala tai tuo ongelmia, ei ole ihme, jos lopulta sen ryhmän porukkaa ei jakseta edes ajatella ottaa töihin.

Woah

Ruotsin islamisaatio etenee hyvää vauhtia ja voi hyvin.Ruotsi aiheuttaa tulevaisuudessa pahoja vaikeuksia naapureilleen ja olisi hyvä alkaa varautumaan tähän uhkaan.

Minä

Aikoinaan Ruotsi valloitti Suomen paavin luvalla ja myötävaikutuksella. Tuleeko joskus tulevaisuudessa samankaltainen lupa jostain Mekasta ja joltain kalifilta ja yli-imaamilta.

Dickie

Pitäisköhän mestan nimi vaihtaa vaikkapa Bootmoskeijaksi? aika rassistista tuommonen kyrkka

Dickie

tai nimi vois olla vaikkapa Kirkkovene

Terhomatti Hämeenkorpi

Tere, Pate ja muut !
Muistan hyvin, kun 80 – 90 – lukujen vaihteessa suuntasin perheen kesälomamatkalla etelään. Tukholmaan saavuttuamme emme syöneet laivan aamiaista emmekä liioin menneet mihinkään aamubaariin notkuilemaan. Ei, vaan kaupungin läpi etelään ja ensimmäinen pysähdys oli Botkyrkan hautausmaalla (!). Siellä oli aamuauringon paistaessa mukava ja rauhallista eyödä eväitään ja niin jaksoi jatkaa matkaa, jota yleensä kertyi 2 – 3 viikkoa etupäässä Keski-Euroopassa. “Sellanen ol´ Botkyrka; sellanen ol´ Botkyrka”, vaan eipä ole enää. Vissiin jo 15 vuotta sitten lopetin kaikki reissuni Ruotsiin, vaikka minulla asuu kaksi serkua perheineen siellä. Empä viitti vaan lähteä, av någon anledning!!!

Anna-Maria Korhonen

Voi kun Espoosta saataisiin Helsingin kupeeseen vastaavankaltainen yhteisö.”

Siitä on hyvää vauhtia tulossa sellainen ja siksi muutan sieltä pois tänä syksynä. T. nimim “White Flight”

Daavidin poika

Kyllä nämä Ruotsin tapahtumat rikos rintamalla sanattomaksi vetää, varmaan monen muun kuin minutkin. Järkyttävintä on kun valvova viranomainen ei löydä ratkaisua rikosten lopettamiseksi / selvittämiseksi.

Jotenkin näin pohjoismaalaisena tulee häpeän tunne siitä kun nämä Ruotsalaiset viranomaiset ruokkivat vielä nämä rikolliset Pizza neuvotteluissa.Sellainenkin seikka ihmetyttää, että mistä nämä raskaat aseet ovat kotoisin, eli mistä nämä rikolliset saavat nuo aseet.?.

Piikki lihassa

Ainakin Jugoslavian sodan jälkeen Balkanilta salakuljetettiin paljon laittomia aseita Ruotsiin.

Turhaantunut

Virkavalta ja armeija saa kyllä aseylivoiman lopulta, mutta mitä se auttaa kun ruotsin armeija lakkaa kynsiään ja homoilee kasarmeissaan.

Evplasse

Ainoastaan Usan malli toimisi Suomessakin, et saa penninlatiakaan ilman työtä. Ilmaisen rahan jakaminen johtaa suuriin ongelmiin . Vihervasemmisto poliitikot ovat valmiit jakamaan kaikkien muiden rahat paitsi omiaan . Näiden “pakolaiseten” pavelut pitäisi kilpailuttaa kuka tekee halvimmalla, ostetaan palvelut vaikka venäjältä, siperia opettaa.

Taikaseinä

Jossain vaiheessa se loppuukin se ilmaisen rahan jakaminen. Kun ei ole enää mistä jakaa. Näin ennustan. Kun jo nyt julkinen sektori on paisunut järjettömäksi joka rahoitetaan velalla.

Minä

Kas kummaa. On tuo Italia kuitenkin lirissä ylivelkaantuneisuuden tähden.

Last edited 3 vuotta sitten by Minä
woah

Niin se ylimääräinen raha siirtyy vikkelään eliitin taskuun. Työssäkäyvä, eläkeläien jne. maksavat enemmän veroja, kun se on vaan niin vitun ihanaa. Joku tässä ei täsmää.Miksi kysymyksiä on paljon…

Daavidin poika

Kyllä Israel:in valtiolla olisi korkea aika lähettää Ruotsalaiset rauhanturvaajat, esim Kolaninkukkuloilta omaan kotimaahansa pitämään järjestystä. Mitä järkeä on yleensä pitää Ruotsalaisia rauhanturvaajia missään maailman kolkassa.?

Onhan asia kuitenkin niin, että Israeli:n valtiolla, ja Ruotsin kansalaisilla on sama vihollinen.

Moonman

Tällaisen mafian toimintaa voitaisiin torpata helposti ns. Virkamieslailla jolla kiellettäisiin tietyissä viroissa ja ammateissa toimiminen jos henkilö edustaa sellaista etnisyyttä josta tiedetään aiheutuvan ongelmia. Tähän ei tietenkään voida ryhtyä koska ihmisoikeudet. Ihmisoikeus-peli pelataan loppuun asti kunnes ei ole enää mitään yhteiskuntaa tai lakeja.

Turhaantunut