Päivän tilasto: Yhä useampi ruotsalainen kunta on maahanmuuttajaenemmistöinen

Tähän väliin sopii muistutuksena Affen statistiikkablogin muutaman vuoden takainen ennuste Ruotsin ulkomaalaisväestön kehityksestä.

Tilasto on tehty vuonna 2017-2018 perustuen aikaisempien vuosien  tilastotietoihin, joista on sitten vedetty suora mallinnus “jos maahanmuutto jatkuu kuten tähänkin asti, niin se näyttää tulevaisuudelta tältä”.

Ruotsissa on jo muutaman vuoden sisällä toistakymmentä kuntaa, joissa tulijoita on enemmän kuin kantaruotsalaisia.

Se mikä on huomionarvoista on se, että kaikki suuren maahanmuuttajamäärän kunnat ovat ongelmakuntia ja niissä on poliisin määrittelemiä ongelmalähiöitä, paitsi Haaparannassa. Mistä tämä johtuu? Siitä, että kaikissa muissa kunnissa kolmansista maista tulleet tulijat dominoivat maahanmuuttajatilastoja, paitsi Haaparannassa, jossa ylivoimainen enemmistö ulkomaalaisista on suomalaisia.

Tilastoon ulkomaalaisiksi on laskettu henkilöt, jotka ovat syntyneet ulkomailla ja henkilöt, joiden molemmat vanhemmat tai toinen vanhempi on syntynyt ulkomailla.

HUOM!! Mukana tilastoissa ovat vain 15-44-vuotiaat miehet.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
IsoMyy

Eihän tämä todista mitään väestönvaihdosta. Tilastot ovat vain tilastoja ja tämäkin tilasto on liian pitkä ja leveä. Öyhöttäjien salaliittoteoriaa. Jos nyt sattuukin olemaan totta, niin paremmat geenit…
Parasta tässä kehityksessä on se, että 30 vuoden päästä voi matkustaa lähes mihinkä tahansa Euroopan maahan ja ei tule kulttuurishokkeja vastaan. Jokainen maa on äpäläwäpälää ja islamia. Eurooppa yhdentyy. Sitähän EU lupasi.

mokuhoax

Keskiluokan kutistuessa yhä harvemmalla tulee olemaan varaa matkustella ulkomailla. Ne, joilla sitä on joutuvat yksin kulkiessaan helposti ryöstöjen kohteeksi. Kulttuurishokkia pahempi shokkitila tuolloin on se, mikä seuraa runsaasta verenvuodosta.

Fatwantarkistaja

Miten tässä tilanteessa maailman paras idea voi olla ottaa lisää kehitysmaalaisia ja antaa niille Ruottin passit. Kun ongelmia tulee, syytetään kerrostaloja rasismista. Jatketaan, kunnes kaikki on paskottu.

hieno homma

Juuri näin, siksi asunkin osan vuodesta Unkarissa kun akkani on sieltä kotoisin, vaan siellä on turvallista asua ja eipä näy daeshkusipäitä ynnä kaduilla on rauhallista kulkea toisin kuin vihervasemmiston johtamassa Isänmaassamme……

Muuriton Ruotsi ja Suomi

Ruotsin sosdem sisäministeri on tänään ”erittäin vihainen” 12- vuotiaan tytön ampumisesta. Miksi? Sisäministerin pomo Löhveeni sanoi 2015 ettei hänen Eurooppansa rakenna muureja vaan kaikki ovat tervetulleita.

Muureja ei rakennettu ja tässä nyt ollaan eli kaikki on mennyt niin kuin Freedrikki ja Steeffani suunnittelivat, halusivat ja haluavat. Vai eikö? Oltiinko kukaties erittäin tyhmiä kun kuviteltiin että kaikki menee nappiin ja Ruotsi senkun vaurastuu?

hieno homma

Samalla tavalla maatamme tuhoaa vihreä sisäministerimme, prkle… sanat eivät riitä kertomaan mitä mieltä olen. 🤔

Aappa

Ennen matkustettiin ulkomaille eksotiikan perässä, nykyään eksotiikkaa karkuun.

Fatwantarkistaja

Eestissä on kiva käydä, näkee valkoisiakin välillä.

Joku koiranleuka voisi sanoa, että mene töihin, sielläkin on valkoisia.

Minä

Noissa kunnissa, siis paitsi Haaparannassa, menee talous mönkään, asuntojen ja kiinteistljen arvot tippuvat ja kuntalaiset äänestävät islamvoittoisesti.

Ruotsalaiset ja tietysti suomalaiset ja muutkin eurooppalaiset tulevat katoamaan alueilta. Kuinkas Ruotsi sitten hallitsee konkurssipesiä?

Anna-Maria Korhonen

Tulipahan vain mieleen, että jos eurooppalaisen kolonialismin aika Afrikassa oli sitten niin suuri inhimillinen katastrofi, että se pitää hyvittää asuttamalla Eurooppa aftikkalaisilla ja arabeilla, miksi eurooppalaista väestöä Afrikan maissa on silti pääasiassa prosentti tai kaksi. Jopa apartheidista kuuluisassa Etelä-Afrikassa valkoisia on alle 10%. Mietin vain sitä kuka oikein kolonisoi ja ketä.

https://www.infoplease.com/world/social-statistics/ethnicity-and-race-countries

Pottunokka

No siinähän jälleen todiste, miten paska lävähtää tiskiin 10 – 20 sisällä.

Pottunokka

Siis 10 – 20 vuoden sisällä.

Juha II

Eräs suvakki-ämmä totesi väestönvaihtoon ja sen ilmiselvään todelliseen (“salaliittoteoria”) vastaväitteen, että “Ruotsalaisia (oikeita) on nyt enemmän kuin koskaan!?!?!?”

Suomessa tilanne tulee olemaan täysin Ruotsin kaltainen, koska suomalainen tuulipuku kansa narkolepsian ja nukkuymahalvauksen kaltaisessa tilassa eläen 1970-1980-lukua niin “syrjästä” kaikesta.
Mutta kummakos tuo kun valtamedia hoitaa aivopesun kun siile vieläpä maksetaan siitä aivan kuten SVT.lle Ruotsissa.

Pottunokka

Niin täytyy muistaa esim Mona Walterin kommentit jne. Hän on varoittanut esim Pohjoismaita siitä, mihin tämä yltiöpäinen suvakismi jne johtaa. Omalla maalaisjärjellä ajateltuna olen huomioinut seuraavaa. Tästä on tullut ns arkipäivää paska median myötävaikutuksella. Eli aivopestään kansalaiset. Esim mainokset jne. On otettu käyttöön esim ” nuoriso joukko “. Kun allekirjoittaneen kokemukset monikulttuurisuuden johdosta ovat tällä hetkellä erittäin läheisen raiskaus/kuolema sekä tuttujen kautta kokema muslimin polttomurha elävältä. Lisäksi tutun kirkko työntekijän pää irti kunniamurha. Viimeksi vetämään keskustelin siskoni tyttären kanssa, että kuinka Espoon keskuksessa häntä ahdisteltiin ” nuoriso joukon ” toimesta. Selvisi tilanteesta. Mutta pelot jäi. Summa summarum. Paskaa on tiedossa entistäkin enemmän.

soppajonossa nähdään

90-luvun laman jälkeinen aineellinen hyvinvointi on tuudittanut ihmiset jonkinlaiseen tässä-ja-nyt -unelmaan. Rahaa tulee taikaseinästä, sähkö tulee töpselistä, turvapaikanhakijat kotiutuvat kiitollisina, kehitysapu parantaa Afrikkaa, ehdonalaiset tuomiot vähentävät rikollisuutta, Eurooppaan ei tule uusia sotia ja madonnahymy muuttaa velat saataviksi.

Anonyymi

Nyt haukut kyllä ihan vääriä ihmisiä; juutalaiset eivät ole syypäitä nykytilanteeseen. Syypäitä ovat vihervasemmistolaiset maailmaa halailevat poliitikot ja heidän aivopestyt (Yle ja Hesari etunenässä) äänestäjänsä. Kuten mainio blogisti Yrjöperskeles sanoo, he kuvittelevat, että kaikki tänne kehitysmaista tulevat ovat samanlaisia lällydemareita, jotka tuosta vaan solahtavat moderniin länsimaiseen yhteiskuntaan. Enempää väärässä ei voi olla!

JarkkoKo

Tämä tietää sitä, että ruotsin talous tulee sakkaamaan pahasti, seuraavan sukupolven aikana. Väkimäärä kasvaa samalla kun työtä tekevä, veroja maksava väenosa vähenee ….

Pirtsakka

Tilasto olisi antanut enemmän tietoa, jos siinä olisi ollut eriteltynä maat, joista maahanmuuttajat ovat tulleet. Toisaalta riittää antamaan jotain osviittaa sekin, kun vilkaisee ympärilleen Helsingissä ja tunnistaa eri kansallisuuksien ominaispiirteitä – ihan ilman tilastojakin.

Pilaamatonta paikkaa ei ole

Eikö tuossa muka vähitenmatutetussa kunnassa Kil tapahtunut juuri se murha missä maahantunkeutunut afgaanilapsonen kuristi ja väänsi niskat nurin 70- vuotiaalta opettaja-rakastajattareltaan?

1 1=11

Tuohon voi vielä lisätä että Ruotsissa harrastelee keppostelua noin miljoona “bonuskansalaista” joista eivät mitkään väestörekisterit tiedä paskaakaan, joten nuo tilastot ovat todellisuudessa REILUSTI alakanttiin.

Luski Piski

Olisipa Suomesta vastaava kuntakohtainen tilasto.
Tietäisi mihin muuttaisi.