Poliisin kehokamera paljastaa, että George Floyd ylireagoi pidätystilanteessa

Daily Mailin julkaisemassa poliisien vartalokamerakuvista voidaan nähdä, että tosiasiassa poliisi ei ollut millään tavalla syyllinen värillisen rikollisen George Floydin kuolemaan.

 

Kun poliisi saapuu paikalle, istuu Floyd autossaan. Poliisi oli hetkeä aikaisemmin hälytetty paikalle kun Floyd yritti ostaa tupakkaa väärennetyllä 20 dollarin setelillä.

Poliisin saapuessa paikalle, aloitti Floyd oman shown. Hän mölisee jotain eikä suostu tulemaan poliisin kehoituksesta ulos autostaan. Poliisi ottaa aseen esille, jolloin Floyd jatkaa kähisevää huutoa ”Älä ammu minua”. Poliisi kertoo, ettei aio ampua vaan kehoittaa Floydia tulemaan ulos autostaan.

Tilanne jatkuu, että Floyd laitetaan käsirautoihin, jolloin hän selvästi kokaiini- tai amfetamiinihuumassa ottaa psykoosivaihteen päälle. Tuollainen ylireagointi on humalaisillakin tavallista. Se johtaa tilanteeseen, että ensin Floyd saadaan poliisiautoon, mutta hän valuu sieltä ulos, jolloin yhden poliisin on pakko hillitä teutaroivaa Floydia pitämällä jalkaa tämän selän päällä, jossa poliisin painopiste on. Kuvasta näkee selvästi, että poliisin jalan painopiste ei ole niskan päällä vaan polvi lähinnä pitää teutaroivaa miestä aloillaan.

 

Tämän takia värilliset ovat aloittaneet maailmanlaajuiset mellakat, joita rasismimvastustelijat komppaavat.

32 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonyymi
Anonyymi
6.8.2020 05:03

Miten voi puhua, jos ei voi edes hengittää?

Bulbasauron
Bulbasauron
5.8.2020 14:59

Ja näin, kuulkas lapsukaiset, saatiin taas mustille uusia tossuja verkkareita ja puhelimia sekä antifan naurettavalle pelleryhmälle pientä puuhastelua. Mustat nauraa hekottaa antifalle..”ei helkkari mitä valkoisia spedejä, antaa noitten ihan pihalla olevien valko-mänttien meluta ja mölytä kun me putsataan kaupat” Kun ei löydy rasismia niin keksitään sitä, ei nyt anneta tosiasioiden sotkea hyvää tarinaa hei kamoon heeeeei.

Jaaha
Jaaha
5.8.2020 13:14

Minulle oli alusta asti selvää, ensimmäisestä videosta, sitä myös kommentoin alusta pitäen, että ilmiselvästi ystävällisesti ja ammattimaisesti käyttäytyviä poliiseja syytetään murhasta. Ja se on tässä koko ajan eniten vituttanut, että ihmisiä puhuttaa vain mitä sekopää huutajalle tapahtui tai ei tapahtunut ja harva ajattelee, että työtää äärettömän ystävällisesti ja kärsivällisesti tehneitä poliiseja syytetään murhasta.

Jones
Jones
5.8.2020 11:01

Mellakat ovat osoitus siitä, että jotkut luulevat voivansa hillua miten tahtovat.

Juuso
Juuso
5.8.2020 07:50

Agendauutisiin ei mahdu totuudenmukainen kuva tapahtumista.

Aikki
Aikki
5.8.2020 05:26

BML mielenosoitusten ainoa tarkoitus on vaikuttaa USA n vaaleihin. Myös Koronapaniikin luomisella yritetään estää Trumpin uudelleen valinta. Kaiken takana on katkerat demokraatit, jotka ovat Trumpin valinnasta alkaen mustamaalanneet ja yrittäneet estää Trumpin hyvin alkanutta työtä USA n kansalaisten hyväksi. Trump ei kannata globalisaatiota siksi taustalla uutta maailmanjärjestystä suunnitteleva eliitti on noussut häntä vastaan. Toivon sydämestäni, että amerikkalaiset tajuaisivat mistä on kysymys, ja äänestävät Trumpin uudelleen valtaan. Demokraatit eivät ole vuosikausiin käyttäytyneet , kuten demokraattien tulisi käyttäytyä.

Big l
Big l
5.8.2020 03:28

Valtamedioissa ei mainita halaistulla sanallakaan minkälaisen määrän toi rullahuyli oli kiskonu kamaa. Eikä tietenkään sitä että toi narkki olis ylipäänsä vetäny jotain. Eihän valtamedioiden agendaan kuulu vesittää ”hyvää” uutista tosiseikoilla.

asiaton kommentti
asiaton kommentti
4.8.2020 19:59

Punavihreät kaaoksen papittaret ja polpo (=Polvistuva Poliisi) varmaankin kumartaisivat Mekkaan päin, jos joku musu sattuisi sössimään itsensä tuollaiseen tilanteeseen.

Juha II
Juha II
4.8.2020 18:46

Mustien kanssa aina sama homma (”aloitti Floyd oman shown. Hän mölisee jotain eikä suostu tulemaan poliisin kehoituksesta…). Ja eikä siinä kaikki. Mustilla on pääsääntöisesti likaiset jauhot pussissa eli ampuma-ase vakiovaruste tai hallussa on nuumausaineita yms.

Latino rikolliset eivät aikaile sitäkään vähää aseen käytössä poliisia vastaan tappamis -tarkoituksessa.
Joskus jopa poliisi pyritään tappamaan vain siksi, että saadaan ”vihollinen” pois ”hankaloittamasta elämää”. Vähän sama kuin savannilla kissapedot tappavat pois toistensa poikaset tai aikuisen kilpailemasta saaliista.

Varsin autenttista materizaalia poliisin arkipäivästä Yhdysvalloista ja vähän muualtakin voi nähdä http://www.liveleak.com

Paperi unohtui
Paperi unohtui
4.8.2020 17:25
Dickie
Dickie
4.8.2020 17:22

imbesillit ilmoittautui..tietää..että kenet..voi pyyyhkii pois ainakin ystävien tai järjellisten kirjoista

Dickie
Dickie
4.8.2020 17:17

hyi saatana…siis joku musta mutapää iso yli 100 kiloinen voi liikkua vapaasti yhteiskunnassa..aika pelottavaa..hyvä että tuo on tapettu

Prozac
Prozac
4.8.2020 16:47

Eiköhän tuntenut klaustrofobiaa omassa autossaan?

Minä
Minä
4.8.2020 15:45

Oli kokolailla arvattavissa, että tuo Floyd oli tekosyy mellakoinnin aloittamiselle. Tiedä vaikka olisi juoni Trumpin kaatamiseksi aiheuttamalla sekasortoa maahan. Demokraattien johtamien kaupunkien haluttomuus lopettaa mellakointeja viitaisi siihen suuntaan. Kyllä siellä aina silloin tällöin joku musta pääsee hengestään pidätystilanteessa, nii ei tarvitse kuin odotella yhtä, joka kelpaa tekosyyksi mellakoinnille.

Joka tapauksessa BLM on kulttuurimarxistinen liike ja etenkin demokraattien vasen siipi suorastaan tukee noita mellakoita.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
4.8.2020 14:29

Syyllisiä ovat kaiken maailman auviset ja muut punavihernatsit jotka ovat opettaneet nämä vastustamaan poliisia kaiken maailman valheilla ahtaan paikan kammosta ja ”en voi hengittää” väittämästä. Suvi auvinenkaan ei voinut hengittää.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
4.8.2020 14:33

Toisaalta lämmin kiitos suville opeista. Onpahan yksi ongelmakuukeri vähemmän.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.8.2020 13:50

Vaihtoehtona olisi ollut taluttaa jäbä kyttikselle. Missään maassa niin ei toimita ja olisi se keksinyt jotain uutta ulistavaa matkalla. Tietysti voisi antaa jatkaa matkaakin, aineissa.

Mutta koska se oli musta, saan polttaa naapureiden autot.

hieno homma
hieno homma
4.8.2020 16:24
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Samaa mieltä ja koska oli päivettynyt niin nämä viherkommariantifamustat polttelevat kaiken mitä eteen sattuu yhden mustan narkkarin takia. Tosin tämä ei tietääkseni ole noille alkuperäinen syy vaan kaipasivat jotain aloittaakseen maailmanpalon…. ja valtamedia jauhaa paskaa rauhanomaisista protesteista, jos näistä mediaan mainitsen niin bannerit tulee notta pamahtaa kun tämä meidän kommarimedia. 🤔😁🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Aappa
Aappa
4.8.2020 13:22

Mitää en oo ottanu, enkä tiiä mistää mitää. Kaveritkaa ei ees tuntenu Floydii, vaan oli vaan olleet sattumalta kyydissä.

Big l
Big l
4.8.2020 12:52

Just. Olis vaan totellu eikä vaahdonnu kamapäissään. 1/10 osa tosta kamamäärästä riittää jo tappaan ihmisen. Aika pitkäpinnaisia ja rauhallisia nuo poliisit ovat. Jos mediat olis puhuneet totta ja kertoneet millasen tappolatingin toi oli vetäny kamaa, olis todennäköisesti maailmanlaajuiset tuhoisat mellakat jääny väliin

poliisi lippis päähän
poliisi lippis päähän
4.8.2020 17:32
Vastaa...  Big l

Juu. Ja ne naurettavat polvistumiset.

Suomi Finland
Suomi Finland
4.8.2020 12:51

Ei käy kateeksi poliiseja, jotka joutuvat käsittelemään tuollaisia tyyppejä. Kyllä tyypin itsensä syyksi voidaan lukea iso osa siitä, että henki lopulta lähti.

Poliisi ei voi millään tietää, milloin pidätettävällä on todellisia vaikeuksia ja milloin pidätettävä ainoastaan teeskentelee ja yrittää kiemurrella ja luikerrella.

Jos tuollaisia pidätettäviä halutaan kohdella siten, että henki säilyy, pitää poliisin toimia yhdessä terveydenhoitohenkilöstön kanssa ja jos pidätys näyttää niin hankalalta, että pidetettävän henki vaarantuu, voisi lääkäri antaa niin ison annoksen rauhoittavaa, että pidätettävä saadaan toimitettua autoon sisälle.

Näyttää siis siltä, että poliisipartion mukana pitäisi olla ambulanssimiehistö ja lääkäri.

BLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vittu

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
4.8.2020 13:42
Vastaa...  Suomi Finland

Mä en pysty hengittään!!!

Suvi A
Suvi A
4.8.2020 22:29
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Emmäkää! Eiii saa happee, vetänyy liikaa viivaa Freda33 kakkosen trippiluolassa.

Pasi Vello
Pasi Vello
4.8.2020 12:27

Toxicology (see attached report for full details; testing
performed on antemortem blood specimens collected 5/25/20 at
9:00 p.m. at HHC and on postmortem urine)
A. Blood drug and novel psychoactive substances screens:
1. Fentanyl 11 ng/mL
2. Norfentanyl 5.6 ng/mL
3. 4-ANPP 0.65 ng/mL
4. Methamphetamine 19 ng/mL
5. 11-Hydroxy Delta-9 THC 1.2 ng/mL;
Delta-9 Carboxy THC 42 ng/mL; Delta-9 THC 2.9 ng/mL
6. Cotinine positive
7. Caffeine positive

Floydin verenkuva tapahtumahetkellä.

Kuolema seuraa varmuudella 11 ng/ml fentanyylitasosta.

Hengitys lamaantuu hermoratojen toimimattomuuden vuoksi.

Kusbä Zibuliz
Kusbä Zibuliz
4.8.2020 15:11
Vastaa...  Pasi Vello

Olen samaa mieltä, että huumeiden pitkäaikainen sekakäyttö lienee suurin syy Floydin kuolemaan, ja monen eri aineen yliannostus tässä lienee se pääasiallinen syy.

Kuitenkin, 11 ng/ml ei automaattisesti johda kuolemaan, jenkeissä on kuolleilta mitattu jopa 115 ng/ml arvoja korkeimmillaan ja alhaisimmillaan 0.75 ng/ml kun kuolinsyyksi on määritelty fentanyylin yliannostus.

Virossa ~2008 tienoilla oli jonkinlainen fentanyyliin kuolemisen suma, ja näiltä virolaisilta fentanyyliin kuolleilta mitattiin keskimäärin 1.9 ng/ml , vaikea siis sanoa miksi joku kuolee pienestä määrästä ja joku kestää 100x pitoisuuksia.

(off-topicina mainittakoon : luin näistä joskus kun sukulaiseni sai syöpähoidon lakatessa tehoamasta , 100 mg tabuja fentanyyliä , joita otti 4 tabl päivässä vaikka lääkäri määräsi vain 2 tabua , koska kivut olivat niin pahat, mutta siinä vaiheessahan se ei enää varmasti haitannut paljonko niitä söi)

Aikki
Aikki
5.8.2020 05:37
Vastaa...  Pasi Vello

Sama valhe koronakuolemien lukujen kertomisessa . Koskaan ennen ei tartuntalukuja ole mediassa lueteltu, ja kun omat sairastumiset vähenivät, alkoivat kertomaan ulkomaiden tapauksista. Toisella aallolla pelotellaan, vaikka yksikään ihminen ei sitä voi ennustaa, jos ei omat sormet taudin levittämisessä ole mukana. En ole alun alkaenkaan uskonut koronan vaarallisuuteen . Keväällä täällä asiasta keskustelimme ja lupasin tuolloin kertoa tilanteeni, joten ainakin vielä olen pysynyt terveenä, enkä ole koronaan kuollut, vaikka kuulun riskiryhmään. Hyvää tulevaa syksyä ja pysykää terveinä .

...
...
4.8.2020 12:09

Huomatkaapa muuten että Suomessa kommarimedia iltalehti julkaisi videosta heti sopivasti leikatun version joka tukee punaisten fasistihuorien valheellista narratiivia.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.8.2020 08:34
Vastaa...  ...

Iltasanomista:

”Poliisien kehokameravideot George Floydin viimeisistä minuuteista ovat vuotaneet brittilehti Daily Mailille. Videonpätkistä käy ilmi, että poliisien käsiin kuollut Floyd ei tehnyt vastarintaa pidätystilanteessa.”

Näinköhän. Aika erikoista väittää, ettei Floyd tehnyt vastarintaa pidätettäessä. No ei ehkä väkivaltaista vastarintaa, mutta erittäin hankala tuo pidätystilanne oli, kun tyyppi ei ollut mitenkään rauhallinen, vaan täysin sekaisin aineista.

Kun Floyd oli poliisiauton takapenkillä, kävi ilmi, ettei se hengitys ollut helppoa ilman poliisin polveakaan. Jokin asia oli jo siinä vaiheessa pahasti pielessä. Eivät poliisit voi kuitenkaan tuossa reaaliaikaisesti tietää, että asiat ovat noin huonosti. Edelleenkin olen sitä mieltä, ettei olisi huono idea pitää ambulanssimiehistöä poliisipartion tukena pidätystilanteissa.

Jos vaan on millä mällätä. Voisihan siinä olla vaikka koko palokunta mukana.

Juuso
Juuso
5.8.2020 09:22
Vastaa...  ...

Juu, IL:n jutussa on 2min pitkä versio (oikea on liki 9min), jossa näytetään ne kohdat jotka tukee vihervassarien pyrkimyksiä. Ei helv. mitä sensuuria ja agendajournalismia jälleen!

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
5.8.2020 17:24
Vastaa...  Juuso

Aivan yksiselitteistä propagandaa kun lähdetään tuolla lailla leikkaamaan itselle epämieluisat kohdat pois.

Anonyymi
Anonyymi
6.8.2020 04:59

Näin meidän ”vastuullinen media” uutisoi asioista; ei ehkä suorastaan valehdella, mutta jätetään määrättyjä asioita kertomatta tai näyttämättä. Eiköhän oikeudenkäynnissä sentään katsota koko video ja jos poliisi ei saa tuomiota, niin johan alkaa taas vihervasemmiston älämölö mediassa.