Poliisin kehokamera paljastaa, että George Floyd ylireagoi pidätystilanteessa

Daily Mailin julkaisemassa poliisien vartalokamerakuvista voidaan nähdä, että tosiasiassa poliisi ei ollut millään tavalla syyllinen värillisen rikollisen George Floydin kuolemaan.

 

Kun poliisi saapuu paikalle, istuu Floyd autossaan. Poliisi oli hetkeä aikaisemmin hälytetty paikalle kun Floyd yritti ostaa tupakkaa väärennetyllä 20 dollarin setelillä.

Poliisin saapuessa paikalle, aloitti Floyd oman shown. Hän mölisee jotain eikä suostu tulemaan poliisin kehoituksesta ulos autostaan. Poliisi ottaa aseen esille, jolloin Floyd jatkaa kähisevää huutoa “Älä ammu minua”. Poliisi kertoo, ettei aio ampua vaan kehoittaa Floydia tulemaan ulos autostaan.

Tilanne jatkuu, että Floyd laitetaan käsirautoihin, jolloin hän selvästi kokaiini- tai amfetamiinihuumassa ottaa psykoosivaihteen päälle. Tuollainen ylireagointi on humalaisillakin tavallista. Se johtaa tilanteeseen, että ensin Floyd saadaan poliisiautoon, mutta hän valuu sieltä ulos, jolloin yhden poliisin on pakko hillitä teutaroivaa Floydia pitämällä jalkaa tämän selän päällä, jossa poliisin painopiste on. Kuvasta näkee selvästi, että poliisin jalan painopiste ei ole niskan päällä vaan polvi lähinnä pitää teutaroivaa miestä aloillaan.

 

Tämän takia värilliset ovat aloittaneet maailmanlaajuiset mellakat, joita rasismimvastustelijat komppaavat.