Mona Walter: Euroopassa asuvat somalijihadistit latelevat ex-muslimeille uhkauksia

Mona Walter on somalitaustainen entinen muslimi, joka on kääntynyt kristityksi.

Mona Walter kertoo, että kesän aikana somalitaustaiset jihadistit ovat uhkailleet somalialaisia kristittyjä, ateisteja ja yleisesti islamista luopuneita maanmiehiään. Uhkailua tapahtuu julkisesti mm. Facebookin välityksellä.

Walterin mukaan Euroopassa lonnivat jihadistit laskevat sen varaan, että kristityiksi kääntyneet tai uskosta luopuneet henkilöt ovat hiljaa eivätkä tuo esille sitä uskonnonvapautta, joihin heillä on laillinen oikeus. Uhkauksissa mm. ladellaan karkeita väkivalta- ja tappouhkauksia ”kuolema vääräuskoiselle” ja ”kuolema pettureille”.

Walter mainitsee mm. Ranskassa asuvan somalijihadisti Mowliid Abdilahin, joka on viime viikkojen aikana kehoittanut käymään ex-muslimien kimppuun. Jihadistin mielestä uskosta luopuneet loukkaavat profetta Muhamedia ja islamia. Mowliid Abdilahi on myös lähettänyt useita livelähetyksiä Facebookissa, jossa hän on suorissa lähetyksissä kehoittanut iskuihin vääräuskoisia kohtaan.

Walterin mukaan jotkut Ruotsissa asuvat muslimit ovat soitelleet suorissa lähetyksissä Abdilahille ja vannoneet, että ovat valmiita kuolemaan uskontonsa takia.

Tämän näköisellä jantterilla omat kekkerit menossa.

Abdilahin lähetysten kommenteissa on satoja viestejä, jotka kaikki ovat somaliaksi. Olisi mielenkiintoista selvittää kuinka paljon siellä joukossa on Pohjolassa asuvia somaleja, jotka luottavat siihen, että voivat pelata omaa pikku peliään, koska valtaväestö ei osaa somaliankieltä.

Jos kiinnostusta riittää, niin kannattaa translaterilla käännellä somaliankielisiä tekstejä Abdilahin livelähetysten kommenteista. Translaterilla ei saa aikaan kovin järkevää tekstiä, mutta tappamisesta siellä puhutaan ja paljon.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
5.8.2020 07:14

Minne lähteä hakemaan turvapaikkaa? Eipä taida kohta olla maailmassa minkäänlaista kolkkaa, jossa ei olisi tämä sama meno.

Ei se voi olla niin vaikeaa pistää tällaista paskasakkia ruotuun. Vetoomuksilla ja anelulla se ei ainakaan onnistu. Vähän tiukempi pitää olla.

Moonman
Moonman
5.8.2020 09:36
Vastaa...  Suomi Finland

Onneksi työtätekevällä valkoisella on meriittejä saada sellainen turvapaikka maista missä ei ole kulttuurimarxismi-kommunismia. Sitä ei vain tarvi sanoa turvapaikaksi, tyyliin ”muutan töihin Unkariin”.

Hyvä Unkari
Hyvä Unkari
5.8.2020 13:32
Vastaa...  Moonman

Niin, he =unkarilaiset muistavat millaista helvettiä bolsevikkihallinto oli. Meillä ei sitä ennen 1990-lukua tapahtunut. Kiitos veteraanien. Mutta sitten repesi: Koiviston konklaavit, itseaiheutettu lama, eu-kusetus ja euron käyttöönotto vastoin perustuslakia jne. Elämme eurostoliitossa, joka käyttää täysin samoja kontrollointi- ja mielipidevainomenetelmiä kuin neukkula. Perustuslain yli kävellään ja kansaa alistetaan ja köyhdytetään. Velkaannuttaminen vie meiltä lopullisen itsenäisyyden. Sananvapaus ja oikeusvaltio on vain ministerien hokema , jolle nauraa naurismaan variksetkin. Mediapooli toimii hallinnon propagandatuuttina.

Turhaantunut
Turhaantunut
5.8.2020 13:54
Vastaa...  Hyvä Unkari

Ei Unkari pelkästään muistele sillä neukut on koko ajan esillä maassa, muistanet varmaan miten ryssät päätti ottaa Unkarista osasia ilman mitään syytä, tuota neukkujen tekoa ylistetiin uudessa mv-lehdessä.
Samaa ko lehti tekisi jos neukut tulisi ja veisi maita jälleen suomestakin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.8.2020 02:26
Vastaa...  Turhaantunut

Taisi olla Ukraina. Ja millä helvetillä ne (ryssät) voi pitää laivastotukikohtansa, jos siellä EU ja USA päsmäröivät. Donetskit ja muut sitten asia erikseen. Siellä väestö venäläistä, eli joskus ne somalitkin saattavat vaatia omia alueitaan.

Jos todella oli Unkari, sori siitä. En tunne historiaansa.

Turhaantunut
Turhaantunut
6.8.2020 07:45
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Hieno korjaus.
Kyllä pitäsi tosissaan hommata rillit päähän.

Ilmari
Ilmari
5.8.2020 16:52
Vastaa...  Moonman

Juuri EU:n jäsenyys mahdollistaa sen että voi muuttaa vaikka Unkariin. Ennen olisi pitänyt anoa maahantulolupaa ja asumislupaa

Kukavaan
Kukavaan
5.8.2020 11:44
Vastaa...  Suomi Finland

”Minne lähteä hakemaan turvapaikkaa?”

Elon Musk haaveilee siirtokunnasta Marsissa ja arvelee itsekin muuttavansa sinne. Mutta häntä odottaa yllätys. Suvakismi lienee mielisairaus, joka on valkoisen rodun geeneissä. Vaikka Marsiin lähtijät olisi kuinka tarkaan seulottuja tahansa, monien sukupolvien kuluttua tulevaisuuden Marsin väestö alkaa saamaan suvaitsevaisuusoireita ja vihaamaan itseään.

Vastaus kysymykseen mistä hakea turvapaikkaa. Sellaisia pitänee perustaa. Planeetallamme on vielä asumattomia seutuja, jotka saa helpommin asumiskelpoisiksi kuin mitä esimerkiksi Marsin maankaltaistaminen olisi.

Tärkeää olisi pitää oma väestö mieleltään terveenä. Suvakismi pitää kitkeä pois, koska se johtaa sivistyksen itsemurhaan ja kaaokseen.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.8.2020 02:31
Vastaa...  Kukavaan

https://fi.wikipedia.org/wiki/Nunavut Karkeasti 6-kertaa Suomen kokoinen alue ja Keravan verran asukkaita. Heillä on tilaa. Saattaisivat vaan kohdella rasistisesti diasporaamme.

Kukavaan
Kukavaan
6.8.2020 10:24
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Luultavasti suurin este olisi Kanadan nykyinen hallinto, joka koostunee suvakeista.

Nunavutissa on jotain hämärää. Miksi annetaan vähäiselle alkuasukasryhmälle määräysvalta valtavaan alueeseen. Miksi Nunavutiin kuuluvat Hudson Bayn vesialueet rantaviivoja myötäillen. Miksi siihen rajoittuvat provinssit Manitoba, Ontario ja Quebec eivät ole saaneet lahden vesialueita.

hieno homma
hieno homma
5.8.2020 15:17
Vastaa...  Suomi Finland

En tiedä mitä muut ajattelevat vaan itse viihdyn unkarissa, lieneekö syy siinä notta akka on sieltä kotoisin ja tosin siellä saapi kävellä kaduilla täysin turvallisesti…. Osan vuotta asustelemme suomessa akan ammatin takia vaan siellä on hieno homma kun ei ole näitä partavauvoja jaloissa. 🤣🇫🇮🇫🇮🇫🇮

taivaallinen diktaattori rulettaa
taivaallinen diktaattori rulettaa
5.8.2020 07:51

Myös kantaväestön piirissä on yllättävän suuria semiprimitiivisiä yhteisöjä. Ajatellaan nyt esimerkiksi peräpohjolan lestoja taikka pitkän linjan kotoutujia (kulmahousuja)

irmeli
irmeli
5.8.2020 08:09

Ja nämä tappouhkaukset ei tietenkään riko facebookin yhteisönormeja. Mutta kirjoittamani sana ”somppu” rikkoi…Enkä edes yritä ymmärtää…

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.8.2020 02:36
Vastaa...  irmeli

Selkeä homma. Tappouhkaaja ei herjannut sompuksi. Kirjoittaa vaan kiltisti, että **ttu mää t******n kaikki somalit, jotka kääntyneet pois islamista. Ei riko yhteisönormeja. Ja huom tämä ei ollut uhkaus ketään somalia kohtaan, pelkkä esimerkki oikeasta kirjoitustavasta.

Kukavaan
Kukavaan
6.8.2020 10:28
Vastaa...  irmeli

Outoa, että sana ”somppu” tulkitaan pahaksi, vaikka se on aika sympaattinen. Sen sijaan sana ”sompanssi” voi olla jonkun mielestä halventava.

irmeli
irmeli
6.8.2020 16:52
Vastaa...  Kukavaan

No en siitä saanut kun päivän bannin, mutta kumminkin, minusta se vaan oli lyhennyt kansalaisuudesta. En tietenkään muistanut että nehän on kaikki suomalaisia heti ylittäessään rajan…

Piikki lihassa
Piikki lihassa
5.8.2020 08:27

Eurooppa hellii kyytä povella.

irmeli
irmeli
5.8.2020 08:58
Vastaa...  Piikki lihassa

Kalkkarokäärmeitä…

Platinamuna
Platinamuna
5.8.2020 08:32

Tuo käkkäräpää pitää kutsua Ruotsiin kunniakansalaiseksi!

Hitsari kutsukoon ja äkkiä ettei Ohutsuoli kerkiä ensin!

Ei mitään Melloa vaan Jallaa!
Ei mitään Melloa vaan Jallaa!
5.8.2020 08:51

Ruotsalainen sossukulttuuriministeri rastanarut päässä on antanut länsimaisen, ruotsalaisen kulttuurin tuhoutua jotta saadaan enemmän tilaa lähi-itäläis-afrikkalaiskulttuurille?

https://www.svt.se/nyheter/efter-kritiken-kulturministern-moter-moderaterna-i-debatt

Kukavaan
Kukavaan
5.8.2020 11:29

Jos tänään uhataan kuolemalla islamista luopuvia, niin huomenna uhataan niitä, joille on tarjottu tilaisuus ryhtyä muslimiksi, mutta jotka eivät ole tarttuneet tarjoukseen.

Kolmannessa vaiheessa sitten muitta mutkitta surmataan ne, joille ei ole edes ehditty tarjousta tekemään. Tällöin surmaamista perustellaan sillä, että surmatut eivät ole voineet olla tietämättä mitään islamista, joten he ovat tieten tahtoen olleet ryhtymättä muslimeiksi.

Tätä kutsutaan rauhanuskonnoksi. Tämän arvostelu on rangaistavaa vihaa. Tämän hyväksyvät pitävät itseään suvaitsevaisina.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.8.2020 02:44
Vastaa...  Kukavaan

4.vaiheessa tappavat toisiaan, kun seuraavat väärää profeetanseuraajaa. Isis kidutti kuulemma vitosvaiheessa omiaankin, kun epäilivät vääräuskoisiksi. Kutosvaihe ehkä alkaakin kidutuksella, koska Allah suo voiton vaikkapa yhdelle oikeauskoiselle. Tietenkin kannattaa toimia noin, mutta en kehota, jos nyt kukaan muslimi tätä lukeekaan.

Kuinka varmistaisin oman paikkani paratiisissa ja ne fakin rusinat? No arvatkaatten ihan ite.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.8.2020 02:55
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Miten oikeauskoista muka voi kiduttaa? Allah ei salli sellaista. Lopullinen voitto koittaa vasta, kun se vaikka ainoa oikeauskoinen on löytynyt. Hän voittaa Allahin avulla kaikki muut, se on jumalan tahto. Tämä kannattaa sisäänkirjoittaa siihen uuteen kalifaattitouhuun, ei muuten tule hommasta mitään.

K J
K J
5.8.2020 14:42

Kun oli vielä Facebook-tili, niin löysin sieltä arabialaissuomalaisen anarkisti/jihadisti-ryhmän (mihin soluttauduin) ja käänsin juurikin translatorilla niitä arabialaisia tekstejä. Tappamisen meininkiä siellä oli. Ilmoitin nettikyttä Fobballe siitä ryhmästä, mutta mitään ei – tietenkään – tapahtunut ja kaipa se ryhmä siellä vieläkin on.

Itseltäni on poistettu tili sieltä lopullisesti kolme kertaa ja bannia ollut yhteensä varmaan tuhansia tunteja. Sitten jätin sen koko paskan, kun ei vaan jaksanut.

Myönnän, että olen toiminut niitä vitun yhteisönormeja vastaan esim. postaamalla videoita, kuvia ja muiden tekstejä sinne, mitkä sitten ovatkin ollut tosi pahoja. Jopa omista melko neutraaleista mielipiteistäni olen saanut bannia omassa salaisessa ja suljetussa ryhmässä. Meillä oli tiukka pääsyvaatimus erääseenkin ryhmään, mutta joku kusipääsuvakki oli päässyt silti sinne liputtamaan sen joko Facebookille tai nettikytille. Sigh!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.8.2020 02:59
Vastaa...  K J

Ei kannattane postata noihin mitään. Ottaa kuvakaappeja – jos osaa – ja lähettää niitä kytille, sekä vaihtoehtomediaan. Tulee ainakin ilmi noiden perseilyt. Omat mielipiteesi kavaltavat sinut ja saat bannia.

Juha II
Juha II
5.8.2020 20:17

Tämä rohkea nainen on täysin omillaan. Päinvastoin! Kaikkein pahimman häntä kohdatessa Ruotsissa soitetaan kirkon kelloja ja Gomorron varaanimaiset ruotsalaispoliitikot heittelevät kärryn pyöriä!

Ainut somalinainen, jonka kelpuuttaisin vaimokseni!!!
Hän ohittaa kirkkaasti kaikki suomi-huorat!!!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
6.8.2020 03:07

Ja tuo huolien täyttämä elämä… Ei ole Monalla mitenkään helppoa. Toivottavasti hänellä on tukijoita ihan arkielämässään, sillä raskasta täytyy olla. Jaksamista kovasti hänelle, jos se jotain kautta kulkeutuisi.

Ike
Ike
11.8.2020 19:08

Kun nyt luen näitä kommentteja niin fiksuja ihmisiähän täällä on. Islamista sanotaan että sitä ei voi ymmärtää. Kyllä voi. Katsokaa perusasioita ja ymmärtäkää että länsimainen kulttuuri on parempi. Se ei perustu lasten silpomiseen eikä kunniaväkivaltaan. Miksi pitäisi sanoa että kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia. Eivät ne ole. Joillakin on oikeusjärjestelmä, joillakin on alistamisjärjestemä. Tarvitaan ainakin viheä poliitikko selittämään miksi tuo ei olisi totta.