Patruunaryöstössä vietiin vain 9 mm patruunoita

9 mm patruuna ja ase.

Uusimman SVT:n uutisen mukaan levähdyspaikalla rekan kyydistä varastetut patruunat olivat 9 mm patruunoita. Kyydissä on ollut muitakin ammuksia, mutta varkaita oli kiinnostanut vain juuri ysimilliset.

Uutisesta tulee ilmi, että kuljettaja oli pysähtynyt nukkumaan levähdyspaikalle yön yli. Tavara oli lastattu kapellilavaan eli pressukatteiseen peräkärryyn, johon oli yön aikana viilletty miehen mentävä reikä ja tavara oli lastattu ulos. Vain juuri ysimilliset patruunat kelpasivat.

Uutisesta selviää, että kyydissä oli muitakin ammuksia, mutta sitä ei kerrota mitä muuta asetavaraa kyydissä oli. Poliisi kertoo, että heillä ei toistaiseksi ole tietoa miten varkaat tiesivät ammuskuljetuksesta. Varkaat ovat kuitenkin tienneet kuljetuksesta ja siitä, että kuljettaja pysähtyy kyseiselle levähdyspaikalle tauolle.

Aselasti oli tulossa Saksasta ja jäämässä Ruotsiin. Tarkempi määränpää ei tule selville.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valvonta kuin lastentarhassa
Valvonta kuin lastentarhassa
6.8.2020 17:38

Ehkä olen tyhmä, mutta miten helvetissä tuollaisia kuljetetaan kuin karkkeja.? Kyllähän se tiedetään, miten iso bisnes asekauppa on ns pimeillä markkinoilla, mutta kuitenkin. Aseet liikkuu, panokset liikkuu, laittomat maahan tunkeutujat liikkuu ihmiskaupan myötä, miljardit liikkuu näiden mafiosojen tileille mitä erilaisimpia kanavia pitkin. Ja jostain luin, miten eu on rahoittanut jihadisteja eri kanavia pitkin. Jostain syystä tuli tämän osalta mieleen Goodmanin biisi rakennamme laivoja ilman aivoja. Biisi pitäisi nykyaikaistaa.

Juha II
Juha II
6.8.2020 17:40

Tuotakin tavaraa sitten kuljetazan Ruotsin kaltaisessa ”lintukodossa” kuin maitotonkkia ennen muinoin.

Tuumailija
Tuumailija
6.8.2020 22:57
Vastaa...  Juha II

Ihan sama juttu oli menneinä vuosina, kun saksasta lähti ”ilotulitelasti” laivalla joka piipahti suomen satamaan. Tällöin Räsänen vähätteli asiaa, vaikka julkisuuteen oli vuotanut että lastina oikeasti on taisteluohjuksia menossa lähi-itään, tämä oli kielletty niin kansainvälisissä sopimuksissa kuin suomen laissakin. Ainoa minkä varustamo sai asiasta oli soosoo,väärin pakattuja ja onnea matkaan, ei ole ”resursseja” puuttua.
Juttuhan painettiin villaisella lopulta, mutta panee miettimään paljonko tällaista hardwarea kulkee pohjoismaiden läpi tavallisena rahtina heti perunoiden, turnipsien ja dildojen vieressä.

Mutta tänä päivänä kun kuljettajina on Ahmedia ja Slobodania, onko mikään enää varmaa kun ei umarra puhetta saati kirjoitettua, kiitos Soinin joka sai puretettua kabotaasipykälän.
Itse ex-rahtarina kuljettelin enemmän ja vähemmän paukkuja, aina oli tehtävä kuormakartta ja siihen erikseen merkittävä mitä ja missä kohtaa rahtitilaa mikäkin on sijoitettu, paukut yms.piti olla mahdollisimman helposti pelastuslaitoksen saavutettavissa.

Juuda Mäkelä
Juuda Mäkelä
6.8.2020 18:51

Ehkä en kyselis alkuperää, jos tuollaisia olisi torilla myynnissä

KaikilleAnsioidensaMukaan
KaikilleAnsioidensaMukaan
6.8.2020 19:14

9mm on yleiskäyttöinen. Sopii monenmaalaiseen mutkaa ja kp:kin nakuttaa ilosanomaa niillä, Jo 40-luvulla Antti R:kin lupasi 9mm;llä piippalakeille uusia tuulia, kunhan ehtivät kuusen kohdalle.

Ruuoottissa ovat todella rikastuneet, on huippuosaajaa, logistiikka ketjunvalvojaa, rekan oikein ja vähin äänin purkajaa. Paukuillakin huippujäbät saa ihmeitä aikaan monikulttuurisirkuksessa, jota Ruotsiksi kutsutaan.

Surkean kehityksen maa
Surkean kehityksen maa
6.8.2020 19:41

Samat jotka kääntävät patruunoita yöllä ehkä siivoavat kanaloita päiväsaikaan?

Keharit siivoavat kanalaa Mönsteråsissa Ruotsin suurimman munatuottajan palkkaamina. Kanat rääkätään kuoliaaksi erilaisin konstein, mm asettamalla kana ovenrakoon ja lyömällä ovea kiinni:

https://djurrattsalliansen.se/2020/08/06/avslojande-frigaende-honor-plagas-ihjal-hos-sveriges-storsta-aggproducent/

Ruotsi panostaa
Ruotsi panostaa
6.8.2020 19:55

Jos ei ammuta huteja niin varastetulla panosmäärällä voidaan ampua 1000 ihmistä per vuosi seuraavat 52 vuotta eli vuoteen 2072.

Woah
Woah
7.8.2020 02:17

Noilla ammutaan taas monta sivullista. Ja ampujat ovat uhreja Ruotsin poliisin uuden strategian mukaan, joten tutkinta saa jäädä.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
7.8.2020 04:35

Jokin mättää? Pressukuorttis, kuskilla suojaväri, aikataulu ja tarkkaan valittu tuote.

Sami
Sami
7.8.2020 05:02

52000kpl 9mm 135g pateja painaa yhteensä 7000 kiloa. Saaliin kuljetukseen on tarvittu järeitä ajoneuvoja.

h44
h44
7.8.2020 07:26
Vastaa...  Sami

Kuski lienee ollut Earit todella syvällä korvissa kun ei ole herännyt oletettavasti pitkäkestoisen operaation aikana.

Tuumailija
Tuumailija
7.8.2020 09:30
Vastaa...  Admin Pt-media

Tai poltellut tupakkia siinä lastin purkua seuratessa, takataskussa parituhatta euroa lämmikkeenä.

Tokko
Tokko
7.8.2020 11:05
Vastaa...  Admin Pt-media

Se olisi siinä tapauksessa jo tullut julki mediasta ja kuski olisi paskat housuissa jossakin piilopaikassa lymyämässä.

imaami
imaami
7.8.2020 11:45

Onhan nuo kuljetukset lain mukaan merkittävä räjähdelasteiksi auton keulaan ja perään että rosvot eivät joudu turhaan kaikkia lasteja tarkastamaan. Miettikääpä jos siellä olisi ollutkin sianlihaa kyydissä….