Tukholman läänissä yli puolet asukkaista tulijoita muutaman vuoden kuluttua

Tukholman läänistä vaikuttaa tulevan entistä monikulttuurisempi seuraavan 20 vuoden aikana. Useimmassa kunnassa ulkomaalaisten osuus kasvaa ja on vuonna 2040 yli puolet. Sitä se on tällä hetkelläkin jo monessa kunnassa.

Unohdetaan väitteet väestönvaihdosta ja väitteestä, että tulijat tulisivat olemaan enemmistö. Katsotaan puhtaasti virallisia tilastoja ja ennustetta. Näyttää seuraavalta:

 

 

Vuonna 2040 Tukholman läänissä on lähinnä joitakin syrjäisiä pikkukuntia, joissa kantaruotsalaisten osuus on suurempi kuin maahantulijoiden. Koko läänin keskiarvo on, että noin puolet asukkaista on tulijoita kun nyt se on hieman alle puolet.

Kannattaa huomata jaottelu: Ruotsissa syntynyt, joista molemmat tai toinen vanhempi syntynyt ulkomailla ja Ruotsissa syntynyt. Kantaruotsalaiseksi taulukossa lasketaan siis esimerkiksi vaikkapa 00-luvulla syntyneet tulijat, jotka avioituvat ja heidän lapsensa syntyy Ruotsissa. Lapsi ja molemma vanhemmat ovat syntyneet Ruotsissa. Näin ollen tulijoiden määrä on tosiasiassa suurempi kuin mitä taulukko antaa ymmärtää.

Lähteenä Region Stockholm, eli läänihallitus tms.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorkka

Vaalein harmaa väri pylväissä kuuluu olla ulkomailla syntynyt.

Aivot unohtui narikkaan

Ruotsi on luovutettu, ruotsalaiset tullaan tappamaan sukupuuttoon.

diskuteerauksen nousu ja tuho

Ruotsista kehittyy turbaanin sisään kasvanut herhiläispesä. Silloin pitää jo ihan täällä Suomessakin liikkua ”Raid-pullo” povitaskussa.

Minä

Elo parin vuosikymmenen kuluttua Tukholma on islamistien hallitsema kaupunki.

Tätähän ne suvaitsevaiset ovat teoillaan tavoitelleet ja tehneet parhaansa, jotta kantaruotsalaiset eivät sitä älyäisi, eivätkä myöskään saisi tietää mitä ongelmia ne ovat jo vuosikymmeniä tuoneet tullessaan.

Sinisilmäisyys rankaisee kansaa, eikä todellisuus armahda. Kannatti luottaa poliitikoihin? Ovatko ruotsalaisten hallitukset ylpeitä aikaansaannoksestaan – Ruotsi katoaa ja Sverigestania nousee?

Kukavaan

”Tätähän ne suvaitsevaiset ovat teoillaan tavoitelleet ja tehneet parhaansa, jotta kantaruotsalaiset eivät sitä älyäisi,..”

Tiedon pimittäminen ja sen levittämisen estäminen ovat suvakkien keinoja pitää yllä ja voimistaa ”suvakismi”-uskontoaan. Se tarjoaa uhreilleen valheellisen turvallisuuden tunteen. Kun ei tiedä jotain, sitä jotain ei ole. Ihmisille syntyy tarve olla tietämättä. Tarve on niin voimakas, että ollaan valmiita vaikka tuhoamaan ne, jotka rohkenevat esittää suvakismia kyseenalaistavia tietoja.

BLM on osa laajempaa uskonnonkaltaista ilmiötä. Itseasiassa Edward Dutton puhuu uudesta uskonnosta ”monikulturismista”. Tähän uskoon lankeamiselle alttiita ovat nuoret naiset.

https://vdare.com/articles/blm-s-white-female-fanatics-big-sister-is-watching-us-but-why

Oletan, että syy naisten altistumiseen monikulttuuriin on biologiassa. Tilalle tulee tarjota jokin muu uskomus tai poistaa monikulttuuriin sairastuneet. Poistaminen, englanniksi cancel, on jo keinona käytössä suvakkien keskuudessa. He poistavat niitä, joilla on tai joilla epäillään olevan suvakkiuskontojen vastaisia ajatuksia.

Ihmiskunta on sisällisodassa. Lajimme poistaa keskuudestaan väärin ajattelevia. Suvakit ovat sodan aktiivisempi osapuoli.

Valtsu

Mitenhän käy suvaitsevaisuudelle ja Pride-marssimisille, kun asioista alkavat päättämään muut kuin Svenssonit?

Ruotsi – ja Pohjoismaat – ovat hyvä osoitus, ettei maailmassa saa mennä liian hyvin. Aletaan luulemaan, että maailma on yksi Huvikumpu. Maailma kyllä opettaa, että ei ole, mutta sillä tiedolla ei vähemmistönä pakosti tee enää mitään.

Tukholman lääni muuttuu likaiseksi ja meluisaksi

Tulijat pitää muuttaa menijöiksi. Emme sovi yhteen, kumpikaan ei tykkää toisesta.

Piikki lihassa

Jätte kiva. Taukki Suomi seuraa esimerkkiä, ja vaikka ei seuraisikaan yhtä syvälle itsetuhoon, niin meillä tulee olemaan islaminuskoinen naapurimaa.

Turhaantunut

Suvaitsevat, homot, lesbot ja nuo muut noin 40 ”muunsukupuolista” huomaavat ketkä oli oikessa kun islami vallottaa maan, mutta silloin on hiukan myöhäistä kun lennellään katoilta alas ja kurkkua nirhataan poikki allahin huutelua kuunnellen.

Juha II

No, kummakostuo kun keharit lisääntyvät kuin kanit ja valkoisia yllytetään olemaan tekemättä lapsia, koska ”ilmastonmuutos”!

Tarkoituksena on islamisoida Eurooppa näivettämällä kanta-eurooppalaiset vähemmistöiksi omissa maissan ja eliitti sekä virkavalta suoranaisesti kannustavat tappamaan valkoisia mielinmäärin, koska BLM!

diskuteerauksen nousu ja tuho

Tuo vuosi ”2040” aloittaa tämän vuosisadan 40-luvun . Kuivuudesta kärsivässä Afrikassa on silloin koko Euroopan asukasmäärän verran nykyistä enemmän ihmisiä. Taitaa tuo vuosikymmen olla vähintään yhtä toiminnallinen kuin Aatun ja Joe-sedän käynnistämä ensimmäinen versio.

Uncle Ali

Voi taivas varjelkoon, sitä paremman riisin määrää !!!! Maanpäällinen TAIVAS !!!!!

Jäin pohtimaan

Tolkuttoman ahdistavaa että se mitä islam teki Iranille on tapahtumassa ensin ruotsissa ja sitten monessa euroopan maassa. Eikä vieläkään puolet kansasta osaa tajuta mitä tuleman pitää.
Siinä missä ruotsissa, niin Helsingissäkin on paljon alueita joissa katukuvaa hallitsevat möröt ja huivit. Mutta niiden hyväksyminen on suvaitsevaisuutta, ainakin siihen asti kunnes se vaihtuu alistumiseksi niille.

Se mikä pohdituttaa (Paavo?) Mitä aikanaan käy Virolle ja Unkareille? Hyökkääkö Turkki apuvaltioineen ja alistaa ne islamille? (Itse olen miettinyt että pitäisikö alkaa harkitsmaan omaa pesueensa turvaan vientiä hankkimalla kirjat johonkin näistä maista. (Paavo, miten saa unkarin tai Viron kansalaisuuden?)

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-47032829

Anna-Maria Korhonen

Käytännössä tämä myös tarkoittaa, että lähitulevaisuudessa Tukholman läänissä yli puolet äänestää vihreitä ja vasemmistoa. Heti, kun Ruotsi saa oman islamilaisen puolueen tuo yli puolet äänistä menee sille.Veikkaan, että sellainen on jo perustettu ennen kuin tuo 20 v on kulunut. Ja 20 vuodessa taitaa jo kaikissa muissakin Ruotsin lääneissä enemmistö olla muualta tulleita. Ruotsi on vallattu laukaustakaan ampumatta.

Valloitamme maanne nussimalla

Muistaakseni se islamilainen puolue on jo perustettu ruotsissa. En nyt muista nimeä jne. Mutta totta turiset. Itse lyön vetoa oluesta, että jo 10 vuoden päästä länsinaapurista kuuluu AA muualtakin kuin ämyreistä. Esim vaikkapa kärjistetysti kuninkaan suusta. Tai parlamentissa.

Fatwantarkistaja
Kukavaan

Yrjöperskeleen blogissa on vuonna 2018 julkaistu Ruotsin tulevaisuudesta kuvitteellinen kirjoitus ”Statsminister ja väärä D” .

https://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/09/statsminister-ja-vaara-d.html

Tilastopläjäys

En ymmärrä että miksi Tajukangas viitsii jakaa tällä sivustolla jotain pari vuotta vanhoja tilastograafeja toisen käden lähteestä, kun ajantasaisempaa informaatiota on saatavilla suoraan Ruotsin tilastokeskuksen sivuilta:
https://www.statistikdatabasen.scb.se/pxweb/sv/ssd/START__BE__BE0101__BE0101Q/UtlSvBakgFin/
Siinä vierasperäisen väestön määrää voi tarkastella sekä lääneittäin että kunnittain sekä ikäryhmittäin.
Vuoden 2019 lopussa Tukholman läänissä asui yhteensä 2377 081 henkilöä, joista 44,3 %:lla oli ainakin yksi ulkomailla syntynyt vanhempi.
Jos tarkastelun rajoittaa lapsentekoikäisiin eli 15-44-vuotiaisiin Tukholman läänissä asuviin, heistä 50,9 %:lla on ainakin yksi ulkomailla syntynyt vanhempi jo nyt. Kun heidän joukkoonsa sisällyttää mukaan alle 15-vuotiaat lapset, saadaan ulkomaalaistaustaisten osuudeksi 52,4 % koko ikäluokasta. Pääasiallisen lapsentekoikänsä ohittaneiden yli 45-vuotiaiden keski-ikäisten ja vanhusten joukko on siis tällä hetkellä ainoa tekijä, joka painaa ulkomaalaistaustaisten henkilöiden osuuden Tukholman läänin väestöstä 50 %:n rajapyykin alle.

Prkl

America is f*cked.
The UK, France, Germany, Sweden, Norway, Italy, Spain….are f*cked.
Yes, it’s decadence. And who’s responsible for this? They are the very religious cult, whom Mike Adams WILL NEVER, EVER, EVER call out being the Christian he is.
Everyone who reads this website and who knows what’s really going on, knows who’s responsible. It is, of course, the Jews. Always has been and always will be.
When you are dealing with a religious cult of supremacist racists, who want this world for themselves and want to genocide the world’s population you have a problem. When, members of this cult, are all in top positions, in all western establishments and institutions, you have a really HUGE problem. And when you choose not to accept these people as the problem and more importantly DO SOMETHING ABOUT this problem then your civilization is f*cked.
There are no white people, calling for an end to Jewishness, or blackness in the msm and prominent positions within academia and the entertainment industry. There are, however, lots of Jews and blacks calling for an end to whiteness, living in our societies and benefiting from it. If this hasn’t got your alarm bells ringing then you’re a moron.
First step, in winning ANY battle is knowing WHO your enemy is.
The enemy of mankind is, always has been and always will be the Jew.
There is one solution to the Jewish problem – a simple genocide of them (15 million although it’s estimated to much higher, due to mixing within the European population for a long time) or they WILL genocide us (7 billion). It’s a no brainer, but people still think that it’s wrong. Best case scenario is to round up every Jew, place them in a land and turn that land into the hell they’re doing, have done and plan to, already on us. Put them on an island and destroy all means of leaving. Monitor everything all of them do 24/7. Sterilise the women and that way the next generations aren’t born. Turn them into decadent, depraved, individuals, having them only watch porn on the TV. Introduce diseases to them, as they have done to us. Vaccinate them, bringing about autism and aspergers. And simply tell them that “we are God’s chosen. This is our world and we want it for ourselves, with no Jew on it.”
I don’t think people understand the gravity of the situation here. We are at war. You still harp on about WW1 and WW2 when you fail to see that the very people, the very religious, supremacist, racist cult that has had Europeans murdering one another for centuries, is in full control of society and has introduced means to drastically reduce (murder) our population. Is this sinking in??? How many times do you fools need to be told before it sinks in that JUDAISM is a hateful, racist, genocidal cult??? “Oh but I know Jews and they are good people and blah blah blah….” the very fact that they CHOOSE to be Jews, when they know ALL ABOUT what Judaism is, should instantly tell you that they are NOT good people at all. They are playing the waiting game. Heck, there are millions of Jews out there who identify as Christians, but they call themselves Jews. This means that they are still, adherents to their cult. Do you understand that? Judaism IS a religious ideology. There ARE no racial Jews. To say that they are a Christian, yet Jewish is like me saying I’m a white supremacist, but a black panther. It’s an OXYMORON!!!
Jews are lying to you.
They’ve been lying to you since time immemorial.
You have a choice – Remove these people from their positions of power. Lock them away on an island and bring about their rapid depopulation OR kiss goodbye to your civilization and yes, that means you and any of your progeny. If you really have to think about this, then you may as well start building your own gulags now.
STOP protecting members of this cult. This is what they are. They CHOOSE to remain as members of this cult. They DON’T have to be in this cult but they are. Now think about that. Your life depends on it.

Sossenberg

Näin sitä maailmaa muutetaan, copy/paste kännipäissään netissä. Onko nyt hyvä mieli? Muuttuiko mikään? Tuliko semmoinen fiilis että NYT tuli tehtyä tärkeitä konkreettisia asioita? Huitasepa nopeesti aamukaljat huiviin, rohkaisuviinaa ja uhoo kehiin, ja hauku mua juutalaiseksi ja suvakiksi niin saan lisänaurut.

Puoli maailmaa asyloi/on asyloinut Ruotsissa

Hupaisinta Beirutin Paukussa on että 40 metriä räjähdyksen epicentrumista istui Elias- niminen mies, satamatyöntekijä, joka juuri silloin oli sisällä konttorissa ja että hän 1987 oli ollut asyylinhakijana Ruotsissa! Tottakai, missäs muualla kuin Koko Maailman Sossutoimistossa. Elias sijoitettiin silloin Kiirunaan jossa eleli vuoden veronmaksajien rahoilla mutta kyllästyi odottamaan oleskelulupaa ja lähti takaisin Libanoniin. (Expressen)

Ike

Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja kun voi päätellä että ruotsin vastainen raja nousee suomen ykkösongelmaksi lähitulevaisuudessa, ellei ole jo. No ehkä se suurin ongelma vielä on tuo hallitus kun ei taloudesta mitään ymmärrä. Italiakin laskee verojaan ensi vuoden alusta kun sillä on siihen varaa. Koskahan suomen kansalaiset alkavat kieltäytyä veronmaksusta (vaikka vaikeaahan se on kun siitä on tehty tuollainen automaatti). Jotakin täytyy kyllä tehdä ja se ei ole verojen korotus.Hallitus on ottanut täysin älyttömästi takuita ja lainaa, ei suomalaisten hyväksi vaan etelä-euroopan. Mitä mahtavat lasten lasten lapset ajatella. No EU ja euro on tuossa vaiheessa muisto vain mutta takuut ja lainat eivät taida olla.