Murhat Botkyrkassa jatkuvat

Pelastuslaitos hälytettiin varhain perjantaiaamuna Botkyrkan kunnan Fittjan ongelmalähiön rantaan. Vedessä nimittäin oli palava auto.

Auto oli puoliksi upoksissa ja ilmiliekeissä. Sammutustyön aikana palomiehet huomasivat, että autossa istui kuollut henkilö, joten poliisit soitettiin paikalle.

Poliisilla ei toistaiseksi ole tiedossa mitä oikein on tapahtunut, mutta asiaa tutkitaan murhana.

Tapahtumapaikka on E4 mottoritien alla lähellä Fittjan moskeijaa sijaitseva rantakaistale.

Seurataan tapahtumia, sillä Botkyrkassa tapahtuu tällä hetkellä paljon ja raatoa tulee seuraavien päivien aikana varmasti.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Parempi kun on hiljaa
Parempi kun on hiljaa
7.8.2020 10:46

Koko Tukholma on varsinaista Fitt(j)aa nykyään ja siitä kiitos Löpsylle- joka ONNEKSI ei ole kommentoinut mitään tapahtumista mitenkään.

Minä
Minä
7.8.2020 12:31

Kari Suomalainen sanoi aikoinaan somalien tultua Suomeen, että ”jos hollitupalaiset lasketaan salonkiin, ei heistä tule salonkilaisia, he tekevät salongista hollituvan”.

Näin käy myös, kun kehitysmaalaiset lasketaan länsimaiseen yhteiskuntaan. Ei heistä tule länsimaalaisia, vaan he tekevät länsimaista kehitysmaan.

Suvakkien ajattelun mukaan heti rajan ylittäessään Torniossa tulee kehitysmaalaisesta suomalainen. Näin he asian näkevät, koska ideologian mukaan niin on, eikä todellisuus heidän käsityksiään muuta.

Vaikka esim. somali muuttuu rajalla normaaliksi suomalaiseksi, annetaan sille kumminkin paljon rahaa somalikulttuurin ylläpitämiseen. Hieman ristiriitaista 🙂

GLGL
GLGL
7.8.2020 13:37
Vastaa...  Minä

Juuri noin.
Kehitysmaissakin on paljon hyvin älykkäitä ja sopeutuvaisia ihmisiä, mutta niitä ei Suomessa enemmin näy, koska vihreiden mielestä se on rasismia ja eugeniikkaa (rkp:n erikoisala), jos maahan päästetään muitakin, kuin vain kaikkein kusipäisimpiä rikollisia. Vihreiden ainoa agenda on maksimoida huumeiden saatavuus. Millään muulla ei ole väliä. Niin toimii addiktoitunut. Huumetestit eduskuntaan.

Curve Bell
Curve Bell
15.8.2020 04:25
Vastaa...  Minä

Vuosituhannen vaihteessa eräs luennoija arveli globalisaation tulevan yhdenmukaistamaan eri maiden olosuhteet. Jotenkin ymmärsin hänen tarkoittavan myös elintasoja. Vauraat maat tulisivat siis jossakin vaiheessa sulkemaan rajansa köyhtymisensä estämiseksi. Tähän mennessä yllättävän harva valtio on tehnyt niin.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
7.8.2020 14:54

Munakulttuurisuus on rikkaus joillekin….Suvakeille nyt ainakin kun saavat ensimmäistä kertaa sladdia mekkoon.
Toisella kertaa voi irrota kokonainen pää.
Aaamen…

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
7.8.2020 18:59

Suvaitsevaiston mielestä valkoihoiset ovat etuoikeutettuja. Tähän etuoikeuteen on ikäänkuin bonuksena kuulunut 75 vuotta rauhaa. Ehkä suvaitsevaisto on nyt tyytyväinen, kun etuoikeutettujen ja raskautettujen välinen kuilu on kuroutumassa umpeen. Kohta ei ole valkoihoisia eikä rauhaakaan.

Juha II
Juha II
7.8.2020 20:25

Ruotsi on pohjolan Brasilia. Mutta sitähän se on halunnutkin! Tämä riemuhanke alkoi 55-vuotta sitten kaiketi erään ”kekkos -silmälasisen” mies sosiaalidemokraatin sosialismin syövyttämisistä aivoista. Tämä on hyvin varovainen arvio, sillä itse kommunismin isä Vladimir Lenin kuoli häveliäästi aivoihin edenneeseen kuppaan!

Daavidin poika
Daavidin poika
8.8.2020 04:57

Ja riikinruotsalaiset istuu kiltisti kotisoffillaan katsoen tv:stä yhteislauluja Skansenilla.