Video Vaasasta: Sotapakolainen sohii puukolla

Video tulee Vaasasta, jossa sotaa, vainoa ja kidutusta paennut nuorukainen intoutuu puukkoleikkiin. Kannattaa huomata naisten rohkea asenne.

 

LISÄYS: Poliisi on ottanut kiinni nuorukaisen epäiltynä tapon yrityksestä. Tapahtumapaikka on Vaasan taiteiden yöstä ja tapahtuma-aika joskus eilen illalla.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jari

Oikeinkirjoitukseen vois vähän panostaa vaikken mikään kielioppinatsi ookkaan 😉

Perrrrrjantai

Nåmenhallå! Nythän on perjantai.

Fatwantarkistaja

Soon saatana öyhöntai!

Kukavaan

MV-lehden mukaan puukkohuitoja on somalimies.

Helvetin lahja

Pakosotalaiset eivät näytä olevan sen miellyttävämpiä Suomessa kuin Ruotsissakaan. Lisää pitää silti ottaa.

JariP

Helppoohan on pudottaa yksi somali Vaasassa – Tsadissa voimasuhteet on jo toisinpäin

Turhaantunut

Mitään muuta nuo ei osaa kun sohia puukolla, raiskata, tappaa ja huijata kelaa.

...

Noita maahanpäästäviä punaisia fasistihuorasikoja pitää ryhtyä laittamaan henkilökohtaiseen vastuuseen.Riittävää väkivaltaa käyttäen.

Piikki lihassa

“He eivät ole väkivallan tekijöitä vaan sen uhreja.” Näin jeesusteltiin 2015.

Seksikäs Musta Lerssikeisari

Nyt kaikki järjestämään kansallista Suomalaisten POLVISTUMISPÄIVÄÄ jossa alistutaan ja kunnioitetaan näitä VIATTOMIA rasismin uhreja!!!!! Onhan se TÖRKEÄÄ että joukko valkoisia ULTRA-ÄÄRI-NATSEJA tuolla tavalla käy mustaan mieheen käsiksi!!!!! Se että musta mies löi ensin ja jatkoi väkivaltaansa lyömällä puukolla ei tarkoita mitään tietenkään. Se on itsepuolustusta aina kun kyseessä on musta mies!!! Ja se juttu kun joukko mustia TAPPOI valkoisen miehen Helsingissä.. niin noh, mitä TODISTEITA TEILLÄ ON!!!!! ????? Oli ihan varman itsemurha.

Terttu

Pohjanmaan naiset 💪

Kukavaan

Antoi uskoa tulevaisuuteen.

Ilmari

Juuri näin. Helsingissä naiset olisivat asettuneet sompun puolelle mutta näin ei käy Pohjanmaall.

Arja Kukka

Kyllä me hoidetaan!

Vasa

Vaasan veri ei vapise! Olihan aikamoisia naisia on meillä sittenkin tulevaisuutta. rispektiä💪

Eikä Kauhavan rauta ruostu...!

Tämän saman aioin kirjoittaa. “Eikä Kauhavan rauta ruostu!” Hyvä, vaasalaiset! Puukkoa heiluttava elintasopelle sai monta mojovaa potkua perseelleen. Luuli kai, että tietty suojaväri antaa oikeuden vaikka puukottaa suomalaisia. Kannattaa jatkossa sulkea hänet ulkopuolelle kaikkien kaveripiirien. Potkaista vain perseelle, jos vielä pyrkii tuttavaksi. Hän on aina vieras Suomessa.

Ilmari

Jos somppu olisi huidellut paljain käsin, rangaistukseksi tulisi sakkoa ehkä lievästä pahoinpitelystä ja kohta hän olisisi taas kadulla.

Tuo puukkojuttu on tässä tärkeä asia ja juuri sen takia asiaa tutkitaan tapon yrityksenä. Somppu toivottavasti lähtee linnaan.

kanander

Ai hittolainen, miten hyvä videopätkä. Vaasan veri ei vapissut naisillakaan.

Sherlokki suvakko

HYVÄ VAASA!

PastoriNikulainen

Hionoa, notta ristityt pitävät puoliaan vaasassa!!!!!!!!!!
Tätä lisää originelli Vaasalaisto!
Aamen…

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

sakarirajamki

Keski-ikänen mies olisi saanut turpaansa ilman naisten väliintuloa. Naiset ja keski-ikäinen mies olisivat saaneet turpaansa elleivät nuoret miehet olisi tulleen avuksi. Miehet uskolsivat käydä päälle vaikka sillä oli puukko kädessä. Vaasalaiset hoisivat oikein mallikkaasti tämän casen.

sakarirajamki

Rispecitit vaasaalaisille, mutta tollasiin tilateisiin pitäisi varautua paremmin, sillä nuo tulee väkivaltaisista kulttuureista. Ainakin naisilla pitäisi olla pippurisumute taskussa ja miksei miehilläkin. Viimeistään silloin sitä pitäisi sumuttaa naamalle kun kaveri otti puukon esille.

Netissä kiertää video, jossa neljälle suomalaisnuorelle ja neljälle lähi-idän pitseriatyönetekijälle tulee riitaa, joka johtaa joukkotappelu. Suomalaiset ottavat siitä pahasti köniin, koska Lähi-idän tyypit ovat paljon agressiivisempia ja alkaavat hakkaamaan suomalaisia tuoleilla. Noiden kanssa pitäisi varautua siihen, että tartutaan kättä pidenpään ja tullaan porukalla päälle.

Jos vastaava tilanne olisi ollut helsingissä ton keski-ikäisen miehen avuksi ei todennäköisesti olisi tullut ketään ja hän olisi saanut turpaansa. Ilmeisesti mies ei tuntenut auttajiaan, koska oli heitä selvästi vanhempi.

Skandinavistan

No yksi asia on myös se, ettei mene eikä asioi pitsa tai kebab mestoissa. Paitsi kantisten.

T

00:36. Ihana nainen 🙂 !

Teamwork

Suomalaisten pitää ruveta tekemään yhteishyökkäyksiä á la Kehitysmaa:

1-2 takaapäin, 1 molemmilla sivuilla ja 1-2 edestäpäin.

Ilmari

Kaljupäinen mies levittää kätensä selkä somaliin päin aivan kuin suomalaiset olisivat hyökkääjiä.

Fatwantarkistaja

Rasismi sen tekee. Vaihtaa mieltänsä hetkessä. Näin luulen. Onkin omiensa puolta.

Juha II

Nk. poliisi nillitti some jaoista ja “yksityisyyden” suojastakin. Lisäksi kuulemma haittaa rikostutkintaa???

Niin. Onhan se pirun ikävää kun poliisi ei voi salata “tutkinnallisista syistä” mustaa miestä seuraavaan karkausvuoteen. Siksipä poliisilta “karkasi” itseltään.

Otaksun poliisin saavan lisä -bonuksen jokaisesta karanneesta “rikastuttajastajasta”. Tätä kutsutaan “oikeusvaltioperiaatteeksi!

vaasalainen

no portsarit tuli väliin, ettei pojalle tullu enempää pipiä.

Ali Kessu

Käsi ylös, joka on sitä mieltä, että BLM-liike on auttanut mustia saamaan sympatiaa!

Fatwantarkistaja

Kuulemma mustat tahtomattaan koko liikkeessä. Tai no, tietämättään, kun kannattaisi käyttäytyä ja olla ihmisiksi, jos sympatiaa haluaa. Orjiksi ne jollekin liikkeelle ryhtyvät jostain syystä aina. Nyt sitten tälle.

Särmääjä

Vaasassa sentään on miehiä ja naisia pitämässä puolia eikä mitään helsinkiläisiä soijahomoja, jotka olisi varmaan alkanu iniseen jotakin suomalaisille ja luennoimaan ihmisoikeuksista.

Fatwantarkistaja

Hyvältähän se näytti. Muutama nainen ja pari miestä. Josko selvistepäin olisi pudonnut se hieman verran musta miekkonen.

Tietty tuolla juodaan koppa kaljaa ja remutaan, muttei löydy yhtään tolpillaanpysyvää lyömään? Luulisi tehoavan. Ei vaineskaan, harjoittelu onnistui ihan kivasti, kiitos tytöille!

Jatkoa edellisen onnistujille

Kyseessä varmaan seuraava SDP Vaasan vaalipiirin ääniharava

Särmääjä

Todennäkösesti. Eiköhän kaivopustonkin löyhä kaveriporukka löydy viimestään sillon kun ne on rivissä demarien kuntavaalilistoilta.

Woah

Onnetonta lääppimistä, kunnon potku munille ja oikea zuki päähän, johan matu rauhottuisi.