Tarja Halonen: Ruotsi menestyy huonosti miesjohdon takia. Mutta mikä on totuus johdosta?

Presidentti Tarja Halonen loihe lausumaan, että Ruotsi ei näytä pärjäävän kovin hyvin, mutta siellä onkin miehet johdossa.

Halonen kertoo Ylen politiikkaradiossa, että kaikki ne maat, joissa naisilla on ollut hyvä tai vahva asema ja joissa on vielä ollut naisjohtaja, niin näyttää siltä, että tämä tilanne on mennyt paremmin. Jopa niin, että pohjoinen hyvinvointiyhteiskunta, joka on hyvin tasa-arvoinen, niin meidän läntinen naapurimaamme Ruotsi ei näytä pärjäävän kovin hyvin, mutta siellä onkin miehet johdossa.

Oli miten oli, jos katsoo Ruotsin hallitusta niin naisilla on siellä enemmistö.

Naisia ovat työministeri Eva Nordmark, tasa-arvoministeri Åsa Lindhagen, talousministeri Magdalena Andersson, siviiliministeri Lena Micko, ympäristöministeri Isabella Lövin kulttuuriministeri Amanda Lind, sosiaaliministeri Lena Hallengren, maatalousministeri Jennie Nilsson, koulutusministeri Anna Ekström, ulkoministeri Ann Linde, tutkimusministeri Matilda Ernkrans ja ulkomaankaupan ministeri Anna Hallberg. Naisia johtavilla paikoilla siis 12 kappaletta.

Miesministereitä on vain 11.

Eduskunnassa istuu 349 kansanedustajaa, joista naisia on 161 ja miehiä 188. Miehillä siis pieni yliedustus. Mutta muuttuisiko joku asia jos kymmenkunta miesedustajaa vaihdettaisiin naisiin, jotta tilanne olisi 50-50.

Niin, mitä se Halonen oikein sanoikaan?

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä

Ruotsissa siis miehet johtaa naisvaltasta hallitusta. Halonen oli Suomen paskin presidentti koskaan, koska hänhän oli nainen.

pöh

en ole ihan varma onko edes nainen? Mun tuntemat naiset on fiksuja.

kanander

Minä ihmettelen Ruotsin pääministeriä, että kuinka valkoihoinen mies voi olla noin tyhmä.

Loskalla isommat munat kuin Hitsarilla

Men hallå! Kaikki Ruotsin miesministerit ovat FEMINISTEJÄ. Ruotsin ulkopolitiikka on ”feminististä ulkopolitiikkaa” ja Ruotsin talouspolitiikka on ”feminististä talouspolitiikkaa”.

Ei niillä kilkuttimilla ole mitään merkitystä kun kaikki ovat jokatapauksessa ämmiä.

Aappa

Tuonkin puhuvan pään tilalle voisi laittaa vesimelonin.

Suvi A

No mutta lopputulos paranisi huomattavasti jos tuon tekisi.

Juuda Mäkelä

HYI, MITÄ KAKKAA SITÄ KUULLA SAA

Piikki lihassa

Maamiinat takaisin ja naisilta äänestysoikeus pois. Tämän sanon itsekin naisena. Suomesta on tullut hyysäävä nönneröyhteiskunta, joka yrittää salveta miehet.

Fatwantarkistaja

Äänestän Haavistoa, kun se on nii ihqu. Ei se mitään auttaisi petojen vallitessa. Joku suurempi asennemuutos olisi aikaan saatava. Siinä hommassa naisilla on iso osa.

Sherlokki suvakko

?

Suvi A

😂😀🤕🤣👍

Juha II

Olen tasan tarkkaan päinvastaista mieltä punikki-mätisäkin kanssa. Kaikki maat Euroopassa, joissa ovat naiset johdosa adsiat menevät päin persettä. Ne maat, joissa miehet ovat vallassa menee kaikkein parhaiten kaikilla osa-alueilla pois lukien tietenkin Ranskan psykopaatti presidentti Emmanuel Macron.

Menestyjä maita ovat mies johtoiset Venäjä, Unkari, Puola ja Italia silloin kun sitä hallitsi Salvinin hallitus kuten myös Itävalta!

Halonen on tunnettu sosialisti feministi jo 1970-luvulta saakka ja mies vihamielinen heikko hermoinen känkkäränkkä, jolla ei ollut minkäänlaista paineensietokykyä tai luonnetta hyväksyä mitään muita mielipiteitä kuin omat äärikommunistiset “liberaalit” suvaitsebvaisuus paskansa, joka on nykyään voimissan paljolti hänen syystään 12-vuotisen valtakautensa aikana. Jona aikana hän mädätti Suomen poliittisen ilmapiuirin kaventamalla suomalaista sananvaopautta ja ‘änsimaisia demokraattisia periaatteitza Poliisin politisoituminen alkoi hänen käskystään ja setan puheenjohtajana aloitti Suomen henkisen ja seksuaalisen mädättämisen. Hänen ainoa murheesa olivat “vähemmistöt ja etekin mustolaiset. Luonnollisesti haittamaahanmuutto käytännössä räjähti kädsiin hänen takiaan. Mitä taas tuli ksantasuomalaisiin ja heidän toimeen6tuloonsa. Se oli yhdentekevää hänen toistaessaan mantraansa “Hyvinvointivaltio, hyvinvointi valtio ja “suvaisemattomia ei tarvitse suvaita!” Nk, “maailman parantaminen ja “kansainvälinen yhteisö”. Mitään muutahänen päähänsä ei mahtunut kuin iso egonsa ja itsekeskeisyys!

Paska ämmä, joka kannatti ISIS-terroristien tuomista Suomeen suomalaisten veronmaksajien kustannettaviksi ja turvallisuus uhaksi meille jokaiselle!

Suomen mädätys ja tuho alkoi 1.3.2000 kun punikki akka astui virkaabsa kokoomukselaisten naisäänestäjien antamilla äänillä kommunistille! Mutta mitäpä tuolta puolueelta muuta sopii odottaakaan.

Olen samaa mieltä kuin muuan Lokka. Naisilta äänioikeus pois ja hetimiten!!!

Anna-Maria Korhonen

Öhh. Vaikka olenkin itse nainen, niin kysyn vain, kuinka kauan yleensä naisia on ollut johdossa ja edes politiikassa mukana ja hyvin on mennyt. Ei sukupuolella sinänsä ole merkitystä, vaan poliittisella osaamisella ja politiikan laadulla. Jos Ruotsia pidetään kuin hollitupaa, sillä menee kuin hollituvalla.

Fatwantarkistaja

Turha naisia mistään on syyttää. Syytetään transsuja ja päästään taas siitä, että itte ollaan kusipäitä. Muita syytetään aina.

Fatwantarkistaja

Miehet ovat kusipäitä niin sanoakseni. Tämä on fakta.

Suvi A

Hahaa meidän cyber terrori yksikkö Freda33 kakkosesta on kaapannut Fatwantarkastajan tilin! Jiiuhaaa its great to be suwacofanako!

Juha II

Miehet joutuvat suoraan ja välillisesti vastuuseen virheitään maan johtamisresta väärin. Sodan tullessa ylyiöpäisen tymästä ja vallanhaluisesta mahtailusta siten, että he joutuvat rintamalle kuolemaan sekä rypemään mudassa ja paskassa. On satavarmaa etten lähde nykyusen kaltaisen hallikituksen takia puolustamaan maata, joka on pilattu umpi tyhmällä politikalla niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Toimiko Marinin hallitus ja sen naisministerit jotenkin erityisen hyvin koronan suhteen? Kun sinänsä kelvoton globalisti ja Suomen syöjä presidentti Sauli Niinistön oli jo pakko puuttua lastentarha hallituksen sössimiseen, Nousi siitä ankara mekkala ns. “naisvihasta”!?!?!?

Naiset eivät tosiasiallisesti joudu koskaan sellaiseen vastuuseen toimistaan ja päätöksistään kuin miehet, joita voi aivan vapaasti sekä on suotavaaakin arvostella jo pelkästä heidän olemastaolostakin, joka on noussut huippuunsa varsinkin tänä natsi-.feministien toimesta. Tälläistä “privelitsiä” kuysutaan jo maailmalla rumasti “pillupassiksi”, jonka paikkansa pitävyyden on arkielämä todeksi käytännössä osoittanut. Eikä kyseessä ole se “normaali” miesten suun rääpiminen, jonka miehet ovat ammoisista ajoista jo hallinneetl.

Naiset haluavat noukkia “rusinat pullasta” tavalla, että he käyttävät nykyisen nk. tasa-arvon hedelmät ja samalla vielä wanhan ajan “linnan neito” kohtelun. “heikompana astiana”!

Suomi on todellisuudessa “nais-saudi-arabia” kuten oikea esikuvansa miesten suhteen islamilaisessa kulttuurissa. Saudi-Arabiassa tasa-arvo kokouksessa koko sali oli täynnä “lakana asuisia” miehia. Vastaavassa kuvassa Suomessa koko joukko sali täynnä oli naisia. ja jos mukana on yksi kiintiö mies on hän cuck mies vässykkä.

Naista ei voi koskaan arvostella joutumatta miehenä itse vastuuseen ties mistä. Länsimaailman vihollinen ovat feministit, jotka haluavat tuhota sen kulttuurin ja yhteiskunta rakenteen islamilla sokeassa vihassaan valkoista miestä vastaan (Ohisalo, Marin, Tuppurainen, Halonen vain muutamia nimekkäimpiä mainitakseni. Eli juuri nämä mies syntisäkit, joyka laitetaan kantamaan niskassaan koko maailman historian ajalta olevat vääryydet, jotka ovat sallineet ja ymmärtäneet suoda länsimaissa ne oikeudet ja vapaudet naisille.

Nyt enimmäkseen nais/intoilijat ovat “empaattisuudessan” päättäneet laskea Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin islamistisia ja Afrikasta peräisin olevia hirviötä tekemään pahojaan yhteiskunnista, joissa naisen asema ja vuoro tulee jossain kaujkana perässä kamelista ja vuohesta kalasnikovia unohtamatta.

Miehillä on halu suojella “reviiriään” jo vaistonvaraisesti ja kylmällä järjellä, koska hänen oma henkenäja elämänsä on suoraan riippuvainen tästä. Kuten eläinmaailmassakin naaraat ovat opportunisteja, jotka menevät kivutta valloittajan ja voittajan “hoteisiin” ja “omat” miehet tapetaan tai orjuutetaan eli kuolemaa hieman siirretään tuonnemmaksi. Sitä en tiedä kuinka paljon paremmaksi itse asiassa naisten asema tulee olemaan kun muslimitb ovat ottaneet vallan ja hallitsijan aseman euroopassa?

Lopuksi erään koiran leuan (nimeä en muista) aforismi:

“Jos nainen on väärässä. Pyydä sitä häneltä anteeksi”!

Toimiiko järki lopulta

Akkoja pitäisi alkaa muiluttaa sorakuopalle

Anna-Maria Korhonen

No en minä nyt miehiäkään roudaisi sorakuopille. Varsin fiksua ja pehmytpolvista porukkaa nykyään tuntuvat olevan. Munaa saisi olla jopa enemmän, jotta asiat saataisiin kuntoon. Sodan käyneiden isänmaallisuus ja sisu kun yhdistettäisiin nykymiehen fiksuuteen niin avot.

hieno homma

Tämä kyseinen Muumimamma ei ollut eikä tule koskaan olemaan Isänmaallisen sukuni suosikki, sen ämmän lausunnot ja mielipiteet olemme sivuuttaneet olankohautuksella……..

Nestori Lundahl

Punikkitantta puhuu taas läpiä päähänsä.

punikkitatti

Siis demari joka valehtelee ja puhuu jatkuvasti potaskaa.

Yllättyneitä ovat…

Kilttimies

Eikö tuo tollo osaa jo pitää turpaansa kiinni? Ihottanut sen puhumiset siitä saakka etenkin, kun se maturaiskauksen jälkeen väitti suomalaismiehillä olevan raiskausperinteen. Ei tuota ainakaan kukaan täys ole ilmaiseksi edes pitkällä tikulla koskenut, sekö sittä lie vituttaakin?

Tavja kuvitteli pääsevänsä YK:n oliko se peräti päädirikaksi, mutta vitut. Jotain pikkubisnestä se “maailmanjärjestön” kanssa tekee, ts. sen tilille tirskahtelee taaloja joka kuukausi sieltäkin; sen nämä “demokraatit” muistavat järkätä itselleen.

U. Kamutapsa

Saihan muumiämmä maanpetoksellisista touhuistaan “palkakseen” sentään kissan “hyvältä” itäiseltä ystävältään. Varmaan harmittaa, kun ei tullut mehukasta YK-virkaa, eikä Nobelia. Olisi kiva tietää, oliko tämä valtionpääihmisoletettu Ahtisaaren Nobel-palkinnon estämisyrityksen takana.

Jusa

Populistinen kommentti Haloselta. Tarkoitus on nostaa SDP:n ja Suomen kaikkien aikojen huonoimman katastrofihalĺituksen osakkeita. Valkoisiin miehiin kohdistuva viha ja feminismi on yksi osa marxistien aatemaailmaa. Halosen presidenttikaudella aloitettiin Suomen tuhoaminen. Sananvapauden rajoittaminen ja puolustuskyvyn romuttaminen.

isä ampui itsensä mutta päätä ei särje se syy

Ben Zyskowicz varoittaa: Hitler tuhoaa urani!
Zyskowiczin jääkylmän talouspolitiikan vuoksi terveytensä menettäneet vähävaraiset suomalaiset eivät anna kansanedustajalle säälipisteitä.
Zyskowicz kertoi ”synkistä ajatuksistaan” Ilta-Sanomille. Hän toteaa kärsivänsä mielenterveysongelmista ja migreenistä, joiden juuret ovat toisessa maailmansodassa. Zyskowiczin isä lukeutuu niin sanottuihin holokaustiselviytyjiin, joiden määrä on mystisesti nelinkertaistunut viimeisen neljän vuoden aikana.

*Koko iltasanomien juttu on propagandaa jota näköjään aika iso joukko ei tajua*

1 kalastelaan kokoomukselle sääli kannatusta

2 varoitelaan PS Puolueesta rivien välistä
häikäilemätömällä oikeisto konsevatismin demonisoinilla taas
taas vertaus hitleriin ja nazeihin ja että sihen se sitten johtaa
eli leireihin jos äänestät sellaisia

välittämätä realismistä mitä paskaa liberaali demokratian aiheutanut lähiaikoina euroopalle millaisia korruptio konnia nuo liberaali poliitiset talousrikoliset edustavat
jo ihan faktojen perusteella ja keille se hyvin vointi on valunut
joka näkyy räikeinä tuloerojen kasvuna esim suomessa
tai näköalatomana tulevaisuuden visiona ahdistuksena nuorisossa

sosiaali shampanja sdp sossut vihreät ja vasurit eivät sitä oikeasti välitä
he ovat kuin kokoomus sillä taiteen alalla eli miten ryöstät kansalaisten
rahat oman lompakoosi vaikka ruon hinnan bensiinin
ja asumisen kustanuksien nostamisella
koska kaikki näitä kaupaavat ihmiset suurimat yritykset
ovat kuin kokoomuksen ahneita globalisti riisto kapitalisteja

3 kuinka monen suomalasen vanhmmat ovat oleet nazien keslitysleirillä
eli ben on marginaaliaj opa suomen nyt ikää 65v maahanmuutaja juutalaisissa

kun benin pää tulee kipeäksi *nazeista*

4 kuinka monen ihmisen elämässä on tapahtunut vielä kamalampia tragedioita

menetyksiä perheidensä sisällä ystäväpiirissä *kuten oulussa*

ja he silti toimivat eläke ikään asti vaikka jätekuskeina joka on fyysisti raskasta
että ben saa 10 000 eläkeensä kuin manulle illalinen

on aika huono homma jos ihmiten medianlukutaidola ei ymmäretä
ilta sanomien oikeaa viestiä
eli äänestä kokoomusta äläkä *nazi* PS Puoletta
benin pääkipu tilitys on vain aasin siltä
ILTASANOMIEN * oikeaan Viestiin * Ben jutussa
äänestä kokoomusta mielummin
kuin tulevan holokaustin arkkitehteja PS ää ,,,,öööööö,,,,,,
pääkivun aiheutajia
huom liberaali eu uskovaisille ääri matutaja maanpetturi kokoomukselle keskustalle
punaviher vasureille hiipuvien kannatuslukujen sankareille
joille islam edustaa ennemän tasa arvoa näköjään
kuin unkarin demokratia ja ihmisten huom ennemistön mielipide siellä poliitisesti
ketkä he haluavat valtaan vaaleisaan
jotka ovat eu vaali tarkailijoidenkin mielestä täysin lailliset
vaikka Suomen SDP ja kokoomus muuta väittävät pokkana

Sherlokki suvakko

Paven juttujen otsikkona vois olla, Päivän Vitutus! Hyvää journalismia, hyvin seikkaperäisesti artikuloidut tekstit. Menee ihon alle, niin että osaakohan kohta nukkuakkaan ellei vituttas koko ajan.

Helena

Ei sukupuolella ole väliä missään muussa kuin jälkeläisten teossa. Aivojen terveys, niiden käyttö tärkeämpiä.
Afrikassa uskotaan että vain miehillä on aivot, siksi naiset eivät voi esim. ruveta yrittäjiksi jos eivät ole naimisissa.
Toivottavasti tuo takapajuinen usko ei saa valtaa täällä. Suomen nykyinen hallitus on kaikkien aikojen huonoin mutta kaikki naiset eivät ole samanlaisia. Italiaan syydetään rahaa vaikka italialaiset itse sanovat ettei tarvitse. Huoh huoh ….

Valtsu

Käyttämälläni kuntosalilla on vain naisille tarkoitettu osio yhteisten tilojen lisäksi, kuten nykyään on tapana, koska se on halal. Naisten puolen ovessa teksti sanoo jotain siihen suuntaan, että ‘Sanovat tämän olevan miesten maailma, mutta ei täällä, täällä määräämme me!’ Ihanan voimaannuttavaa!

Varmaan tuossa eniten vituttaa toiminnan ilmeinen kaksinaismoralismi ja se, että taas kerran ollaan valmiita luopumaan todellisesta tasa-arvosta, jotta musliminaisoletetut voivat käydä salilla.

Minkähänlainen teksti miesten sikarikerhon olisi pitänyt panna oveensa, että se olisi ollut ihanan voimaannuttavaa?

big l

ja hienosti menee. maa on kehitysmaa mutiaisten sotatanner.

Voi pääparkoja

Hah-hah, äärifeministit ovat todella sekaisin.

Sukupuolen perusteella vihaamisen pitäisi ehdottomasti olla syy laittaa henkilö tahdonvastaiseen hoitoon suljettuun laitokseen.

Ja näitä saakelin hulluja on virka-asemassa päättämässä muiden asioista,
joksu sitä vain ei oikein jaksa uskoa ihmiskuntaan.

POLvistuva POliisi

Ne kaivarin murhaajamatut ovat muuten edelleenkin hukassa:

0https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uutta-tietoa-kaivopuiston-tappelusta-jonka-uhri-kuoli-myohemmin-vammoihinsa-poliisi-etsiikin-viitta-nuorukaista-neljan-sijaan/7890002#gs.cf3zs8

Taisi se poliisin kuvien panttaus tutkinnallisista syistä oli vain kömpelö valhe kuten monet epäilivät.

PastoriNikulainen

Suomen lampain bresidentti-marionetti maybe ever.
Ei mitään häpyä missään jutussa ikinä.
Silkkaa lehmänkäikälettä koko mammeliini. Seuraavaksi mies presidentti, kiitos! Ei mitään homoa tai transua, kiitos etukäteen sinne jonnekin.
Aaamen…

hieno homma

Pastori osui jälleen asian ytimeen 👍

toimii muuten toisinpäinkin

Punaiset fasistihuorat jotka ovat koronan kanssa ilveilleet Suomelle miljardivelat ovat NAISIA.Mukava että huorasika halonen näin tunnustaa että NAISET täydellisen epäpäteviä minkäänlaisiin johtotehtäviin.

Irina

Ei sukupuoli ratkaise johtajissa, vaan johdon tekemät toimenpiteet.
Kyllä miehistä ja naisista löytyy henkilöitä, joille ideologia on tärkeämpää kuin terveen järjen käyttö.

Voi pääparkoja

Sukupuolella ei olekaan merkitystä, ainoastaan pääkopan terveydellä ja älyllä.

K J

Onkohan Tarja Halosen mies, tohtori ja mesenaatti Pentti Arajärvi ikinä ärähtänyt seksuaalivähemmistöön kuuluvalle vaimolleen mitään vastaan…

Ex-pressa vaikuttaa tiukalle femakolle joka voi läväyttää litsarilla kyseenalaistamisen.

Miten Halonen edes kehtaa puhua tuollaista. Hän vaikuttaa miesvihaajalle lausunnollaan ja tietenkin tästä ottaa kopin kaikki telaketjufemakot ja uudet sukupuolet, kuten pan-, metro- ja raivoseksuaalit.

PS. Sukupuoliahan oli nykybiologien mukaan kai reilu 30. Mistähän löytyisi lista. Varmaan ainakin alakoulun biologian kirjasta. Lapsille opetetaan paljon epäeettisiä asioita jolla oma mielipiteen muodostaminen kätevästi estetään. Esim. ehkäpä hyvinkin; Kumarra vastaantulevalle “sotapakolaiselle” ja varo katsomasta tätä silmiin. Näin osoitat olevasi alempiarvoisempi etkä saa rasistin leimaa, mikä estää tulevaisuudessa työtekemisen.

(huom. aivan pienet koululaiset möläyttelevät koulussa esim. isin tai äidin mahdollisista mielipiteistä, joten suosittelen olemaan sen ikäisille ihan hissukseen)

Turhaantunut

Mitenkähän halkokasan mielestä suomi pärjää ämmäjohtoisena, nyt uutena ohimosalo haluaa verisesti houkutella suomeen 80.000 läpsyä töihin, eihän mikään voi mennä vikaan, eihän?
Että hiphurraa, täältä tullaan ruotti, samoissa jäljissä.