Vain Pt-mediassa: Kööpenhaminan tuplamurhan autenttista kuvaa EDIT: käräjät alkavat

Oheiset kuvat tulevat viime kesältä kesäkuun lopulta, kun uusruotsalaiset olivat kyläilemässä Kööpenhaminassa Tanskassa ja aiheuttivat paikalliselle hautausurakoitsijalle hommia.

Alla kuvassa silminnäkijän kuva kun tilanne oli päällä. Rynnäkkökivääri AK47 jauhottaa eli maalittaa eli tykittelee kohteita. Toinen hoitelee toisen, toinen toisen.

Alla silminnäkijän kuvaa minuutti pari tapahtuman jälkeen. Kohteeseen on osunut muutama kymmenen luotia. Kohde ei tässä ole ihan vielä paratiisin puolella vaan siinä käydään neuvotteluja Pyhä Pietarin kanssa, tai kuka siellä vastaanotossa tässä tapauksessa sitten olikaan.

Jokainen varmaan ymmärtää nyt, että kun ne eivät tunne sääliä toisiaan kohtaan niin vielä vähempi meitä kohtaan.

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jämpti

No perkule pt media vaan senkuin paranee. Parempaa journalismia saa hakemalla hakea voisit vaikka järjestää journalismin kursseja osaamattomille journalisteille

Pt-media.org toimitus

Tänks. Tässä ollaan harjoittelijoita verrattuna oikeisiin vaktam_tarkistelijoihin.

Suomi Finland

Oikea vaktam_tirkistelijä ei toisi ikinä tällaisia – sanoisinko epäkohtia – esiin vaan hän kertoilisi ja tarinoisi vaan ihania ja höttöisiä monikulttuurisia kohtaamisutopioita. Tarinan ollessa höttöön sopimatonta vaktojen täytyy olla pielessä: siinä se tirkistelyn peruspaketti lyhyesti.

Martti Korhonen

Autoa korjaamassa?

Pt-media.org toimitus

Itsekin ajattelin, että siinä tsekataan Rellun jotain ripustuksia…

ASSDeeP@ohittaasalo.com

Tai tutustutaan uuteen poliisin loikkariohjelmaan.
Täältä tuonpuoleiseen?

Täältä tuonpuoleiseen

En kuitenkaan näe pullakahveja kuvassa?
Onko ne rajattu kuvasta?

Suomi Finland

Ehkä henki lähtikin siinä yhteydessä, kun autoa kannatellut tunkki petti. Missään tapauksessa monikulttuurisuudella ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Eikä sillä olekaan tekemistä minkään kanssa, paitsi tietenkin rikkauttahan se on.
Tai ehkä pojat teki elokuvaa ja aseeksi oli vahingossa otettu kovilla ladattu oikea rynnäkkökivääri. Joka tapauksessa jos syyllisiä pitää hakea, niin onhan selvää, että pottunokat ovat epäonnistuneet kotouttamisessa ja yhteiskunnan tehtävä on nyt kieriä säkissä ja tuhkassa ja lisätä kotouttamistoimenpiteisiin aikakin 100.000.000 euroa lisää/vuosi.

rocky

Paidan tahrat ovat selvästi automaattilaatikon öljyä.

Moonman

Nuorukaisia odoteltiin jo helvetissä. Toivottavasti vastapuoli ja kaikki muutkin nuorukais-gangsterit kokevat saman kohtalon ja seuraavat pian perässä.

Memory Lane

Pojat on poikii ! Pientä kepposteluu pitää aina olla, ettei syrjäydy ! Kyllä minäkin muistan nuoruudessani kun me kavereitten kaa murhattiin naapurikylän poikii ja tyttöjä raiskattiin viikonloppuisin. Oi niitä aikoja.

Asko Liukkonen

Miksi en järkyttynyt kuvista?💀💀💀💀 Meillä lapset ammuskelee Nerfillä ja nuo lapsukaiset AK:lla. Kulttuurieroja varmaan…

Fläsy

Kuvien ajattelisi olevan Afrikasta, mutta tämän päivän Eurooppaa tuo, kiitos paskoille politiikoille ja suvakeille.

Mikko Kammonen

No niin respectit on nyt palautettu. Joskus se vaatii vähän ak:lla ruiskimista ja muutaman raadon. Tämä on semmoista korkeakulttuuria, että sitä ei ihan jokainen takapajuinen ymmärräkkään.

Veisaavat viis

Munattomat Tanska ja Ruotsi vaan pällistelevät kun matut tekevät mitä lystäävät, koska tahansa, missä tahansa, kenelle tahansa.
Paljonko vankilapaikkoja on mahdollisuus järjestää? Jossain kohtaa tulee siinäkin raja vastaan.

lebensraum

Nuo ne tulee pyyhkii meidänki perseet tulevaisuudessa. Rynkyn sarjatulella.

Suomi Finland

Shononeille kävi kyllä harvinaisen huonosti jao.
Miksiköhän 3. kaveri jätettiin henkiin?

seant

Tuli mieleen, kun Ruotsissa liikennekuolemat ovat 30% lisääntyneet viime vuonna. Olisiko yksi syy autoon kuolleiden määrän kasvussa. Ainakin Suomessa autoon kuolleet lasketaan liikenneonnettomuudeksi.

fatwantarkistaja

Heräsikö kenelläkään muulla kysymys miksi? Rynnäkkökiväärillä pikkuisen luirautat päivänvalossa, eikä epäiltyjä ole vissiin edes tavoitettu? Onko noin arkipäiväistä jo ja todistajat peloteltu lähes kuolleiksi? Muistan tapauksen, jossa eestin poika oli ostanut ilmakiväärin Honkkarsta ja sitä silmäili pakettiautossa, ketään tähtäilemättä. Tuusulanväylä seis. poliisit aseilla osoittaen tapahtumaa selvittämään ja pojat jatkamaan viikonloppua. Ruotsissa tapahtuu ei mitään, vaikka sotilasaseilla (vai onko kertatuli muka) murhataan parit koodarit.
Ja se kysymys että miksi. Jos noita luikkuja saa periaatteessa kuka tahansa kioskista ostaa, miksei niitä osta myös lähi-idässä turistina vieraillut isismummo? Kaavun alla kulkee huomaamatta ja 5kg ammuksia valmiiksi lipastettuna. Tulee mieleen heti yksi paikka, jossa työtä tekevän on monesti pakko olla kaksi kertaa arkipäivässä ja josta ei pois pääse ihan sekunneissa. Voi olla tunnelissa tai ei. Öljynsuodatin piipun päässä, eikä sitä kuule ajoissa mitenkään. Liian helppoa, joten miksi ei noin ole jo toimittu.
Sama mummo voi ottaa ystävineen osaa yleisötapahtumaan Brittiensaarilta tahi Ranskasta tutuin elkein. Tarvitsee vain käydä kioskin kautta. Suomeen ei mikään valta voi estää tuomasta samoja välineitä, se on tyttöjen ilta laivalla ja seuraava jossain muualla.
Joku niitä pidättelee, onko nyt annettu käsky, että pitää leikkiä rauhanomaista ja vasta myöhemmin saa toteuttaa uskoaan? Ei ole missään päin Eurooppaa kai ollut isompia kujeiluja.

fatwantarkistaja

P.S. Ja mulle Kööpenhamina on Ruotsissa. Se on aina ollut siellä ja tulee olemaan.

Leso

Jos olet oikeasti MIES siellä nimimerkin takana, niin vittuakos miksittelet?
Pistä saatana ämmät kuriin. Siellä istuu sun äänestämä kansanesustus Arkadianmäellä.
Ihme peukkukalastelija. Et saa edes omaa ämmääs kuriin.

lebensraum

Älä lämpiä, Leso. Sä horo tuskin osaat edes purkaa ja kasata rynkkyä, niin ei kannata noilla aamuilla alkaa uhoamaan miesten kanavilla. Painu takaisin pätemään sinne Juneksen ja muiden sivarien striimeille ja foorumeille.

Fatwantarkistaja

Ämmät? Mää äänestin kaikki edustajat. Hurja on tilanne.

Sensuroimaton Totuus

Siinähän tuo pötköttelee eikä huomenna enää ole muuta kuin numerosarja jossain viranomaisten tiedostossa. Loppukesästä tuosta saisi verrattomia rapusyöttejä -eivät vielä liiku saksiniekat tähän aikaan vuodesta eli penkantäytteeksi tai uuniin menee.
Kantaväestön tehtäväksi jää raatojen kerääminen. Väestönvaihdon sujuvaan läpivientiin tarvitaan kaikkien osapuolten erityisosaamista -kysehän on kuitenkin yhteisesti sovitusta päämäärästä. Kaduilla lojuvat ruumiit saattaisivat horjuttaa varsinkin väistyvän etnisen ryhmän moraalia -operaation tässä vaiheessa tunteiluun sortuminen voi aiheuttaa masennusta ja mielipahaa joka saattaa johtaa vihaiseen puhumiseen tmv. rasistiseen aktivismiin joille on ehdoton nollatoleranssi.

Että silleen

Kil, Värmland. Kilissä on murhattu 69-vuotias nainen. Nainen on toiminut turvapaikka-aktivistina, saadakseen yksintulleille afgaaneille mahdollisuudet jäädä Ruotsiin. Nyt murhan johdosta on pidätetty yksin tullut afgaaninuorukainen. Murhattu nainen oli ottanut murhasta epäillyn afgaaninuorukaisen asumaan luokseen, koska oli halunnut auttaa häntä.

Anonymous

No voi kyynel. Kultamussukka ei ollut tyytyväinen….

Menan sijasta halal

Pieni, laiha afga-nisse istuu asianajansa vieressä Aftonbladetin kuvassa. Jos kantis tarvitsee asianajajaa saa itse sen kalliisti kustantaa. Kun matu-nisse uransa huipentumana tekee murhan on kaikki palvelu ilmaista.
Murhattu opettaja oli vissiin sen verran saanut afga-nisselle opetettua kieltä että tämä pystyi puhelimessa kertomaan murhasta. Eipä tiennyt ope mihin taitoja tultaisiin tarvitsemaan.

Asuntopula, lisää AK4aa kehiin

Ruotsin feministimokuttajajallitus on 2016-2018 jakanut 1,4-1,8 miljardia kr vuosittain asuntojen rakentamiseen ensikädessä kunnille jotka ovat ottaneet sotapakolaisia hyysättäväkseen. (Kantisnuoret menkööt vaikka telttaan)
Katso artikkelin taulukosta millainen miljoonarullaus on suoritettu Tukholman matukunnille:
https://mitti.se/nyheter/bostad/bostader-stockholm-miljoner-copy/?omrade=varmdo

Nokat Mekkaan

Eikö tämä todista ettei mustan miehen suurin vihollinen olekkaan valkoinen mies vaan se on toinen musta mies tai arabiaano?

Leso

Kulta pikkuinnen Nokat Mekkaan, sä se et sitten vaan tajuu.
Alkaa ihan vtun vtusti tympipään nää “skenen” TOISTUVAT “!oivallukset”.
Juu ei kuule, Nokka Mekkaan, tätä ei koskaan kukaan ennen sinua ole oivaltanut.
Arvaatkos, Nokka Mekkaan, mitä nämä oivallukset ovat poikineet?
EIVÄT SAATANA YHTÄÄN MITÄÄN.
Jatkakaa oivaltamisia eli heräämisiä itsestäänselvyyksiin.
Sitten seuraava vuosikymmen oivcalluksen jälkeen meneekin peukaloita pyöritellessä ja taskurunkkuussa.
Taas. Taas seuraava vuosikymmen.
Neekerit ja muut vuohennussijat vittuun Euroopasta. tv. Leso

GLGL

Rauhoitu.
On pelkästää hyvä asia, että ihmiset alkavat oivaltamaan – edes myöhässä. Turha siitä on parjata, mutta toki yhtävällisesti, ilman moukkamaisia v-sanoja, voi kysyä, että miksi oivallus tuli vasta nyt, ja mitä oivaltaja aikoo tehdä, jotta vastaavanlaiset oivallukset tulisivat jatkossa ajoissa. Tuo kehitysmaa Ruotsin nykyinen tilanne oli täysin ennustettavissa. Ihmisten pitää oppia uskomaan omiin etiäisiin, sen sijaan, että ottaa ne valtamediasta.

Anonymous

Muistakaapa siis että esim. ylen ja sanomien toimittajat ovat noiden ali-ihmisten yhteistoimintaHUORIA.Heidän mielestään TE murhasitte nuokin pienet viattomat pienoikaiset.Kohdelkaapa siis yhteistoimintaHUORAI sen mukaisesi kun jossain näette.

Punavihernatsimafia

Siinähän on viemärikin juuri sopivalla kohdalla.

PastoriNikulainen

Alemman kuvan avaruuskirurgilta pettänyt tunkki kesken auton pohjaan pällistelyn. Olisiko moiseen tekniikan ihmeeseen sitten edes maalia osannut tökätä? Sama se.
Eli ennen niin upean Euroopan sijaan nuo kuuluvat lantamajoihinsa märehtimään ja katsomaan itsejään peilistä.
Siis sinne mistä ovat tänne sivistykseen pilkistäneetkin globalistien masinoimina laumoina,- muuttamaan väestömme lopullisesti päin yöntimon kakkaista kehispyllyä.
Aaamen…

K J

Kukas se suomalainen olikaan kuka kertoi näiden afgaanien ja muiden olevan ihan mielettömän älykkäitä jotka tuovat tarvittavaa osaamista maahamme? En muista enää. Afganistanin avaruusohjelmassa työskentelevillä kirurgeilla luulisi olevan paljon kysyntää.

Niin ja koodareita tuli myös paljon. Näin uutisissa (yle) kun jotkut olivat pienellä avulla osanneet koodata neliön. Aika hyvin kirjoitustaidottomilta. Nämä koodarit voisi myydä Googlelle. Mehän tienattaisi tällä!
Se ei olisi ihmiskauppaa. Se olisi osaamisemme myymistä. Yhdestä päästä voisi pyytää satoja tuhansia dollareita.

Aslakki

Miksi se meni auton alle?

K J

Teksti kuvan jälkeen on kauniin filosofinen ja ansaitsisi päästä ainakin Wikisanakirjaan:

Jokainen varmaan ymmärtää nyt, että kun ne eivät tunne sääliä toisiaan kohtaan niin vielä vähempi meitä kohtaan.”

Juha II

Ruotsi toimii muslimien ja afrikkalaisten rikollisjärjestöjen päämajana ja lähtö -alustana kaikkialla pohjoismaissa toteutettavissa murhissa ja muissa vakavissa rikoksissa. Ruotsi vinkuu ja pahoittaa mielensä järkevimpien naapurimaidensa sulkiessa Ruotsin vastaisen rajan rajatarkistusten taakse.

Pasi Polvi

Varmaan blm mellakka tulossa kun YLE:n kyllä Suomalaisetkin mellakoi juttu tuli jo etukäteen… https://yle.fi/uutiset/3-11484333

Anna-Maria Korhonen

Luulen, ettei hän ollut se joka turvapaikkapäätöstä odottaessaan suoritti peruskoulun kahdessa vuodessa ja kirjoitti ylioppilaaksi. Joten emme menettäneet mitään ja kansainvaellus on tämän kaiken arvoista, vai onko?

Kuvateksti käännettynä

”ALLAHYERHAMAK FAYYE” tarkoittaa ”kohta hyeena hänet hakee”.