Viidelle uusruotsalaiselle murhasyytteet Kööpenhaminassa

Teurastus alkaa.
Tänään alkoi Kööpenhaminan käräjäoikeudessa oikeudenkäynti viittä uusruotsalaista vastaan, joita syytetään kahdesta murhasta ja murhan yrityksestä viime kesänä Kööpenhaminan pohjoispuolella Herlevissä.

Tapahtumat alkoivat siis viime vuoden kesäkuun 25. päivä noin klo 18.00 nurkilla kun pataljoonallinen uusruotsalaisia oli liikkeellä Kööpenhaminassa, mitä siellä tekemässä, luultavasti ei kissanpoikia pesemässä.

Sotajalalla olleet 2-3 afrikaanoa saivat ällytettyä autolastillisen toisia afrikaanoja, vihamiehiään, kadunkulmaukseen pysähdyksiin ja sitten… sitten alkoi AK47-rynnäkkökivääri laulaa haikeaa hoosiannaa. RA TA TA TA TA TA. Ihan kuin entinen ratavartija, joka änkyttäen yritti tavata ra-ta. Kun hoosianna oli laulettu loppuun, jäi kolme nuorukaista odottamaan kuoleman pikajunaa. Kaksi nousi kyytiin, kolmas jäi odottamaan myöhempää junaa.

Jälki oli yhden osalta tämän näköistä. Värilliseen nuorukaiseen on osunut lyijyä ja hän makaa maassa. Hän on saanut 14 kappaletta osumia jänteikkääseen vartaloonsa. Nuorukaisen nimi on ”Gucci”.

 

 

Murha olisi luultavasti muuten jäänyt selvittämättä, mutta tapahtui kaksi mokaa: Se tehtiin Tanskan maalla ja pakoautoa ei saatu syttymään. Nimittäin kun murhat oli tehty, viisikko pakeni paikalta Audilla, joka löytyi myöhemmin Kööpenhaminasta.

Afrikaanot olivat kyllä yrittäneet sytyttää auton tuleen, mutta ovet oli lyöty kiinni ja tuli sammui itsestään. Auton peräkontista löydettiin murha-ase AK47, joka pystyttiin esitutkinnassa yhdistämään tekoon. Lisäksi saatiin tekoaikaan käytetyt vaatteet, joista ruutisavunäytteet ja paljon DNA:ta. Hyvät lähtökohdat siis poliisitutkinnalle.

En ole vielä saanut varmistusta Kööpenhaminan käräjäoikeudesta keitä tarkasti ottaen on syytettynä, tai mitkä ovat heidän oikeat nimet. Kyse koko jupakassa on kuitenkin jo yli viisi vuotta kestänyt somalien keskinäinen vihanpito, joka alkoi 2014 Täbyssä pieleen menneestä panttipankin ryöstöstä.

Pitää tehdä tästä joskus Monokulttuuriin, tai jollekin muulle radiokanavalle kooste, sillä tämän jengin puuhastelu on hyvin mielenkiintoista jo suomi-pojankin näkökulmasta. Saa uuden näkökulman asioihin miten afrikaanogangstereilla pyörii ihan oma rinnakkaisyhteiskunta systeemin rinnalla.

Seurataan Kööpenhaminan käräjöintiä.

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hommanmaksaja

Onhan tuo nyt kumminkin kätevää, kun useampi ongelma hoituu samalla kertaa.

hieno homma

Hyvä Guccin vaatetus meni pilalle….. 😪

Viistoontunu Stadilaine'

”Pitää tehdä tästä joskus Monokulttuuriin, tai jollekin…”

Joo tee ihmeessä. Sinun pohjoismaisia jengiraporttejasi on aina ollut hyvin mielenkiintoista kuulla.

Oletko ajatellut itse alkaa vetään souvia You tubessa tai Dlivessä? Uskoisin, että kiinnostunutta yleisöä löytyisi helposti. Ei tartte vetää livenä.

Skandinavistan

Juu kyllä näillä on hölmölässäkin ns sivubisnekset uhriutumisen rinnalla. Vaikka ei rynnäkkökiväärit vielä ole laulaneet, enpä yllättyisi mitä ” työvälineitä ” sieltä kaapista löytyy.

Täältä tuonpuoleiseen

Onko kuvissa kysymys ruotsin (pienellä) poliisin uudesta auttamisohjelmasta eli loikkariohjelmasta?

Bilmek

Ihmeen moni loikkaa nimenomaan auton alle piiloon.

Daavidin poika

Kyllä tämän luokan uutisointi on myrkkyä valtamedioille. Tarkoitan sitä, että tulee todella julkisuuteen keitä nämä gangsterit ovat, ja mitä he harrastavat. Ihmettelen vaan noita valokuvia.? Olisiko poliisilla ennakkotietoa tulevasta.? Esimerkiksi gangstereiden kuuntelua elektroniikalla.?

IQn Audi

Monessa matukeikassa on varastettu valkoinen Audi, viimeksi 12- v. tytön ampumisessa. IS- pöljät ajelivat valkoisella Toyotalla, sitten tulivat terrori-iskut valkoisilla pakettiautoilla ja nyt nämä valkoiset Audit.

Kertoo taas jotakin tämän porukan tavasta ajatella ja toimia.

hieno homma

Elikkä White Lives Matter…. 🤔🇫🇮🇫🇮🇫🇮

”Gucci”? Pikemminkin Bataatti tai Maniokki

En usko että Muotitalo Gucci arvostaa.

Anna-Maria Korhonen

Insinööri tutkii auton pohjaratkaisua. Ehkä syntyy innovaatio ja Saab kokee vielä uuden nousun.