Viidelle uusruotsalaiselle murhasyytteet Kööpenhaminassa

Teurastus alkaa.
Tänään alkoi Kööpenhaminan käräjäoikeudessa oikeudenkäynti viittä uusruotsalaista vastaan, joita syytetään kahdesta murhasta ja murhan yrityksestä viime kesänä Kööpenhaminan pohjoispuolella Herlevissä.

Tapahtumat alkoivat siis viime vuoden kesäkuun 25. päivä noin klo 18.00 nurkilla kun pataljoonallinen uusruotsalaisia oli liikkeellä Kööpenhaminassa, mitä siellä tekemässä, luultavasti ei kissanpoikia pesemässä.

Sotajalalla olleet 2-3 afrikaanoa saivat ällytettyä autolastillisen toisia afrikaanoja, vihamiehiään, kadunkulmaukseen pysähdyksiin ja sitten… sitten alkoi AK47-rynnäkkökivääri laulaa haikeaa hoosiannaa. RA TA TA TA TA TA. Ihan kuin entinen ratavartija, joka änkyttäen yritti tavata ra-ta. Kun hoosianna oli laulettu loppuun, jäi kolme nuorukaista odottamaan kuoleman pikajunaa. Kaksi nousi kyytiin, kolmas jäi odottamaan myöhempää junaa.

Jälki oli yhden osalta tämän näköistä. Värilliseen nuorukaiseen on osunut lyijyä ja hän makaa maassa. Hän on saanut 14 kappaletta osumia jänteikkääseen vartaloonsa. Nuorukaisen nimi on “Gucci”.

 

 

Murha olisi luultavasti muuten jäänyt selvittämättä, mutta tapahtui kaksi mokaa: Se tehtiin Tanskan maalla ja pakoautoa ei saatu syttymään. Nimittäin kun murhat oli tehty, viisikko pakeni paikalta Audilla, joka löytyi myöhemmin Kööpenhaminasta.

Afrikaanot olivat kyllä yrittäneet sytyttää auton tuleen, mutta ovet oli lyöty kiinni ja tuli sammui itsestään. Auton peräkontista löydettiin murha-ase AK47, joka pystyttiin esitutkinnassa yhdistämään tekoon. Lisäksi saatiin tekoaikaan käytetyt vaatteet, joista ruutisavunäytteet ja paljon DNA:ta. Hyvät lähtökohdat siis poliisitutkinnalle.

En ole vielä saanut varmistusta Kööpenhaminan käräjäoikeudesta keitä tarkasti ottaen on syytettynä, tai mitkä ovat heidän oikeat nimet. Kyse koko jupakassa on kuitenkin jo yli viisi vuotta kestänyt somalien keskinäinen vihanpito, joka alkoi 2014 Täbyssä pieleen menneestä panttipankin ryöstöstä.

Pitää tehdä tästä joskus Monokulttuuriin, tai jollekin muulle radiokanavalle kooste, sillä tämän jengin puuhastelu on hyvin mielenkiintoista jo suomi-pojankin näkökulmasta. Saa uuden näkökulman asioihin miten afrikaanogangstereilla pyörii ihan oma rinnakkaisyhteiskunta systeemin rinnalla.

Seurataan Kööpenhaminan käräjöintiä.