Kaikki Kööpenhaminan syytetyt afrikaanoja

Ruotsin media on nyt rummuttanut pari päivää kuinka Kööpenhaminan tuplamurhista on syytettynä viisi ruotsalaista miestä. Mutta kuinka ruotsalaisia miehet oikein ovatkaan?

Höylätyllä penkillä istuu:

  • 1997 syntynyt Mohammed ”Makkan” Abdigahni.
  • 2001 syntynyt Abraham ”Abbe” Abdul-Kader.
  • 2002 syntynyt Mohammed ”Panda” Oad.
  • 2000 syntynyt Mansor Ismail.
  • 1995 syntynyt Benjamin Owuse Afriyle.

 

Neljä ensimmäistä ovat Rinkebyn vahvistuksia, viides on Rinkebyn naapurista Hallonbergenistä. Abbe ja Panda ovat serkuksia. Rinkebyn gangsterit ovat somaleja, Hallonbergenin tyyppi voi olla eritreaano.

Tappopaikalla ammuttiin rynnäkkökiväärillä ja ainakin kahdella pistoolilla.

Teen perjantai-iltana aiheesta oman livelähetyksen, jossa käyn läpi tämän jengin hyvin värikkäät 9vaiheet. Porukka koostuu lähinnä afrikaanoista. Mustaa miestä on listitty oikealta vasemmalle. Sivujuonista saisi jo yksin tein oman mielenkiintoisen aiheen.

Kannattaa huomata, että yllä kuvassa Rellun takaosassa mustiin pukeutunut henkilö ottaa alla olevaa kuvaa.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Musta reikä
Musta reikä
11.8.2020 09:55

Tanska ei lällittele ja palluttele vaan antaa tuplarangaistuksen. Olisi jo Ruotsinkin aika oppia näkemään tosiasiat.

Vaan mitä ehdottaa Kitisijän sisko: kaksi miljardia kr lisää on satsattava ghettolähiöihin ja vuonna 2030 ei paskalähiöitä enää ole.

Men hallå: emme se ole me kantikset jotka olemme ne lähiöt pilanneet.

Alamainen
Alamainen
11.8.2020 10:28
Vastaa...  Musta reikä

Ikävä homma kun maksajat korvataan halpatyövoimalla, mahtaako unelma valmistua koskaan.

Itsekseni pohdin
Itsekseni pohdin
11.8.2020 12:35
Vastaa...  Alamainen

Harvan unelma on useamman painajainen.

Ike
Ike
11.8.2020 09:58

Mitenkä tämä silmien sulkeminen on päässyt etenemään tällaiseen mittakaavaan. Kiitos taitaa kuulua valtamedialle.

pöh
pöh
11.8.2020 10:12

Pakko kai alkaa uskomaan ilmastonlämpenemiseen, kun kylmän pohjolan ruotsalaisiakaan ei enää näe pimeällä vastaantullessa.

Ihmeellisesti oma naama kyllä vain punottaa, joku epäili että verenpaineet nousussa?

Creed
Creed
11.8.2020 11:00

Miltä kanavalta tuo perjantain live on tulossa?

Pate
Pate
11.8.2020 16:24
Vastaa...  Creed

Yle Areena

Suomi Finland
Suomi Finland
11.8.2020 11:29

Toivottavasti Tanskassa elinkautinen on lähellä tuomitun biologista elinikää. Tällaisia tyyppejä ei saisi demokraattisessa länsimaisessa yhteiskunnassa liehua vapaana normaalien kansalaisten seassa.

Ai niin… pahoitteluni… hieman nuorisohoitoa näille vaan, koska hehän ovat viime kädessä itse uhreja. Ehkäpä yhteiskunta voisi korvata heille sen raa’an rasistisen kohtelun avokätisesti rahalla, jotta herrojen rispekti palautuu ja he kokevat saaneensa oikeutta. Ehkäpä jopa ensimmäistä kertaa elämässään.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.8.2020 11:54
Vastaa...  Admin Pt-media

Tästä ei varmaan voisi tulla kantisrikolliselle mitään muuta tuomiota kuin elinkautinen. Katsotaan minkälaisia lieventäviä asianhaaroja oikeus keksii. Vai ovatko tanskalaiset tuomarit yhtä tiukkoja kuin poliitikot nykyään?

Jengiläiset saavat extraa
Jengiläiset saavat extraa
11.8.2020 14:30
Vastaa...  Admin Pt-media
Juha II
Juha II
11.8.2020 12:09

Sanonpa vain, ettei tällä ei ole tekemistä sitten minkään kanssa. Eihän?

Mutta ei hätä ole tämän näköinen. Pääkanisteri Lööperi aikoo kieltää rasismin! Että se siitä!!!

Moonman
Moonman
11.8.2020 12:10

Tämä median kulunut temppu aina väittää rikollisia ”ruotsalaisiksi” ja ”suomalaisiksi” on ihan tarkoituksenmukaista. Sillä koitetaan normalisoida ja yleistää käsitystä että kuka tahansa voi olla suomalainen tai ruotsalainen, jos passissa vain lukee niin. Nykyään ei tarvi varmaan olla passiakaan. riittää että asuu maassa. Välillä suomenkin luotettavassa laatumediassa on juttuja, että suomalaismies sitä ja tätä ja pienellä lukemisella selviää ettei ollutkaan suomalainen. Tuntuu että uutinen tehtiin vain sen takia että päästään sanomaan niin.

Anonyymi
Anonyymi
12.8.2020 08:30
Vastaa...  Moonman

Ja jos ei ole mainintaa suomalaisesta, voidaan vielä vähän venyttää ja kerrotaan, että puhui suomea. Sellainenkin voi nykyään olla patamusta afrikaano tai vaalea viikinki.

Blackie Lawless
Blackie Lawless
11.8.2020 12:30

Voi ei. Mistäs nyt saadaan uusia mustia sossu.., eiku sotamiehiä paikkaamaan tämä tärkeä VAJE !!!!??????

Piikki lihassa
Piikki lihassa
11.8.2020 12:33

Niin kauan kuin toisiansa listivät niin mikäpäs siinä. Taas säästyi muutama milli ruotsalaisten veronmaksajien rahoja.

Kukavaan
Kukavaan
11.8.2020 13:08
Vastaa...  Piikki lihassa

Surmansa sai vain kaksi. Elinkaarikustannusten säästöä tuli muutama miljoona euroa.

Tuomittujen pitäminen vankilassa maksaa. Tosin heidän vapaallaolokin aiheuttaa kustannuksia yhteiskunnalle usealla eri tavalla paitsi valtiolle ja kunnille myös tavallisille kansalaisille suoraan tai epäsuoraan rikoshaittojen kautta. Tuomitut olivat he kiven sisällä tai ei, aiheuttavat kustannuksia. Eristämisen vaikutus lienee nolla.

On tietysti ratkaisu, jonka myötä murhaajien aiheuttamat kustannukset loppuisivat kokonaan. Toinen mahdollisuus olisi päästää heidät vapaalle, jolloin he jatkaisivat murhia, kunnes tulisivat itse murhatuiksi. Sen suku ja ystävät kostaisivat murhaamalla. Syntyisi kostomurhien kierre, joka olisi kasvava itseään ruokkiva hallitsematon ketjureaktio.

Jesse
Jesse
11.8.2020 13:09
Vastaa...  Piikki lihassa

Periaatteessa noin mutta noiden ampumataito on samaa luokkaa kuin heidän muu osaamisensa miltä vaan alalta vrt mm. Botkyrkan 12v -case.

Anonyymi
Anonyymi
12.8.2020 08:32
Vastaa...  Piikki lihassa

Toisiaan listivät ”pakolaiset” voisi lähettää ilman oikeudenkäyntiä sinne, mistä ovat tulleetkin.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
11.8.2020 13:52

Kuvassa käsiaseella tähtäilevä on kyllä sen näköinen, ettei ole aikomustakaan mennä normaali päivätöihin. Eivät nämä ”ajautunut rikollisille poluille, koska rasismi” -selitykset kyllä enää uppoa.

Piikki lihassa
Piikki lihassa
11.8.2020 14:30

Äläs nyt, tyyppihän on selvää vanhustenhoitaja-ainesta. Taitaisi hoidella heidät pois päiviltä.

Afri-Yle
Afri-Yle
11.8.2020 14:38

Hieno sukunimi tuo Afriyle. Passaisi Suomeen.

Daavidin poika
Daavidin poika
11.8.2020 15:06

Luulisi käyvän kipeetä takaraivoon kun vedetää jaloista auton alta pois.? Tarkoitan tuota alinta kuvaa. Olisi vaan tuokin onnenonkija malttanut pysytellä afrikassa omilla kotinurkilla, niin olisi ehkä sitten aikoinaan saanut arvokkaamman kuoleman.?

Mahtaako tässä olla kyseessä se niin sanottu kuoleman omavaisto.? Tuskimpa sitä nyt kukaan huvikseen lähtee hakemaan suojaa ajoneuvon alta kesken sotatoimen.?

Vielä sellainen asia, että. Jokainen ihminen omistaa sellaisen ilmiön kuin sokeanäkö.En nyt lähde sepittämään tästä sokea näöstä, mutta googlatkaa ihmisen sokeanäkö.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
11.8.2020 15:16

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Nost R. Adamus
Nost R. Adamus
11.8.2020 18:25

Afrikassa on kymmenen vuoden kuluttua kolmesataa miljoonaa ihmistä nykyistä enemmän ja kasvuvauhti jatkuu samana. Kun kuivuus lisääntyy, sieltä pyrkii kymmeniä miljoonia tänne Eurooppaan. EU tulee hajoamaan taakanjakoriitoihin ja kansallisvaltiot luovivat kansainvaellusten vedenpaisumuksessa kukin omillaan. Suostuvaiset Ruotsi ja Suomi painuvat Itämeren pohjaan parin miljoonan pakolaisen lisäpainosta.

Anonyymi
Anonyymi
12.8.2020 08:39
Vastaa...  Nost R. Adamus

EU on osoittanut täydellisen osaamattomuutensa minkä tahansa kriisin hoitamisessa. Pelkästään ilman Schengen-sopimusta Eurooppa olisi paljon turvallisempi ja parempi paikka. Sinne norsunluutorneihin ei vaan tavallisen kansan ääni kuulu; tärkeintä on meppien oman palkan juokseminen ja ARVOT; vielä kun joku vaivautuisi selittämään mitä ne ovat.

Pate
Pate
11.8.2020 17:52

Kaveri renkaanvaihtohommelissa.

Pigmenttiosaaja
Pigmenttiosaaja
12.8.2020 11:34
Vastaa...  Pate

Liekö kuvan kunniakansalainen viettämässä siestaa. Autoremppa on raskasta työtä, jollaiseen sotaa, vainoa ja kidusta paennut ei ole tottunut. Tokihan kunniakansalainen veisi autonsa verstaalle, mutta kun rasistisien pottunokkien maksama raha riittää vain hädin tuskin diskoiluun. Silloin on pakko yrittää korjata menopeli ihan itse. Mikä on maahan haalituille huippuosaajille pikku juttu – välillä täytyy kuitenkin levätä.

Toinen vaihtoehto on se, että tunkin valmistaneen tehtaan rasitinen työntekijä on sabotoinut tuotteen. Siis asentanut tunkkiin pigmentinilmaisimen, jonka seurauksena tunkki on pettänyt kesken aherruksen. Tunkki on tietenkin, rasistien toimesta, ennen kuvan ottamista kiikutettu muualle, tai photoshopattu pois näkyvistä.

Woah
Woah
12.8.2020 02:27

Itse ainakin yhdistän heti Ruotsalaisiin kun tapahtuu tappo,murha,pommitus, koska Ruotsi ja Ruotsalaiset ovat yhtä kuin afrikkalaisia, lähi-itäläisiä ym. kehitysmaalisia mielikuvissani hyvin vahvasti. Kuin abban silli, hapansilakka, volvo, scania ym. periteiset nykyiset ja entiset vahvat brändit.