Oliko Beirutin räjähdys allahin kosto syntisille libanoniaanoille?

Kyllä oli, ainakin jos uskomme qatarilaista muslimiälykköä ja sosiologia dr. Abd Al-Aziz Khazraj Al-Ansaraita. Hän kertoo videokommentissaan, että allah räjäytti pommin, koska libanoniaanot ovat äityneet homostelemaan ja muutenkin hyljänneet allahin.

Räjähdys oli tohtorin mielestä siis allahin rangaistus synneistä, kuten homostelusta, yleisesti seksihurjastelusta ja siitä, että allahia ja islamia ollaan alettu pilkkaamaan liikaa viime aikoina.

Loppuun muslimitohtori kehoitti leikkaamaan saksilla kaikkien niiden kielet, jotka pillaavat allahia.

”Each Lebanese must go out on the street and cut out with scissors the tongue of anyone cursing Allah. You want to get better? Start with that and you shall see how Allah will change your situation for the better.”