Hesari keksi rasismia, seuraus: valmentajalle potkut

Jos joku ei tiedä mitä tarkoittaa valeuutisointi, maalittaminen ja kaikenlainen sössöttäminen rasismista, niin tässä tulee kouluesimerkki. Pääosissa Helsingin Sanomat.

Hesari lähti liikkeelle tiistaina roiskaisemalla eetteriin uutisen, jossa Kokkolan Pallo-Veikkojen päävalmentaja Miika Juntunen päätettiin uhrata rasismialttarille. Vaikea sanoa mitä jutun kirjoittajalla Ari Virtasella on Juntusta vastaan, mutta Virtanen nyt vaan jostain syystä päätti keksiä rasismia. Ja onnistui lopputuloksessa yli odotusten. Juntuselle saatiin potkut.

Virtanen kirjoittaa, että ”sosiaalisessa mediassa levisi tiistaina huhu, jonka mukaan jalkapalloseura KPV:n aamuharjoituksissa oli pelattu kuka pelkää mustaa miestä-leikkiä. Ensimmäinen kiinniottaja oli ghanalainen Abu Sanunu”.

Rasismia on siis se, että leikittiin kuka pelkää mustaa miestä-leikkiä. Jos joku ei tiedä mitä kyseinen leikki tarkoittaa, niin esimerkiksi jääkiekko- ja jalkapallotreeneissä kyseinen ”leikki” on hyvin yleinen. Vedetään jotkut rajat ja osallistujat siirtyvät rajalinjan taakse. Yksi jää rajojen keskelle. Sen jälkeen osallistujat lähtevät juoksemaan toiselle rajalle ja keskelle jäänyt ”musta mies” yrittää koskettaa mahdollisimman monta juoksijaa. Niihin, joihin hän osuu, jäävät rajojen sisälle taas ottamaan kiinni niitä, jotka pääsivät juoksemaan läpi. Se voittaa, joka jää viimeiseksi jäljelle.

Rasismin tuplasi, Helsingin sanomien mukaan, se, että ensimmäinen kiinniottaja oli siis oikeasti musta mies!

Kaksi asiaa: missään sosiaalisessa mediassa ei ole levinnyt yhtään mitään huhua mistään rasistisesta leikistä. Kukaan ei ole kummastellut leikkiä, sillä se on urheilupiireissä hyvin yleinen. Sillä poikkeuksella, että nykyään ei huudeta ”kuka pelkää mustaa miestä”. Ei sitä huudettu Kokkolassakaan. Koko juttu on Virtasen omasta päästä keksimään jonninjoutavaa horinaa.

Toiseksi, kuka kuvittelee, että ammattivalmentaja tuo pelikentille rasismia siten, että nostaisi yhden OMAN PELAAJANSA jonnekin rasismitikun nokkaa pilkattavaksi. Kuten ilmi tulee, pelaajat eivät siis todellakaan olleet edes huutaneet ”kuka pelkää mustaa miestä”, kuten lasten leikeissä on tapana.

Leikissä, tai tässä tapauksessa harjoituksessa, käytettiin siis vain pelkästään hyväksi leikin luonnetta, jossa väistetään vastustajaa. Yhdet yrittävät ottaa kiinni toisia, jotka yrittävät väistää. Aika perusjuttua jalkapallossa ja jääkiekossa.

”Pelaajat eivät olleet edes huutaneet ”kuka pelkää mustaa miestä” kuten lasten leikeissä on tapana. Leikissä käytettiin siis vain pelkästään hyväksi leikin luonnetta, jossa väistetään vastustajaa”

 

Nyt KPV ilmoitti, että se on antanut Miika Juntuselle potkut. KPV meni paniikkiin, koska johdossa pelättiin rasismikohuun joutumista, ja tehtiin paniikkiratkaisu. Juntuselle annettiin potkut ja kuviteltiin, että sillä saadaan ostettua joukkue ulos rasismikohusta. Jota ei oikeasti ollut edes olemassa.

Tässä oli siis aivan kouluesimerkki valeuutisesta, kuvitellusta rasismista ja sössöttämisestä.

––––––––––––

Hyvä tietää: Älä lue valtamedian juttua ikinä ILMAN adblockeria eli mainoksen estoa. Sen voi ladata esimerkiksi Firofoxiin ilmaiseksi parissa sekunnissa täältä ja Chromeen täältä. Mainoksenestolla estät vilkkuvat mainokset, joista paskamediat saavat suurimmat tulonsa. Mitä useampi käyttää adblockeria, sitä pienemmäksi paskamedioiden mainostulot jäävät.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

1984

Maksumies

Meille mainostetaan kuinka meillä on maailman vapain lehdistö ja kyllähän se onkin, niillä on vapaus tehdä mitä haluavat.

pöh

Tue faktapohjaista ja riippumatonta hesarin uutisointia 😀
Kyllä on härskiä

Minä

Eivät uskalla laittaa faktaa edes tuohon mainokseensa 🙂

Kuka sanoi musta? RASISTI!

Huh huh ei voi muuta todeta. Jostain helvetin syystä nämä suvakki toimittelijat ovat ottaneet silmätikuksi urheilun. On yritetty mustamaalata esim Selännettä, Räikköstä ja Raskia.

Fatwantarkistaja

Luultavasti urheilijan ura ei ole suvakismista kiinni. Artistilla tasan on. Tai voi pitää suunsa kiinni, mutta arvostellessaan pedofiilipakolaisia keikat loppuvat siihen paikkaan ja radiosoitto. Pedofiiliartisti sensijaan keikkailee entiseen malliin.

Ja voihan se olla turha soittaa jollekin Ekkelstonelle, että täällä Mirva-Keijo Mörkö-Härkönen Suomesta hei, teillä on sellainen formulakuski, joka on aito natsi! Pois se sieltä! Joku sihteeri vastaa ja jättää luurin pydälle huudon ajaksi, eikä tasan raportoi pomolleen mielenvikaisten soitoista. Potkuthan hän saisi.

Artisteilla siis toimii omavalvonta. Heidät kannattaa jättää rauhaan. Miksi urheilijat sitten? Koska he ovat ihailtuja ja sankat joukot oikein palvovat heitä. He voivat vaikuttaa jopa yleiseen mielipideilmastonmuutokseen muutamalla sanalla. ”Saksa on paska maa.” Kommunistin on uskallettava hyökätä heidän kimppuunsa säälimättä. Jos urheilija saadaan työttömäksi siitä työstä, jota hän aidosti rakastaa, muut pitävät pelosta naamansa ummessa. + se, että silloin kommunisti hallitsee mielipiteitä.

tj nn

asiallinen uutinen, kiitos!

Klarsyn

Olen asiantuntija, saan Hesarin ilmaiseksi naapurilta lähes joka päivä, lähes kymmeneen vuoteen en ole maksanut lehdestä senttiäkään, mikäli maksuksi ei lasketa naapurille tehtyjä palveluksia, kaupassa käyntiä ja ajoittaista terveysapua.

Uskomatonta, miten selvästi Hesari on valinnut puolensa, eikä se puoli ole edes totuutta etsivä, vaan heittäytyminen täysin identiteettipolitiikan ja nykyisen woke-maailman kaikkein kummallisimpiinkin oppirakennelmiin. Ihan joka päivä ollaan huolissaan rasismista. Kaikkina päivinä joku kahjo feministi saarnaa maailmankatsomustaan. Eriarvoistuminen on eniten käytettyjä sanoja. Lähes joka päivä joku vähemmistön edustaja tulee nostetuksi otsikoihin esimerkillisenä kansalaisena. Kun turvapaikanhakijana maahan tullut onnistuu tekemään taidetta, kirjoittamaan kirjan tai näyttelemään elokuvassa, ylistys on suurta. Erityisen ihanaa on jos maahanmuuttaja sattuu olemaan homo tai lesbo, trans nousee jo ylistyksen sfääreihin.

Hesari on alkanut muistuttaa yhä enemmän Voima-lehteä, joka kuitenkin menee askeleen pidemmälle täysin avoimessa kulttuurimarxismissa. Hesari ei sentään julkaise ihan kritiikittömästi palestiinalaisnäkemyksiä, mutta samoilla linjoilla lehdet ovat. Jos juttuun vain jollain tavalla saadaan sopimaan Trump niin aina mainitaan ja kielteisessä mielessä. Ilmastonmuutos yhdistää lehtiä, Hesari sentään yrittää jotain tieteen näköistä etsiä juttuihinsa, mutta nuoret vouhottajat se ottaa syleilyynsä. Kiinnostavaa seurattavaa riittää, vaikkei uskottavuutta juuri löydy.

Puolueeton

Hesaria mainostettiin Raision Myllyssä. En nähnyt yhdenkään ottavan ilmasisa lehteä. Tosin en kauaa seurannutkaan. Taitaa konkurssi olla edessä tai sitten päätoimittajan vaihto.

mokusetus

Olen muutaman kerran seurannut hesarin jakelua marketeissa. Suuri enemmistö näyttää jättävän lehden ottamatta. Kerran sanoin tarjoajalle että siinä on mielestäni nykyään liikaa satuja. Toisen kerran sanoin hesarin juttujen jämähtäneen vuoteen 2015 jolloin monet luulivat turvapaikanhakijoiden olevan hyväksi Suomelle.

Fatwantarkistaja

Saatatte olla vallan väärässä. Valtio voi pitää tuonkin puljun pystyssä. Mediatukea 800 000 000€, eikä tartte enää toimittajiakaan olla töissä. Nakuttaa vaan jotain omasta päästään sinne.

entinen tilaaja

Mediatuki on kaiketi se Helsingin Sanomienkin mokusensuurin, matuvitkuttelun ja uhriutumisteatterin harmaa eminenssi.
Ihan niinkuin CCCP oli 60-luvulla.

Turhaantunut

Käytän noita yöllä pesuhuoneessa koiran kusialusina jos sattuu koiralle iskemään keskellä yötä hätä.
Mihinkään muuhun nuo ei kelpaa, tai no, saa noista ehkä hyviä sytykkeitä saunapesään tai nuotioon.

Jouko

Ei kannattaisi ottaa ilmaishesaria ollenkaan. Se on kuitenkin aina julkisella kadulla hyväksynnän merkki. Kaikenlaisia ilmaislehtiä on kaupungilla monessa paikassa muitakin kauppojen auloissa.

Jaaha

Perätön väite, jonka johdosta seuraa kohteelle taloudellista ja ammatillista haittaa on rikosoikeudellisesti merkittävä, rangaistava ja uhrille maksettaviin korvausmaksuihin johtava kunnianloukkausena tuomittava rikos. Lain mukaan tietenkin ainoastaan, ei välttämättä woke-communistisen nykykäytännön mukaan.

Fatwantarkistaja

Tokkopa jutussa oli mitään sellaista, josta oikeuteen voitaisiin haastaa ja voittaa. Noilla kuulemma lakimies tarkistaa jutun, jos se on siinä rajoilla. Juttu oli periaatteessa totuudenmukainen. Leikki on kuka pelkää mustaa miestä, vaikkei sitä ääneen sanottu. Musta mies oli eka musta mies, ainakin musta. Rasismia ei mainittu, annettiin vaan ymmärtää jne.

En tuhlaisi säästöjäni oikeusjuttuun, ellei poliisi vie syyttäjälle. Ei polpo vie, aika 100% varmaa on se. Taponen seuraa tilannetta ja antaa virka-apua pyytämättä?

Verbaali akrobatian legenda *ISIS OMAISET*

YLE *Sirkus on kovaa työtä –
viher vasemmistolais Poliitinen intohimo taistolaisuus 
 Auttaa jaksamaan silti murskaantuneesta kalifatista huolimatta

Sana *omainen* isis terroristi epäilystä 
ylitää jonkun ÄÄRI VITUS RAJAN 

 Ja sen ylen käyttämän termin* omaiset* valheelisuus 
ja näiden isis uhrien mitätönti lähi idäsä ja euroopassa 

Näiden omaisten katuneet *urheat miehet* 
ovat saaneet Natolta nappalmia aivoihinsa 

KINKA MONEN LESKEN *omaisen* PERÄSSÄ ON 

Naton sotilasliitoutuma HORNETEINEEN Ohjukset ja navigaatorit kuumina 

Etsien missä ISIS *omaisten * urheat ääri islamisti terroristi miehet lymyilevät 

kun ne ääri islamisti terroristi naiset *omaiset* ovat pidätetyinä AL Holin leirillä 

Katso kohdasta 4 min 13.8.2020 ylen uutis toimituksen asenne
https://areena.yle.fi/1-50337744

Marko Myyry

Muuten hyvä, mutta Juntunen sai potkut koska on paska valmentaja ja jo alunperin epäpätevä henkilö kyseiseen tehtävään – ei rasismin tai rasismisyytösten takia. Faktat kantsii tarkistaa ennen kuin alkaa öyhöttämään.

sakarirajamki

Toisen KPV vielä voitti. Toisen se hävisi, mutta vastassa oli selvä ennakkosuosikki Jaro

Suvi A

Sanooko näin Marko Myyrä? Onko hän sitten Kokkolan kovin kommunisti? Vai veikö Jantunen Myyrän naisen? Söikö Myyrän eväät? Kusiko muroihin? Mikä antaa sinulle kompetenssia esittää moisia väitteitä?

Jantunen oli parasta mitä Kokkolan urheilulle oli tapahtunut vuosiin ja olisi tuonut menestystä ja mitaleja, mutta kateellisella vihamiehellä sattui olemaan tuttuja marxilaisia Helsingin Voimassa, siis Helsingin Sheibessa, Hyysärissä, Tsadin Pravdassa.

Last edited 3 vuotta sitten by Suvi A
Bukki

Maalin jälkeen on parasta olla tuulettamatta. Käsi voi vahingossa heilahtaa asentoon, joka on tulkittava natsitervehdykseksi.
Nurmikolla liukuminen kädet pitkin kylkiä on sallittua.

Kuljettaja äbläwäblä

Joo ja vaikka ei aiheeseen liitykkään, myös bussipysäkillä kannattaa olla skarppina kun bussia pysähtymään viittoilee. Ettei vahingossa käsi ole natsitervehdystä muistuttavassa asennossa.

2.hylly ylhäältä, 3.kirja vasemmalta

Itse asiassa olin kerran bussipysäkillä äidin ja hänen 5 vuotiaan pikkupoikansa kanssa.Poika oli täpinöissään kun bussi lähestyi ja tomerasti näytti pysähtymismerkkiä, oikea käsi suorana ylhäällä hieman etukenossa ja seisoa tökötti liikkumatta kun bussi lähestyi.
Kuljettaja ( suomalainen) oli heti juonessa mukana ja ilahdutti poikaa jo kaukaa nostamalla samanlaisen käsitervehdyksen.

Skandinavistan

😁

Näin suoralta kädeltä

Myös kotona tulee olla varovainen ottaessaan tavaraa ylähyllyltä.

sakarirajamki

Yhtä vastenmielistä on KPV:kin toiminta. Jos kukaan ei tanssisi rasismikortin heiluttajien pillin mukaan rasistikortti menettäisi merkityksensä, mutta löytyy tälläisiä munattomia miehiä, jotka heittävät valmentajansa bussin alle ensimmäisestä rasismiulinasta.

KPV olisi vain hyötynyt tuollaisesta julkisuudesta. Harvoin pikkuseura pääsee noin hyvin esiin. Keskustelu olisi kannattanut kääntää vain itse peliin..

Juha II

Lapsuudessani vakio leikki, joka myös oli pojan vintiön mielestä jännittäväkin. Myös tytöt osallistuivat siihen samalla intensiivisyydellä eivätkä tarvinneet hävetä yhtään pärjäämisessään. ”Musta mies” ei edes sen kummemmin ”maalittanut” tyttöjä helppona saaliina (se tuli sitten myöhemmin).
Tuo leikki ei tehnyt minusta ”rasistia”, koska lapsi ei sellaista ajattele eikä edes ymmärrä.

Mutta tämä inkvisition irvokas ja perseellä ajattelun aika on viimeistään tehnyt minusta sellaisen!!!

Helsingin SAnomien persepäiset idiopotit kaivamalla kaivavat eli dyykkäävät ihmisten jäteastioilla ja haistelevat naisoletettujen pikkuhousuja josko saisi ”jutun juurta”, johonkin lösää paskaa tihtuvaan tekeleeseen.

Nyt olisi eri tahojen niin Suomessa kuin maailmallakin aika ryhdistäytyä ja löytää selkärankansa sekä lihan syöjän saalistajan vaistot kieltäytymällä soija -poikien ja pullamössö kommunistien ”luotitanssituksesta” sanomalla:

JO RIITTÄÄ, METEEMME NIIN KUIN ME HALUAMME. EMMEKÄ KUUNTELE ENÄÄ TEIDÄN JONNINJOUTAVIA KITINÖITÄNNE!!! JA PISTE!!!

Sooman

Juntunen on tietääkseni Sipilän vaimon veli. Myös ns. alfauros. Ehkä se tosiasia eli fakta viduttaa hesarin betatoimittajaa enemmän kuin kuviteltu rasismi.

Ei muuten siinä alkuperäisessäkään – kuka pelkää mustaa miestä – leikissä ole rasismia. Sen pelin nimikin on vain täysin viaton kysymys.

Jotenkin epäironisesti tämä nykypäivän somesirkus alkaa muistuttamaan lestojen ns. hoitokokouksia mitä he pitivät joskus -70 luvulla: anteeksipyyntelyjä ja julkista nöyryyttämistä. Luulempa, että yöllisiä kokouksiakin järjestään jo ylen, hesarin ja vihreiden toimistoilla.

Mustakaapu

Tuli muuten mieleen että Mikki oli koko lapsuuteni armoton rasisti kun se aina jahtasi mustaa miestä.

U. Kamutapsa

Juurikin noin. On kurjaa, kun on jahdattu olo.

Skandinavistan

Olet oikeassa. Entäpä mustanaamio? Äkkiä kaikki tsekkaamaan onko jonnekkin pahvilaatikkoon varastoon jne jäänyt rasistisia sarjakuvia. Ja liekkeihin.

U. Kamutapsa

Mustanaamio? Valkoinen Kit Walker on kulttuuriominut itsensä ”Mustanaamioksi” ja asuu Pääkalloluolassa. Vrt. vaikka nazien ”totenkopf”.

Paras heittää moiset rasistiset sarjakuvat saunan pesään ennen kuin polpo tulee kylään. Ai niin, mutta kun saunan lämmittäminenkin puilla alkaa kohta kohta olla ilmastorikos, tai peräti puun polttomurhaamista.

Yllä kirjoittamani on vain pientä parodiaa siitä, mitä intervaginaaliset vallassa riehuvat tiesminkäsukupuoliset voivat keksiä.

Ali Kessu

Tuli tänään mieleen, että Hesarista saisi lukea paitsi näitä valeuutisia ja juttuja niin kuolinilmoitukset. Silti on niin, että ei enää hesaria meidän talouteen. Heidän nk. paras keskustelukulttuurikin on aivan perseestä,ei julkaista, jos se ei ole linjassa heidän totuuksiensa kanssa.

Särmääjä

Jos en vaikka tykkää jonkun joukkueen valmentajasta niin sehän taitaakin olla valemedian avulla helppo potkia pois kun laittaa niille vinkin että että olen vaikka seuran sisäisenä työntekijänä kuullu kuinka hän rasistisesti haukkuu pelaajia pukukopissa ja ahdistelee seuran naispuolisia työntekijöitä. Lopun hoitaa paskajutut ja paniikkiin ajettu seura.

Juha

Sodoma Oyllä on lähes monopoliasema Suomen paperisella mediakentällä. Eiköhän pyllistetä näille kommunistimädättäjille ja jätetä lehdet ostamatta ja tilaamatta. Sen sijaan Paavolle apurahaa jotta se voi palkata lisää toimittajia PT mediaan.

Kuritushuonetta kaikille

Elämme upeita käräytys-aikoja, tämä on armottoman VITTUILUN kulta-aikaa! Somen voimalla ollaan jo saatu tuhansia miehiä työttömäksi, jotkut oman käden kautta hautaankin, ihan vain VÄITTÄMÄLLÄ (lue: valehtelemalla) naisten ahdistelijoiksi tai nyt muodikkaasti rasisteiksi. Odottakaapas vaan kun ravintolat rupeavat nimettömästi satuilemaan kilpailjoilleen että kävimme teillä syömässä ja nyt ikävä kyllä meillä on todettu korona, että pistäkääpäs puljunne kiinni muutamaksi kuukaudeksi suosiolla tai sitten kerromme käynnistämme somessa. Nyt nähdään konkreettisesti mitä saatanan mielenvikaisia NÄÄTIÄ keskuudessamme häärii.. Minä ehdotan että lakiin tulisi lisätä ns. some-käräyttäjä osa jossa annetaan käräytyksen uhrille täydet valtuudet hakata käräyttäjä sairaalakuntoon, korkeintaan 9kk tehohoitoon. Jos se aika ylittyy niin käräytyksen uhri saa yhden päiväsakon jokaisesta 9kk ylittävästä tehohoidossa vietetystä päivästä.

GLGL

Juuri näin.

Internettiä ei olisi koskaan pitänyt antaa kaikkien käyttöön, vaan pitää tiedeyhteisön työkaluna.

Antarktis Moniosaamiskoski

Vastuullinen media hoitaa vastuullisesti agenda-journalismiaan. Kun vastuullinen media on keskitetty vastuullisesti kahden toimijan vastuulliseen syliin, voi olla varma, että tyhmälle kansalle toimitellaan vastuullista propagandaa silmät ja korvat täyteen.

Vastuullinen media voisi vastuullisesti lähettää tilaajalahjana pikaliimaa, jolla tilaaja voi liimata silmänsä umpeen. Silloin ei tarvitse nähdä, mitä tilaa, mutta voi kuunnella vastuullista mediaa.

Reijo Koiras

Meillä Pertinlaaksossakin oli Kuka pelkää mustaa miestä-leikkiin liittyvä kausti: https://twitter.com/Reijo_Koiras/status/1293608980405788680

Kalle-Kustaan Kukkaro

Saint-Barthélemyssä musta naikkonen vaatii nyt Kalle-Kustaalta anteeksipyyntöä ja korvausta Ruotsin syyllisyydestä orjakauppaan ja odottelee kieli pitkällä miljoonia/miljardeja.
(Expressen)

Kalle-Kustaan esi-isä Jean Babtiste Bernadotte on ranskalainen virkamies joka adoptoitiin/palkattiin Ranskasta Ruotsiin kuninkaaksi 1810 joten Ruotsin syyllisyyden ei pitäisi olla niin kovin suuri.

Saint-Barthélemy on nykyään luksusturisti- veroparatiisi ja siellä pyörivät julkkikset kuten Beyoncé, Mariah Carey, Paul McCartney, Bruce Springsteen ja Leonardo diCaprio.

big l

tunnen muutaman lähi-idästä ja afrikasta kotoisin olevia maahanmuuttajia. nää on opiskellut ja tekevät töitä. kukaan näistä ei ole kokenut suomalaisten osilta rasismia. on kuulemma aika perseestä kun suomi jossa pitäis saada jokaisen olla rauhassa, nää kokee rasismia ihan vaan omien maanmiestensä puolesta. siis ”uskovaisten” muslimien toimesta. syntyperältään muslimeja, eikä kukaan näistä, perheineen rukoile, eikä lue koraania, eikä kukaan pidä huivia tms..eli kaikki elelee ja oleilee kuten minä ja minun perhe. jumalauta noita sit vituttaa toi rasismisössötys, kun ei suomalainen umpi rasistikaan ole rasisti ketään kohtaan ihonvärin tai uskonnon takia. ei kukaan mun tuntema maahanmuuttaja ole saanut suomalaiselta pataansa,toiset muslimi maahanmuutajat on kyllä piessy näitä mun kavereita ja heidän siskojaan ja vanhempia koska ovat länsimaalaistuneet. miksi sinu sisko ei kauta huivi? vastaus: miks pitäis? pam, nyrkki päähän ja uhkaulua perään. valtamediat ja kaikenmaailman maahanmuuttoaktivistit vaan pahentaa tilannetta joka ikinen kerta kun mainintaankin rasismi. ei nää oikeeta työtä tekevät muualta tulleet tunne käsitettä rasismi. ei nää tosin uskalla mieltää itseensä suomalaisiksi vaikka ovat kotoutuneet ihan yhtä hienosti mitä minä…syntyperäinen suomalainen hitsaaja ja mun perhe.kaikki näistä toivoo että jos vielä jonain päivänä kotimaa olis sellanen että sinne vois muuttaa, mutta sellaista tuskin tulee tapahtumaan kun islam on jättäny pysyvät jäljet ja nyt nää joutuu pelkään täälläkin. mihin me päästään enään turvaan. ei ole paikkaa mihin maallistunut länsimaistunut muslimi voisi mennä. ja nää mun kaverit tietää että allah on satuolento ja koraani kelpaa lähinnä paskapaperiksi.heitä vituttaa ihan yhtä paljon lukea tuota valtamedian keksimää rasisti sontaa kuin meitäkin. noi vitun ääliöt ei tajua mitä vahinkoa ne saa aikaiseksi noilla keksityillä rasismihöpinöillä. ps: ei lienee kenellekkään yllätys että nää mun kaverit ja heidän perheensä on äänestänyt perussuomalaisia. perussuomailset on ainoa puolue joka ajaa sellaista politiikkaa että suomessa näiden kunnollisten maahanmuuttajien on hyvä olla, elää ja kantaa kortensa kekoon ’

big l

mä olen saanut kiertää työni puolesta pitkin maailmaa. taas olis lähtö saudeihin. ei tulis pieneen mieleenkään ruveta vaatiin keltään että heidän pitäisi eää ja olla ja uskoa niihin asioihin miten minä elän ja olen täällä suomessa. teen työni ja elelen kaikin puolin asiallisesti enkä tee mun olemassaolosta mitään numeroa, mutta en mä ainakaan häpee että olen suomalainen…suomalainen hitsari on arvostettu joka maassa. noilla lorvipaikan kerjääjillä on oltava todella huono itsetunto ja tietävät itsekkin olevansa aivan täyttä ihmiskunnan pohjasakkaa ja siksi tekevät siitä omasta olemassa olosta niin ison numeron ja vaativat että meidän pitäisi sopeutua heihin kun ei se itsetunto anna persiksi että pystyis myöntään että suomi, ruotsi, norja tms länsimaat on hyviä paikkoja elää ja olla kun tää on rakenettu länsimaisten ihmisten moraalilla ja kulttuurilla, eikä täällä tarvitse kumarrella mitään satu ukkoja

big l

jos noi valtamedian toimittajien irvikuvat kuuntelisivat kerrankin oikeasti kaikinpuolin länsimaalaistuneita maahanmuuttajia…mutta ei, näiden sanaa ei koskaan saa kuuluville. eräs kaverini oli joutunut lähteen iranista ihan vain siksi että isä on opettaja ja äiti on lääkäri. vaimon täytyy olla kotona makuuhuoneessa kaapu päällä. se on halal. työssä käyvä nainen joka on opiskellut…haram. koko perhe olisi tapettu ihan vain siksi että nainen on opiskellut ja töissä. kelatkaa kun nää joutuu kohtaamaan tän saman paskan täällä. iranilaiset, irakilaiset,afgaanit, somalit jne tunnistavat maanmiehensä ja heti alaa se islamilainen huolenpito jos joku maanmiehistä perheineen onkin ihminen eikä käyttäydy kuten oikea musulmaani

GLGL

Hyvin sanottu. Tuo on ehdottomasti keskeinen ongelma. Mätäsalo ja muut ”unelmoijat” haluavat Suomeen 80000 työperäistä maahanmuuttajaa. Heidän metodina on tuoda ne suoraan kumiveneistä. Täysin väärä strategia. Jos Suomella olisi maineena olevansa maa, joka on täysin vapaa kehitysmaapaskasta, ei tänne tarvitsisi houkutella ketään korkean ammattiosaamisen omaavaa, koska he kilpaa olisivat maahan tulossa muutenkin. Vihervasemmiston strategiaa ei voi muulla selittää, kuin huumeaddiktiolla.

big l

nimenomaan. eipä tässä tuu mieleen edes väkisin miettimälläkään sellaista ammattia etteikö suomalaisia oikeasti ammattilaisia löytyisi kortistosta. kyllä noi 80000 tulee tasantarkkaan oleen niitä mailman tappiin asti joutomiehiä jotka paikkaa työvoimapulaa ahdistelemalla ja raiskaamalla pikkutyttöjä ja ruikuttamalla sossun luukulta uusia syyrialaisia sohvia ja kalliita merkki vaatteita…pitäähän sitä uusin ja kallein luurikin olla millä soitella maanmiehilleen että tulkaa tekin tänne hölmölään…täällä ministerit on niin vitun tyhmiä että ne luulee että me tultiin tänne töihin…ei tarvi tehä mitään ja uus mersu tulee ku manulle illallinen jos vähän vinkuu pahasta puurosta, rasismista ja apeista verhoista