Nuorisvanki vapauteen asesaatossa

Kakolan länsiosaston L1 ei varsinaisesti ollut kilttien koulupoikien paikka.
Näyttää siltä, että Ruotsin nuorisogangsterit ovat aktivoituneet. Eilen illalla ”pakkovapautettiin” kaksi nuorisovankia. Muutama viikko sitten Rinkebyn pahin nuorisogangsteri vapautettiin vankiloman yhteydestä.

Tällä kertaa vapautus tapahtui Råbyssä sijaitsevasta nuoriskohoitolaitoksesta, suomeksi sanottuna jotain nuorisovankilan ja hullujen huoneen välimaastoa.

2-3 aseistautunutta henkilöä saapui vankilan alueelle ja aseella uhaten saatiin yksi vanki mukaan. Paikalta paettiin autolta.

Asiassa ei varsinaisesti ole mitään dramatiikkaa tai suuria tunteita, sillä Råbyn vankila ei muistuta vankilaa noin niin kuin ulospäin. Siellä ei ole muuria tai aitaa ympärillä eikä ikkunoissa kaltereita. Ovet ovat öisin lukittu, että ulos ei pääse ilman pikku veivausta, mutta käytännössä asiakas voi kävellä paikalta karkuun ilman, että siihen tarvittaisiin konepistooleja.

Asiakkaatkin ovat lähinnä enempi potilaita. Osa asiakkaista on huostaanotettuja 15-18-vuotiaita lapsia, joilla on kotona vaikeaa. Osa asiakkaista on sitten pikkukriminaaleja 15-21-vuotiaita, jotka on tuomittu oikeudessa muutamien viikkojen ”suljettuun nuorisohoitoon”.

Mutta jotain jännää tulee tapahtumaan lähipäivinä. Ryöstö tms. Ei kai sitä vankikarkuri nyt karussa ilman rahaa elä ja rahaa taas saa kioskiryöstöistä tai ehkäpä, ehkäpä – kuka tietää – jospa siellä täräytetään vaikka valuutanvaihtopiste.

EDIT: Vapautettuja oli kaksi ja molemmat olivat hoidossa murhan takia.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rakettivuohinomi
Rakettivuohinomi
20.8.2020 07:10

”Mutta jotain jännää tulee tapahtumaan lähipäivinä. Ryöstö tms. Ei kai sitä vankikarkuri nyt karussa ilman rahaa elä ja rahaa taas saa kioskiryöstöistä tai ehkäpä, ehkäpä – kuka tietää – jospa siellä täräytetään vaikka valuutanvaihtopiste.”

Seksuaalinen hätätilakin lienee melkoisen akuutti. Voi tietysti olla, että tiedossa on ”täyden palvelun” piilopaikka jonkun batiikkinoidan luona.

Lisää voimavaraa
Lisää voimavaraa
20.8.2020 07:25

No taas on uusi lasti tulossa Suomeenkin VIP lennolla. Kaikki nuoria kiimaisia mussukoita.

Hejdååå!
Hejdååå!
20.8.2020 10:06

Juu ei näitä kamelikuski-koltiaisia jokin nuorisohoitola pelota tuomiona koska sieltä pääsee noin helposti pois. Nauravat paskaiset naurut Swedulan systeemeille.

Siksipä olisi nuorisohoitola- ja vankilapaikkojen vuokraaminen Siperiasta paljon tehokkaampi keino. Sinne ei halua kukaan eikä sieltä jallajallata karkuun ihan helposti. SDllähän on tämantapainen ehdotus.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.8.2020 15:36

Ja gansteriräpinpaska soi.

Se on hienoa, että lauletaan muitakin kuin rakkauslauluja, mutta gansterituohun ihannointi menee musiikissa/musiikintapaisessa sellaisiin svääreihin, ettei ole toivoakaan saada nuorisoa(TM) innostumaan mistään muusta.

Ja kun on sananvapaus, niin minkäs teet? Ei olisi pitänyt päästää gansteroitumista alkuun. Nyt on myöhäistä.

toni lajos
toni lajos
20.8.2020 15:47

Svensoni saa pian kokea pikku kirminaalien ilotulitusta

Juha II
Juha II
20.8.2020 16:33

Niin, nykyajan vankiloissa onkin kovin ”väljää”!