Sotapakolaisia venematkalla Eurooppaan, tukat tällingissä

Sieltä niitä taas tulee. Yksi venelastillinen lähtenyt pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta. Tukat tällingissä, Bossia kainaloissa ja iloinen reipas mieli. Siitä on pienet sotapakolaiset tehty. Veneessä afrikaanoja ja arabiaanoja. Tervetuloa, meillä on tilaa ja suvaitsevaisuutta.

HUOM!! Videolle raivovaroitus!!

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
TeeJee

Hyi helevetti! Nyt on suvakit lääpällään.

irmeli

Suvakkitädeillä on pöksyt polviamyöden märkinä, kun odottavat lemmikkejään ”turvaan”…

GLGL

Suvakin kannattaisi muistaa, että siinä vaiheessa on myös paita märkänä (verestä), kun on tullut tarve tehdä bänät. Omituista, että suvakille matun onni on tärkeämpää, kuin oma henki.

Karvakaulus

Tukka putkella ja putki suorana sieltä tullaan. Eikä nämä lopu koskaan, montako uutta putkahtaa ulos karvakauluksesta per minuutti?

Ruotsissa iloitaan/surraan kun ei ole 15 vuoteen tullut niin vähän porukkaa kuin mitä tänä vuonna tähänmennessä. Toivottavasti tämä ei johda mihinkään typerään inspiraatioon.

-Beowolf-

Maailmassa syntyy 5 lasta per sekunti. Yksi kuolee lapsena, yksi aikuisena joten nettolisäys on kolme per sekunti.
Vuoden 2015 tsunami, 30.000 on peräti kolmen tunnin kertymä.
Laskutehtävä: montako tuntia on vuodessa?
-Ei lopu tulijat koskaan …

Jones

Ja heidän mukavat matkansa maksavat suomalaisetkin, jos Suomen valtio antaa pakolaisjärjestö HIAS:kselle verorahoja, kuven vahvasti epäilen. Yöpyvät hotelleissa ja syövät ravintoloissa, suomalaisten kustannuksellako?
http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

Tuntia aikaisemmin

Tuosta mölinästä voi tehdä kännykkään uuden herätyskelloäänen.

big l

voi kun meteoriitti osuis tuohon potskiin

Välimeren lautturi

Kymmenen vuoden kuluessa Afrikan väestö kasvaa USA:n nykyisen väestön kokoisella määrällä. Kun kuivuus samalla lisääntyy, niin Eurooppaan pyrkii kymmeniä miljoonia ilmastopakolaisen nimikettä käyttäviä. Noissa olosuhteissa vapaa liikkuvuus raunioittaa suvaitsevaiset ja demokraattiset kansallisvaltiot. Valitettavasti vain ajoissa poikkeustilan julistaneet maat säilyttävät jonkinlaisen yhteiskuntarauhan ja elintason.

Ike

Ei tilanne yhtään parannu sillä että ihmisiä otetaan eurooppaan tai yhdysvaltoihin. Tilanne vaan pahenee. Tietyt alueet maailmassa tulisi pakottaa ottamaan vastuu väestökehityksestään. Nykyinen meno se ei todellakaan ole kestävää kehitystä vaikka vihervasemmisto niin väittääkin, sopii vain heidän agendaansa. Huomisesta viis.

Feuer

Omistaisinpa U-boatin.

Turhaantunut

Hallituksen mukaan suomi pelastaa ilmastoa kun tänne lappaa läpsyjä tuhat määrin.
Parempi kun olisi aikakone jonka voisi ohjelmoida hetkeen kun ihmisen alkuisä oli nousemassa meristä maalle kehitymään, nuijisi kaikki nuo nuijapäät läjään eikä tarvitsi enää ikinä kattella mokutusta.

kanander

Väinö Linnaa lainaten: ”Hei Pentinkulman tytöt. Täällä hyvät munat rokulissa…”

Lisää voimavaraa

Tunnelma on hilpeä. Onkohan suvakit juuri esittäneet tiktokin kaltaisen tanssin? Tosin päinvastaisessa mielessä. Toosaa tiedossa täydellä ylläpidolla.

big l

millä perusteella noi on pakolaisia? silläkö että kotimaassa pitäis tehdä töitä ja ottaa vastuu omasta ja mahdollisesti perheensä hyvinvoinnista. nimittäin muuta syytä ei ole miksi nuo lähtee lorvipaikan hakijoiksi. sota ei ole syy luikkia karkuun, vaan syy tarttuu kivääriin ja puolustaa kotimaataan ja perheettään…ellei sit ole säälittävä tissiposki paskahousu, joita nuo kaikki näyttää olevan. noiden kotimaissa pikkutytöstä lähtien naisilla on enemmän munaa, rohkeutta ja vastuuntuntoa kuin noilla parrakkailla vaippaan paskojilla. länsimaat ei ottais pakolaisia jos ei noi partavauvelit olis batiikkinoitien ainoa mahdollisuus saada keppiä nivusiin. kukaan kotimainen mies kun ei niitä mössöaivoisia hiivaisia h****a huolis edes kännissä ja läpällä. ei saakeli, toivottavasti tykkivenelauvueet lähtis liikkeelle ja upottais jokaisen lorvi ukko lastissa olevan paatin. ei yksikään järkipäinen ihminen voi tuntee mitään muutakuin syvää inhoa noita läpeensä laiskoja kusihousuja kohtaan.

Joku Muu

Päivä valemediassa ”Sanna Marin haluaa muuttaa maalle ja saada lapsen”

Vittu että vituttaa, kun feministivassariliberaalit pilaavat Suomen kaupungit ja sitten ne muuttavat muualle. Miksi vitussa feministivassariliveraalit eivät halua asua omassa utopiassaan!

Pää rähjätää.

GLGL

Tämä oli täysin odotettavaa.
Marin unelmoi ydinperheestä. Hänen epäonnekseen vieressä istuvat ministerit vihaavat ydinperheitä. Marinin on pakko muuttaa maalle ja varmistaa, että lapsi sitten pääsee turvalliseen päiväkotiin ja kouluun. On lottovoitto sille kunnalle, johon hän muuttaa, sillä siihen kuntaan ei matuja sitten tule. Kohta Marin loikkaa Kokoomukseen, siitä voisi jopa lyödä vetoa.

Isoja Miekkakaloja äkkiä Välimereen

Tunisiasta lappaa porukkaa Eurooppaan huru mykky. Mikä sota Tunisiassa muka on?

Tunisialaiset ovat kunnostautuneet ainakin Ruotsissa työntämällä ihmisiä metrojunan alle.

Piikki lihassa

Poikien mukava kesäretki siinä! Mielessä siintävät kauniit auliit blondit ja Kela gold.

Kukavaan

Nuo olisivat ehkä hyvää materiaalia elinluovuttajiksi. Tuossakin veneessä oli monta munuaista ja maksaa.

Ehkä esittämäni ajatus on jalostunut maorien historiasta. Välittömän surmaamisen sijasta he pitivät kiinni saamiaan vihollisiaan karsinoissa, joista ruoka-ajan lähestyessä hakivat syötäväkseen yksilön pari. Oli tuoretta sapuskaa.

Oliko tämä ote historiasta puistattava? Ihmiset ja kulttuurit eivät todellakaan ole samanlaisia.

Juha II

Merellä on märkää, mutta niin on myös kuivallakin maalla! Nämä eivät ole turviksia vaan kyrviksiä!!!

Ikäneito

Lapsiparat! Tytöillä ja pojilla ikää ehkä 5-12v. Löytäneet onnekseen hylätyn veneen ja pääsivät viimehetkellä turvaan. Eikö näitä suojattomia lapsiparkoja voitaisi hakea vaikka lentokoneella? Haluaisin heti adoptoida muutaman hädänalaisen pikkuisen tarjotakseni heille lämpöä ja läheisyyttä jota ilman he ovat jääneet.

big l

henkilöjä ovat. he-man on nykyään henkilö-henkilö. mäkin voisin adoptoida noita vaikka kuinka paljon…lipeätynnyreihin

Sherlokki suvakko

Joo, naisia ja lapsia botskissa mukana vallan paljon! Mistä ihmeestä yle ja muut paskat aina löytää niitä kuvattavaksi asti? Ai ni, ne oikeen haetaan Suomen valtion kustannuksella!

Sirpa-Tuula

mmmmmmmm…kohta pääsee taas panee. Otan tällä kertaa kolme, viimeksi kaksi oli liian vähän eikä tarpeeksi usein. Pääsin juuri velkasaneeraukseen kun 2015 tuli otettua muutama sata pikalainaa kun ostelin pojilleni vaatteita ja puhelimia..maksavat kyllä takaisin kunhan Finnair taas alkaa palkkaamaan huippulentäjiä. Tietääkö joku että saako velkasaneerauksessa oleva ottaa lisää pikalainaa, kun eihän minun eläkkeeni riitä mihinkään.

pöh

Kai kansalaisjärjestöt on pelastamassa lapsukaisia? Näyttää niin vaaralliselta tuo matka.
Ohisalo äkkiä hakemaan orpovauvat Suomeen turvaan..

Särmääjä

Vastuullisessa ja luotettavassa mediassa kuten Ylellä nämä pakolaislapset näyttäisi tältä

b55727f698c1a3c874af199b22f7127135d63d08.jpeg
PastoriNikulainen

Mikähän vankityrmällinen, vai pitäisikö sanoa suoraan, täysi laidallinen paskaa tuokin kumipatjallinen päällään kantaa?
Noh, oli miten oli, niin pastorin viikonloppu on ainakin hivenen enemmin tai vähemmin piloilla.
Ei sosiaalipummeja eli vihreiden äänestäjiä enää miehenpuolikkaankaanvertaa lisää tähän maahan, kiitos.
Aaamen…

Hätää kärsivät ry.

Ei tähän voi sano kun vittu, on meillä idiootteja pollitkoita.Nämä videot saa ajattelmaan jo itsemurhaa, perkele..