Paavon perjantaiepistola

Olen usein miettinyt mitä mahtavat ajatella monikulttuurisuuden kannattajat. Unohdetaan heti alkuun poliitikkojen liturgiat, sillä ne ovat pelkkää jargoniaa; puhuvaa päätä. Keskitytään siihen, että mitä mietii sellainen “perussuvakko” ja turvapaikka-aktivisti.

Nimittäin, varsinkin Suomessa on todella helppoa olla monikulttuurisuuden kannattaja. Miksi? Siksi, että kannattaja ei useimmiten ole koskaan tekemisissä sen todellisen monikulttuurisuuden kanssa. Todella helppo olla jyväskyläläinen, porilainen, saarijärveläinen, kyyjärvinen tai kemiläinen monikulttuurisuuden kannattaja. Koska siellä nyt ei oikeasti ikinä kohtaa sitä todellista monikulttuurisuutta. Tämä maalaisten monikulttuurisuuden fanitus onkin lähinnä eräänlaista fantasiaa; haavemaailmaa, jossa haaveillaan millaista se monikulttuurisuus on. Se on mielen utopia monikulttuurisuudesta. Se ei ota huomioon mitä monikulttuurisuus “suuressa maailmassa” todellisuudessa on.

Itse kutsun tätä fantasiointia kyyjärveläisyydeksi. On helppo olla jollain pikkukylällä monikulttuurisuuden kannattaja, sillä se monikulttuurisuus siellä on jotain aivan erilaista kuin se on todellisissa monikulttuurisuuden pesäkkeissä: Keski-Euroopassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Siis siellä, missä se monikulttuurisuus oikeasti hyppää silmille joka sekunti kaikissa arkisissa asioissa.

Kyyjärveläisyys on suurin piirtein jotain sellaista, että pidetään kylän vastaanottokeskuksen miehille makkaranpaistoiltamat. Siellä sitten tutustutaan ujosti uusiin miehiin ja sönkötetään molemminpuolisella tönkköenglannilla jotain jonninjoutavaa “What is your countris best food?”. Sotapakolaiset tarjoilevat paikallisille jotain oman maan favorittia, tyyliin kusessa paistettua ketunraatoa kera TODELLA MAUKKAASTI keitetyn riisin.”Eipä olla ikinä Suomessa keitetty riisiä niin makoisaksi kuin Mulitaniasta tulleet miehet sen keittävät! Sanon minä vaan sen!” Suomalaiset vähän häpeillen yrittävät maistattaa tulevilla suomalaisilla karjalanpiirakoita, poron käristystä, mämmiä ja muita suomalaisia ruokia. Mutta eiväthän ne oli niin tulisia ja maukkaita kuin kehitysmaasta tullut kusinen ketunraato.

Tönkkäenglanti-iltamat jatkuvat ja nyt esitellään “My name is Kaisa-Olavi, what is your name?” “My name is Rahmatullah Ahmad”. On niillä vaan hienoja nimiä. Tutustumistilaisuuksissa, eli kaksipuolisissa kotoutumissa alkavat uudet suhteet. Pääasiassa suomalainen kehopositiivinen nainen ja Filisteasta tullut mies. Jonka vaimo ja lapset ovat jääneet sodan keskelle Filisteaan. Siellä heillä on turvallisempaa. Ei kuitenkaan synny sellaisia suhteita, joissa on kehopositiivnen suomalainen mies ja mulitanialainen nainen laittavat tulisen suhteen alulle.

Siis jos kehopositiiviset rekkakuskimiehet eivät kiinnosta suvakkoja niin tuskinpa se kiinnostaa antikehopositiivisia suvakkojen piirissä eläviä harvoja sotapakolaisnaisia. Vitut siitä, että kuskaavat ruokaa typerillä rekoillaan ympäri maata.

Tämä on siis sitä kyyjärveläisyyttä. Se on eräänlaista monikulttuurisuutta.

Sitten on sitä hieman toisenlaista monikulttuurisuutta, jota kokee vaikkapa täällä Tukholmassa.

Kun elää muutaman vuoden kaupungissa niin hoksaa, että ruotsalaiset puhuvat usein sellaisesta käsitteestä kuin “kaosblatte”. Suomeksi kaos on kaaos ja blatte on ähly. Eli kaaosähly. Se tarkoittaa jotain sellaista, että mitä useampi kolmansista maista tullut tulija on samassa tilassa, niin se tila alkaa muistuttamaan ruotsalaisen mielestä kaaosta. Meteli on hirvittävä. Kaikki huutavat yhteen ääneen. Yleisesti meininki muistuttaa vanhaa vitsiä lokkiparvesta, joka kirkuu ja huutaa, vie toisten tavarat ja sekaantuu kaikkeen. Käytännössä tämä aiheuttaa jopa mielenterveysongelmia ruotsalaisille. Olletikin, että suurkaupunkiin mahtuu meteliä, niin blattekaaos on ihan omalla levelillä sen kaaoksen suhteen.

Lainaanpa tähän omaa aikaisempaa juttuani otsikolla “Miten minusta tuli rasisti”. Siinä kuvasin asiaa seuraavasti:

“Pikkuhiljaa se monikulttuurisuus alkoi ensin ärsyttämään, sitten vituttamaan. Ärsytyskynnyksen nousu johtui monesti pienistä asioista. Kuten esimerkiksi järjetön älämölö, mikä syntyy kun metroon tai bussiin nousee kolme tai useampi kolmansista tullutta miestä. Niin ikään liikennekäyttäytyminen muuttuu. Järvassa ei ole esimerkiksi sellaista liikennesääntöä kuin, että oikealta tulevaa on väistettävä. Se ajaa risteykseen ensin, joka uskaltaa.

Ärsytystä lisäsi se, että kaikkialla oli kehitysmaista tulleita miehiä. Joka helvetin kulmassa ja nurkkauksessa notkuu röökaavia joutomiehiä. Mutta sitten taas naisia ei näy missään. Baarit ovat täynnä ruskeita ja mustia miehiä, mutta ei yhtään naista. Joutomiehet huutelevat valkoisille naisille hävyttömyyksiä, mutta jos itse haluaisi huudella ruskeille naisille niin niitä ei näy missään. Ja jos näkyykin, niin niillä on säkki päässä. Ei sellaiselle tee mieli iskeä silmää tai kysyä ”Käyksää täällä usein?”.

Ongelma ei tietenkään ole se, että missään ei näy ruskeita naisia, joille olisin voinut huudella hävyttömyyksiä kuten joutomiehet valkoisille naisille, vaan se, että joutomiehet huutelevat hävyttömyyksiä valkoisille naisille. Siihen ei oikein itse voi puuttua mitenkään. Eikä ongelma ole se, että ”ne vievät meidän naiset”. Jos joku haluaa nussia mustaa miestä, niin siitä vaan.”

Kirjoitin niin ikään:

Mitä enemmän monikulttuurisuus tuli tutuksi, sitä enemmän huomasin kuinka kehitysmaista tulleet miehet käyttävät todella röyhkeästi kantaväestöä ja ruotsalaista systeemiä kohtaan. Ruotsalaisia miehiä pidetään lampaina. Se myös näytetään eleillä ja käytöksellä.

Sain kokea tämän usein itsekin. Nimittäin olenhan ulkonäöltäni kuin kuka tahansa ruotsalainen mies. Minua kohtaan oltiin ivallisia ja vähätteleviä. Sellaista hienoa vittuilua. Mutta kehitysmaiden miesten asenne muuttuu sillä samalla hetkellä kun avaan suuni. Kun puhun ruotsia, he ymmärtävät murteestani, että en ole ruotsalainen vaan suomalainen. Sillä hetkellä halveksiva asenne muuttuu kaverilliseksi. Tai ei ehkä kaverilliseksi vaan joksikin sellaiseksi, mitä uusruotsalaiset tarkoittavat sanalla “brosha”. He kokevat, että suomalaiset eivät maahanmuuttajina ole kuten ruotsalaiset miehet. Jotka antavat tulijoille ilmaista rahaa ja naisensa. Lampaita, jotka eivät osaa puolustaa siskojaan ja äitejään. Brosha on jotain sellaista, että ne kuvittelevat, että kuppaan ruotsalaista yhteiskuntaa kuten he.

Lainaan vielä itseäni:

Näin siis pikkuhiljaa pienestä ärsytyksestä, rypystä otsassa, kasvoi lähes sydänkohtaukseen johtanut vitutus. Viimeiset ajat Tukholmassa olivat pahimmat. Lopetin kulkemisen julkisilla kulkuvälineillä, busseilla ja metrolla. Minua vitutti aivan suunnattomasti se joka puolella mölyävä marakattilauma. Menin autolla sinne minne piti mennä. Jos menin cityyn kaljalle niin varasin sen verran rahaa, että pääsen taksilla kotiin, ettei tarvinnut kulkea julkisilla. Lopulta ruotsalaisen taksikuskin löytäminen oli niin vaikeaa, että lopetin senkin ja jatkoin kalsarikänneillä. Kerran jopa kävelin Tukholmasta Kistaan 8 km aamuyöstä, koska en vaan halunnut mitään mustaa miestä taksikuskiksi.

Kävin usein kaljalla lähibaarissa, Lordissa, mutta lopetin senkin. Yksinkertaisesti mieleni teki vääntää niskat nurin niiltä pelikoneita potkivilta ns. sotaa, vainoa ja kidutusta paenneilta miehiltä. En sietänyt enää milliäkään sitä ainaista saatanan mölinää. En sietänyt nähdä niitä sosiaalitoimistosta tulevia miehiä, jotka tunkivat sen 12 000 kruunun kuukausirahan pelikoneisiin. Sain rytmihäiriöitä, sillä minua vitutti niin paljon. Nuo ruskeat ja mustat joutomiehet olivat päässeet tunkeutumaan yhteiskuntaan. Eikä kukaan näyttänyt sanoavan eriäviä mielipiteitä. Jos joskus yritin jossain sanoa jotain, niin alkoi se saatanan rasistijankutus.”

 

Lukijan pitäisi nyt ymmärtää, että sillä kyyjärveläisyydellä monikulttuurisuudella on ihan eri merkitys kuin tukholmalaisella monikulttuurisuudella. Pikkukylän muutamat miehet eivät ole oikeastaan mikään ongelma yhtään kenellekään. Mutta kun heitä kertyy vaikkapa Tukholmaan Järvan alueelle 90 000 ihmistä, niin kyse on jo ihan muusta kuin monikulttuurisuudesta. Mikä funktio muka on se, että Tukholman kaupungin yhteen perukkaan on perustettu eräänlainen kehitysmaakyläalue?

Paperit hukku.JPG
Paperit hukku

 

 


 

 

Subscribe
Notify of
guest
56 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Saatana, Pate, kuvaat perkeleen hyvin tuota vitun mölinäapinalauman käytöstä!
Olen täällä “Kyyjärvellä”, ts. viikottain muutaman päivän huvilalla keskellä ei-mitään toipumassa Tirussa kuulemani arabimölinän aihettamasta vitutuksesta.

kyselijä

tosi hyvä kirjoitus. jatka samaan malliin paavo ja nyt meen laittaan lukupaketin

Admin Pt-media

Tänks…

Ikäfasisti

Rasismi syntyy arkipäivän törmäyksistä toiskulttuuristen kanssa. Sitä on aina ollut ja sitä on aina oleva. Jotkut toiskulttuurin yksilöt onnistuvat omalla käytöksellään ja asenteellaan lunastamaan tasa-arvoisen aseman valtakulttuurin työyhteisöissä

Fatwantarkistaja

Eipä tee mieli vinkua jaappanialaisista, siihen on syy.

Mt pitilaat hoitoon!

Miksi kukaan ei kysy, että miksi ja millä oikeudella Suomi ottaa Suomeen toisen rikkaan öljymaan kansalaisia omien töissäkäyvien elätettäväksi?
Homma ois eri jos tulijat laitettaisiin metsätöihin, asfalttia tekemäön ym.
Suomi kärsii typeryydestä niin päättäjissä, kuin äänestäjissä.
Mielenterveushoitojen pitkäikäinen laiminlyönti näkyy jo äänestystuloksissa (vasemmisolaisilla vippaa tutkitusti eniten).

Sherlokki suvakko

He he, asfalttia tekemään. miten katujyräkuski erottaa mu…. a….. hahaha.

Raamatun heinäsirkat?

Ja vastauksen tietävät mm. Saukki ja Steffo.

Aappa

Itse olen aikanaan ollut omaksuvinani ajatuksen, että ”jos joku on hyvä tyyppi, niin pidän siitä”, mikä on siis ollut sisältävinään kenet tahansa mistä tahansa, vaikka ymmärrys kulttuureista on ollut pyöreä nolla – sen myöntämisestä on hyvä lähteä.

Yksilötasolla se voinee niin ollakin, jos kyseessä on ”oikeasti integroitunut tyyppi”, eli ns. yksilö periaatteessa, mutta mitä enemmän näitä epätasa-arvoisia epäyksilöitä on, niin se muuttuu mahdottomaksi.

Aappa

PS. Nyt kun sain luettua jutun loppuun, niin siteeraan erästä muinoin tapaamaani ihan tavallista etelä-afrikkalaista valkoista, joka kommentoi mm. eurooppalaista rasismihössötystä suunnilleen näin: ”teillä on tuhansia, meillä miljoonia”.

Yuri Komissarov

Tästä tulikin muistiin että taisi olla Saarijärvellä missä suunniteltiin että vainotut joilla henkiriepu oli höllässä kotona koulutetaan hirsimökkien myyjiksi ja kielitaitoisina kansainvälisinä moniosaajina myyvät sitten kotimaissaan niitä. Mitä tulee Kyyjärveen todellisuus on tarua ihmeellisempää. Siellä oli VOK ja sitä oltiin lopettamassa niin nettiin addressi jota hehkutettiin Keskisuomalaisessa ja se oli siihen asti näkyvissä kun joku luki allekirjoittajia kuten Idi Amin ja muita kuluisuuksia. Toinen mikä herätti oli paikallisen betonifirman into. Sielläpäin kun on ehtymätön voimavara tuo työvoimareservi, mutta eihän paikalliset työttömät kelvanneet betoninvaluun vaan vähänaasian raketti-insinöörit ja arkkitehdit.

Minä

Eipä tuossa ole kysymys rasismista, koska vituksen syy ei ole ihonvärissä.

Syy on käyttäytymisessä. Ihan sama, vaikka olisivat blondeja koko porukka, jos elävät toisten piikkiin ja käyttäytyvät huonosti.

Rasismi-sanaa suvakit käyttävät vain lyömäaseena, jotta voitaisiin peittää ärtymyksen oikea syy. He huutavat kuorossa, jotta olet rasisti, voidakseen luoda mielikuvan, että vihaat kaikkia erivärisellä iholla varustettuja.

Se tuntuu toimivan hyvin. Ihmiset eivät uskalla arvostella tummempia, jotta eivät saisi rasismisyytöksiä, vaikka arvostelulla ei olisi mitään tekemistä rasismin kanssa. Se on mennyt niin pitkälle, että vaikka saisi puukkoa kurkkuun, ei saisi arvostella tummempi-ihoisen tekoja.

Woah

Lähes kaikki propaganda mitä ainakin Suomessa on tehty matujen tuomiseksi lähemmäs yhteiskuntaa, on epäonnistunut täysin. Poliittiset liikkeet ja pääosin demarit ovat haalineet tummaihoisia ja ruskeita riveihinsä ja sitten vuosien myötä on paljastunut että nämä kultamunat ovat raiskaajia, pedofiileja, ja rikollisin keinoin “bisneksiä” pyörittäviä hyväuskoisia suomalaisia kusettavia tavallisia rikollisia. Myös kulttuuripiirit ovat saaneet osansa ja kun rikos paljastuu, näytellään muistamatonta ja asiasta ei puhuta. Mutta mutta, mikä nettiin menee, ei se sieltä poistu. Tämän seurauksena on kehitetty väittämä feikkivideoista. Olen monet kerrat nauranut katketakseni, kun poliittinen öhöttäjä yhdistetään vaikkapa terrorismiin ja kuvat ilmestyvät missä kaulaillaan näiden rikollisten kera. Mielestäni tätä pitäisi käyttää mm. vaaliväittelyissä paremmin hyväksi, vai onko siinä sellainen raja jota edes persut eivät ylitä. Monikulttuurisuus on epäonnistunut täysin ja poliitikkojen aie hyötyä tästä on kääntynyt heitä vastaan. Tätä pitäisi enempi tuoda esiin, joskin valtamediahan ei sitä tee kuin räikeimmissä tapauksissa.

globalisaatiokomissaari

Jopa pari Suomen entistä presidenttiä on kompastunut näihin rauhantekijöihin ja lelusalakuljettajiin. Poliitikot ovat yrittäneet tehdä ensimmäisistä vastaantulevista päivettyneistä hangonkekseistä Eurostoliiton saneleman mokutusagendan mannekiineja.

Suomi on feegis

Tästä voi seurata livenä Navaljnyn koneen lentoa Omskista Saksaan:

https://www.flightradar24.com/IFA1344/25492e1d

Saksa, Ranska ja Ruotsi tarjosivat apuaan Navaljnyn pelastamiseksi. Miksei Suomi tarjonnut?

Eikö uskalla vai eikö halua?

valtamedian on vasemmstolainen oppositio

kun suomen valtamedialta riitää sympatiaa *vain yhdelle* poliitiselle oppositiolle 
*toisen oikesto poliitisen opposition jopa enemmistön
 * he yrittävät *tuhota systemaatisesti* noitavainoisaan 
Navalnyian lento lähtenyt kohti Saksaa – oppositiopoliitikko on koomassa, mutta 
siperialaislääkärin mukaan hänen aivonsa ovat vakaassa tilassa
HS.fi
Näin Navalnyin epäillyn myrkytyksen tapahtumat etenivät – tämä kaikki oudosta tapauksesta tiedetään nyt
Ilta-Sanomat
Tiedottaja: Navalnyi siirretty ambulanssilla lentokentälle Omskissa
MTVuutiset.fi
Oppositiojohtaja Navalnyia kuljettava ambulanssikone on noussut ilmaan – matka kohti Berliiniä on alkanut
Ilta-Sanomat
Ulkomaat
Seuraava uutinen on julkaistu useassa eri lähteessä.Listaa uutisen kaikki versiot
Navalnyia kuljettava ambulanssilento lähti kohti Saksaa – oppositiojohtaja on tiettävästi edelleen koomassa
Salon Seudun Sanomat
Seuraava uutinen on julkaistu useassa eri lähteessä.Listaa uutisen kaikki versiot
Mediat: Valko-Venäjän opposition keulakuva Tihanovskaja ei aio ehdolle mahdollisissa uusissa vaaleissa
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin reagoi Navalnyin tapaukseen

—Reagoivatko he Ilja Janitskin tapaukseen— Joka on nyt kuollut 
Hänkin kuului oikeisto konservativiseen 
Liberaali vasureiden vainoamaan oppositioon
joka todelisuudessa joutui suomen
 liberaali viher vasuri valtamedian journalistien 
 poliitisen vainon kohteeksi 
Mietikää millainen *erinlainen asenne* valtamedialla on 
Oikeisto konservatiivien kova äänisiin johto hahmoihin 
 Eli liberaali puna viher vasureiden*poliitikan arvostelijoihin *
Verratuna liberaali Puna viher vasureihin anarkisteihin 
jopa heidän väkivaltaisempiin ryhmiin tekoihin -antifat usa mellakat- 
Jotka noitavainovat oikeisto konservatiiveja 
 joita valtamedia pimitään ja valkopyykaa Ihme termein 
tai uskovat kaikki liberaali vasemmiston häikäilemätömät valheet faktoina CNN kunnes…
Koska oikeisto konservatiivit rebublikaanit ovat mellakoinet 
hävityään vaalit liberaali vasureile esim Usassa 
 kertokaa koska ja missä 
Eli valtamedian journaliastien politisoitumisen voi havainoida parhaiten
 juuri siinä kuinka he suhtautuvat kahteen erinlaiseen poliitiseen oppositoon 
itse asiassa oikeisto konservatiivien ei edes tarvi kuulua vähemistö oppositoon 
vaan reheliset vaalit voitaneeseen ennemistöön 
niin nämä valtamedian vajakit demonisoivat heidät
 vähemmistön sulla yksipuolisesti paholaisiksi 
heistä vaalien häviäjien ilmeisesti pitäisi kuitenkin päästä valtaan
No suomessa on juuri se tilanne 3 puoleen suhteen 
joilla ei ole mitään kansan mandaatia tai kansan demokratiaan perustuvaa mandaatia vaalituloksen perusteella Asemaansa nähden 2020 hallituksessa
 Siksi ihmetelen miten helvetissä kepu vihreät ja vasemmisto Rkp
 voi olla hallitus puolueita sen suomen vaalihetken jälkeen
 kun ihmiset eivät kyllä heitä hallitukseen äänestäneet 
ei tätä Ohisalo Sanna Mariinin hallitusta ainakaan
 kansan vallan demokratian lippulaivaksi voi kutsua 
päin vastoin se on euroopalaisen demokratian irvikuva 

Ilmari

Mihin Ilja Janitskinin tapaukseen? Onko kyseessä sama mies joka aikoinaan oli tuomittu pahoinpitelyistä ja ihan hiljattain kunnianloukkuksista? Miten siihen olisi pitänyt reagoida?

ääri vasemmistolainen facebook

Facebook varautuu torppaamaan Yhdysvaltain vaalien jälkeisiä valeuutisia, mikäli Trump ei nielisi tappiotaan – Poliittisen mainonnan lakkautus harkinnassa

mietikää jos demarit häviävät vaalit siellä on koko maa tulessa
mellakoiden liberali demari vasureiden anarkistien takia
facebook täynnä liberaali vaemmiston thrumph tappo uhkauksia

siis kumman osapuolen häviö aiheutaa usan seuravissa pressan vaaleissa
sen oikean väkivalta aallon
no se jos Bilden häviää vaalit
bildenhän tukee näitä blacklife matters antifa mellakoita

eli valtamedia facebook kääntävät asiat täysin päälaeleen demokratian uhkista
usan vaalien jälkeen

ääri vasemmistolainen facebook

siis tarkoitaako tämä sitä että oikeisto konservatiiveilta
viedään oikeis epäillä vaalien rehelisyttä kokonaan jos he häviävät
ainostaan demari vasureille annetaan oikeus epäillä
hävityään vaalit niiden rehelisyttä
ja levitää valheitaan syista

mitäs jos demarit veljelevät kiinalaisten kanssa eikö sitäkään saa epäillä tai joku vieraan vallan edustaja demareiden käskystä vakoilisi trumphia tai sabotoisi häntä faktana

siis facebook sensuroisi ne faktat vai
vähän eri meiniki siis kun
mietitään usa demareiden noitavaino venäjä tutkintaa thrumphista

facebook eat shit mother fucker

IsoJorna

Pate hoiti taas kerran homman himaan. Niin vitun totta, että laitoin parikymppiä kaljarahaa.

Admin Pt-media

Tänks.

kieli ruskeana lennun anuksessa

Presidentti Sauli Niinistö pitää uutisia Navalnyistä järkyttävinä – Niinistö kertoo Ykkösaamussa valtiojohtajien kanssa käymistään keskusteluista

tätä presidentin irvikuvaa

ei janitsikin kohtalo hetkautanut paska vertaa
KOSKA HÄN KUULUI HÄNEN VAINOAAJIINSA

saatika mamujen raiskaamat naiset
tai muut uhrit ,,vainajat lähi kuukaisina suomessa

tämä pelle oli hilja iljan vainoista ja mamujen väkivallata kantiksia kohtan

tai historoan niinistön idiootti liberaali kokoomus akenda

janitskin suu pitää tukkia

ettei

eu fanatikko globalisti mulkun oikea luonetta ja tekemisiä faktoja tulisi julki
joita muut pimitivät kieli ruskeana lennun anuksessa

kerrankin asiaa liberaaleista

Masih! Valmistaudu!
Iranilainen aktivisti Masih Alinejad ei lukiolaisena suostunut käyttämään huivia ja toimitti hallituksen vastaisia lentolehtisiä. Hänet tuomittiin viiden vuoden vankeuteen ja 74 raipaniskuun. Alinejad on muuttanut maanpakoon Yhdysvaltoihin.

***Hän sanoo pettyneensä länsimaisiin liberaaleihin****.

Ilmari

Janitskin kertoi itse että Jessikka Aroa maalitetaan koko hånen loppuelämänsä. Ei se sitten ihan niin mennytkään.

Ilmari

Samaa olen itsekin ihmetellyt. Janitskinin jengi kokoontui Helsingin oikeustalon eteen oikeudenkäynnin alkua odotellessa parjaamaan Aroa ja hänen kirjaansa Putinin trollit. Asia käännettiin täysin päälaelleen. Aro oli ja on uhri, mutta häntä syytettiin.

Janitskinin pahoinpitelytuomioista ei puhuttu mitään, mutta sen sijaan suuri numero tehtiin Aron nuoruudessa saamasta huumausaineen käyttötuomiosta.

Mene katsomaan juutuupista Aavehauki. Siellä pultsarijengi örveltää puistossa oluttölkkeineen ja kuvittelee olevansa Suomen pelastajia.

Helena

Olen ollut Afrikassa sen aikaa että pidän pohjoismaiden ym sinisilmien asennetta maahanmuuttajien aliarviointina. Kyllä he osaavat sopeutua jos haluavat ja jos on pakko – ilmeisesti ei ole. Jopa hallituksen taholta yritetään saada suomalaisia sopeutumaan maahanmuuttajien epävakaaseen käytökseen.
Oli Afrikassakin työtä vieroksuvia mutta he eivät saaneet yhteiskunnalta ilmaista rahaa, pohjoismaissa saavat enempi kuin maan omat kansalaiset.
MIKSI?
Toivon että asioista voidaan keskustella avoimesti ja pohtivasti mutta kun keskustelu yritetään vaientaa esim rasismijankutuksella.
MIKSI?

Turhaantunut

Olen käynyt suurimmassa osassa suomen kaupungeissa.
Muutama vuosi sitten jyväskylässä, varsinkin keskustan alueella tuntui että olisi ollut jossain lähi-idässä, kaupunkialueella voi olla että joka toinen on läpsy.
Taisi olla vuosi 2015 tai muutama vuosi tuosta eteenpäin kun saarijärveläinen jonkun paikallislehden johtaja (nainen) kertoi että on tyttöjen omaa vikaa jos pakolaiset heitä ahdistelee, tuolloin alueella on noita tapahtunut muutaman kerran.

saulin fani

ei se mitään suomen presidentin koira ei erota kanttista syyrialaisesta terroristista
ja se kay valtamedialle mitä parhaiten

mihin ovat kadoneet sauli niinistön Eu tukipaketti kriitiset lausumat

ilmeisesti suomen valtamedian journalistit päätävät mitä hän sa sanoa ja mitä ei
 ja hän nöyränä ryömii suomen valtamedian liberaliaalia nuksien edessä kuin koiransa 
että päsee vielä ylen ykkösaamuun sönkötännä asiosta 
jotka eivät koske suomalaisten arki elämää millään tavoin 
siinä hän on mestari 
sönkötyksessä joka ei liity suomalaisten arki elämään millään tavalla 
vaan ugandalaisten ja syyrialaisten arkielämään bussipysäkeillä suomessa 
itse asiasta hän paistatelee viihde uutisten lööpeissa 
 ennemän kuin poliitisissa uutisssa 
siis eri meiniki kuin orbanilla 
esim valtamedian journalistien vakavat kysymykset maa isä aidin tilasta 
onko lennun ripuli jo hoidossa porinoilla
 tai kuinka suurta lahja haukea lennu nuhkii 
lennulle sataa synttäri onniteluita tai tai tai 
kuinka monen historiaan jääneen suomen presidentin koira
 saa ennemän huomioita
 kuin itse patu mäntyniemessä  

kanander

Kyllä Jyväskylän keskustassa (Kauppakadun ja Asemakadun kulmassa) taitaa nykyään olla hieman yli puolet vastaantulijoista arabeja, somaleja yms. ikuista työvoimareserviä.

Perkele

Monikulttuurisuus ei tietenkään sanana ja mielikuvana ole paha.Todellisuudessa se on noin 98% islam,ylimielisyys,väkivalta,älämölö,työttömyys,rikos,yleinen neekeröinti…ym

kusinerna Marx

Reaalimonikulttuurisuus on kuin reaalisosialismi aikoinaan kommunistimaissa: pieni vähemmistö kerää hyödyt ja suuri enemmistö kärsii haitat.

h44

Olen joskus miettinyt että mitähän kadulla tai bussissa kännykkään kaiutin päällä kailottavat tyypit tuumaisivat kun menisi pokkana mukaan keskusteluun ja kutsuisi muitakin lähistöllä olevia osallistumaan? Menisikö kaiutin nopeasti pois päältä ja luuri korvalle, vai olisiko tyyppi ikionnellinen kun sai lisää juttuseuraa, vai tulisiko nyrkistä naamaan?

T

Erinomainen artikkeli, kiinnostavaa pohdiskelua. Jos voi esittää toiveen niin lukisin hyvin mielelläni mitä mieltä virolaiset ovat siellä asuvista venäläisistä. Tai mitä mieltä virolaiset ovat Suomesta.

Klarsyn

Kokemusasiantuntijan tervettä puhetta sairaasta maailmasta. On hyvä kertoa kokemastaan kun vielä voi. Kun kaulaa ei ole vielä katkaistu, tai tullut ammutuksi tai kauhuun hiljennetyksi raiskauksen jälkeen. Kun voi vielä ilmaista itseään niin hyvin kuin Paavo, tosikertomuksia elävästä elämästä.

Jatkuvasti vain ihmetyttää, että miksi nuoret terveet miehet kehitysmaista saavat niin paljon hyväksyntää, sosiaalista tukea ja ymmärrystä jopa ihailua osakseen, vaikka lähes kaikki heidän kanssaan tekemisiin joutuvat todistavat heidän huonosta käytöksestään, tietämättömyydestään ja moraalittomuudestaan.

Journalistinen ylemmyys

Yksi erittäin iso syy on valtamedia. Eli tehdään nyyhkytarinoita, nostetaan jalustalle ” sankaritarinoita ” , vähätellään ja kaunistellaan tai vaietaan niuden rikoksista, syyllistetään suomalaisia historiasta, mollataan ja vähätellään aliarvioidaan kantasuomalaisia miehiä ja tehdään heistä rasistisia juntteja. Mukana koko poliittinen johto jne. Mutta läpsyttäjä on ihana mussukka joka raiskaa kun ei tiennyt sen olevan ns kiellettyä..

Etelän Hetelmä

Varmaan siksi koska suomalainen mies ei puhu eikä pussaa?

Nämä taas eivän muuta teekkään, riemurasian toivossa :///

Anna-Maria Korhonen

Yksi syy voisi olla niiden saamat kotouttamistuet. Ja kun eivät työssä käy, jaksavat pitää naiset tyytyväisenä. Joskin monella hintana on vapaudesta ja tasa-arvosta luopuminen.

vasen yks kaks

Näkökulma: USA:n demokraateilta jyrkkä käännös vasemmalle

Lue verkkouutista

tämä Bilden ohjelma on aivan sekopäinen pläjäys

on kiva nahdä kun ylen vaalistudiossa nessu nenälina vaihtaa omistajaa

toivotavasti valtamedian viher vasuri journalistien

käytettyjä vaippoja ei vaihdeta päikseen

kenellä on haisevin thrumph ripuli vaippa seuraavat 4 vuotta

Bildeenin varman vasuri tappion jälkeen

*YLEN Viher vasuri Haisunäädistä

Mika hentusella. jouko jokisella vai pirkko pönttisellä

USA Kirjeenvaihtaja wileen kuolee silmät kierossa sydänkohtaukseen

suorassa lähetysessä Mika Aaltolan syliin kyynel silmin

koska hän kuviteli että amerikan

hänestä nazi rasisti rebuplikaani presidentin päätökset

koskevat kurikan maalaiskylää suomessa

ja jokaista vegaani olut ravintolaa helsingissä

jopa suomen valtamedian journalistien

heidän pää tulonlähteensä

media frikki julkkisten

mexikolaisen heroiinin käytöön suomessa

syy huume muuri jonka rakenus työt jatkuvat usassa juuri mexikon rajalla

iranilainen opiaatti kokee myös kovia rebuplikaanien valvonassa

kuten antifat

vasen yks kaks

TSEKAA NIIN TAJUAT SUOMEN VALTAMEDIAN

LÄHDEMEDIAN ESIM CNN ÄÄRI POLITITUMISEN

Täten koko suomen valtamedia on automaatisesti ääri politisoitunut myös vasemmalle

usa uutisoinisaan

Tammy Bruce: Media mob fawns over Joe Biden’s DNC speech
https://www.youtube.com/watch?v=05mte2AjLgU

Jones

Naistenlehdet mainostavat tummia ja tulisia miehiä jatkuvasti paremmiksi kuin kotimaiset miehet. Tätä on jatkunut vuosikymmeniä. Vaatemainoksissa miehet ovat melkein aina tummia ja naiset vaaleita. Näin mainostamalla saadaan väki sekoitettua.

Alkusoittoa 100%lle

Ruotsin TV-mainokset: 50% taustaista porukkaa, on jopa mainoksia joissa ei valkonaamaa näy ollenkaan.

Ruotsin ”Idols”: taustaisia 60%, tuomaristossa 25%.

Tönköruotsi, tönköenglanti ja tönkökaikki

Miksi Sauli puhuu Ruotsia kun ei sitä osaa? Kuullostaa kauhealta:

https://svenska.yle.fi/artikel/2020/08/22/president-niinisto-om-sitt-samtal-med-putin-han-forsakrade-att-det-inte-fanns

Miksei mene kurssille?

Juha II

Hyvä kirjoitus ja römeäb ääninen ruotsalainen mieslaulaja. Olisikohan 1970-luvun lopulta bai 1980-luvun alkupuolelta oleva levytys ihan vain kuvasta päätellen.

Woah

Ruotsalaiset olivat ennen ihan erilaisia. Onko näistä rohkeista vapaaehtoisista ollut täällä aiemmin juttua. Viimeinen kuoli.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/04a1746f-380b-4622-b158-558873e3bb44

Moonman

Hyvä kirjoitus, asian ytimessä. Olisi mielenkiintoista myös lukea jonkinasteista tutkimusta siitä, mitä entisistä neuvostomaista tulleet tulijat ajattelevat ruotsin kehityksestä ja ilmapiiristä. Joskus jossain haastattelussa vanhempi puolalais-pariskunta sanoi sen muistuttavan täysin kommunismia. Varmaan he tietävät mistä puhuvat, verrattuna ruotsalaisiin. Miksi ent. neuvostomaiden kansalaisia haluaa muuttaa ruotsiin, kun tietävät mitä siellä on meneillään ja varsinkin mitä on tulevaisuudessa luvassa?

Särmääjä

Kyllä iso osa suvakeista on kuitenkin pääkaupunkiseudulta ja muista isommista kaupungeista joissa on tilanne paikoin jo aika kehitysmainen, mutta asuuko ne sitten koskaan niiden pahimmissa paskakävissä vai aina jossain keskustoissa jossa nappisilmiä voi nähdä vain notkumassa ostareilla eikä niiden kanssa edes tarvi asua oikeesti ja elää oikeesti.

Kyrpä 666

Mitä on tapahtumassa
Koska verta vuodatetaan
Niin paljon ympäriinsä
Tehdään monia sellaisia
Asioita joita ei normaalisti tehdä
Esiintymislavoilla tuhotaan
Televisioita, kitaroita jopa autoja
Kehotetaan surmaamaan
Kristittyjä sekä pappeja!

Saatana on herra!

Piilotetut viestit
Saavat sinut ryhtymään välittömästi
Tunnustukselliseksi Saatanalliseksi Alkoholistiksi
Naapurin kissaan sekaantumaan esiaviollisesti
Ja tämän seurauksena
Siirtymään väkivallan käyttäjäksi

Saatana on herra

Aaveen pää kehoittaa;
Päätä juoda Gambinaa!
Druidi käskee surmata!!

Moraalittomuutta
Lain vastustamista, kapinointia
Jumalan sanan vääristämistä, haureutta
Homoseksualisuutta
Huumeiden ja alkoholin ihannointia
Saatanallisia viestejä
Todellisuuden vääristelyä ynnä muuta

Saatana on herra!

Anna-Maria Korhonen

Itse voisin näin naisena lisätä sen sanoinkuvaamattoman kihinän sisuskaluissa, jonka kaikenlaiset musliminaisten kantamat rätit minussa aiheuttavat. Vielä viisi vuotta sitten niitä ei ainakaan täällä Espoossa nähnyt juuri muilla kuin somaleilla, heilläkin burkhat ovat yleensä värikkäitä. Nyt niitä on melkein joka toisella vastaantulijalla. Myös sompuissa näkee yhä enemmän kokomustiin pukeutuneita, eli islamia jyrkemmin tulkitsevia. Hijabit, burkhat ja niqabit kertovat siitä, että niiden kantajat noudattavat jotain sharialain muotoa, he eivät kunnioita Suomen lakia ainakaan naisen aseman suhteen. Se kertoo myös siitä, etteivät he aio elää maassa maan tavalla. Vaikkei tämä olisi aseellinen valloitus, se merkitsee kuitenkin tilan valtaamista meidän kulttuuriltamme. Mitä enemmän rätteihin pukeutuvia tulijoita on, sitä enemmän kulttuurimme kadottaa asemaansa.

Muuten tuossa oli hyvin kirjoitettu vaikeasta aiheesta, jota on vaikea pukea sanoiksi. Itse koen monikulttuurisen ilmaston eräänlaisena kakofoniana, joka repii sielun rikki ja tekee hengittämisen vaikeaksi.

hilo

https://www.kultajousi.fi/fi/kalevala-koru-sarastus/3339/dg?openGroup=3339

Pokkana vaan,

me osataan ja kehdataan,

esteet tieltä raivataan,

mennään mihin halutaan,

aamu meille sarastaa,

itseemme uskotaan,

muut saa meitä tuijottaa,

ei haittaa meitä ollenkaan.

late

Onko Paavolla tarkempaa tietoa tästä:
Rånvåg i Åkarp: Maskerat gäng har attackerat minst sex
Tapahtunut eilen.

Tilulilu

Kiinnostavaa. Näinhän tämä tuppaa menemään meillä, joita monikulttuurisuus alkaa korpeamaan.
Näihin kategorioihin voisi vielä lisätä “newyorkilaisen monikulttuurisuuden”. Siellä kulttuurialan väki fiilistelee “monikulttuurisuutta” johon heillä on yhtä bähän mitään todellista kosketuspintaa ja jota sitten käytetään esimerkkinä onnistuneesta monikulttuurisuudesta. Tosiasia on, että NY on aivan oma saarekkeensa jolla ei ole paljoa mitään yhteistä lopun Amerikan kanssa.

Se kyllä vielä kiinnostaa miksi et olisi jäänyt vironsuomalaiseksi? Mikä siellä Ruotsissa oikein vetää?