Skoonessa taas nuorukaisten ryöstöaalto

Malmön pohjoispuolella Burlövissa nuorukaisten ryöstöt jatkuvat. Sunnuntai-iltana ainakin kuusi teini-ikäistä nuorukaista sai luovuttaa tavaroitaan parempiin käsiin.

Ryöstöt tapahtuivat tällä kertaa Åkarpin kaupunginosassa. Jokaisessa ryöstössä 4-7 naamioitunutta tekijää piiritti yksinäisen kulkijan ja tältä putsattiin taskut arvotavaroista. Uhrit olivat 15-18-vuotiaita.

Henkilöryöstöt ovat tällä hetkellä todella suuri ongelma Burlövissä. Poliisi sanoi aikaisemmin maakuntalehti Sydsvenskanissa, että ryöstäjät näkevät nuorukaiset “pankkiautomaatteina”. Lisäksi ryöstäjät ovat kehittäneet uuden metodin; jos kohteella ei ole saalista niin uhria uhataan, jotta tämä soittaisi paikalle jonkun toisen kaverinsa ryöstettäväksi. Uhri luvataan jättää rauhaan, jos tämä hankkii paikalle jonkun kaverinsa, jolla on pätäkkää päällä.

Åkarpissa on ollut aiemminkin vähän vastaavan kaltaisia ryöstöaaltoja. Alue on ylemmän keskiluokan asuinaluetta, joten ryöstäjät tietävät, että sieltä saa saaliksi rahaa, kalliita takkeja, kelloja ja sen sellaista.

 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Motiivien arvostelu rasismia

Rikastajat & voimavarat ” töissä “.

Vesa

Hienoa, selvästi kehityskelpoista porukkaa. Ei silti olisi pahitteeksi, jos vaikkapa poliisi tai valveutuneet kansalaiset järjestäisivät pienen väijytyksen. Eli ei muuta kuin syötti parhaat bling blingit päällä hortoilemaan kaupungin yöhön, ja kun huivi saapuu paikalle, niin ei muuta kuin kootaan kehityskeskusteluihin, joissa tarjotaan esimerkiksi kiveä pullan sisään leivottuna.

Fatwantarkistaja

Kehitysmaakeskustelu, uusin innovaatio.

h44

Paikalle voisi toki kutsua hiukan useammankin kaverin ryöstettäväksi, sellaisia raamikkaita ja kamppailulajeja tai metsästystä harrastavia.

käpälälauta

Tuollaisia ryöstöansoja alkaa kyllä esiintyä kunhan tarpeeksi moni tajuaa etteivät viranomaiset enää uskalla hoitaa niitä asioita joita ovat ennen hoitaneet.

Göran Bakbulle af Mellanben

#miähetilmanniskaa ?

Moonman

Koska ryöstäjiä ei voida ottaa kiinni tai karkottaa pysyvästi (he ovat myös uhreja), lopputuloksena on että asuinaluiden ympärille alkaa ennenpitkää nousta aitoja ja muureja “gated communities”, kuin jossain latinalaisen amerikan slummissa. Sitten voidaan sanoa taas että täällä on tosi turvallista, ruotsi on maailman turvallisin maa!

Ukkapukka

”Äläbäwäbälä Pätäkkä!” sanoo pari silmänvalkuaista muutamalla klick- äänellä höystettynä.

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Khoisanspr%C3%A5k

Juha II

Sanonpa vain ettei tällä ole mitään tekemistä minkään kanssa. Ei sitä ainakaan pääministeri Stefan Löfve’nin naamasta näe. Vai näkeekö joku?

Ruotsi on Euroopan Brasilia, joka myös monikulttuurinen maa. Mutta vm. poliisit ovat kovaotteisia kuten tavan kansalaisetkin, jos vain saavat ryöstäjän aivan omiin käsiinsä. Parhaassa tapauksessa paikalle tulevat poliisit vielä tarjoavat “toisen kierroksen”.

Krav maga

Viimeviikolla pyörähdin Malmön huudeilla. Ja kuinka ollakkaan neljä avaruusinsinööriä “tai niin ainakin oletin kun ei löydetty yhteistä kieltä” olin ilmeisesti tyyppi jolla paalua päällä ja kovasti ne yritti kultaista kaulaketjua ottaa omakustanne hintaan. Mutta voi sitä älämölön määrää kun jäi vain yritykseksi. Vaikka kaksi oli puukon veljeksiä ehkä.

Göran Bakbulle af Mellanben

Jättebra. Möös mellanmedborgare får njuta av ny rikhet och kan lova egna pengar till fattiga vänner. Heja Sverige.

Ali Kessu

Katsokaapa videopätkä
https://www.youtube.com/watch?v=qoXDzsuqXFg, saa pikkaisen lohdutusta tämäntapaisiin juttuihin eli jotain tällaista kaivattaisiin.

Vitjaantunu Stadilainen

“Alue on ylemmän keskiluokan asuinaluetta, joten ryöstäjät tietävät…”

Eli lähes 100%-varmuudella suvakkialuetta! LOISTAVAA ! ! ! ! 🙂

Vihdoinkin ongelmien tilaajat alkavat saamaan haluamaansa! Ryöstäjät, raiskaajat ja muut ongelmasakki pitää ohjata nimenomaan niille alueille joiden asukkaat ovat tämän ongelman luoneet.