Jos Paludan ja Park pitävät koraanipeijaiset perjantaina, ovat muslimit luvanneet Ruotsiin täyden kaaoksen

Malmön islamilainen maailma on joutunut valtavan kuohunnan valtaan parista pikkujutusta. Nimittäin Dan Park ja tanskalainen Rasmus Paludan ovat aikoneet pitää tulevana perjantaina Malmössä reippaat koraaninpolttajaiset.

Tanskalaisen Stram Kurs-puolueen johtaja Rasmus Paludan sekä monessa mukana ollut katutaiteilija Dan Park ovat suunnitelleet ensi perjantaiksi klo 13.00 koraaninpolttajaiset Malmön suurtorilla. Aikaisemmin kaksikon suunnitelma oli pitää koraanipeijaisia Rosengårdin moskeijan edustalla, mutta poliisi on kieltänyt tämän jyrkästi, sillä kenenkään turvallisuutta, vähiten Paludanin ja Parkin, voidaan taata Rosengårdissa.

Tiedot koraanipeijaisista ovat herättäneet valtavan raivon Malmön islamilaisessa maailmassa. Ensinnäkin kaikki Malmön ja lähialueen 18 islamilaista seurakuntaa ovat tehneet yhteisen rikosilmoituksen koraanipeijaisia vastaan. Siis ennen kuin koko tilaisuutta on edes pidetty.

Islamilaiset johtajat ovat kertoneet, että koraanipeijainen on pelkkää puhdasta vihan levittämistä ja rasismia, jolla solvataan muslimeja.

Pakistanilainen sosiaalidemokraatti Nasim Malik kertoi mm. Kvällspostenille, että Ruotsi on rauhallinen maa. Miksi pitää antaa tanskalaiselle provokaattorille lupa koraanipeijaisiin.

Kannattaa huomata, että Parkilla ja Paludanilla on ainakin toistaiseksi todellakin poliisin lupa peijaisiin. Tapahtumapaikkaa on vain siirretty pariin otteeseen.

Islamilaisten johtajien lisäksi kuohuntaa on sosiaalisessa mediassa, jossa useat muslimimiehet ovat kertoneet, että jos koraanipeijaiset tullaan järjestämään niin silloin koko Malmö roihahtaa liekkeihin. Asiasta kertoo mm. Samnytt. Lisäksi uhataan, että muissakin kaupungeissa “syttyy roihuja”. Käytännössä kai tarkoittaa autopaloja ja muuta normaalia mellakkailkivaltaa.

Esimerkiksi suosittu Instagram-jorkki, libanoniaano Nabih Nabbe Turkie kertoo tilillään, jolla on noin 40 000 seuraajaa:

“Kerrotaan, että syyttömien ihmisten autoja ja omaisuutta tullaan polttamaan sinä päivänä ympäri Ruotsia kun Ruotsi ja poliisi antaa luvan Dan Parkille ja kumppaneille polttaa koraaneja. Monet ajattelevat tuolloin, että mitä syyttömät autot ja ihmiset ovat tehneet “mielenosoittajille”.

Ajatellaanpa, mitä syyttömät muslimien sydämet tehneet Ruotsin valtiolle, koska se antaa luvan meidän kokea solvausta omilla asuinnurkillamme. Raha on vain materiaa, kun taas tunteita ei voi ostaa”.

 

Perjantaiksi ja tulevaksi viikonlopuksi voidaan siis todellakin odottaa roihua ja mellakkaa, jos Rasmus Paludanin ja Dan Parkin koraanipeijaiset onnistuvat. Itse aion varautua viikonloppuun siirtämällä auton turvalliseen vartioituun parkkiin. Halpa tötterö, mutta sitä ei tarvitse polttaa.