Jos Paludan ja Park pitävät koraanipeijaiset perjantaina, ovat muslimit luvanneet Ruotsiin täyden kaaoksen

Malmön islamilainen maailma on joutunut valtavan kuohunnan valtaan parista pikkujutusta. Nimittäin Dan Park ja tanskalainen Rasmus Paludan ovat aikoneet pitää tulevana perjantaina Malmössä reippaat koraaninpolttajaiset.

Tanskalaisen Stram Kurs-puolueen johtaja Rasmus Paludan sekä monessa mukana ollut katutaiteilija Dan Park ovat suunnitelleet ensi perjantaiksi klo 13.00 koraaninpolttajaiset Malmön suurtorilla. Aikaisemmin kaksikon suunnitelma oli pitää koraanipeijaisia Rosengårdin moskeijan edustalla, mutta poliisi on kieltänyt tämän jyrkästi, sillä kenenkään turvallisuutta, vähiten Paludanin ja Parkin, voidaan taata Rosengårdissa.

Tiedot koraanipeijaisista ovat herättäneet valtavan raivon Malmön islamilaisessa maailmassa. Ensinnäkin kaikki Malmön ja lähialueen 18 islamilaista seurakuntaa ovat tehneet yhteisen rikosilmoituksen koraanipeijaisia vastaan. Siis ennen kuin koko tilaisuutta on edes pidetty.

Islamilaiset johtajat ovat kertoneet, että koraanipeijainen on pelkkää puhdasta vihan levittämistä ja rasismia, jolla solvataan muslimeja.

Pakistanilainen sosiaalidemokraatti Nasim Malik kertoi mm. Kvällspostenille, että Ruotsi on rauhallinen maa. Miksi pitää antaa tanskalaiselle provokaattorille lupa koraanipeijaisiin.

Kannattaa huomata, että Parkilla ja Paludanilla on ainakin toistaiseksi todellakin poliisin lupa peijaisiin. Tapahtumapaikkaa on vain siirretty pariin otteeseen.

Islamilaisten johtajien lisäksi kuohuntaa on sosiaalisessa mediassa, jossa useat muslimimiehet ovat kertoneet, että jos koraanipeijaiset tullaan järjestämään niin silloin koko Malmö roihahtaa liekkeihin. Asiasta kertoo mm. Samnytt. Lisäksi uhataan, että muissakin kaupungeissa ”syttyy roihuja”. Käytännössä kai tarkoittaa autopaloja ja muuta normaalia mellakkailkivaltaa.

Esimerkiksi suosittu Instagram-jorkki, libanoniaano Nabih Nabbe Turkie kertoo tilillään, jolla on noin 40 000 seuraajaa:

”Kerrotaan, että syyttömien ihmisten autoja ja omaisuutta tullaan polttamaan sinä päivänä ympäri Ruotsia kun Ruotsi ja poliisi antaa luvan Dan Parkille ja kumppaneille polttaa koraaneja. Monet ajattelevat tuolloin, että mitä syyttömät autot ja ihmiset ovat tehneet ”mielenosoittajille”.

Ajatellaanpa, mitä syyttömät muslimien sydämet tehneet Ruotsin valtiolle, koska se antaa luvan meidän kokea solvausta omilla asuinnurkillamme. Raha on vain materiaa, kun taas tunteita ei voi ostaa”.

 

Perjantaiksi ja tulevaksi viikonlopuksi voidaan siis todellakin odottaa roihua ja mellakkaa, jos Rasmus Paludanin ja Dan Parkin koraanipeijaiset onnistuvat. Itse aion varautua viikonloppuun siirtämällä auton turvalliseen vartioituun parkkiin. Halpa tötterö, mutta sitä ei tarvitse polttaa.

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Provoo
Provoo
25.8.2020 10:12

Odotan innolla että muslimit näyttävät elämisensä kustantajille oikeat kasvonsa ja miltä islam-Ruotsin tulevaisuus näyttää. Lisää tämmöistä!

Minä
Minä
25.8.2020 15:03
Vastaa...  Provoo

Lähtökohtana on, että jos joku meitä omasta mielestämme loukkaa, on meillä oikeus tuikata naapurin auto tuleen. Vihevassut kannattavat, verhojen takana toki.

Valtsu
Valtsu
26.8.2020 07:22
Vastaa...  Provoo

Tämä sama toiminta pitäisi aloittaa myös Suomessa.

Häppeninkiä kehi(ks)iin!
Häppeninkiä kehi(ks)iin!
26.8.2020 07:44
Vastaa...  Valtsu

No tilaisuus pystyyn! Hampparinväärää, nuotio, koraania, sinappia, ketsuppia, kaffetta ja pullaa. Lapsille ongintaa ja pallomeri.

Tuotanto kiittää
Tuotanto kiittää
25.8.2020 10:23

Tästä varmasti Volvo hykertelee käsiään yhdessä vakuutusyhtiöiden kanssa. Autojen myynti kiihtyy ja talous tekee rahaa.

Olispa meilläkin tällaisia politikkoja ja omaa teollisuutta. Ettei aina tarvisi ostaa ulkomalaisten omistamista tehtaista.

Voitaisiin perustaa Valmet uudelleen ja avata sen kaikki tuotantolinjat. Vesimittareista PT-100 antureihin asti.

Jari-P
Jari-P
25.8.2020 11:09

Täytyy ottaa etukäteen jotain lääkettä ettei vahingossa naura itteään kuoliaaksi kun ruotsalaisten volvoja palaa tuhansittain

Motiivien arvostelu rasismia
Motiivien arvostelu rasismia
25.8.2020 11:23

Sodissa on aikoinaan uhkailtu samoilla tavoilla. Lentolehtisiä tiputeltu, että jos ette taivu vaatimuksiin kaupunki pommitetaan maantasalle. Ja siviilit kohtaavat ankaran rangaistuksen.

Suomi Finland
Suomi Finland
25.8.2020 12:47

Kun nuo ovat kerran lähteneet rispektitielle, sieltä ei ole paluuta. Ja tämä ilmiö ei tule katoamaan, vaan se pysyy aivan varmasti samantyyppisenä vielä monta sataa vuotta.

Autokannan nopeampaan uusimiseen riittänee muutaman kirjan poltto aina silloin tällöin.

Aappa
Aappa
25.8.2020 11:28

”Ajatellaanpa, mitä syyttömät muslimien sydämet tehneet Ruotsin valtiolle, koska se antaa luvan meidän kokea solvausta omilla asuinnurkillamme. Raha on vain materiaa, kun taas tunteita ei voi ostaa.”

Tunteellisuus onkin tavallaan ihmisen ”perisynti”, koska se johtaa aina enemmän tai vähemmän älylliseen epärehellisyyteen – kehitysmaauskonto islam huitelee tietysti aivan omissa sfääreissään siinä suhteessa, kuten retoriikasta voi päätellä. Vaikeahan se on argumentoida ”muslimien syyttömyydestä” kun niillä on niin kovin erilaiset käsitykset oikeasta ja väärästä. Rahakin on vain materiaa, mitä saa taikaseinästä Ruotsin valtion myöntämällä muovisella läpyskällä.

ps. vituttaa niin että vapisuttaa, mutta yritän säilyttää mielenhallinnan sen aikaa, että saa kommentin lähetettyä.

Prozac
Prozac
25.8.2020 11:39

Vuosia sitten kirppareita kiertäessäni, näin hyllyssä koraanin. Ostanpa tuon ja luenkin piruuttani. Hitaasti luku edistyi, ja pari vuotta siihen meni. Koraani on erittäin huono ja pitkästyttävä kirja. Jos elämänviisautta ajattelee, niin koraani häviää raamatulle satanolla. Nykyisin koraanini on sängyn päädyn jalan alla, koska refluksi on joskus vaivannut. Tuossa ajaa asiansa.

Moonman
Moonman
25.8.2020 11:44

Libanoniaanon logiikassa on vain se virhe, että ruotsin valtio ei omista niitä palavia autoja eivätkä autojen omistajat ole osa ruotsin valtiota. Autojen omistajilla ei ole mitään tekemistä koraaninpolttajaisten kanssa. Jälleen kerran muslimit ovat liian tyhmiä tajuamaan, että olemalla provosoitumatta he saavuttaisivat huikean maineenkiillotuksen mediassa josta muistettaisiin mainita aina kun puhutaan ongelmalähiöistä ja islamista, kun taas Park ja Paludan näyttäisivät vain ilkeitä rasisteeraajilta. Mutta kun lähiöt kohta ovat liekeissä, Parkista ja Paludanista tulee sen sijaan sananvapauden puolesta taistelijoita ja muslimit antavat taas kuvan itsestään tyhmänä eläinlaumana jonka käyttäytymistä voidaan ohjata erilaisilla ärsykkeillä.

Nimetön
Nimetön
25.8.2020 11:51

Jos pojat polttelevat omia kirjojaan niin kukapa tuota kieltelemään. Polttavat ählämitkin sitten omia autojaan ja rakennuksia kunhan katsovat että ei muiden omaisuus vahingoitu.

Suomi Finland
Suomi Finland
25.8.2020 12:42
Vastaa...  Nimetön

Kaikkein parasta olisi, että kirjan sivut olisivat täynnä jargonyekstiä ja vain näyttäisi päällepäin koraanilta. Tämä tietenkin paljastettaisiin muslimeille muutama päivä myöhässä, kun he ovat ehtineet riehua sen verran, että entistä useampi ruotsalainen vittuuntuu.

name
name
25.8.2020 12:00

Thedäänpä ihan kokeeksi sama suomessa! Who’s with me?!

Los6666
Los6666
25.8.2020 12:09

täytyypä käydä hakemassa itekki tollanen pedofiiliprofeetan satukirja divarista ja käyttää sitä sytykkeenä 🤘

Scheisse
Scheisse
25.8.2020 12:18

Oishan se paljon hienompaa upottaa muutama sata koraania saavilliseen lämmintä sianpaskaa.

dnfklsjdfsf
dnfklsjdfsf
25.8.2020 16:54
Vastaa...  Scheisse

Paludan on kertonut upottavansa koraanin sianvereen ennen kuin laittaa sen tuleen. Fun!

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
25.8.2020 12:34

Anna palaa vain, Paludan!!! Taidanpa itsekin käyttää vuoden venetsialaisiin ensilauantaina bensalla valeltua korraania hyvänä lähtölatauksena!!!

öljyrahastaja
öljyrahastaja
25.8.2020 12:44

Silmä silmästä, hammas hampaasta eli polttakoot vastaavasti raamattuja vaikka moninkertainen määrä. Sillähän se kuittautuu, ai miksei ?

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
25.8.2020 13:37

Paludanilla on oikea asenne ja isot pallit jalkovälissään. Sanotaan kaikki Eurooppalaiset ei koraanille.
Aamen…

Juha II
Juha II
25.8.2020 13:49

No mitäpä tusta. Muslimit riehuvat aina ”uskontonsa puolesta”! Ero on vain siinä kuinka paljon ”luokoa” kulloinkin tulee. uslimin persettä nuolemalla muslimi tulee aina vain pahemmaksi!

Muslimi vastaa rauhallisimmaallaankin hirmumyrskyä. Pinnan alla kytee aina.b Syy vain puuttuu, jos sekään puuttuu.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
25.8.2020 13:54

Sivistyksen ja barbarian välillä vallitsee selvä ero tulenkäsittelykulttuurissa. Eurooppalaiset tuikkaavat tuleen kaikkea tarpeetonta. Kehitysmaalaiset taas polttavat kaiken hyödyllisen ja tarpeellisen.

tulilanka
tulilanka
25.8.2020 17:10

Pyroterrorismi on koraanihörhöille turvallisempaa kuin räjähteiden ja nallien kanssa näprääminen.

h44
h44
25.8.2020 15:21

No niin, nyt saadaan kiihkoilijat yhdelle koolle. Nyt vaan kaikki kiinni ja telkien taakse.

hemis
hemis
25.8.2020 15:38

Tuolla provokaatioilla kiihotetaan muslimit riehumaan, tappamaan ja tuhoamaan muiden ihmisten omaisuutta. Mitään positiivista sillä ei saada aikaan. Parasta olisi kun tolkun kantaruotsalaiset estäisivät teon.

GLGL
GLGL
26.8.2020 00:10
Vastaa...  hemis

”Mitään positiivista sillä ei saada aikaan”

Valehtelet. Silmien avautuminen niilläkin, joilla ne ovat olleet visusti ummessa, koska unelma, on positiivista – ja vain positiivista. Miksi yritän ummistaa silmäsi siltä tosiasialta?

Klarsyn
Klarsyn
25.8.2020 16:37

Ei pidä provosoitua, kun provosoidaan – pätee vain länsimaalaisiin. Muslimit provosoituessaan ryhtyvät väkivaltaan, ja länsimaissa on ollut tavallista syyttää tuosta väkivallasta kantaväestöä. Toisin sanoen muslimien kanssa liitossa olevat vihervasemmistolaiset mieluummin alistuvat muslimien määräysvallan alle kuin sallisivat maanmiehilleen mielenosoituksen alistavaa kulttuuria vastaan.

En kannata väkivaltaa, mutta hyväksyn Paludanin koraanin polton, koska kristinuskoon perustuvassa maassa ei tarvita suvaitsevaisuutta kantaväestöön vihamielisesti suhtautuvaa uskontokuntaa kohtaan, kun sen pyhä kirjakin pitää vääräuskoisia itseään halpa-arvoisempina. Muslimit osoittavat taas kerran, etteivät he sovi elämään sovussa ja rinnakkain muiden kulttuurien kanssa.

Sooman
Sooman
25.8.2020 17:16

Ironista on, että jos noi jäpät Park ja Paludan ois persunuoria Suomessa, niin Halla-aho potkis ne samantien ulos puolueestaan.

MattiS
MattiS
26.8.2020 22:53
Vastaa...  Sooman

Se että yrittää nousta suurimmaksi puolueeksi, ei onnistu tuollaisilla tempauksilla, koska suurin osa äänestäjistä on kuitenkin maltillisia. Pakko hiukan jarrutella vaikka päässä kuinka kiristäisi. Mutta meitä muita ei mikään estä koraaneja polttamasta.

Riku Laine
Riku Laine
25.8.2020 17:19

Voisihan tilanteen lieventää sillä etteivät polta vaan vaikkapa vain paskantavat koraanin päälle?

Riku Laine
Riku Laine
25.8.2020 17:20
Vastaa...  Riku Laine

Fair enough?

...
...
25.8.2020 17:32

Suomi voisi osoittaa tukea sananvapaudelle kun ali-ihmiset alkavat riehumaan Ruotsistanissa ja polttaa aluksi vaikkapa 1000 muslimisyöpäläistä roviolla.Sytykkeinä voi käyttää vihreitä stalinisteja kuten kiilusilmähuora ohisaloa ja homoterroristi haavistoa.

Punavihernatsimafia
Punavihernatsimafia
25.8.2020 18:34

Muslimit menköön kotiinsa.

https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/ 

Somalian ulkoministeri vetoaa kansalaisiin ja pyytää heitä palaamaan.
Ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi Yhdysvalloissa antamassaan haastattelussa maanmiehiään palaamaan kotiin auttaakseen Somalian jälleenrakentamisessa. NPR-radiokanavalla Isse Awad sanoi, että Minnesotan somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministerin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä. Al-Shabab -terroristiryhmä ei enää hänen mukaansa ole uhka kenellekään, eikä kukaan näe nälkää. – Maa on nyt valmis tyttäriensä ja poikiensa osallistumiseen saavutetun kehityksen säilyttämiseen, ulkoministeri sanoi. Ulkoministeri Isse Awad puhui paluumuutosta ”käänteisenä aivovuotona”, jossa ulkomailla asuvat voimavarat palaavat kotimaahansa mukanaan uusia arvokkaita osaamisia ja tietoja.

https://www.kansalainen.fi/somalian-ulkoministeri-pyytaa-kansalaisia-palaamaan-kotimaahan/ 
https://www.kansalainen.fi/norja-palauttaa-1-600-somalia-kotimaahansa/
https://www.vastarinta.com/somalian-ulkoministeri-somalit-voivat-palata-kotiin/
https://www.kansalainen.fi/tanskan-maahanmuuttoministeri-somalit-menkaa-kotiin-rakentamaan-omaa-maatanne/

JAKAKAA LINKKEJÄ JA TULOSTAKAA UUTINEN PAPERILLE JA PISTÄKÄÄ KIRJASTOISSA JA KAUPPAKESKUKSISSA ILMOITUSTAULULLE.

Ike
Ike
27.8.2020 04:03

Ei se nyt onnistu. Siellä joutuisi henkensä pitimiksi tekemään työtä.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
25.8.2020 19:08

Ohnan tämä nyt mahtava tempaus pojilta, lycka till vaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
26.8.2020 05:47

Tällä palstalla ei taida monikaan sellainen kirjoitella, joka voisi hermostua yhdenkään kirjan polttamisesta symbolisena tekona.

Raamatun polttaminen tietenkin voisi jotakuta loukata, mutta aika moni kristittykin tajuaa hyvin, että yksittäinen Raamattu on vain yksittäinen Raamattu, eikä sellaisen tuhoaminen merkitse oikeastaan mitään muuta kuin että pitää printata yksi uusi tilalle.

Helena
Helena
26.8.2020 07:12

Älä pure kättä joka sinua ruokkii.

Oletan että koraanin poltto on mielenosoitus lisääntyneeseen rikollisuuteen ja hurjaan nousukiitoon lähteneiden sos menojen vuoksi.

Koraanigrilli ➡️ Autogrilli
Koraanigrilli ➡️ Autogrilli
26.8.2020 07:29

Paludan saa tulla tänne koraanigrillaamaan mutta jos Åkesson tai Kasselstrand haluaisivat tehdä saman Tanskassa olen 100% varma ettei Tanskan poliisi antaisi siihen lupaa.

Friterad koran? Muita reseptejä?
Friterad koran? Muita reseptejä?
26.8.2020 23:06

Ruotsin Polpo on nyt perunut koraanigrillaamisluvan. Voiskohan siitä koraanista tehdä täytekakun?

Unna
Unna
26.8.2020 12:34

Antaa mennä vaan ja seuraavaksi sitten Talmudit tuleen.