Kaksi miestä raiskasi kahta nuorta miestä hautausmaalla yön yli

Tukholman naapurissa Solnassa on tullut päivän mittaan ilmi taas heti niin kummallinen rikos, jossa ei ole päätä eikä häntää. Tekopaikka: Solnan hautausmaa. Tapahtuma-aika: joskus viikonlopun aikana.

Tapahtumien kulku on jotakuinkin seuraavankaltainen. Tietoja on kerätty vähän sieltä sun täältä.

Kahden 16-vuotiaan pojan päälle oli hyökätty ja heitä oli puukotettu jalkoihin, jotta he eivät pystyneet juoksemaan karkuun. Sen jälkeen poikia oli pahoinpidelty useiden tuntien ajan.

Pojat oli myös riisutettu alasti ja heidät oli tietojen mukaan raiskattu. Poliisin mukaan teko kesti jostain puolesta yöstä aamu kahdeksaan ja sen jälkeen pojat olivat saaneet apua sivullisilta, joita pyydettiin hälyttämään poliisit paikalle.

 

Poliisin saapuessa paikalle kaksi miestä, 18- ja 21-vuotiaat, jotka ovat epäiltynä teoista, saatiin kiinni. Poliisin mukaan molemmat ovat poliisin vanhoja tuttuja mm. murhapoltosta. Toinen oli heitellyt molotovin koktaileja ja saanut siitä aikaan miljoonluokan tuhopolton.

Miehiä vaaditaan huomenna vangittavaksi epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, ryöstöstä, panttivangin ottamisesta/ ihmisryöstöstä ja raiskauksista.

Seurataan tilannetta huomisen vangitsemisen yhteydessä.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Göran Bakbulle af Mellanben

Ojojoi så romantic platsen att knull i röven.

Aappa

 Kristinuskoon kantaa ottamatta, joitakin vuosia sitten joku kristitty ”profetoi”, että kaduilla tulee liikkumaan jengejä, jotka raiskailevat ”vääräuskoisia” sukupuolesta riippumatta: nykypäivän tapahtumien – islamisaatio, Black Lies Matter jne. – perusteella se ei kuulosta välttämättä edes epäuskottavalta, vaikka joskus kymmenisen vuotta sitten ajatukselle naurettiin räkäisesti, lähinnä vihervasemmistolaisten suvakkien taholta.

Los6666

ja suomen polpo ihmetettelee, että minkätakia jokaisella täysjärkisellä alkaa olemaan keklua taskussa iltasella

Sairasta

Sairasta eikä liity yhtään mihinkään, eihän?

Valkosipuliukko

Erään uskonnon pyhässä kirjassa käsketään tehdä noin, joten luulisin tekijöiden olevan hartaita uskovia. Voisi jopa arvata heidän etunimensä, sillä he antavat lapsilleen usein profeettansa nimen.

Hommanmaksaja

Liekö asialla parempi kansanosa?

Los6666

tällastahan se oli joka päivä swdestaniassa jo 80-luvulla, ennenku kehitysmaaoletettuja alettiin ottamaan valtoimenaan… ei mitään nähtävää, ja varsinkaan ei mitään tuomioita

Aikki

Ei 1980-luvulla tuollaista Ruotsissa ollut. Asuin 1970-1983 Ruotsissa, joten on oma kokemus asiasta. Ruotsi oli 13 vuoden oleskeluni aikana vielä lintukoto.

Seppo

Sellaista menoa tällä kertaa.

Eh?

Batman (Iran) ja Robin (Tunisia, toisen polven) kuulemma, ans kattoo.

Punavihernatsimafia

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Piikki lihassa

Tulis jo se meteoriitti. Ei tällaista pimeyttä ja pahuutta meinaa kestää.

Unelma Painajainen

Hyi olkoon. Liekö vedetty akillesjänteet poikki, kai sitä muuten pystyisi jotenkin konkkaamaan.

Dickie

monikulttuurinen rikkaus hiippi koko ajan lähemmäs syyllisiä..eli vittupää svedujen asujaimistoa

Dickie

siis suvakkisellaisten..joita 80 pros…sveduista..enjoy..nauttikaa

Poliittisesti tilattua väkivaltaa

Swedistanissa suvakit loihivat lausumaan:”I’m loving it” (McDonalds sävelellä).

10 vuotta ja kehitysmaa

Tai sit voi olla et uhreina on ei islamilaiset nokinahat, joita musunokinahat nyt vähän kouli.

Kukavaan

Olivatko raiskatut ruotsalaisia vai rikastajia? Eipä silti, nuorten poikien raiskaaminen on normimeininkiä joissakin kulttuureissa. Vältämättä huippuosaajat eivät edes tiedä, että erektiossa oleva penis pitää työntää naisen emättimeen.

Summary of islamic Sexuality and Evil – Ann Barnhardt ( kohta 26:48)https://www.youtube.com/watch?v=pu_YlJdwpao

Aikki

Uskoisin heidän olleen ruotsalaisia, sillä tuskin muslimi omiaan raiskaa.

Selitys

Olen aina ihmetellyt noitten matujen viehtymystä ulostusaukko tökkimiseen. Johtuuko se että noissa kehari maissa nainen on piilotettu ja normaali seksi on tuntematon käsite, siitä johtuen homma vääristyy heti alkumetreillä. Kullia tungetaan kiimassa milloin eläimiin, milloin toistensa perseisiin ja poikien välisestä homoilusta tulee normaalia. Sairasta perverssiä touhua sitten tuodaan sivistyneisiin kulttuureihin ja siirrytään raiskauksiin kun epänormaali opittu käytös ei ollutkaan normaalia. Myös matujen naisviha viittaa tähän.

Kukavaan

Ehkä peräaukko on usein siistimpi kuin naisen silvotut ulkoiset sukupuolielimet. Barnhardtin videossa on kuva viimemainituista. Lienevät aikamoisia bakteeripesiä. Siellä sitä virtsa muhii ja ”tuoksuu”. Siksi naistenkin kohdalla peräaukko voi olla ensimmäinen kohde, joka voi tulla moniosaajille mieleen.

Hautausmaalla kumminkin uhrit olivat nuorempia miehiä. Nisäkäsuroksilla, esimerkiksi koirilla, esiintyy taipumusta tökkiä toisia uroksia. Ehkä tökkijän aivot tulkitsevat tökittävän, joka on mahdollisesti leikattu, naaraaksi.

Hautausmaatökintä lienee kumminkin osoitus kulttuurien erilaisuudesta. Kulttuurit taas ovat niihin kuuluvien ihmisten aivojen tuote. Aivot ovat perimän tuote. Johtopäätös. Ulkomaalaispolitiikan eräänä kulmakivenä tulisi olla, että maahan asumaan pyrkiviä arvioitaisiin paitsi yksilöinä myös etnisen ryhmänsä edustajina. Siis vaikka olisi todistetusti hyvä yksilö, mutta edustaisi haitallisena pidettyä etnistä ryhmää, niin silloin ei pääsisi maahan, jos vaarana on, että levittää perimäänsä.

Särmääjä

Olikohan nää mukavassa pelihetkessä mukana olleet ruotsalaisia?

Mut ne tekee pirun hyvää safkaa

Ei, vaan kyseessä oli mukava kokkaussessio, joka lähti vahingossa sivuraiteelle kun fileoitiin kokkikokelaiden jalat ja lähdettiin tekemään anus rectum -illallista.

Ruotsi on kuin ruoriton laiva

Toinen (se vanhempi) raiskarikehari on jo vangittu, toisen asiaa käsitellään tänään.

Kaikenlaiset raakuudet lisääntyvät kun tyypit joilla ei ole minkäänlaisia rajoja/spärrar pääkopassa pääsevät vapaasti jylläämään. Tyypillistä ruotsalaista IDIOTIAA on että vaarallinen, tuhopoltosta tuomittu matujeppe päästettiin vapaalle odottamaan tuomiotaan ja ehti siis siinä odotellessa tehdä kaikenlaista paskaa ja tämän hautuumaaorgian.

Asiasta toiseen: Degebergassa, lähellä Kristianstadia (jossa aina tapahtuu paskaa) olivat neljä miestä jaakanneet vuohia laitumella ja saaneet yhden varastettua. Silminnäkijät soittivat poliisille ja poliisi sai miehet kiinni. Autosta löytyi neljä miestä ja vuohi (Aftonbladet). Tokko tarkoitus oli vain taputella vuohiparkaa. Vain täyspöljät pitävät eläimiään laitumella ilman valvontaa shitholecountryssa nimeltä Ruotsi.

Villissä Lännessä karjavarkaat hirtettiin.

Prozac

Tuohon ei eläin pysty.

Juha II

YÄK!!!

Aikki

Mitä niitä vangitaan, vaan heti maasta ulos, ikuinen karkotus EU:n alueelta.

Profeetan poika

Vuonna 1968 norjalainen nainen profetoi nämä raiskaajamiesjoukot, mitkä kulkevat ympäriinsä raiskaamassa alkuperäisiä pohjoisten maiden ihmisiä.