Kaksi miestä raiskasi kahta nuorta miestä hautausmaalla yön yli

Tukholman naapurissa Solnassa on tullut päivän mittaan ilmi taas heti niin kummallinen rikos, jossa ei ole päätä eikä häntää. Tekopaikka: Solnan hautausmaa. Tapahtuma-aika: joskus viikonlopun aikana.

Tapahtumien kulku on jotakuinkin seuraavankaltainen. Tietoja on kerätty vähän sieltä sun täältä.

Kahden 16-vuotiaan pojan päälle oli hyökätty ja heitä oli puukotettu jalkoihin, jotta he eivät pystyneet juoksemaan karkuun. Sen jälkeen poikia oli pahoinpidelty useiden tuntien ajan.

Pojat oli myös riisutettu alasti ja heidät oli tietojen mukaan raiskattu. Poliisin mukaan teko kesti jostain puolesta yöstä aamu kahdeksaan ja sen jälkeen pojat olivat saaneet apua sivullisilta, joita pyydettiin hälyttämään poliisit paikalle.

 

Poliisin saapuessa paikalle kaksi miestä, 18- ja 21-vuotiaat, jotka ovat epäiltynä teoista, saatiin kiinni. Poliisin mukaan molemmat ovat poliisin vanhoja tuttuja mm. murhapoltosta. Toinen oli heitellyt molotovin koktaileja ja saanut siitä aikaan miljoonluokan tuhopolton.

Miehiä vaaditaan huomenna vangittavaksi epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, ryöstöstä, panttivangin ottamisesta/ ihmisryöstöstä ja raiskauksista.

Seurataan tilannetta huomisen vangitsemisen yhteydessä.